Zayıflama Yarışması / 1.TAKIM

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
@mefkurem @Seyda94 @Ayyulduz @asfarovski @EKİM2009

Haydiii beybilerrr kaldırın totoları bakemmm 2.takım adı üstünde ya deli gibi spor yapıyolarrr:haha:

Cuma günü pişman olmamak icin harekete geçin bol bol su için erisin gitsin kilocuklarimiz 100 gramın bile hesabini yapin :fikir:

Bak daha yazdıgımı mı okuyon kak gızzz galan :kavga:

Haydin gariii :haha:haha

sen baskalarinin dedigine ne bakiyon cnm
Millete kalsam bana su anda bile iyisin diyolar :haha: onceden bizi kilolu gormeye alistiklari icin su andaki halimiz zayif geliyor onlara
Madem veriyoruz niye ideal olmiyalimki
Sende isteyince cok guzel veriyosun zaten

Baya biseyler halletmisiniz cnm

Koşturmaca da cisslar ucmus demekki :zipla:
100 gr tarti degisikligi, yapariz :haha:

Ocagin falan kuruldu mu cnm yemek yapabiliyomusun
Yarindan itibaren birazdaha dikkatli olmaya calis

vayyy butun gun disardaymisin :hopp: spor guzel olmus
Aksam baya erken acikmicanmi cnm
Doyxuysan guzel olmus

Ocak olmadi dha abla ama firinim oluyor :) yarinda firinda köfte tarzi bsi yaparm diyorm carsambayada olcak insallah artk bi sulu yemek yaparm. Ama komsum cok iyi biri gel burda yap istersen ocagi kullanabilrsn dedi bugun :)

_ikra_

B:123.6 G:111.6 H:75 Boy:164
Tepki
1.522
Benim bildirimden sonra ben bi bayilip geleyim dedi daha gelmedi zaten :D o degilde rakip takim napmis oyle gordun mu dilek desen yine ayni bahaneler ikra desen +1 cikmis Zuhal ablayi demiyorum bile gormeyelim diye araya sikistirmis hahahahahaha
Kız komşunun arkasından dedikodu mu yapıyosun sen:hayir::hayir:. Cumaya vericez senin cevabını:hobba:

Canim afiyet olsun masallah spor gordukce seviniyorum adiniza:zipla: sporlara ben etiketleniyorum pinarin isleri yogun ya :pist:
Tamam canım, o zaman şimdikini gördün tekrar etiketlemem gerekiyor mu?

sen baskalarinin dedigine ne bakiyon cnm
Millete kalsam bana su anda bile iyisin diyolar :haha: onceden bizi kilolu gormeye alistiklari icin su andaki halimiz zayif geliyor onlara
Madem veriyoruz niye ideal olmiyalimki
Sende isteyince cok guzel veriyosun zaten

Baya biseyler halletmisiniz cnm

Koşturmaca da cisslar ucmus demekki :zipla:
100 gr tarti degisikligi, yapariz :haha:

Ocagin falan kuruldu mu cnm yemek yapabiliyomusun
Yarindan itibaren birazdaha dikkatli olmaya calis

vayyy butun gun disardaymisin :hopp: spor guzel olmus
Aksam baya erken acikmicanmi cnm
Doyxuysan guzel olmus
Evet bugün sporu erkenden hallettim, yarın yağmur varmış eliptikle idare edicem. Şansa polen alerjim coştu, akşamları çok kötü oluyorum. Cumaya kadar erimeli yağlar:hobba:.
Yediklerim az değildi, iyi doydum. Şimdi yeşil çay içiyorum yanında 2 ceviz yedim:).

NaRTaneSi

~İlk'122.5|Bş'109.6|Gn'107.3|Hd'85~
Tepki
2.112
Bugunku menum

Kahvalti13.00
5 halka sucuklu 2 yumurtali omlet
Kk beyaz peynir

Ara 17.10
1 portakal
1 kucuk kase yogurt

Aksam21.00
1 cay br sekersiz turk kahvesi
1 br cay
1 hurma

2 lt su
Spor malesef yok
Saat 3 ten bu yana hic oturmadim ilk once evi supurup halilari kaldirdim tekrar supur sil toz al camlari sil balkon wc yika en son odama gectim bastan ayaga esyalarin yerlerini degistirdim banyomun fayanslarini ovdum sonra odayi yerlestir derle topla dusa gir derken ne yemek aklima geldi nede oturmak valla belim agriyo keske spora ciksaydim bu kadar yorulmazdim :haha:

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Bugunku menum

Kahvalti13.00
5 halka sucuklu 2 yumurtali omlet
Kk beyaz peynir

Ara 17.10
1 portakal
1 kucuk kase yogurt

Aksam21.00
1 cay br sekersiz turk kahvesi
1 br cay
1 hurma

2 lt su
Spor malesef yok
Saat 3 ten bu yana hic oturmadim ilk once evi supurup halilari kaldirdim tekrar supur sil toz al camlari sil balkon wc yika en son odama gectim bastan ayaga esyalarin yerlerini degistirdim banyomun fayanslarini ovdum sonra odayi yerlestir derle topla dusa gir derken ne yemek aklima geldi nede oturmak valla belim agriyo keske spora ciksaydim bu kadar yorulmazdim :haha:
Iremmm normalde menulerin dolu dolu oldugu icin bu menu baya az geldi bana
Gerci az olmus zaten ama arada olabilir :)

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Menum

Kalkinca filtre kahve ictim

12.00 civari
1 yumurta
Birer parca kasar cedder b. Peynir
Dom. Sal.
1.5 dil. Tb ekm

15.30
1 aktiva
2 ceviz

19.00
Bol yesillikli ton balikli salata
Yogurt
3 Hurma

Su yatana kadar 3 lt olur

Spor 3 mil leslie
135 puan
@İremSu

NaRTaneSi

Tepki
2.112
Iremmm normalde menulerin dolu dolu oldugu icin bu menu baya az geldi bana
Gerci az olmus zaten ama arada olabilir :)
Bugun baya kalori yakmisimdir abla 9 da yemek yiyerek geri doldurmayim dedim suan acim ama yaticam nasil olsa niye yiyim ki dedim ve bi muddet boyle yapmaya devam etmeyi dusunuyorum:evet:

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Haydin gariii :haha:haha

Ocak olmadi dha abla ama firinim oluyor :) yarinda firinda köfte tarzi bsi yaparm diyorm carsambayada olcak insallah artk bi sulu yemek yaparm. Ama komsum cok iyi biri gel burda yap istersen ocagi kullanabilrsn dedi bugun :)
Allah razi olsun komsundan demekki iyi biriymis
Pers. Detoks yaparsan ymek yapmaya gerek kalmaz :haha:

Kız komşunun arkasından dedikodu mu yapıyosun sen:hayir::hayir:. Cumaya vericez senin cevabını:hobba:

Tamam canım, o zaman şimdikini gördün tekrar etiketlemem gerekiyor mu?

Evet bugün sporu erkenden hallettim, yarın yağmur varmış eliptikle idare edicem. Şansa polen alerjim coştu, akşamları çok kötü oluyorum. Cumaya kadar erimeli yağlar:hobba:.
Yediklerim az değildi, iyi doydum. Şimdi yeşil çay içiyorum yanında 2 ceviz yedim:).
yarina gelsin ins. Eksiler :zipla:

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Bugun baya kalori yakmisimdir abla 9 da yemek yiyerek geri doldurmayim dedim suan acim ama yaticam nasil olsa niye yiyim ki dedim ve bi muddet boyle yapmaya devam etmeyi dusunuyorum:evet:
Yok surekli az yemek metoyu yavaslatir cnm
Sen sadece kacamak yapma yeterli dengeli beslen
Haftada 1-2gun boyle az olabilir

NaRTaneSi

Tepki
2.112
Yok surekli az yemek metoyu yavaslatir cnm
Sen sadece kacamak yapma yeterli dengeli beslen
Haftada 1-2gun boyle az olabilir
Carsamba persmbelerim boyle aksami sivili ve hafifce olsun o zamn daa carsamba gunleri genelde halamgile gidiyoruz gunduz benim duzenim bozuluyo artik listeyim dikkat edicem şu deli bahar adimi cikardi onu geri indircemm haha

Massive65

Daimi Üye
Tepki
569

Canım benim az yemek tek metabolizmayı yavaşlatmıyor hem sağlığada zararlı. Herkesin bir bazal öetabolizması var bu bazal metabolizma vücudun organlarının çalışabilmesi için gerekli enerjı sen buna ondan az verirsen vücüt bazı organlarının çalışmasınıda azaltır buda sağlık açısından daha sonra çok riskli seylere yol acabilir. Hormon salgıları azalabilir. Yanlış diyet yüzümden bi kız daha 18 yaşında menapoz eşiğinde tabi bu uç bir örnek ama beslenme önemli ara ara böyle az yemeler olur tabi ama kasıtlı bu kadar düşürme derim ben. Ayrıca bazal metabolizman kadar yersen vücut tam çalısacağı için zaten kendini yavaslatmayığ korumaya almıcak daha çok enerji yakacaksın

NaRTaneSi

Tepki
2.112
Canım benim az yemek tek metabolizmayı yavaşlatmıyor hem sağlığada zararlı. Herkesin bir bazal öetabolizması var bu bazal metabolizma vücudun organlarının çalışabilmesi için gerekli enerjı sen buna ondan az verirsen vücüt bazı organlarının çalışmasınıda azaltır buda sağlık açısından daha sonra çok riskli seylere yol acabilir. Hormon salgıları azalabilir. Yanlış diyet yüzümden bi kız daha 18 yaşında menapoz eşiğinde tabi bu uç bir örnek ama beslenme önemli ara ara böyle az yemeler olur tabi ama kasıtlı bu kadar düşürme derim ben. Ayrıca bazal metabolizman kadar yersen vücut tam çalısacağı için zaten kendini yavaslatmayığ korumaya almıcak daha çok enerji yakacaksın
Haklisin canim ama vucudumuda sasirtmam lazim arada cunku genelde sık sık yiyeyim derken fazla kaciriyorum.sende su ic sasir vucudunu canim ihmal etme

_ikra_

B:123.6 G:111.6 H:75 Boy:164
Tepki
1.522
Ben de tam ayaklarımı uzatmış yeşil çayımı içerken annemle babam geldi:). Artık onlarla bi de siyah çay içtim ve 5 leblebi yedim:). Babam yoksa bizim kız diyettemi süzülmüş sanki diyordu anneme;). O da belli oluyor demi dedi, ben de şöyle bi gülücük artım kibarcanahanimis:hopp:. Bundan sonra vereceklerim belli olur asıl, tutmayın beniiii:huri::huri:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar