Zayıflama Yarışmasi / 3.TAKIM

Bgmce

Baş 94,4 kg Gncl:75.8 kg Hdf:65 kg
Tepki
1.412
Yaok korkarmiyim hic ana gelemedim ev bak gelinlik bak. Bide bizim dugun salonu iptal etmisler kapanmis yer acikta kaldik onun stresi.

Ayy cokkkk dogru dedin. Benim anne kaplumba hizi yanimdan gideli 3 kilo vermis bennn 4 vermissem 5 almisim resmen yerimde sabit. Silkenme zamani ben basladim sabahin korunde spora indim

Ayy bende ilk basta sevmemistim daha bol limon sikiyorum sonra pipetle iciyorum kucuk kucuk yudumlar olunca Cirkinlihi daha az carpiyor yoksa kocaman kocaman icince iyykkk cok kotu oluyor
Zor bir o kadar da heyecanli ve zevklo isler. Kolay gelsin canim

_ikra_

B:123.6 G:111.6 H:75 Boy:164
Tepki
1.522
:asikk:Günaydın Canlar :asikk:

Guyandin kizlarrr uyanmis ve hala saglikli olanlara merhaba degerini bilin sıkı giyinin hasta olanlardan uzak durun heleki bebisleri olanlar aman dikkat edin kizlar ben ölüyorumm kemiklerim sizliyo damarlarim cekiliyo bademciklerim sisti genzim akiyo atesim var basim cok agriyo yutkunamiyorum bile kolumu kipirdatacak halim yok reglide gelmek uzere hic uyuyamadim resmen surunuyorum bastan asagi sizliyorum limon sıktım onu iciyorum antibiyotik icmem baska ne iyi gelir deyin hele yoksa bayilacam simdi:agla:
Geçmiş olsun iremcim, ıhlamur iyi gelir evde varsa demleyip iç canım.

Selam hanımlar
Birleştirmişisiz grupları yine. Ben anca gelebildim. Dün tüm işlerimi bitirdim şükürler olsun. Genel olarak bu sekilde bazen yogun donemlerim olabiliyor eger bundan rahatsizsaniz ben gideyim dilerseniz. Gercekten gelmek isteyip gelemiyorum. Yanimda nisanlim oluyor ev bakiyoruz oglenler ve aksam uzerleri giremiyorum geldigimdede cok yurumus oluyorun yorgubluktan agzim 5 karis uyuyakaliyorum bu hafta sonu hep boyle oldu. Spora baslicam dedim daha simdi bgn gelebildim. Biraz rahatlarim diye dusunuyorum bu ara ama hakkikatten yok olmuyor ayca derseniz gidim ben.
Hoş geldin, nereye gidiyon kız? Biz daha senin düğün albümünü görücez;). Tam koşturma zamanları Allah kolaylık versin size. Bence ayrılma burdan fırsat buldukça gel...
Gunaydin millet. Tartida dun oglen gordugum rakamdan daha dusuk bir rakam gordum sabah mutluluktan havaya uctum resmen bu hafta saglam eksim olacak insallah
Hadi gözün aydın;) Maşallah diyim de nazar değmesin:)

Dünkü sacmalamalarimdan sonra 1 kilo artim var bana az bile salak kafam :(
Bugun spora vericem kendimi ve az yicem esimde öglenci aksami cok hafif gecircem
Bugün düzenli yedin mi gider bence o fazlalıklar. Salata ve sıvı ağırlıklı olsun bence bugün. Ya da senin başka planın var mı bugün için??

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
:asikk:Günaydın Canlar :asikk:

Geçmiş olsun iremcim, ıhlamur iyi gelir evde varsa demleyip iç canım.

Hoş geldin, nereye gidiyon kız? Biz daha senin düğün albümünü görücez;). Tam koşturma zamanları Allah kolaylık versin size. Bence ayrılma burdan fırsat buldukça gel...

Hadi gözün aydın;) Maşallah diyim de nazar değmesin:)

Bugün düzenli yedin mi gider bence o fazlalıklar. Salata ve sıvı ağırlıklı olsun bence bugün. Ya da senin başka planın var mı bugün için??

Kahbalti hafif gecircem smdi 1 yumurta vs.. öglende acikirsam sütlü kahve falan icerm aksamda tavuklu salata olabilir. Bide 5 mil leslie düsünüyorm bu artilarn gitmesi lazim ben mezun olcam derken kilo alcam yoksa of of :(

tugcess

Boy 1.63 G.57,7 *H>>58 **daha da fit olicim**
Tepki
1.073
Günaydınnnn

Ben yine geldim, saman alevi gibi bir parlıyorum bir yok oluyorum bu aralar.
Bu yoğunluğun da bir sonu olmalı ama ne zaman olacak bilmiyorum. Hayatım çok düzensiz, yemeklerim çalışmam, uykum herşeyim... Güzel olan tek şey dün spora yetişebildim ve inşallah spora başladım :)

Enerji yoksunluğundandır diye düşünüyorum şekere acayip düştüm. Çikolata yemesem bile kentin küçük meybon şekerleri var ya onlardan yiyorum. Sabah kilo kontrolü yapacaktım ama unutmuşum.

WC problemimi tam çözemedim, doktor kafana çok takıyorsun ama muayeneye bir gelmen gerekiyor dedi, gidemiyorum çalışmaktan. Kuru erik, keten tohumu, keten tohumu yağı, kayısı, bol lif ve bol su, bol hareket, bağırsakları sevme (bana özel haha)

Ruhen daha iyiyim, eski depresif halim kalmadı, kendi çöplüğüme gelince yine depresifim biraz ama enerjim yüksek...

Bu arada pazar günü biriyle tanıştırıldım, aklım platonikteyken nasıl olacak bilmiyorum ama evet bana aşk lazım, ben de karar verdim buna. belki olur bilemedim şimdi..

Şimdilik benden bu kadar :)

Az geçmişe bakayım

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Guyandin kizlarrr uyanmis ve hala saglikli olanlara merhaba degerini bilin sıkı giyinin hasta olanlardan uzak durun heleki bebisleri olanlar aman dikkat edin kizlar ben ölüyorumm kemiklerim sizliyo damarlarim cekiliyo bademciklerim sisti genzim akiyo atesim var basim cok agriyo yutkunamiyorum bile kolumu kipirdatacak halim yok reglide gelmek uzere hic uyuyamadim resmen surunuyorum bastan asagi sizliyorum limon sıktım onu iciyorum antibiyotik icmem baska ne iyi gelir deyin hele yoksa bayilacam simdi:agla:
Cok gecmis olsun iremcim
Bitki cayi icip dinlenecen cnm inş uzun surmez

Selam hanımlar
Birleştirmişisiz grupları yine. Ben anca gelebildim. Dün tüm işlerimi bitirdim şükürler olsun. Genel olarak bu sekilde bazen yogun donemlerim olabiliyor eger bundan rahatsizsaniz ben gideyim dilerseniz. Gercekten gelmek isteyip gelemiyorum. Yanimda nisanlim oluyor ev bakiyoruz oglenler ve aksam uzerleri giremiyorum geldigimdede cok yurumus oluyorun yorgubluktan agzim 5 karis uyuyakaliyorum bu hafta sonu hep boyle oldu. Spora baslicam dedim daha simdi bgn gelebildim. Biraz rahatlarim diye dusunuyorum bu ara ama hakkikatten yok olmuyor ayca derseniz gidim ben.
cok kolay gelsin tatlim
Bu donemlerde yogun olman cok normal

Ama bi hizlanman lazim bence
Bi bakmisin düğün gunu geliverir

Gunaydin millet. Tartida dun oglen gordugum rakamdan daha dusuk bir rakam gordum sabah mutluluktan havaya uctum resmen bu hafta saglam eksim olacak insallah
masallah zeynepcim senin meto yine harekete gecti anlasilan
Dunde super bi eksin vardi

Dünkü sacmalamalarimdan sonra 1 kilo artim var bana az bile salak kafam :(
Bugun spora vericem kendimi ve az yicem esimde öglenci aksami cok hafif gecircem
ahhh pinar niye boyle yapiyon cnm
Bugunden itibaren sifir karbon yapmaya calis
Dun ne guzel sabittin

Günaydınnnn

Bu yoğunluğun da bir sonu olmalı ama ne zaman olacak bilmiyorum. Hayatım çok düzensiz, yemeklerim çalışmam, uykum herşeyim... Güzel olan tek şey dün spora yetişebildim ve inşallah spora başladım :)

Enerji yoksunluğundandır diye düşünüyorum şekere acayip düştüm. Çikolata yemesem bile kentin küçük meybon şekerleri var ya onlardan yiyorum. Sabah kilo kontrolü yapacaktım ama unutmuşum.

WC problemimi tam çözemedim, doktor kafana çok takıyorsun ama muayeneye bir gelmen gerekiyor dedi, gidemiyorum çalışmaktan. Kuru erik, keten tohumu, keten tohumu yağı, kayısı, bol lif ve bol su, bol hareket, bağırsakları sevme (bana özel haha)

Ruhen daha iyiyim, eski depresif halim kalmadı, kendi çöplüğüme gelince yine depresifim biraz ama enerjim yüksek...

Bu arada pazar günü biriyle tanıştırıldım, aklım platonikteyken nasıl olacak bilmiyorum ama evet bana aşk lazım, ben de karar verdim buna. belki olur bilemedim şimdi..

Az geçmişe bakayım
sondaki habere cok sevindim :)
Bu islerde hem duygu hem mantik lazim tatlim

Once platonik aşkı aklindan cikar
Bu sadece sana zarar verir
Yeni kisiden etkilenme olduysa bi şans verirsin

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Gunaydinnnn mutlu gunler kizlar

Dun yasemin gercekten cok guzel yazmis
Kendime donup baktığımda 2 aydir gel git yapiyorum
Bu beni daha cok mutsuz ediyor ve bikkinlik yaratiyor

Hep derlerya beyinde bitirmek diye
Eger gercekten zayiflamak istiyorsak
Daha kararli azimli olmak gerekiyor
Buda zorlamayla olmuyor
Herkesin kendi vucudu kendi kilosu ve kendi tercihi

Ben kendi adima ilk etapta ramazana kadar disiplinli olmak istiyorum
Ipin ucu kacinca tutulmuyor

Burda da artik yok o gelmiyor bu gelmiyor diye
Yada kacamak yapiliyor diye
Eskisi gibi kendimi strese sokmak istemiyorum
Dedigim gibi herkesin kendi secimi

Bgmce

Baş 94,4 kg Gncl:75.8 kg Hdf:65 kg
Tepki
1.412
Cok gecmis olsun iremcim
Bitki cayi icip dinlenecen cnm inş uzun surmez

cok kolay gelsin tatlim
Bu donemlerde yogun olman cok normal

Ama bi hizlanman lazim bence
Bi bakmisin düğün gunu geliverir

masallah zeynepcim senin meto yine harekete gecti anlasilan
Dunde super bi eksin vardi

ahhh pinar niye boyle yapiyon cnm
Bugunden itibaren sifir karbon yapmaya calis
Dun ne guzel sabittin

sondaki habere cok sevindim :)
Bu islerde hem duygu hem mantik lazim tatlim

Once platonik aşkı aklindan cikar
Bu sadece sana zarar verir
Yeni kisiden etkilenme olduysa bi şans verirsin
yaklasik bir aydir yerimde sayiyordum abla ya simdi reglim ondan meto atak yapti 1 2 hafta boyle gider insallah. 76 lar gelir gibi cumaya kadar.

Fittekkkmevsim

Bas 81.5 guncel 79 hedef69
Tepki
661
Totom yeni yer gördü valla bugün temizlik yaptım baya derin girdim balkonlar berbat oluyor sözde bu yaz kapatacaktik araba işi çıktı işte ahhhhh ahhhhh ilk fırsatta acısını çıkaracağım valla kusum zaten

Menü
Sabah
2 dlm ekmeğe peynirli tost
Çay

Öğle
4 YK tavuk sote
Bir kase cacik

Akşam
3 YK makarna
3 tane mücver yogurtla
Salata

Su:2 lt spor : henüz haber yok kendilerinden
Hayirdir kiz niye kustunuz
Ben de uyuyayım artık, yarından itibaren badana işine girişiyorum.Daha önce hep eşim yapıyordu, bu sefer ben yapıcam bakalım:), inşallah iyi olur. Hazır kızlar tatildeyken kardeşlerine bakarlar. Tüm evi bir günde hallederim inşallah...
hadikolay gele becerebilecenmi ben hic anlamam

Zencefil bal limon ic bide yat dinlen baska cozumu yok degisik bi salgin ben mide agrisindan eklem agrisindan bittim mahvediyor insani bu yasima kadar boyle degisik bi salgin gormedim hwrkes ayni bu ara
Selam hanımlar
canim tamam cok yogunsun gitmeni istemeyiz ama diyetine dikkat et
Dugunun bi anda geldigini gorebilirsin
Günaydınnnn

Az geçmişe bakayım
denemekten bisey olmaz belki zamanla etkilenirsin annem sevdiginle degil seni hakkiyla sevenle evleneceksinki kiymetin bilinsin derdi bende ayni fikirdeyim

Buda zorlamayla olmuyor

haklisin abla gitgeller yoruyor hizlanmak lazim ben gecen gun ocakta yaptigim bi listeyi gordum sonunada hedef koymusum her hafta 1kilo olarak suanda 69olmam gerekiyirmus ki demekki duzenli dikkat etsem olacakmis silkelenip bi an once kurtulmak lazim uzadikca psikolojisi bitiriyor insani sana gelince tamam cok istiyosun hep beraber olalim herkes versin birlikte yapalim ama istesende olmaz birak bencede oluruna isteyen gercekten inanan devam eder kendini bu kadar strese sokma sonucta kimseye zorla bisey yaptiramayiz once kendini dusun derim ben

NaRTaneSi

~İlk'122.5|Bş'109.6|Gn'107.3|Hd'85~
Tepki
2.112
Sagolun kizlar gercekten cok acayip bi salgin grip miyim degil miyim neyim var cozemiyorum ama felaket bas bogaz agrisi var esiminde belinde duzlesme varmis 5 gun rapor yazmis dktoru belki bikac gune gelebilir istirahat icin.bide telimi garantiye gondermem lazim hazirana kadar garantisi bitmeden ekraninin degismesi lazim resmen altindan hava almis benden kaynaklanana bi hata oldugunu sanmiyorum cok yerede dusurmedim sarj kulaklik zaten bozuldu biran once vermem lazim ama bi sekilde burada aktif olamaya calisicam bakalim gondermeden haber ederim esim bikac gune gelirse bu hafta gonderemem heralde bilmiyorum kizlar :ckskc:

NaRTaneSi

Tepki
2.112
Kizlar lg nin servisini aradim kulaklikta hic kopukluk yok ama sesi cok az cikiyo bide allah askina sarj cihanini prizden cekerken metal ucunun prizde kalip kopmasi tuketici hatasi midir coluk cocuk yok her zamanki gbi normal cikartirken icinde kaldi sonucta zorba insan degiliz yavasca cikarttim koptu orda kaldi ama garantiye girmiyomus kablosuda kullanici hatasiymis soket girinde sorun yok ama dis kablosu siyrildi ici gorunmeye basladi sonrasindada temas etmedi kullanamadim garantiye girmezmis ama lg kullanim ve garanti klavuzunda tum orjinal parcalari garanti kapsamindadir kulaklik ve sart aleti dahildir diye gorustugum kadin oyle demiyo ama :(

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
yaklasik bir aydir yerimde sayiyordum abla ya simdi reglim ondan meto atak yapti 1 2 hafta boyle gider insallah. 76 lar gelir gibi cumaya kadar.
ins. Gelsin cnm
Bende guya 2 ay once dusecektim 76 ya
Daha 8 lerden bi kurtulamadim

Ay sonu geliyor bakalim cuma yada cumartesi vucut olculerini alacagim bu ay kilo olarak yerimde saymis olsamda incelme var gibi. Uzun zamandir 77 altini gormemistim. Bundan sonraki her kilo benim icin cok kiymetli :hobba:
Senin boyun benden uzun bide kilo farkimizda var eminim daha incesindir

haklisin abla gitgeller yoruyor hizlanmak lazim ben gecen gun ocakta yaptigim bi listeyi gordum sonunada hedef koymusum her hafta 1kilo olarak suanda 69olmam gerekiyirmus ki demekki duzenli dikkat etsem olacakmis silkelenip bi an once kurtulmak lazim uzadikca psikolojisi bitiriyor insani sana gelince tamam cok istiyosun hep beraber olalim herkes versin birlikte yapalim ama istesende olmaz birak bencede oluruna isteyen gercekten inanan devam eder kendini bu kadar strese sokma sonucta kimseye zorla bisey yaptiramayiz once kendini dusun derim
aynen cnm
Gel gitler olmasa en kötü 1 ayda 3 kilo verilebilir di
Zaten kacamak olmasa fazlasida oluyor
Ben iyi basladim bakalim ins. Boyle devam eder
Bi 2 ay daha kaybetmek istemiyorum

Diger konuda dedigin gibi
Isteyen gelsin istemeyen gelmesin
Zorlamayla olmuyor

Kizlar lg nin servisini aradim kulaklikta hic kopukluk yok ama sesi cok az cikiyo bide allah askina sarj cihanini prizden cekerken metal ucunun prizde kalip kopmasi tuketici hatasi midir coluk cocuk yok her zamanki gbi normal cikartirken icinde kaldi sonucta zorba insan degiliz yavasca cikarttim koptu orda kaldi ama garantiye girmiyomus kablosuda kullanici hatasiymis soket girinde sorun yok ama dis kablosu siyrildi ici gorunmeye basladi sonrasindada temas etmedi kullanamadim garantiye girmezmis ama lg kullanim ve garanti klavuzunda tum orjinal parcalari garanti kapsamindadir kulaklik ve sart aleti dahildir diye gorustugum kadin oyle demiyo ama :(
tuketici haklari diye bi kurum var heralde cnm orayimi arasan acaba
Garanti kagidinda ne yaziyosa kabul etmek zorundalar
Biraz bastirsaydin

gülümse_kaderine

İnsan,hayvanla Üstinsan arasında gerili bir iptir
Tepki
1.400
Pastayi kurabiyeyi falan cuma digerlerinide cumartesi yedim ya uykusuzluk falan derken pazar gunu 105 kilo cikmistim wc rahatlatti sukur bide korktum gece uyayamadim yarin 105 i nasil yazarim kizlar topa tutarlar beni diye sonra kalktim iyi terledim leslie yaparkern bu kadarcikla kurtardim sukur cumaya guzel bi eksi gelecek insallah :pist:
E hadi irem artık tanıdığımdan beri ufak ufak gidiyor sende
sporun çok güzel ama sen yalnızken ufak tefek kaçamaklar yapıyorsun belli öğün aralarını 5 saat tut leptin bi çalışsın şu 4 gün sadece buna odaklan çok iyi spor yapıyorsun bak nasıl gidecek hep birlikte göreceğiz bu hafta senin menülerdeyim haberin olsun ;)

Bende tam girdm yazcaktm biri bana dur desin diye bugun baya abarttim :( cigköfteleri sarmalari götürdm hep of of tutamadim kendmi bide mutfakda olunca kücücük gelip gecerken attim hep sonrada aman yedm zaten diyip aksam biraz daha yedim :( yarindan itibaren baya sıkcam cumaya yokaa gene yerimde sayicam
Evde olunca aklın hep onlarda kalıyor işte pınar çocuklu olanları düşün bide her an herşey olabiliyor acayip sınanıyoruz cidden
82 dim öğrendigimde +500 gram dayım şuan poni 7. Ayın içindeyim
Mervecim çok iyi inşallah bu kilolarda gidersin doğuma bu haftalardan sonra daha dikkatli ol
Saalondan yeni geldim bugün plates seansına katıldım hiç böyle terlememiştim spor yaparkn pertim çıktı resmen. Platesi böyle bilmezdm beni ezdi geçti resmen :koptum:

40 kilo vermen gerek canım bnde mi alsam ne kadar fiyatı o tartının bnmde yağ oranım çok yüksek %41 :aglyrmngaa:

Çok haklısının debelenip durmaktan 2ileri 2 geri gitmekten başka bşy yapmıyorumm o kadar spor diyette boşa gidiyo

İradene nazar değmesinnn canm bnm zor gibi :naslyni:

Dehşetül vahşet:ssrtcbya: süper ya bebeğin gelişimi nasılmış
Poni söZünü verdin bu hafta süper bi rakam bekliyorum senden haberin ola lapayı bende yapacam perşembe
Eksi ya ona bakalim

Cok guzel

İyi olmamis
harikasin canim dedigin gibi toparlanmamiz lazim ben ins bu hafta daha iyi bi performans gostericem ins herkes ayni olur
Hepimizin silkelenip kendine gelmesi gerekiyor canım herkes motivesini yansıtmalı buraya ki örnek alalım birbirimizi
Ben de uyuyayım artık, yarından itibaren badana işine girişiyorum.Daha önce hep eşim yapıyordu, bu sefer ben yapıcam bakalım:), inşallah iyi olur. Hazır kızlar tatildeyken kardeşlerine bakarlar. Tüm evi bir günde hallederim inşallah...
Maşallah kız tüm evi nasıl boyayacaksın bayılıyorum böyle cesur kadınlara helal olsun cidden :)
Geçmiş olsun canım az dinlen name limon ıhlamur melisa iç
Selam hanımlar
Kız nere gidiyon mahcup olmuşsun belli
Düğün telaşı var sende ama bu kadarda açma arayı hanerdar et bizleri diyetini unutma
Tebrikler canım süper
Günaydınnnn

Az geçmişe bakayım
Hadi hayırlı olsun tuğçe
Nasip kısmet herşey

Buda zorlamayla olmuyor

:asikk::cicek: Sen en büyük destekçimizsin​

NaRTaneSi

Tepki
2.112
tuketici haklari diye bi kurum var heralde cnm orayimi arasan acaba
Garanti kagidinda ne yaziyosa kabul etmek zorundalar
Biraz bastirsaydin
Gerekirse arayacam abla vi gidip yuz yuze goruseyim sonrasinda klavuzdanda kendisine okuturum ama basligi kirildi diye atmistik garantiye gonderecegim aklima gelmemisti hic kablosuyla kulakligi yenileseler oda yeter

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Poni söZünü verdin bu hafta süper bi rakam bekliyorum senden haberin ola lapayı bende yapacam perşembe
Bende pers bisey yapmayi dusunuyorum
Yarin ananas pro niyetim
Sanki muz sut bana lapadan daha cok eksi getiriyor gibi belki onu yaparim

:asikk::cicek: Sen en büyük
:kalp: :kalp: :kalp:

Artik enerjimizi boşa harcamayalim diye dusunuyorum cnm
Ben elimden geldigince hem diyetime dikkat edicem hemde burda olmaya calisacam

Dun bahar kaptanlik konusunda yazmis
Buna siz karar verin nasil isterseniz

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar