Zor bir o kadar da heyecanli ve zevklo isler. Kolay gelsin canimYaok korkarmiyim hic ana gelemedim ev bak gelinlik bak. Bide bizim dugun salonu iptal etmisler kapanmis yer acikta kaldik onun stresi.
Ayy cokkkk dogru dedin. Benim anne kaplumba hizi yanimdan gideli 3 kilo vermis bennn 4 vermissem 5 almisim resmen yerimde sabit. Silkenme zamani ben basladim sabahin korunde spora indim
Ayy bende ilk basta sevmemistim daha bol limon sikiyorum sonra pipetle iciyorum kucuk kucuk yudumlar olunca Cirkinlihi daha az carpiyor yoksa kocaman kocaman icince iyykkk cok kotu oluyor
Geçmiş olsun iremcim, ıhlamur iyi gelir evde varsa demleyip iç canım.Guyandin kizlarrr uyanmis ve hala saglikli olanlara merhaba degerini bilin sıkı giyinin hasta olanlardan uzak durun heleki bebisleri olanlar aman dikkat edin kizlar ben ölüyorumm kemiklerim sizliyo damarlarim cekiliyo bademciklerim sisti genzim akiyo atesim var basim cok agriyo yutkunamiyorum bile kolumu kipirdatacak halim yok reglide gelmek uzere hic uyuyamadim resmen surunuyorum bastan asagi sizliyorum limon sıktım onu iciyorum antibiyotik icmem baska ne iyi gelir deyin hele yoksa bayilacam simdi
Hoş geldin, nereye gidiyon kız? Biz daha senin düğün albümünü görücez. Tam koşturma zamanları Allah kolaylık versin size. Bence ayrılma burdan fırsat buldukça gel...Selam hanımlar
Birleştirmişisiz grupları yine. Ben anca gelebildim. Dün tüm işlerimi bitirdim şükürler olsun. Genel olarak bu sekilde bazen yogun donemlerim olabiliyor eger bundan rahatsizsaniz ben gideyim dilerseniz. Gercekten gelmek isteyip gelemiyorum. Yanimda nisanlim oluyor ev bakiyoruz oglenler ve aksam uzerleri giremiyorum geldigimdede cok yurumus oluyorun yorgubluktan agzim 5 karis uyuyakaliyorum bu hafta sonu hep boyle oldu. Spora baslicam dedim daha simdi bgn gelebildim. Biraz rahatlarim diye dusunuyorum bu ara ama hakkikatten yok olmuyor ayca derseniz gidim ben.
Hadi gözün aydın Maşallah diyim de nazar değmesinGunaydin millet. Tartida dun oglen gordugum rakamdan daha dusuk bir rakam gordum sabah mutluluktan havaya uctum resmen bu hafta saglam eksim olacak insallah
Bugün düzenli yedin mi gider bence o fazlalıklar. Salata ve sıvı ağırlıklı olsun bence bugün. Ya da senin başka planın var mı bugün için??Dünkü sacmalamalarimdan sonra 1 kilo artim var bana az bile salak kafam
Bugun spora vericem kendimi ve az yicem esimde öglenci aksami cok hafif gecircem
Günaydın Canlar
Geçmiş olsun iremcim, ıhlamur iyi gelir evde varsa demleyip iç canım.
Hoş geldin, nereye gidiyon kız? Biz daha senin düğün albümünü görücez. Tam koşturma zamanları Allah kolaylık versin size. Bence ayrılma burdan fırsat buldukça gel...
Hadi gözün aydın Maşallah diyim de nazar değmesin
Bugün düzenli yedin mi gider bence o fazlalıklar. Salata ve sıvı ağırlıklı olsun bence bugün. Ya da senin başka planın var mı bugün için??
Cok gecmis olsun iremcimGuyandin kizlarrr uyanmis ve hala saglikli olanlara merhaba degerini bilin sıkı giyinin hasta olanlardan uzak durun heleki bebisleri olanlar aman dikkat edin kizlar ben ölüyorumm kemiklerim sizliyo damarlarim cekiliyo bademciklerim sisti genzim akiyo atesim var basim cok agriyo yutkunamiyorum bile kolumu kipirdatacak halim yok reglide gelmek uzere hic uyuyamadim resmen surunuyorum bastan asagi sizliyorum limon sıktım onu iciyorum antibiyotik icmem baska ne iyi gelir deyin hele yoksa bayilacam simdi
cok kolay gelsin tatlimSelam hanımlar
Birleştirmişisiz grupları yine. Ben anca gelebildim. Dün tüm işlerimi bitirdim şükürler olsun. Genel olarak bu sekilde bazen yogun donemlerim olabiliyor eger bundan rahatsizsaniz ben gideyim dilerseniz. Gercekten gelmek isteyip gelemiyorum. Yanimda nisanlim oluyor ev bakiyoruz oglenler ve aksam uzerleri giremiyorum geldigimdede cok yurumus oluyorun yorgubluktan agzim 5 karis uyuyakaliyorum bu hafta sonu hep boyle oldu. Spora baslicam dedim daha simdi bgn gelebildim. Biraz rahatlarim diye dusunuyorum bu ara ama hakkikatten yok olmuyor ayca derseniz gidim ben.
masallah zeynepcim senin meto yine harekete gecti anlasilanGunaydin millet. Tartida dun oglen gordugum rakamdan daha dusuk bir rakam gordum sabah mutluluktan havaya uctum resmen bu hafta saglam eksim olacak insallah
ahhh pinar niye boyle yapiyon cnmDünkü sacmalamalarimdan sonra 1 kilo artim var bana az bile salak kafam
Bugun spora vericem kendimi ve az yicem esimde öglenci aksami cok hafif gecircem
sondaki habere cok sevindimGünaydınnnn
Ben yine geldim, saman alevi gibi bir parlıyorum bir yok oluyorum bu aralar.
Bu yoğunluğun da bir sonu olmalı ama ne zaman olacak bilmiyorum. Hayatım çok düzensiz, yemeklerim çalışmam, uykum herşeyim... Güzel olan tek şey dün spora yetişebildim ve inşallah spora başladım
Enerji yoksunluğundandır diye düşünüyorum şekere acayip düştüm. Çikolata yemesem bile kentin küçük meybon şekerleri var ya onlardan yiyorum. Sabah kilo kontrolü yapacaktım ama unutmuşum.
WC problemimi tam çözemedim, doktor kafana çok takıyorsun ama muayeneye bir gelmen gerekiyor dedi, gidemiyorum çalışmaktan. Kuru erik, keten tohumu, keten tohumu yağı, kayısı, bol lif ve bol su, bol hareket, bağırsakları sevme (bana özel )
Ruhen daha iyiyim, eski depresif halim kalmadı, kendi çöplüğüme gelince yine depresifim biraz ama enerjim yüksek...
Bu arada pazar günü biriyle tanıştırıldım, aklım platonikteyken nasıl olacak bilmiyorum ama evet bana aşk lazım, ben de karar verdim buna. belki olur bilemedim şimdi..
Şimdilik benden bu kadar
Az geçmişe bakayım
yaklasik bir aydir yerimde sayiyordum abla ya simdi reglim ondan meto atak yapti 1 2 hafta boyle gider insallah. 76 lar gelir gibi cumaya kadar.Cok gecmis olsun iremcim
Bitki cayi icip dinlenecen cnm inş uzun surmez
cok kolay gelsin tatlim
Bu donemlerde yogun olman cok normal
Ama bi hizlanman lazim bence
Bi bakmisin düğün gunu geliverir
masallah zeynepcim senin meto yine harekete gecti anlasilan
Dunde super bi eksin vardi
ahhh pinar niye boyle yapiyon cnm
Bugunden itibaren sifir karbon yapmaya calis
Dun ne guzel sabittin
sondaki habere cok sevindim
Bu islerde hem duygu hem mantik lazim tatlim
Once platonik aşkı aklindan cikar
Bu sadece sana zarar verir
Yeni kisiden etkilenme olduysa bi şans verirsin
Hayirdir kiz niye kustunuzTotom yeni yer gördü valla bugün temizlik yaptım baya derin girdim balkonlar berbat oluyor sözde bu yaz kapatacaktik araba işi çıktı işte ahhhhh ahhhhh ilk fırsatta acısını çıkaracağım valla kusum zaten
Menü
Sabah
2 dlm ekmeğe peynirli tost
Çay
Öğle
4 YK tavuk sote
Bir kase cacik
Akşam
3 YK makarna
3 tane mücver yogurtla
Salata
Su:2 lt spor : henüz haber yok kendilerinden
hadikolay gele becerebilecenmi ben hic anlamamBen de uyuyayım artık, yarından itibaren badana işine girişiyorum.Daha önce hep eşim yapıyordu, bu sefer ben yapıcam bakalım, inşallah iyi olur. Hazır kızlar tatildeyken kardeşlerine bakarlar. Tüm evi bir günde hallederim inşallah...
Zencefil bal limon ic bide yat dinlen baska cozumu yok degisik bi salgin ben mide agrisindan eklem agrisindan bittim mahvediyor insani bu yasima kadar boyle degisik bi salgin gormedim hwrkes ayni bu araGuyandin kizlarrr uyanmis ve hala saglikli olanlara merhaba degerini bilin sıkı giyinin hasta olanlardan uzak durun heleki bebisleri olanlar aman dikkat edin kizlar ben ölüyorumm kemiklerim sizliyo damarlarim cekiliyo bademciklerim sisti genzim akiyo atesim var basim cok agriyo yutkunamiyorum bile kolumu kipirdatacak halim yok reglide gelmek uzere hic uyuyamadim resmen surunuyorum bastan asagi sizliyorum limon sıktım onu iciyorum antibiyotik icmem baska ne iyi gelir deyin hele yoksa bayilacam simdi
canim tamam cok yogunsun gitmeni istemeyiz ama diyetine dikkat etSelam hanımlar
denemekten bisey olmaz belki zamanla etkilenirsin annem sevdiginle degil seni hakkiyla sevenle evleneceksinki kiymetin bilinsin derdi bende ayni fikirdeyimGünaydınnnn
Bu yoğunluğun da bir sonu olmalı ama ne zaman olacak bilmiyorum. Hayatım çok düzensiz, yemeklerim çalışmam, uykum herşeyim... Güzel olan tek şey dün spora yetişebildim ve inşallah spora başladım
Enerji yoksunluğundandır diye düşünüyorum şekere acayip düştüm. Çikolata yemesem bile kentin küçük meybon şekerleri var ya onlardan yiyorum. Sabah kilo kontrolü yapacaktım ama unutmuşum.
WC problemimi tam çözemedim, doktor kafana çok takıyorsun ama muayeneye bir gelmen gerekiyor dedi, gidemiyorum çalışmaktan. Kuru erik, keten tohumu, keten tohumu yağı, kayısı, bol lif ve bol su, bol hareket, bağırsakları sevme (bana özel )
Ruhen daha iyiyim, eski depresif halim kalmadı, kendi çöplüğüme gelince yine depresifim biraz ama enerjim yüksek...
Bu arada pazar günü biriyle tanıştırıldım, aklım platonikteyken nasıl olacak bilmiyorum ama evet bana aşk lazım, ben de karar verdim buna. belki olur bilemedim şimdi..
Şimdilik benden bu kadar
Az geçmişe bakayım
haklisin abla gitgeller yoruyor hizlanmak lazim ben gecen gun ocakta yaptigim bi listeyi gordum sonunada hedef koymusum her hafta 1kilo olarak suanda 69olmam gerekiyirmus ki demekki duzenli dikkat etsem olacakmis silkelenip bi an once kurtulmak lazim uzadikca psikolojisi bitiriyor insani sana gelince tamam cok istiyosun hep beraber olalim herkes versin birlikte yapalim ama istesende olmaz birak bencede oluruna isteyen gercekten inanan devam eder kendini bu kadar strese sokma sonucta kimseye zorla bisey yaptiramayiz once kendini dusun derim benGunaydinnnn mutlu gunler kizlar
Dun yasemin gercekten cok guzel yazmis
Kendime donup baktığımda 2 aydir gel git yapiyorum
Bu beni daha cok mutsuz ediyor ve bikkinlik yaratiyor
Hep derlerya beyinde bitirmek diye
Eger gercekten zayiflamak istiyorsak
Daha kararli azimli olmak gerekiyor
Buda zorlamayla olmuyor
Herkesin kendi vucudu kendi kilosu ve kendi tercihi
Ben kendi adima ilk etapta ramazana kadar disiplinli olmak istiyorum
Ipin ucu kacinca tutulmuyor
Burda da artik yok o gelmiyor bu gelmiyor diye
Yada kacamak yapiliyor diye
Eskisi gibi kendimi strese sokmak istemiyorum
Dedigim gibi herkesin kendi secimi
ins. Gelsin cnmyaklasik bir aydir yerimde sayiyordum abla ya simdi reglim ondan meto atak yapti 1 2 hafta boyle gider insallah. 76 lar gelir gibi cumaya kadar.
Senin boyun benden uzun bide kilo farkimizda var eminim daha incesindirAy sonu geliyor bakalim cuma yada cumartesi vucut olculerini alacagim bu ay kilo olarak yerimde saymis olsamda incelme var gibi. Uzun zamandir 77 altini gormemistim. Bundan sonraki her kilo benim icin cok kiymetli
aynen cnmhaklisin abla gitgeller yoruyor hizlanmak lazim ben gecen gun ocakta yaptigim bi listeyi gordum sonunada hedef koymusum her hafta 1kilo olarak suanda 69olmam gerekiyirmus ki demekki duzenli dikkat etsem olacakmis silkelenip bi an once kurtulmak lazim uzadikca psikolojisi bitiriyor insani sana gelince tamam cok istiyosun hep beraber olalim herkes versin birlikte yapalim ama istesende olmaz birak bencede oluruna isteyen gercekten inanan devam eder kendini bu kadar strese sokma sonucta kimseye zorla bisey yaptiramayiz once kendini dusun derim
tuketici haklari diye bi kurum var heralde cnm orayimi arasan acabaKizlar lg nin servisini aradim kulaklikta hic kopukluk yok ama sesi cok az cikiyo bide allah askina sarj cihanini prizden cekerken metal ucunun prizde kalip kopmasi tuketici hatasi midir coluk cocuk yok her zamanki gbi normal cikartirken icinde kaldi sonucta zorba insan degiliz yavasca cikarttim koptu orda kaldi ama garantiye girmiyomus kablosuda kullanici hatasiymis soket girinde sorun yok ama dis kablosu siyrildi ici gorunmeye basladi sonrasindada temas etmedi kullanamadim garantiye girmezmis ama lg kullanim ve garanti klavuzunda tum orjinal parcalari garanti kapsamindadir kulaklik ve sart aleti dahildir diye gorustugum kadin oyle demiyo ama
E hadi irem artık tanıdığımdan beri ufak ufak gidiyor sendePastayi kurabiyeyi falan cuma digerlerinide cumartesi yedim ya uykusuzluk falan derken pazar gunu 105 kilo cikmistim wc rahatlatti sukur bide korktum gece uyayamadim yarin 105 i nasil yazarim kizlar topa tutarlar beni diye sonra kalktim iyi terledim leslie yaparkern bu kadarcikla kurtardim sukur cumaya guzel bi eksi gelecek insallah
Evde olunca aklın hep onlarda kalıyor işte pınar çocuklu olanları düşün bide her an herşey olabiliyor acayip sınanıyoruz ciddenBende tam girdm yazcaktm biri bana dur desin diye bugun baya abarttim cigköfteleri sarmalari götürdm hep of of tutamadim kendmi bide mutfakda olunca kücücük gelip gecerken attim hep sonrada aman yedm zaten diyip aksam biraz daha yedim yarindan itibaren baya sıkcam cumaya yokaa gene yerimde sayicam
Mervecim çok iyi inşallah bu kilolarda gidersin doğuma bu haftalardan sonra daha dikkatli ol82 dim öğrendigimde +500 gram dayım şuan poni 7. Ayın içindeyim
Poni söZünü verdin bu hafta süper bi rakam bekliyorum senden haberin ola lapayı bende yapacam perşembeSaalondan yeni geldim bugün plates seansına katıldım hiç böyle terlememiştim spor yaparkn pertim çıktı resmen. Platesi böyle bilmezdm beni ezdi geçti resmen
40 kilo vermen gerek canım bnde mi alsam ne kadar fiyatı o tartının bnmde yağ oranım çok yüksek %41
Çok haklısının debelenip durmaktan 2ileri 2 geri gitmekten başka bşy yapmıyorumm o kadar spor diyette boşa gidiyo
İradene nazar değmesinnn canm bnm zor gibi
Dehşetül vahşet süper ya bebeğin gelişimi nasılmış
Hepimizin silkelenip kendine gelmesi gerekiyor canım herkes motivesini yansıtmalı buraya ki örnek alalım birbirimiziEksi ya ona bakalim
Cok guzel
İyi olmamis
harikasin canim dedigin gibi toparlanmamiz lazim ben ins bu hafta daha iyi bi performans gostericem ins herkes ayni olur
Maşallah kız tüm evi nasıl boyayacaksın bayılıyorum böyle cesur kadınlara helal olsun ciddenBen de uyuyayım artık, yarından itibaren badana işine girişiyorum.Daha önce hep eşim yapıyordu, bu sefer ben yapıcam bakalım, inşallah iyi olur. Hazır kızlar tatildeyken kardeşlerine bakarlar. Tüm evi bir günde hallederim inşallah...
Geçmiş olsun canım az dinlen name limon ıhlamur melisa içGuyandin kizlarrr uyanmis ve hala saglikli olanlara merhaba degerini bilin sıkı giyinin hasta olanlardan uzak durun heleki bebisleri olanlar aman dikkat edin kizlar ben ölüyorumm kemiklerim sizliyo damarlarim cekiliyo bademciklerim sisti genzim akiyo atesim var basim cok agriyo yutkunamiyorum bile kolumu kipirdatacak halim yok reglide gelmek uzere hic uyuyamadim resmen surunuyorum bastan asagi sizliyorum limon sıktım onu iciyorum antibiyotik icmem baska ne iyi gelir deyin hele yoksa bayilacam simdi
Kız nere gidiyon mahcup olmuşsun belliSelam hanımlar
Tebrikler canım süperGunaydin millet. Tartida dun oglen gordugum rakamdan daha dusuk bir rakam gordum sabah mutluluktan havaya uctum resmen bu hafta saglam eksim olacak insallah
Hadi hayırlı olsun tuğçeGünaydınnnn
Şimdilik benden bu kadar
Az geçmişe bakayım
:cicek: Sen en büyük destekçimizsinGunaydinnnn mutlu gunler kizlar
Dun yasemin gercekten cok guzel yazmis
Kendime donup baktığımda 2 aydir gel git yapiyorum
Bu beni daha cok mutsuz ediyor ve bikkinlik yaratiyor
Hep derlerya beyinde bitirmek diye
Eger gercekten zayiflamak istiyorsak
Daha kararli azimli olmak gerekiyor
Buda zorlamayla olmuyor
Herkesin kendi vucudu kendi kilosu ve kendi tercihi
Ben kendi adima ilk etapta ramazana kadar disiplinli olmak istiyorum
Ipin ucu kacinca tutulmuyor
Burda da artik yok o gelmiyor bu gelmiyor diye
Yada kacamak yapiliyor diye
Eskisi gibi kendimi strese sokmak istemiyorum
Dedigim gibi herkesin kendi secimi
Gerekirse arayacam abla vi gidip yuz yuze goruseyim sonrasinda klavuzdanda kendisine okuturum ama basligi kirildi diye atmistik garantiye gonderecegim aklima gelmemisti hic kablosuyla kulakligi yenileseler oda yetertuketici haklari diye bi kurum var heralde cnm orayimi arasan acaba
Garanti kagidinda ne yaziyosa kabul etmek zorundalar
Biraz bastirsaydin
Bende pers bisey yapmayi dusunuyorumPoni söZünü verdin bu hafta süper bi rakam bekliyorum senden haberin ola lapayı bende yapacam perşembe
:cicek: Sen en büyük
Eger kirik sey elinde degilse kabul etmiyebilirlerGerekirse arayacam abla vi gidip yuz yuze goruseyim sonrasinda klavuzdanda kendisine okuturum ama basligi kirildi diye atmistik garantiye gonderecegim aklima gelmemisti hic kablosuyla kulakligi yenileseler oda yeter