Dün bizim artilari gorunce nasil sevindiginiz kara deftere yazildiben sen miyiz sabah gelmiş inşallah artışınz diyor
Dün bizim artilari gorunce nasil sevindiginiz kara deftere yazildiben sen miyiz sabah gelmiş inşallah artışınz diyor
Kaptan dun hosbesleri goturmus ama olurmuuu kendisi yemezse misafirede sizde yemeyin demektir
Kimin begendigini gormek icin tekrar basmak gerekiyor
Mesajimi okuyani ben direk gormek istiyom
Hosbesin ne oldugunu bilmiyorum desem heralde cuko tarzi diye tahmin ettimhoşbeş iyidir candır, tadı muhteşemdir ay nasıl canım çekti, gün kurusu yiyeyim bari yerine
kendi yemezse misafire ben yaptım canınız isterse siz bilirsiniz demek değil midir
mesajını açıp o an okumadıysak sen onu okuduk sanarsan ne olacak
Belin tutunduysa zorlama bir de sakatlarsın allah korusun. Aman dikkat et. Elma yağı bulunursa oralarda çok faydası olur.Anacim bu bahar bedduami etti spor yapamayim diye bugun belim tutuldu
Bel kusagi taktim
Yinede yapmaya calisacam
Bilmiyorum cnm aniden oldu sabah bisey yoktuBelin tutunduysa zorlama bir de sakatlarsın allah korusun. Aman dikkat et. Elma yağı bulunursa oralarda çok faydası olur.
Gecmis olsun abla aman bel agrisi cok kotu birsey dikkat et kendine agir filanda fazla kaldirmaBilmiyorum cnm aniden oldu sabah bisey yoktu
Kusak isitinca belki iyi gelir bide masaj mak. Masaj yapicam
Tam ortasi degil biraz sag tarafi
Yürürken bile batiyor
geçmiş olsun abla dikkat et kendine bugün bende spor yapcam inşallah enteresan şekilde kilo vermeye devam ediyorum sabah tartı -500 du bu hafta listede olsam iyi olacaktı sanırım kilom az ve iyi bi derece gelir diye düşünüyorum inşallah diğer takım arkadaşlarım güzel eskiler getirecek. Diğer takım bi ton makara yapmisAnacim bu bahar bedduami etti spor yapamayim diye bugun belim tutuldu
Bel kusagi taktim
Yinede yapmaya calisacam
PC başındayım abla ama ugrayamiyorum buraya haklisin@askrhpozitif yardimcim sen nerelerdesin
Baksana bunlar bizi ezikleyip asagiliyolar
Destek kuvvetleri gonder
Bide ben da yi da ayri yazmiyomusum
Listeye çaktırmadan alsakmiki acaba senigeçmiş olsun abla dikkat et kendine bugün bende spor yapcam inşallah enteresan şekilde kilo vermeye devam ediyorum sabah tartı -500 du bu hafta listede olsam iyi olacaktı sanırım kilom az ve iyi bi derece gelir diye düşünüyorum inşallah diğer takım arkadaşlarım güzel eskiler getirecek. Diğer takım bi ton makara yapmis
Yer bizim deli dayanamaz misafirde bahanesi olurHosbesin ne oldugunu bilmiyorum desem heralde cuko tarzi diye tahmin ettim
Bizde turk örf adetleri farklidir canikom
Sen yaptigindan yiyecenki misafirde utanmadan yesin
Yememek saygisizliktir
Yonetim beni duydu heralde kaldirmis emojileri
Hosbesin ne oldugunu bilmiyorum desem heralde cuko tarzi diye tahmin ettim
Bizde turk örf adetleri farklidir canikom
Sen yaptigindan yiyecenki misafirde utanmadan yesin
Yememek saygisizliktir
Yonetim beni duydu heralde kaldirmis emojileri
Canımm maşallah duyduğum gördüğüm en hızlı taşınma ve yerleşmesini yaşadın. Allah kredini de böyle hızlıca bitirmeyi nasip etsin. Maşallah
İyiyim diyeyim iyi olayım. Sen nasılsın
Masallah bak bitti gitti iste
Normal rutine donersiniz artik
Ben degisikliklere hic açık degilim
Bisey degisince moralim bozuluyor
Gecmis olsun abla dikkat et kendine aman zorlama spor yapcam diyeBilmiyorum cnm aniden oldu sabah bisey yoktu
Kusak isitinca belki iyi gelir bide masaj mak. Masaj yapicam
Tam ortasi degil biraz sag tarafi
Yürürken bile batiyor
Hoşgeldin canımMerhaba kızlar yaşıyorum hala
Evine geldim topladım her şeyi şimdi duş alacağım ve geçmiş yapacağım maşallah ne çeneniz düşmüş 300 mesaj var bu tarafta bir de diger takım var gece mesaiye kalayım bari
Aksamki sporu yapicam birazdan yapmış kabul ediyorumKizlar napiyosunuz ne yiyorsunuz bugun canlarim sporlar yapildi mi yapilmadiysa gun bitmis degil hadi kalkinnnnn
Büyük bir paket bitirebilirim çaylamuhteşem bir gofret, ben fındıklısını çok seviyorum
en son 1 sene önce filan yemişimdir herhalde
yememek saygısızlıksa ben saygısızım önce gideni oldum , tüüü arkamdan konuşup duruyorlar
yönetim nabız ölçüyor sanırım
Oh hadi geçmiş olsun size kafanızı damınıza soktunuz gerisi hallolur.Bende ilkdefa bugun kahve yaptm keyif yapiyorm birtek dogalgaz ve mutfak kaldi onuda ankastre icin mermer kesmeye gelcekler birazdn bekliyorz bugunde camasir attim makineye bide banyoyu elden gecirdm parlattim
Ufak isler harici baya yol katettik yani
Ben artıların çoğundan kurtuldum ablası.Bende greyfurt ve yumurtami yedim
Bugun ins. Spor daha fazla olacak
Yarina artilardan kurtulurum ins.
Bi sürü beğen emojisi olmus 1 tane yetiyodu bize
Canım ben hiç yapmadım onu. Kızlardan biri yazmıştı ama kimdi hatırlayamadım. Zaten ben gelene kadar misafirin gelmiştir yiyeceğini yemiştir.Kolay gelsin bacım, sakın kendini de ihmal etme, hep misafir mi gelecek sen de nasiplen yaptıklarından .@_ikra_ bu bulgur salatası salgamli bire bir mi yapıyorduk unuttum şalgamı koydum bekliyorum bildirimini