Zayıflama Yarışması / 1.TAKIM

Hiç

Daimi deli hedef: aynalar
Tepki
3.081
Bende çukura bakmiyorum :)
Valla bakılacak program yok ben genelde film izliyorum
Survivor kurgulu bir yarisma zaten
Ee dizilerin %90 i silahli mafyali gizli örgütlü aaa bide bu kadar şiddetin içinde hep bı tutkulu aşk var
Lan hayatında o kadar şiddet
olan adamın tutkusunu seveyim ya
Birde insanın zekasını zorlamiyor eşim izliyor bir kaçını az sonra böyle olur gorussun diyorum pat cikiyor bı süs ya diyo dedim gerçekten merak ediyor musun ne olacağı ortada işte :D

Ayyulduz

Daimi Üye
Tepki
2.024
Haydin gariii :haha:haha

Ocak olmadi dha abla ama firinim oluyor :) yarinda firinda köfte tarzi bsi yaparm diyorm carsambayada olcak insallah artk bi sulu yemek yaparm. Ama komsum cok iyi biri gel burda yap istersen ocagi kullanabilrsn dedi bugun :)
Ay pınar ya sen genede mesafeli olmaya çalış ..dur benim hikayeyi anlatiyim aklının bir köşesinde kalsın..
Benim çok komşuluk olaylarım hiç olmadı ailem arkadaşlarım hep yakınimdaydi belkide ondan
Geçen sene buraya taşınınca komşuluk gördüm hep birlikteler yemeleri gezmeleri hele yan komşu ömrünü komşulara adamış benimle de öyle olmak istedi ne yapsa pişirse getirir gelir kv halini hatrini sorar aşırı ilgisi bunalmaya başladı zamanla benimle çok guluyomus beni her gün görmek istiyormuş ilk zamanlar iyi niyetli bir kadın olduğunu düşünerek rahatsız olmadım zaman içinde beni kıskanmaya başladı kocaya hesap vermezken o sorar oldu neredeydin nereye gittin hayatta baskıya gelemem elimi etegimi çektim ben yoğunum eşim iş çocuklar onceligim konuya komşuya asiri vakit ayırmak gibi bı lüksüm yok dedim oda anladı beni yapımı..
Hele Cat kapı olayı hiç bana göre mahremiyetim benim evim ya müsait değilim belki donum salonun ortasında :)..
Karşıdaki çok verici olunca beklentiside yüksek oluyor o yüzden kıvamında tutmalı bence benim fikrim böyle canisi

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Valla bakılacak program yok ben genelde film izliyorum
Survivor kurgulu bir yarisma zaten
Ee dizilerin %90 i silahli mafyali gizli örgütlü aaa bide bu kadar şiddetin içinde hep bı tutkulu aşk var
Lan hayatında o kadar şiddet
olan adamın tutkusunu seveyim ya
Birde insanın zekasını zorlamiyor eşim izliyor bir kaçını az sonra böyle olur gorussun diyorum pat cikiyor bı süs ya diyo dedim gerçekten merak ediyor musun ne olacağı ortada işte :D
Ben silahli mafyali dizileri pek sevmiyorum
Kurtlar vadisinin hic bi bolumune bakmamis biriyim :koptum:

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Ay pınar ya sen genede mesafeli olmaya çalış ..dur benim hikayeyi anlatiyim aklının bir köşesinde kalsın..
Benim çok komşuluk olaylarım hiç olmadı ailem arkadaşlarım hep yakınimdaydi belkide ondan
Geçen sene buraya taşınınca komşuluk gördüm hep birlikteler yemeleri gezmeleri hele yan komşu ömrünü komşulara adamış benimle de öyle olmak istedi ne yapsa pişirse getirir gelir kv halini hatrini sorar aşırı ilgisi bunalmaya başladı zamanla benimle çok guluyomus beni her gün görmek istiyormuş ilk zamanlar iyi niyetli bir kadın olduğunu düşünerek rahatsız olmadım zaman içinde beni kıskanmaya başladı kocaya hesap vermezken o sorar oldu neredeydin nereye gittin hayatta baskıya gelemem elimi etegimi çektim ben yoğunum eşim iş çocuklar onceligim konuya komşuya asiri vakit ayırmak gibi bı lüksüm yok dedim oda anladı beni yapımı..
Hele Cat kapı olayı hiç bana göre mahremiyetim benim evim ya müsait değilim belki donum salonun ortasında :)..
Karşıdaki çok verici olunca beklentiside yüksek oluyor o yüzden kıvamında tutmalı bence benim fikrim böyle canisi
Ne kadar iyi olursa olsun mutlaka bi mesafe olmasi lazim zaten cnm

NaRTaneSi

~İlk'122.5|Bş'109.6|Gn'107.3|Hd'85~
Tepki
2.112
Sabah kesinlikle kalkıp spor yapicam söz veriyorum siz diyet daşlarima;)
Sabirsizlikla bekliyorum valla bende erken kalkabikirsem kahve icip spora gidicem insallah ;):harika:
Kiz cok az olmus alismisim sende cok cok seyler görmeye gözlerime inanamadim :) ama haftada 1-2 olabillir detoks misali güzel

Persembe bi detoks yapcm abla en son o ayse diyetisyenden bi tarif vardi aklimda gecen hafta yapamadiydm onu yaparm belki
Ahahaha aynen canim bende sasirdim bugun nasil oldu da cok yemedim diye :haha:
Detoks tarifini yazar misin canim uygunsa bende yapayim :cay:

_ikra_

B:123.6 G:111.6 H:75 Boy:164
Tepki
1.522
Eee heralde belli oluyodur kac kilo oldu sonucta
Hele bi 10 kilo daha gitsin
Sen o zaman gör degisimi :zipla:
Asıl bundan sonrası belli olur diye ümit ediyorum. İki ay olacak yakında, spor da oldu mu sıkılaşmada başlar. Tutmayın be gariii;)
Sabah kesinlikle kalkıp spor yapicam söz veriyorum siz diyet daşlarima;)
Bekliyoruz yarınki spor bildirimini;)

Hemde arka arkaya güzel sözlere hazır ol bebişim;)
Kilo vermenin en güzel yanı çevreden fark edilip azmine iradane hayran kalinmasi;)
Hadi inşallah, ben hazırım zaten hem de dünden:)

Bizde özledik valla

Aa spor yarışmasında mi vardı haberim yoktu . bugünü boş geçmezdim yoksa

Hicc can sıkıntısı birine takmam lazım :D

Kadifeden kesesi
1.takimdan gelir sesi
Oturmuş ödem tutarr aaahhh cigerim köşesi
:D

+300 o 100 Gr eksik tarti :D

Vermemis ki :D
ahahaaa demiştim
Ben demiştim
Soylemistimmmmmmm
:D

İyiki mezun oldun liste disisin:)

Bende canım o iş geçmişi didikleyecegim biraz en kısa sürede hazırlayacağım

Ahhhhh ahhhhh bize haava atan herkszler patlamış buynb

Hahaha koliylr ye koliyle :)

Tatlım sen sevmiyorum dedin ki bellidir etmissindir farkında olmasa da
Benim annemde aynı şekilde oglen arar aramadın diye ki kv de aynı ablamda aynı hergun konuşuruz yani yanlış abartı değil
Bu sıkıntıları kendi ailenin bağları köpük olduğu için yaşıyorsun ama gerçekten çoğu anne kız bu şekilde anne olunca anlayacaksın

Okuma yazma konusunda zamana ihtiyacınız var karışıklıkli sabır

Cuma gulmeyecegiz ki sessizce gelip siyah çelenk bırakıp gideceğiz :D

Hahahaaaa bugün aldığınız kilolarla sıkışmıştır zaten liste

Son pişmanlık neye yarar dünün bir bedeli var dilek hanım buraya kadar :)
Hadi komşu kendi evine git, bi geliyon evimizi talan ediyon :hayir:
Aynen katılıyorum, senin izin verdiğin kadar olmalı hayatında. Sonra her durumu başa kakma meseleleri de oluyor. İhtiyaç halinde zaten komşu komşunun külüne muhtaçtır. Ama zırt pırt geleni ben de sevmem. Bu akraba ilişkilerinde de böyle bende, herşeyin mesafeli olanı makbuldür;)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar