Zayıflama Yarışması / 1.TAKIM

Ayyulduz

Daimi Üye
Tepki
2.024
Asıl bundan sonrası belli olur diye ümit ediyorum. İki ay olacak yakında, spor da oldu mu sıkılaşmada başlar. Tutmayın be gariii;)

Bekliyoruz yarınki spor bildirimini;)

Hadi inşallah, ben hazırım zaten hem de dünden:)

Hadi komşu kendi evine git, bi geliyon evimizi talan ediyon :hayir:

Aynen katılıyorum, senin izin verdiğin kadar olmalı hayatında. Sonra her durumu başa kakma meseleleri de oluyor. İhtiyaç halinde zaten komşu komşunun külüne muhtaçtır. Ama zırt pırt geleni ben de sevmem. Bu akraba ilişkilerinde de böyle bende, herşeyin mesafeli olanı makbuldür;)
Kesinlikle canım ;)

Massive65

Daimi Üye
Tepki
569
İyilik güzellik canım, karşı takımla atışıp duruyoruz;).
Böyle güzel atışmanızı severim ben. Tatlı tatlı rekabet buna denir :kaalp:

Haklisin canim ama vucudumuda sasirtmam lazim arada cunku genelde sık sık yiyeyim derken fazla kaciriyorum.sende su ic sasir vucudunu canim ihmal etme
Benim furumda kötü canm ne azcık suyla böbrekleri yoruyorum enzimlerim tam performan çalışmıyor. Benimde çok dikkat etmem lazım.

Massive65

Daimi Üye
Tepki
569
Bizde ozledik aycam pek gorunmuyon
Hazirliklarami basladin yoksa
Gerci daha erken ama
Başladım abla erken değilmiş hiç. Hatta nasıl birşeyse geç bile kaldım telaşına soktular beni. Ev bakıyoruz elbiseler balayı yeri fln tam gaz devam ediyorum ama sorun o degilde sınavlar. 2 hafta çok yoğun

Sabah kesinlikle kalkıp spor yapicam söz veriyorum siz diyet daşlarima;)

Offf sabah sporu candır yaaa bende bende istiyorum sabah sporlarından vücüdumun tüm gün çalışmasını istiyorummm

Ayyulduz

Daimi Üye
Tepki
2.024
Başladım abla erken değilmiş hiç. Hatta nasıl birşeyse geç bile kaldım telaşına soktular beni. Ev bakıyoruz elbiseler balayı yeri fln tam gaz devam ediyorum ama sorun o degilde sınavlar. 2 hafta çok yoğun

Offf sabah sporu candır yaaa bende bende istiyorum sabah sporlarından vücüdumun tüm gün çalışmasını istiyorummm
Çalışmıyorsunda artık şimdi kalkıp spor yapmiyacanda ne zaman yapican guzellik,

Massive65

Daimi Üye
Tepki
569
Çalışmıyorsunda artık şimdi kalkıp spor yapmiyacanda ne zaman yapican guzellik,
Uyumuyorum kii :( hergub sabahin korunde disardayim. Be anlamadim zaten dilek yaa calissam nasil yetiscekmis zamanim. Hic vaktim kalmiyor. Insan oglu iste zamanda para gibi galiba. Diyosun ki bin lira kazaniyosub yaaa aslinda 2 olsa nasil rahat ederdim diyosub 2 oluyir yaaa 3 olsa daha iyiymis duyosun. Zamanda iyle galiba hic anlatamiyorum neden boyle yogunum. Bi anda calismadigim tum zamanlarim doldu

EKİM2009

yaş 38 boy 166 bş 85.7 gncl 82.5 hedef 72
Tepki
416
@mefkurem canooom özlemez olur muyum hiç hafta sonları benimkiler evde olunca alışveriş , dışarıda yemek çamaşır ütü benimkilere hamur işi derken hiç fırsat olmuyor nete bakmaya zaten benim herif akşam yine parladı net yavaşmış adil kullanım hakkını ben bitirmişim güya :))
@İremSu gülüm ben de oynuyorum fırsat buldukça spordan sayılır mı hem stres atıyorum hem enerjim yükseliyiii:)

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
Alintilarm gene ucmus neyse aklimda kalanlara cvp vereym :)

@Ayyulduz canim cok haklisin ben zaten öyle bi komsu istemem alismisim zaten yanlizliga rahatliga durma yanimda biri olmaz yani :) benim istedigm öyle gidebilcegm bi kapi olsun oda gelsin arada ama mesafeli tabi :)

@İremSu canim detoks olarak birsürü var ama bi kadin var youtubda ayse tugba sengel diye bir bak diyetisyen cok güzel kürleri vsr yogurtla genelde :) bende onun bitane salata tarifi var rokka mas fasulyesi bulgur falan koyuyodu onu düsünüyorm yapmayi

@mefkurem ablam sorma erken kalka kalka aliscam :)) ama zor kalkiyorm oda baska olay

tugcess

Boy 1.63 G.57,7 *H>>58 **daha da fit olicim**
Tepki
1.073
Beybi uzağa gitme diye ne işin var yaban ellerde haha haha
yazık etme içini dışını biliyoz Senin :asikk:

burdayım ben, hiç gider miyim uzağa :asikk::asikk:

@mefkurem @Seyda94 @Ayyulduz @asfarovski @EKİM2009

Haydiii beybilerrr kaldırın totoları bakemmm 2.takım adı üstünde ya deli gibi spor yapıyolarrr:haha:

Cuma günü pişman olmamak icin harekete geçin bol bol su için erisin gitsin kilocuklarimiz 100 gramın bile hesabini yapin :fikir:

Bak daha yazdıgımı mı okuyon kak gızzz galan :kavga:

haha son cümleye sesli güldüm
Allah da seni güldüürsün emi, bence siz gözleme arası sıkma yiyip, tv karşısında oturun
spor yapmak bizim işimiz :D

NaRTaneSi

~İlk'122.5|Bş'109.6|Gn'107.3|Hd'85~
Tepki
2.112
burdayım ben, hiç gider miyim uzağa :asikk::asikk:

haha son cümleye sesli güldüm
Allah da seni güldüürsün emi, bence siz gözleme arası sıkma yiyip, tv karşısında oturun
spor yapmak bizim işimiz :D
Amin insallah canimm.ne gozlemesi ki o nasil bi sey ben hiic tanimamm:tskler:

Evet canim tabii spor sizin isiniz ben tv karsisinda oturarak haftalardir spor birincisi oluyorum sizde benim taktigi uygulayin fistigimm:cool::komik:

tugcess

Boy 1.63 G.57,7 *H>>58 **daha da fit olicim**
Tepki
1.073
Amin insallah canimm.ne gozlemesi ki o nasil bi sey ben hiic tanimamm:tskler:

Evet canim tabii spor sizin isiniz ben tv karsisinda oturarak haftalardir spor birincisi oluyorum sizde benim taktigi uygulayin fistigimm:cool::komik:

haha ben hastalıktan spora es verdiğim için 1. oluyorsun, biliyorsun değil mi :cool::komik::cool::komik::cool::komik::cool::komik::cool::komik:

şaka bir yana ben sana tv karşısında gözleme arası sıkmayı nasıl yemen gerektiğini de öğreteyim mi

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar