Tabiki canım çok haklısın su candır. Benimki ayy su midemi bulandırıyor tadını sevmiyorum cinsten değil. Çok susamıyorum. Dısardaysam wc korkusuna cok içemiyorum. Birde bazen hakikatten kalkıp yaptığın işin başından su içmeye gidemiyorum. İşte esas o zaman tam dayaklık oluyorum. Tamamen benim hatam yaptıklarım canım. Dikkat etmek lazım. Sağlık herşeyin başı ne güzellik ne üşengeçlik uğruna harcanmamalı.Bende suyu sevmeyen icemeyen insanlari anlayamiyorum vucudun neredeyse %70i sudur susuz hicbir organ tam verimiyle calisamaz hucrelerin yenilenmesi gec ve zor olur simdi farkedilmesede ilerde ciddi bobrek hastaliklariyla karsilasirsiniz birden olmaz ama gunde yarim ltre artirarak lutfen cogaltin gercekten cok ciddi bir saglik sorunu su icmemek kizlar rica ediyorum sade olmazsa icine ivir zivir doldurun kendinize detox mataralari alin insanin o zaman ictikce icesi geliyo su icinde bi sekilde nasil icerseniz icin
Kuzeyeee koca adam olmuşta soğuk su mu şstermiş. Maşallah.Kız suyu içtikçe icesi gelir insanin havalarda soğuk değil
Kuzey bile anne bı soğuk su verir misin diyor oğlum nerden çıktı soğuk su dedim çok sıcak olduk soğuk olacağım diyor
Hoşbeş olmamış yaaa kaptan ama sen onu haledersinnn zaten diğer öğünlerinde çok fazla değil.Menü
Sabah
1 yum.Omlet
40g Peynir
2 dlm Ekmek
4 zeytin
1 TK balve tereyağı birleşimi ikisi 1 TK yani
Akşam(15:0
1 dlm ekmek
1 YK mıhlama
Mantarlı omlet
Yeşillik
Ara
4 tane hosbes
Çay
Spor : yok
Su : 3 lt
bulgur aksam olmasa iyiymisBende menü yazayım
Sabah9
1 haş yumurta
1 dl ekmek
Biraz peynir
1 portakal
Öğlen 14
2 yumurta birinin sarısı yok az peynir ile pırasalı omlet
3 incir
Akşam 19
3 kaşık bulgur
1 kase tavuk haşlanmış
1 kasr salata
Su 1 litre çukurdayım 2 ye tamamlarım
Spor 70 dk zumba seansı aştık çok güzeldi 245 puan
hosbulduk canim tesekkur ederimMenude sporda cok guzel canim afiyet olsun
Su yok derken hic mi yok yoksa azmi abla diyeti gectim sagligin icin icmen lazim zorla biraz kendini
Gayet guzel canim afiyet olsun bu arada aramiza tekrardan hosgeldin sen bizim takimdasin yani dogru yerdesin
sporda menude super afiyet oosun
Bildirim yapicam canim cocuklarin azizligine ugradim bi suru netim vardu yemisler hepsini ins bundan sonra daha dikkatli olucamSüper Poni bitteri görmedim bile
İkinci takimdasin canım bende bildirim yapmayinca listeye almadık seni free oldu ama bildirim yapacaksan bu hafta alırım listeye
Aman tanrım Didim
Abla suyu nasıl unuttun ya
Nohut çok değilse sıkıntı yok canım gayet güzel sporda zamanla artacak sanırım Kamile dk tut bu hareketleri yaparkende puan veriyoruz
Ekliyorum canım
menü süper
Ay eşimde izliyor
dahada iyi olup bol eksilerimiz olacak ins canimAnammm abla sendr benim gibisin su yok. Ayy çok iyi anlıyorum seni insan susamadan nasıl içsin su yaaa ama iççez
Bizim ekibin menüleri süper ya süperr
Eline sağlık canım teşekkğr ederiz
afiyet olsun canim guzel ama aksamekmek yerine salata falan yada bi dilim olsaydi daha iyi olurduMenüm
Savah 7.00
2 yumurta haşlama
1 dilim peynir
5 zeytin
Öğlen 12.00
1 kase ezı gelin
Tavuk gögüs izgara 150 gr
Akşam 18.00
2 dilim tam gahıllı ekmek
1 dilim peynir
1 yumurtadan omlet
Su 2.5 lt
Spor yok
hosbesi yemissin aksam yerine bakiyorum daaaaaMenü
Sabah
1 yum.Omlet
40g Peynir
2 dlm Ekmek
4 zeytin
1 TK balve tereyağı birleşimi ikisi 1 TK yani
Akşam(15:0
1 dlm ekmek
1 YK mıhlama
Mantarlı omlet
Yeşillik
Ara
4 tane hosbes
Çay
Spor : yok
Su : 3 lt
Kız niye alışveriş yapmadın yarısı iyiYok kizlar evde yicek bisi. Yumurta yok kepek ekmegi yok. Ciktim evden simitci gordum elimde bir simit icim sizlaya sizlaya yuryorun sanirim yarisini yicem. Saat 12 ye kadar bisi yiyemem cunku
Kız dehşet fark var demişim neresi kötü kalan bölgesellerde sporla gidecekiyi birseymi dedin kotu mu sabah sabah 10 defa okudum anlamadim
Günaydın canımGunaydin millet
Günaydın kamilecimGunaydinlaaaâar nasiliz bakalim super uyandim bugun ins gun icindede boyle devam eder herkese bol eksili az kalorili bi gun diliyorum
çaktırma kızbulgur aksam olmasa iyiymis
hosbulduk canim tesekkur ederim
Bildirim yapicam canim cocuklarin azizligine ugradim bi suru netim vardu yemisler hepsini ins bundan sonra daha dikkatli olucam
dahada iyi olup bol eksilerimiz olacak ins canim
afiyet olsun canim guzel ama aksamekmek yerine salata falan yada bi dilim olsaydi daha iyi olurdu
hosbesi yemissin aksam yerine bakiyorum daaaaa
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
hahhh şöyle abla ya gözümuz yollarda kalıyor eee anlat bakalim nasıl gidiyor hayat mutfak ve mutfak ve mutfak dışında@KöyünDelisi gülüm 1. takıma bile gelemedim ki buraya da bi cee yapayım
3 gün kaldı cumaya duyduğuma göre spora yüklenmişsiniz hadi bakalım ilk cuma yarışması sonucu ne olacak inşallah herkes, hepimiz kilo kilo eksi rakamlar görürüz
çokta adım adım gitmesek mi günaydın yasomEkli dosyayı görüntüle 22125 Günaydın kızlar
Hepimiz için kaçamaksız bir gün olsun
Yavaş ve emin adımarla
kalıcı kiloalar verelim
Valla Tuğçe çevren ne diyor bu duruma bildiğin üzülüyorum ben sana yahu bı toparlayamadin bu gidişle kocada kurtarmayacakGünaydın canlarım..
Ayy ben bi konsantre olamadım hayata. Çalışırken bile ruh gibiyim, sonu hayır olsun... Allah' ım inşallah olur amin
Artık kendimle dalga geçiyorum yahu, dün menümü de yazmamışım. Hemen onu yazayım, bakınayım ben yokken neler yapıyorsunuz