Zayıflama Yarışması/ 2.TAKIM

OP
Hiç

Hiç

Daimi deli hedef: aynalar
Tepki
3.081
@Swetyy83 sevilaycim kızının yaşı kutlu olsun nice güzel mutlu sevgi dolu sağlıklı yaşları olsun rabbim korusun kollasin
Fotolarda şimdi bakıyorum

OP
Hiç

Hiç

Tepki
3.081
@Swetyy83 Sevilay çok tanıdık bir hyüzü var ya sanki hep ktaniyordum seni öyle yanin
Kilo kısmına gelince
Bence giydiğin kotta biraz fazla fırlatmış yüksek bel yada şimdi moda korseli kotlar varya çok güzel duruyor
Spor ve biraz daha dikkatle gider sıkılaşır pilates denesene evde lastik ve minik topla çok pratik yontemler var

Massive65

Daimi Üye
Tepki
569
Bende suyu sevmeyen icemeyen insanlari anlayamiyorum vucudun neredeyse %70i sudur susuz hicbir organ tam verimiyle calisamaz hucrelerin yenilenmesi gec ve zor olur simdi farkedilmesede ilerde ciddi bobrek hastaliklariyla karsilasirsiniz birden olmaz ama gunde yarim ltre artirarak lutfen cogaltin gercekten cok ciddi bir saglik sorunu su icmemek kizlar rica ediyorum sade olmazsa icine ivir zivir doldurun kendinize detox mataralari alin insanin o zaman ictikce icesi geliyo su icinde bi sekilde nasil icerseniz icin :papatya:
Tabiki canım çok haklısın su candır. Benimki ayy su midemi bulandırıyor tadını sevmiyorum cinsten değil. Çok susamıyorum. Dısardaysam wc korkusuna cok içemiyorum. Birde bazen hakikatten kalkıp yaptığın işin başından su içmeye gidemiyorum. İşte esas o zaman tam dayaklık oluyorum. Tamamen benim hatam yaptıklarım canım. Dikkat etmek lazım. Sağlık herşeyin başı ne güzellik ne üşengeçlik uğruna harcanmamalı.

Kız suyu içtikçe icesi gelir insanin havalarda soğuk değil
Kuzey bile anne bı soğuk su verir misin diyor oğlum nerden çıktı soğuk su dedim çok sıcak olduk soğuk olacağım diyor :D
Kuzeyeee :öpücük: koca adam olmuşta soğuk su mu şstermiş. Maşallah.

Menü
Sabah
1 yum.Omlet
40g Peynir
2 dlm Ekmek
4 zeytin
1 TK balve tereyağı birleşimi ikisi 1 TK yani

Akşam(15:0
1 dlm ekmek
1 YK mıhlama
Mantarlı omlet
Yeşillik

Ara
4 tane hosbes
Çay
:(

Spor : yok
Su : 3 lt
Hoşbeş olmamış yaaa kaptan ama sen onu haledersinnn zaten diğer öğünlerinde çok fazla değil.

Fittekkkmevsim

Bas 81.5 guncel 79 hedef69
Tepki
661
Bende menü yazayım
Sabah9
1 haş yumurta
1 dl ekmek
Biraz peynir
1 portakal

Öğlen 14
2 yumurta birinin sarısı yok az peynir ile pırasalı omlet
3 incir
Akşam 19
3 kaşık bulgur
1 kase tavuk haşlanmış
1 kasr salata
Su 1 litre çukurdayım 2 ye tamamlarım
Spor 70 dk zumba seansı aştık çok güzeldi 245 puan
bulgur aksam olmasa iyiymis

Menude sporda cok guzel canim afiyet olsun

Su yok derken hic mi yok yoksa azmi abla diyeti gectim sagligin icin icmen lazim zorla biraz kendini

Gayet guzel canim afiyet olsun bu arada aramiza tekrardan hosgeldin sen bizim takimdasin yani dogru yerdesin
sporda menude super afiyet oosun
hosbulduk canim tesekkur ederim

Süper Poni bitteri görmedim bile :hopp:

İkinci takimdasin canım bende bildirim yapmayinca listeye almadık seni free oldu ama bildirim yapacaksan bu hafta alırım listeye

Aman tanrım Didim
Abla suyu nasıl unuttun ya :krizz:

Nohut çok değilse sıkıntı yok canım gayet güzel sporda zamanla artacak sanırım Kamile dk tut bu hareketleri yaparkende puan veriyoruz :huri:

Ekliyorum canım:hobba:

menü süper
Ay eşimde izliyor :evet:
Bildirim yapicam canim cocuklarin azizligine ugradim bi suru netim vardu yemisler hepsini ins bundan sonra daha dikkatli olucam
Anammm abla sendr benim gibisin su yok. Ayy çok iyi anlıyorum seni insan susamadan nasıl içsin su yaaa :( ama iççez

Bizim ekibin menüleri süper ya süperr

Eline sağlık canım teşekkğr ederiz
dahada iyi olup bol eksilerimiz olacak ins canim

Menüm
Savah 7.00
2 yumurta haşlama
1 dilim peynir
5 zeytin

Öğlen 12.00
1 kase ezı gelin
Tavuk gögüs izgara 150 gr

Akşam 18.00
2 dilim tam gahıllı ekmek
1 dilim peynir
1 yumurtadan omlet

Su 2.5 lt
Spor yok
afiyet olsun canim guzel ama aksamekmek yerine salata falan yada bi dilim olsaydi daha iyi olurdu

Menü
Sabah
1 yum.Omlet
40g Peynir
2 dlm Ekmek
4 zeytin
1 TK balve tereyağı birleşimi ikisi 1 TK yani

Akşam(15:0
1 dlm ekmek
1 YK mıhlama
Mantarlı omlet
Yeşillik

Ara
4 tane hosbes
Çay
:(

Spor : yok
Su : 3 lt
hosbesi yemissin aksam yerine bakiyorum daaaaa

gülümse_kaderine

İnsan,hayvanla Üstinsan arasında gerili bir iptir
Tepki
1.400
BAD64029-8B95-4F0B-BEB4-467E6957A7D7.jpeg
Günaydın kızlar :bayrak:

:asikk:Hepimiz için kaçamaksız bir gün olsun :mola:

:öpücük:Yavaş ve emin adımarla

kalıcı kiloalar verelim
:kalp:

OP
Hiç

Hiç

Tepki
3.081
Yok kizlar evde yicek bisi. Yumurta yok kepek ekmegi yok. Ciktim evden simitci gordum elimde bir simit icim sizlaya sizlaya yuryorun sanirim yarisini yicem. Saat 12 ye kadar bisi yiyemem cunku :(
Kız niye alışveriş yapmadın :) yarısı iyi
iyi birseymi dedin kotu mu sabah sabah 10 defa okudum anlamadim :D
Kız dehşet fark var demişim neresi kötü kalan bölgesellerde sporla gidecek
Günaydın canım
Gunaydinlaaaâar nasiliz bakalim super uyandim bugun ins gun icindede boyle devam eder herkese bol eksili az kalorili bi gun diliyorum
Günaydın kamilecim
bulgur aksam olmasa iyiymis

hosbulduk canim tesekkur ederim

Bildirim yapicam canim cocuklarin azizligine ugradim bi suru netim vardu yemisler hepsini ins bundan sonra daha dikkatli olucam
dahada iyi olup bol eksilerimiz olacak ins canim

afiyet olsun canim guzel ama aksamekmek yerine salata falan yada bi dilim olsaydi daha iyi olurdu

hosbesi yemissin aksam yerine bakiyorum daaaaa
çaktırma kız :D

@KöyünDelisi gülüm 1. takıma bile gelemedim ki buraya da bi cee yapayım :)
3 gün kaldı cumaya duyduğuma göre spora yüklenmişsiniz hadi bakalım ilk cuma yarışması sonucu ne olacak inşallah herkes, hepimiz kilo kilo eksi rakamlar görürüz:)
hahhh şöyle abla ya gözümuz yollarda kalıyor eee anlat bakalim nasıl gidiyor hayat mutfak ve mutfak ve mutfak dışında:D

Ekli dosyayı görüntüle 22125 Günaydın kızlar :bayrak:

:asikk:Hepimiz için kaçamaksız bir gün olsun :mola:

:öpücük:Yavaş ve emin adımarla

kalıcı kiloalar verelim
:kalp:

çokta adım adım gitmesek mi :D günaydın yasom

tugcess

Boy 1.63 G.57,7 *H>>58 **daha da fit olicim**
Tepki
1.073
Günaydın canlarım..

Ayy ben bi konsantre olamadım hayata. Çalışırken bile ruh gibiyim, sonu hayır olsun... Allah' ım inşallah olur amin haha
Artık kendimle dalga geçiyorum yahu, dün menümü de yazmamışım. Hemen onu yazayım, bakınayım ben yokken neler yapıyorsunuz

OP
Hiç

Hiç

Tepki
3.081
Gunaydinnn herkese
Güzel bir kahvaltının ardından rutin markete gidiyoruz ergen olsa markette sevgilisi var diyeceğim :ssrtcbya:
Bende bilerek ihtiyaç bırakıyorum hep dün alışveriş yaotik büyük ama bilerek bı kaç parça almadım
Havalar isinsin memlekete götüreceğim hemen zaten her sabah dilinde kedilere gidelim köpeklere gidelim
Akşama misafirim var tatlı vs yapacağım ama ben yemeyecegimmmmmmmmm :huri:

OP
Hiç

Hiç

Tepki
3.081
Günaydın canlarım..

Ayy ben bi konsantre olamadım hayata. Çalışırken bile ruh gibiyim, sonu hayır olsun... Allah' ım inşallah olur amin haha
Artık kendimle dalga geçiyorum yahu, dün menümü de yazmamışım. Hemen onu yazayım, bakınayım ben yokken neler yapıyorsunuz
Valla Tuğçe çevren ne diyor bu duruma bildiğin üzülüyorum ben sana yahu bı toparlayamadin bu gidişle kocada kurtarmayacak

tugcess

Boy 1.63 G.57,7 *H>>58 **daha da fit olicim**
Tepki
1.073
Pazartesi menüsü

Uyanınca bir bardak ayran

07:17 bir haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 3-4 zeytin, kzölenmiş biber
12:33 8 yk kömeç ve 1 kutu sade activia
16:40 2 tam ceviz, 1 adet çiğ fındık
17:33 yarım kepçe sırf siyah etten yapılmış paça çorbası, ince 1 dilim yağsız yapılmış börek
21:30 bir bardak kefir

3- 3,5 litre su içtim sanırım

20 dk aralıksız koşu*4=80
20 dk tempolu yürüyüş*2=40
40 dk cardio*3=120

240 puan @gülümse_kaderine

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar