Zayıflama Yarışması/ 2.TAKIM

OP
Hiç

Hiç

Daimi deli hedef: aynalar
Tepki
3.081
Eşim benzerim yokmuş benim, akşam teyzem arayıp öyle söylüyor. Zehirlediniz beni, benim köftemin içine koydunuz siz dedim, cinssin sen diyor bana hahaha
Neyse kıvranmalarım azaldı, dün öğleden sonradan beri iştahsızlık başladı, da ilaçlardan herhalde. Bu sayede 55 kiloya inerim haha
Kız napsın Budistler beni :):) Nirvana kabul etmez beni bu halde :D:D
Evlenim ben bence de, kocaya sarınca kendime sarmaktan vazgeçerim. :D:D

Abooo bedduanın böylesi. Cıx benim takım arkadaşlarım aksine eksideler bugün :haha: :haha:

Ay inan ben de çok üzülüyorum kendime, ailem psikiyatriye gidelim böyle olmicak diyor, babam işle sıkıntı yaşıyorsan istifa et diyor. Yok hayatımda hiçbir sorun yok çok şükür. Sağlığım yerinde, çözülemeyecek değil en azından rahatsızlıklarım, annem babam kardeşlerim sağlıklı, mis gibi işim var, ama bende bir memnuniyetsizlik, bir mutsuzluk. Aldı başını gidiyor, bekliyorum sabırla geçmesini. ama geçecek yakında
Kız aşık olsam herşeyi unuturum bence ben, aklıma soktunuz , müşteri ziyareti diye çıkayım da delikanlı bakayım kendime:haha: :haha:
Çık çık boş oturma ne bulsan kardir:D
Hangi şehirdesin tuğçe
Ankaradaysan bahçeliye doğru git benim kardeş orda çalışıyor öğle tatilinde denk gelebilirsiniz ay Allah söyletti sanırım haha haha
:D Adana dan başlasın yürümeye gelene kadar 30 kg kalır
senin telin azixligine ugradim o zaman anlayabilmek icin 10 defa okumusumdur :) tesekkurler canim rahatsiz oldugum tek yer kalcalarim ve ust bacaklarim onuda eliptik eritir heralde
Eritir canım
Ogle yemegimi yiyim bugun yakinlarda paza var oraya gidecem yuruyerek hem dolasirim yuryus yapmis olurum aksamada pirasa yapicam ve yine eliptik planim var
Hava bugün yağışlı alıyor serindi biz ciktikta dikkatli olun
Öğle yemeğini yedim 2 lahmacun ve salata
Küçüktuuuu dimi abla lahmacunlar :)
Evet tatlım sende tanıdık gibi geliyor bana canım insan insana benzer insanlar çift yaratılmış derler evet biraz sıkılaşmaya ihtiyacım var Doğumdan vücüt sönmüş balon gibi oluyor az önce yürüyüş yaptım 1 buçuk saat kadar yürüdüm mekik çeksem karnım İçin çok iyi ama belim 2 haftadır ağrıyor neden bilmiyorum üşüttüm galiba
Belini zorlama yere yat ayaklarını yukarıya kaldırıp indirir gibi yap yere tekrar değmeyecek 10 tane ile başlasan yeter
Selam rakip takım dün bizim artilara çok üzülmüştünuz bugün bendeki artinin çoğu gitti haber veriyim de sevinin dediydim:duyuru::zipla:
Ha bide sabah 40 dk eliptik yaptık bı maşallah alırım artikin:krizz:
Hahahaaaa ne maşallah bizim hergun ki halimiz
hava guzel gunesli yeni yeni kapatmaya basladi o yuzden terledik bile. aslinda 10 dk yurume mesafesi ama bende baya dolandim yolu uzattim yururken surekli kafamda puanlar simdi 60 puan oldu simdi 80 puan oldu filan diye iyice kafayi yedim pazardada toplam 6 dk durmusum :D
Mario gibi puan mi topladin yururken

Eyledi15

Daimi Üye
Tepki
452

Eritir canım

Belini zorlama yere yat ayaklarını yukarıya kaldırıp indirir gibi yap yere tekrar değmeyecek 10 tane ile başlasan yeter

Fındık lahmacun avuç içi kadar olanlardan

tugcess

Boy 1.63 G.57,7 *H>>58 **daha da fit olicim**
Tepki
1.073

Eritir canım

Alır mıyım, eritir miyim?
Ama Konya üzerinden gelirsem alırım yaaa, etli ekmek manyaklığı var bende :)

Tunaydinnn guzeller

Nasil olsa eksideymisiniz
Daha cok var cumaya
Guzel bi ziyafet cekin artik kendinize :haha:
Eylem lahmacunlarla acilisi yapmis haha

Lahmacunlar fındık, ziyafetimiz kereviz, sebze suyu filan,
Düşündüm cıx artı olması mimkin diil haha

Ispanak ve mantar çorbası yedim biraz Allah günah yazmasın hiç sevemedim bu ıspanağı yemek halinde , yumurtalı kavurması ve böreği enfes ama :D

ayy ben de ıspanak yemeğine bayılırım , yumurtalı kavurmaısnı sevmem ama

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar