Zayıflama Yarışması/ 2.TAKIM

Fittekkkmevsim

Bas 81.5 guncel 79 hedef69
Tepki
661
Ekli dosyayı görüntüle 22125 Günaydın kızlar :bayrak:

:asikk:Hepimiz için kaçamaksız bir gün olsun :mola:

:öpücük:Yavaş ve emin adımarla

kalıcı kiloalar verelim
:kalp:

hizli olsa hic fena olmaz valla amin dualarina

Gunaydinnn herkese
Güzel bir kahvaltının ardından rutin markete gidiyoruz ergen olsa markette sevgilisi var diyeceğim :ssrtcbya:
Bende bilerek ihtiyaç bırakıyorum hep dün alışveriş yaotik büyük ama bilerek bı kaç parça almadım
Havalar isinsin memlekete götüreceğim hemen zaten her sabah dilinde kedilere gidelim köpeklere gidelim
Akşama misafirim var tatlı vs yapacağım ama ben yemeyecegimmmmmmmmm :huri:
Cocuklar cok seviyo kedi kopegi bizde haftasonu koye gittik bayildi benim oglan havada iyiydi supper oldu oyle bi imkan varsa hic durma
Valla Tuğçe çevren ne diyor bu duruma bildiğin üzülüyorum ben sana yahu bı toparlayamadin bu gidişle kocada kurtarmayacak
ben fransiz nplduki onemli biseymi var @tugcess

tugcess

Boy 1.63 G.57,7 *H>>58 **daha da fit olicim**
Tepki
1.073
@tugcess öncelikle o kadar kişi içinden bir tek sen eykilenmeyi başardığın için ayrıca tebrik ederim
Lakin bu gösteriyor ki vücudun çok yenik düşmüş büyük ihtimalle yediğiniz gıdalardan birindeki mikroorganizma senin vücudunda hayat bulmuş sevmiş seni kız gıda zehirlenmesi sanıldığı gibi çok büyük etkiler göstermeyebilir çoğu yetişkin 20 he yakın zehirlenme yasar ama vücudu bunu kaldrabildigi için işte spazm kusma ishal gibi tepki verir
Seni evermekte kurtarmayacak ne yapsak Budistlere mi gonderseydik seni nirvanaya ulaşsan mi

Eşim benzerim yokmuş benim, akşam teyzem arayıp öyle söylüyor. Zehirlediniz beni, benim köftemin içine koydunuz siz dedim, cinssin sen diyor bana hahaha
Neyse kıvranmalarım azaldı, dün öğleden sonradan beri iştahsızlık başladı, da ilaçlardan herhalde. Bu sayede 55 kiloya inerim haha
Kız napsın Budistler beni :):) Nirvana kabul etmez beni bu halde :D:D
Evlenim ben bence de, kocaya sarınca kendime sarmaktan vazgeçerim. :D:D

Iyi geceler kizlar

Yarin artilarla uyanin ins. :haha: :haha: :haha:

Abooo bedduanın böylesi. Cıx benim takım arkadaşlarım aksine eksideler bugün :haha: :haha:

Valla Tuğçe çevren ne diyor bu duruma bildiğin üzülüyorum ben sana yahu bı toparlayamadin bu gidişle kocada kurtarmayacak

Ay inan ben de çok üzülüyorum kendime, ailem psikiyatriye gidelim böyle olmicak diyor, babam işle sıkıntı yaşıyorsan istifa et diyor. Yok hayatımda hiçbir sorun yok çok şükür. Sağlığım yerinde, çözülemeyecek değil en azından rahatsızlıklarım, annem babam kardeşlerim sağlıklı, mis gibi işim var, ama bende bir memnuniyetsizlik, bir mutsuzluk. Aldı başını gidiyor, bekliyorum sabırla geçmesini. ama geçecek yakında
Kız aşık olsam herşeyi unuturum bence ben, aklıma soktunuz , müşteri ziyareti diye çıkayım da delikanlı bakayım kendime:haha: :haha:

gülümse_kaderine

İnsan,hayvanla Üstinsan arasında gerili bir iptir
Tepki
1.400
Eşim benzerim yokmuş benim, akşam teyzem arayıp öyle söylüyor. Zehirlediniz beni, benim köftemin içine koydunuz siz dedim, cinssin sen diyor bana hahaha
Neyse kıvranmalarım azaldı, dün öğleden sonradan beri iştahsızlık başladı, da ilaçlardan herhalde. Bu sayede 55 kiloya inerim haha

Abooo bedduanın böylesi. Cıx benim takım arkadaşlarım aksine eksideler bugün :haha: :haha:

Ay inan ben de çok üzülüyorum kendime, ailem psikiyatriye gidelim böyle olmicak diyor, babam işle sıkıntı yaşıyorsan istifa et diyor. Yok hayatımda hiçbir sorun yok çok şükür. Sağlığım yerinde, çözülemeyecek değil en azından rahatsızlıklarım, annem babam kardeşlerim sağlıklı, mis gibi işim var, ama bende bir memnuniyetsizlik, bir mutsuzluk. Aldı başını gidiyor, bekliyorum sabırla geçmesini. ama geçecek yakında
Kız aşık olsam herşeyi unuturum bence ben, aklıma soktunuz , müşteri ziyareti diye çıkayım da delikanlı bakayım kendime:haha: :haha:
Hangi şehirdesin tuğçe
Ankaradaysan bahçeliye doğru git benim kardeş orda çalışıyor öğle tatilinde denk gelebilirsiniz ay Allah söyletti sanırım haha haha

Fittekkkmevsim

Bas 81.5 guncel 79 hedef69
Tepki
661

ay bende gercekten bisey var sandim sen asik ol onunla ugrasirken hrseyi unutursun garanti bak

tugcess

Boy 1.63 G.57,7 *H>>58 **daha da fit olicim**
Tepki
1.073
hizli olsa hic fena olmaz valla amin dualarina

Cocuklar cok seviyo kedi kopegi bizde haftasonu koye gittik bayildi benim oglan havada iyiydi supper oldu oyle bi imkan varsa hic durma
ben fransiz nplduki onemli biseymi var @tugcess

yok canım önemli bir şey. üst üste hasta olunca mıdır nedir sürekli bir mod düşüklüğüm, mutsuzluk halim var.

Hangi şehirdesin tuğçe
Ankaradaysan bahçeliye doğru git benim kardeş orda çalışıyor öğle tatilinde denk gelebilirsiniz ay Allah söyletti sanırım haha haha

haha Adana' da yaşıyorum canım :D:D:D

Bgmce

Baş 94,4 kg Gncl:75.8 kg Hdf:65 kg
Tepki
1.412
Kız niye alışveriş yapmadın :) yarısı iyi

Kız dehşet fark var demişim neresi kötü kalan bölgesellerde sporla gidecek

Günaydın canım

Günaydın kamilecim
çaktırma kız :D

hahhh şöyle abla ya gözümuz yollarda kalıyor eee anlat bakalim nasıl gidiyor hayat mutfak ve mutfak ve mutfak dışında:D

çokta adım adım gitmesek mi :D günaydın yasom
senin telin azixligine ugradim o zaman anlayabilmek icin 10 defa okumusumdur :) tesekkurler canim rahatsiz oldugum tek yer kalcalarim ve ust bacaklarim onuda eliptik eritir heralde

NaRTaneSi

~İlk'122.5|Bş'109.6|Gn'107.3|Hd'85~
Tepki
2.112
Ogle yemegimi yiyim bugun yakinlarda paza var oraya gidecem yuruyerek hem dolasirim yuryus yapmis olurum aksamada pirasa yapicam ve yine eliptik planim var
Kolay gelsin canim bebegine dikkat et usutmesin yazik cok yakinsa dolanarak git ben hep sokak aralarindan dolanarak yururum yolu uzatmak icin :harika:

Swetyy83

Baş 75.6 güncel 64.0 hedef 60
Tepki
470
@Swetyy83 Sevilay çok tanıdık bir hyüzü var ya sanki hep ktaniyordum seni öyle yanin
Kilo kısmına gelince
Bence giydiğin kotta biraz fazla fırlatmış yüksek bel yada şimdi moda korseli kotlar varya çok güzel duruyor
Spor ve biraz daha dikkatle gider sıkılaşır pilates denesene evde lastik ve minik topla çok pratik yontemler var
Evet tatlım sende tanıdık gibi geliyor bana canım insan insana benzer insanlar çift yaratılmış derler evet biraz sıkılaşmaya ihtiyacım var Doğumdan vücüt sönmüş balon gibi oluyor az önce yürüyüş yaptım 1 buçuk saat kadar yürüdüm mekik çeksem karnım İçin çok iyi ama belim 2 haftadır ağrıyor neden bilmiyorum üşüttüm galiba

Swetyy83

Baş 75.6 güncel 64.0 hedef 60
Tepki
470
@Swetyy83 canimm kizinin ueni yasini kutlarin. Rabbim bi omur boyu mutlu huzurlu ve guzel hayat basip etsin ins. Kilonada bakinca masallah bence baya iyi gorunuyorsun. Azcikk sikilassan tammdir tebrik ederimm :hopp:
Tatlım sağol sende resim koy istersen. Eski üyelerdenmisin seni tanıyamadım eski nickin neydi.

Bgmce

Baş 94,4 kg Gncl:75.8 kg Hdf:65 kg
Tepki
1.412
Kolay gelsin canim bebegine dikkat et usutmesin yazik cok yakinsa dolanarak git ben hep sokak aralarindan dolanarak yururum yolu uzatmak icin :harika:
hava guzel gunesli yeni yeni kapatmaya basladi o yuzden terledik bile. aslinda 10 dk yurume mesafesi ama bende baya dolandim yolu uzattim yururken surekli kafamda puanlar simdi 60 puan oldu simdi 80 puan oldu filan diye iyice kafayi yedim pazardada toplam 6 dk durmusum :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar