Çık çık boş oturma ne bulsan kardirEşim benzerim yokmuş benim, akşam teyzem arayıp öyle söylüyor. Zehirlediniz beni, benim köftemin içine koydunuz siz dedim, cinssin sen diyor bana ha
Neyse kıvranmalarım azaldı, dün öğleden sonradan beri iştahsızlık başladı, da ilaçlardan herhalde. Bu sayede 55 kiloya inerim
Kız napsın Budistler beni Nirvana kabul etmez beni bu halde
Evlenim ben bence de, kocaya sarınca kendime sarmaktan vazgeçerim.
Abooo bedduanın böylesi. Cıx benim takım arkadaşlarım aksine eksideler bugün
Ay inan ben de çok üzülüyorum kendime, ailem psikiyatriye gidelim böyle olmicak diyor, babam işle sıkıntı yaşıyorsan istifa et diyor. Yok hayatımda hiçbir sorun yok çok şükür. Sağlığım yerinde, çözülemeyecek değil en azından rahatsızlıklarım, annem babam kardeşlerim sağlıklı, mis gibi işim var, ama bende bir memnuniyetsizlik, bir mutsuzluk. Aldı başını gidiyor, bekliyorum sabırla geçmesini. ama geçecek yakında
Kız aşık olsam herşeyi unuturum bence ben, aklıma soktunuz , müşteri ziyareti diye çıkayım da delikanlı bakayım kendime
Adana dan başlasın yürümeye gelene kadar 30 kg kalırHangi şehirdesin tuğçe
Ankaradaysan bahçeliye doğru git benim kardeş orda çalışıyor öğle tatilinde denk gelebilirsiniz ay Allah söyletti sanırım
Eritir canımsenin telin azixligine ugradim o zaman anlayabilmek icin 10 defa okumusumdur tesekkurler canim rahatsiz oldugum tek yer kalcalarim ve ust bacaklarim onuda eliptik eritir heralde
Hava bugün yağışlı alıyor serindi biz ciktikta dikkatli olunOgle yemegimi yiyim bugun yakinlarda paza var oraya gidecem yuruyerek hem dolasirim yuryus yapmis olurum aksamada pirasa yapicam ve yine eliptik planim var
Küçüktuuuu dimi abla lahmacunlarÖğle yemeğini yedim 2 lahmacun ve salata
Belini zorlama yere yat ayaklarını yukarıya kaldırıp indirir gibi yap yere tekrar değmeyecek 10 tane ile başlasan yeterEvet tatlım sende tanıdık gibi geliyor bana canım insan insana benzer insanlar çift yaratılmış derler evet biraz sıkılaşmaya ihtiyacım var Doğumdan vücüt sönmüş balon gibi oluyor az önce yürüyüş yaptım 1 buçuk saat kadar yürüdüm mekik çeksem karnım İçin çok iyi ama belim 2 haftadır ağrıyor neden bilmiyorum üşüttüm galiba
Haaaa ne maşallah bizim hergun ki halimizSelam rakip takım dün bizim artilara çok üzülmüştünuz bugün bendeki artinin çoğu gitti haber veriyim de sevinin dediydim
Ha bide sabah 40 dk eliptik yaptık bı maşallah alırım artikin
Mario gibi puan mi topladin yururkenhava guzel gunesli yeni yeni kapatmaya basladi o yuzden terledik bile. aslinda 10 dk yurume mesafesi ama bende baya dolandim yolu uzattim yururken surekli kafamda puanlar simdi 60 puan oldu simdi 80 puan oldu filan diye iyice kafayi yedim pazardada toplam 6 dk durmusum