Zayıflama Yarışması / 1.TAKIM

NaRTaneSi

~İlk'122.5|Bş'109.6|Gn'107.3|Hd'85~
Tepki
2.112
haha ben hastalıktan spora es verdiğim için 1. oluyorsun, biliyorsun değil mi :cool::komik::cool::komik::cool::komik::cool::komik::cool::komik:

şaka bir yana ben sana tv karşısında gözleme arası sıkmayı nasıl yemen gerektiğini de öğreteyim mi
Sana saygim sonsuz fistigim ilk gordugum zaman agzim acik hayran kalmistim yaptigin sporlara hanimissen bizden sorulur deyince bende takimin adina yazmistim sen yeterki iyiles ben 2.olmaya da raziyim canimm benimm :mavis::papatya:

Swetyy83

Baş 75.6 güncel 64.0 hedef 60
Tepki
470
Valla abla 4.9kg cikti dogru ozaman

Valla insallah ya gercekten cok yoruldm ama abla yakmissimdir belki böyle yorgunluk yok 3-4 saat spor yapmis gbiydm ilk günler

Tabikide alicaz ablaa son gülen iyi gülermis :)

Bende baktm cnm foto altan cekilmis ya biraz onunda etkisi vardir ama 60 iyi olur gercktn ama suan bile güzel cnm :)
tatlım senin resmine baktım çok zayıflamışın eskiye göre çok iyi fark var şuanki kilon bile ideal görünüyor

Ayyulduz

Daimi Üye
Tepki
2.024
Alintilarm gene ucmus neyse aklimda kalanlara cvp vereym :)

@Ayyulduz canim cok haklisin ben zaten öyle bi komsu istemem alismisim zaten yanlizliga rahatliga durma yanimda biri olmaz yani :) benim istedigm öyle gidebilcegm bi kapi olsun oda gelsin arada ama mesafeli tabi :)

@İremSu canim detoks olarak birsürü var ama bi kadin var youtubda ayse tugba sengel diye bir bak diyetisyen cok güzel kürleri vsr yogurtla genelde :) bende onun bitane salata tarifi var rokka mas fasulyesi bulgur falan koyuyodu onu düsünüyorm yapmayi

@mefkurem ablam sorma erken kalka kalka aliscam :)) ama zor kalkiyorm oda baska olay
Aklın yolu bir demekki;)

Ayyulduz

Daimi Üye
Tepki
2.024
Gunaydin fistiklaaaaarrr :kalp:

Bugunku planlar neler anlatin bakemm tartiya son 2 gunumuz kaldi herkes dikkat ediyor mu sporlari cogalttiniz mi hadi guzellikler yerimizde saymayalimm
:yes::zipla:

Ucalim cosalim patlatalimmm hahahaha
İremim bugün öyle bir cosacamki hem ev işi hem spor hemide diyetlrn yarın eksi 500 daha düşmeyi hedefliyorum;)

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
Bende ilkdefa bugun kahve yaptm keyif yapiyorm birtek dogalgaz ve mutfak kaldi onuda ankastre icin mermer kesmeye gelcekler birazdn bekliyorz bugunde camasir attim makineye bide banyoyu elden gecirdm parlattim :)
Ufak isler harici baya yol katettik yani

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
günaydın can' lar

ben var hepinizi çok sevmek :ckkmk:

Günaydin cnm nasilsin iyimisin :)

tatlım senin resmine baktım çok zayıflamışın eskiye göre çok iyi fark var şuanki kilon bile ideal görünüyor

Sagol cnm evt bana kilolu olmak hic yakismiyormus insallah bidha o hale gelmem Allah korusun :)
Herkez öle diyor ailem esim iyisin diye ama ben 65i göriym istiyorm zaten ramak kaldi insallah 65den sonra o aralarda olsam bile iyi benm icin

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Günaydınlar herkese dün söz verdiğim gibi sporumu yapicam filtre kahvemi içip hedef şimdi 40 dk akşam 40 dk:birinci:

@KöyünDelisi de duysun an itibariyle 72,6 :zipla:
Yaparım dedimmi yaparım:)
Oooo hem gune hizli baslanmis hemde artilar gitmis:zipla:

Başladım abla erken değilmiş hiç. Hatta nasıl birşeyse geç bile kaldım telaşına soktular beni. Ev bakıyoruz elbiseler balayı yeri fln tam gaz devam ediyorum ama sorun o degilde sınavlar. 2 hafta çok yoğun
kendinizi strese sokmadan keyfini cikarmaya calisin tatlim en guzel zamanlar bunlar

@mefkurem canooom özlemez olur muyum hiç hafta sonları benimkiler evde olunca alışveriş , dışarıda yemek çamaşır ütü benimkilere hamur işi derken hiç fırsat olmuyor nete bakmaya zaten benim herif akşam yine parladı net yavaşmış adil kullanım hakkını ben bitirmişim güya :))
@İremSu gülüm ben de oynuyorum fırsat buldukça spordan sayılır mı hem stres atıyorum hem enerjim yükseliyiii:)
neti burda harcamadigin kesin :teyzos:

Sen nasilsin cnm uyku durumu devam ediyormu

günaydın can' lar

ben var hepinizi çok sevmek :ckkmk:
Bizde seni cok sevmek :kalp:

tugcess

Boy 1.63 G.57,7 *H>>58 **daha da fit olicim**
Tepki
1.073
Bende ilkdefa bugun kahve yaptm keyif yapiyorm birtek dogalgaz ve mutfak kaldi onuda ankastre icin mermer kesmeye gelcekler birazdn bekliyorz bugunde camasir attim makineye bide banyoyu elden gecirdm parlattim :)
Ufak isler harici baya yol katettik yani

Günaydin cnm nasilsin iyimisin :)

Sagol cnm evt bana kilolu olmak hic yakismiyormus insallah bidha o hale gelmem Allah korusun :)
Herkez öle diyor ailem esim iyisin diye ama ben 65i göriym istiyorm zaten ramak kaldi insallah 65den sonra o aralarda olsam bile iyi benm icin

Canımm maşallah duyduğum gördüğüm en hızlı taşınma ve yerleşmesini yaşadın. Allah kredini de böyle hızlıca bitirmeyi nasip etsin. Maşallah

İyiyim diyeyim iyi olayım. Sen nasılsın

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar