Sen _1.300 unuttun galibaKiz gecen haftada bi suru sebze suyu ictin
Bosuna kendine iskence
Üzgünüm sekerim o emekler bosa gidecek bosuna yormayin kendiniziBizim takım zaten eksi de sizin gibi düşmeye zaman harcayacağımiza daha bir ekşi olalım die emek veriyoz
Anacim o kadar sebze suyuna ben 3 falan gelir diye beklediydimSr
Sen _1.300 unuttun galiba
Zuhal de bayginnlikkk gecirsin hırsızdanSen hiç merak etme akşam yürürüm bir saat hiçbirşey kalmaz
Fındık lahmacun avuç içi kadar olanlardan
Bende misafirler g@KöyünDelisi dogru mario hesap oldu ama daha bi gaza geliyorum 200 puan asagisi kurtarmaz aksamustu yemek isimi halledeyim 45 dk eliptik de yapacagim
Baharda yarim kavonoz fıstık ezmesi yedimi tamamdır bu iş
Durum çok vahim 1 perşembe kesin detoxa gomulrcrksjnizBenimkilerin teselliye ihtiyaclari yokki
Nasil olsa eksiye dusecez
Ben o kadar becerikli olsam 120 olmuştum sen yap cuma yeriz ödül niyetineEee boregini ye o zaman mis gibi
Aynen missssReca ederim dilekcim o findik ezmesiydi bikere
Kız zuhal doğru söyle sen de bizim takıma gelmek istiyorsun değil mi?? Eeeeee herkes kazanan tarafta olmak ister.
Gecen hafta kimin kazandigini unuttun heralde cicimKız zuhal doğru söyle sen de bizim takıma gelmek istiyorsun değil mi?? Eeeeee herkes kazanan tarafta olmak ister.
Savasta her yol mubahtirDurum çok vahim 1 perşembe kesin detoxa gomulrcrksjniz
2 sen yavaştan benim kafayı yaşıyorsun abla haberin olsun delilik kapıda
ben becerikliymisim o zaman 120 olduguma goreBen o kadar becerikli olsam 120 olmuştum sen yap cuma yeriz ödül niyetine
Ben size pers. Bi odem duasi yaparim
Butun eksiler ucuverir
Kiz ben negatif anlamda soyledimo ödem duası işe yarıyorsa bana doğru da üfler misin duayı okuduktan sonra
ödem çayı bile işe yaramıyor artık bende
Ilk hafta sen al dedik yarışı eee sonuçta eski kaptanımızsın. Ama şimdi işler değişti. Seni çıtır çıtır yiyip üzerin e bir de zayıflayacağız)Gecen hafta kimin kazandigini unuttun heralde cicim
Zuhalim önemli olan çok değil sürekli vermek bizim takıma bir bakarsan hepimiz azar azar ama sürekli kilo veriyoruz. Burda amacımız yolun sonunu görebilmek süresi önemli değil)Anacim o kadar sebze suyuna ben 3 falan gelir diye beklediydim
Valla beni yerseniz pek zayiflama şansınız olmazIlk hafta sen al dedik yarışı eee sonuçta eski kaptanımızsın. Ama şimdi işler değişti. Seni çıtır çıtır yiyip üzerin e bir de zayıflayacağız)
Ödem atıcı yiyecekler denesen ananas gibi ise yararmiki Tuğçe acabao ödem duası işe yarıyorsa bana doğru da üfler misin duayı okuduktan sonra
ödem çayı bile işe yaramıyor artık bende
İyi halt ettin@gülümse_kaderine canım ben bugün 1 buçuk saat orta tempo yürüdüm
Canım çok teşekkür ederim ama benim Doğum günüm 4 haziran kızımın Doğum günü 8 mart onu kutladık geçen sende çok seviliyorsun canım kızımın Doğum gününü benim sandın galibaEkli dosyayı görüntüle 22019
@Swetyy83
SEVİLAYYYYYYY
TÜM SEVDİKLERİNLE
SAĞLIKLI
HUZURLU
NİCE YILLARA
SEVİLİYORSUN CANIM
Kız yürü git takımına burda temizlik var temizlik yapıyorum ayak altında dolanmaİyi halt ettin
Ödem atıcı yiyecekler denesen ananas gibi ise yararmiki Tuğçe acaba