gülümse_kaderine
İnsan,hayvanla Üstinsan arasında gerili bir iptir
- Tepki
- 1.400
O kadar yemeye gene iyi artın irem ben öyle. Yesem 2 kilodan fazla artı çıkarım netCuma 102.9
Bugun 103.4
Fark +500 gr
O kadar yemeye gene iyi artın irem ben öyle. Yesem 2 kilodan fazla artı çıkarım netCuma 102.9
Bugun 103.4
Fark +500 gr
Geçmiş olsun canım alıntılarım uçtı yazamadım nasıl oldu şimdiGeçmiş olsun diyen herkese teşekkür ediyerim kızım ishali devam ediyor makarna yedirdim uyudu
Kilo bildirimi sabit
İnşallah poni7leri özlemedin mi ablaa
Geçenki yediklerinle bünyeni gerçektn iyi şaşırtmşsn
Cumaya nasipse canm
Nasıl planın ne ablaa????
Kötü olmuş
Süper harika. Gebelik başlangıcından beri ne kadar artıdasn merve?
Arayı çok açmaa
Cumaya hallerdesn canm kocanda yok
Cumaya eksi gelir o zaman
A aaa olmadi simdi bu senin ben demen gerekiyordu cik cik cikTabi ki sen
sorma bu sondu zaten bidaha mumkun degil tek basima bi yere gitmemOlmadık zamanda İnadı tutuyor bebelerin
Canları sağ olsun canım ben ikizlerde 3 sene tek başıma ne bir eş ne bir akraba ne bir gezme yüzü görmüştüm ahhh ne günlerdi valla bazen kendime acıyorum
+100000000
Yediniz içtiniz nefisinizi körelttiniz
yeter diyoruz
düşsekte kalkmasını biliyoruz kızlar artık kimse lütfen kaçamak yapmasın belli süre
Kaçamak yiyeceklerinizi ödül olarak koyun kendinize bu şekilde anca yerinizde sayarız komik oluyoruz iki ileri bir geri cidden
Yazık geçen zamana
Yazık aç kaldığımız günlere
Yazık o kadar sağlık için yapılan sporlara
Burada vakit öldürmekten başka bişey yapmıyoruz
Dışardan bizi takip edenler gülüyordur kesin bunlar ne yapıyor böyle diye komik durumdayız
gerçi ağlanacak hallerimiz aslında da neyse
Bir umut için birbirimize tutunduk kızlar lütfen kaçamakla nefsinin kurbanı olarak hiçbir yere varamayız
Herbirimiz kendimizle irademizle savaşıyoruz
LÜTFEN LÜTFEN TOPARLANSIN HERKES
içinizdeki tükenmişliği atın mevsimlerden bahar
Bahar gibi yenilenmeye bakın.....
Pastayi kurabiyeyi falan cuma digerlerinide cumartesi yedim ya uykusuzluk falan derken pazar gunu 105 kilo cikmistim wc rahatlatti sukur bide korktum gece uyayamadim yarin 105 i nasil yazarim kizlar topa tutarlar beni diye sonra kalktim iyi terledim leslie yaparkern bu kadarcikla kurtardim sukur cumaya guzel bi eksi gelecek insallahO kadar yemeye gene iyi artın irem ben öyle. Yesem 2 kilodan fazla artı çıkarım net
yeter diyoruz
düşsekte kalkmasını biliyoruz kızlar artık kimse lütfen kaçamak yapmasın belli süre
Kaçamak yiyeceklerinizi ödül olarak koyun kendinize bu şekilde anca yerinizde sayarız komik oluyoruz iki ileri bir geri cidden
Yazık geçen zamana
Dışardan bizi takip edenler gülüyordur kesin bunlar ne yapıyor böyle diye komik durumdayız
Bir umut için birbirimize tutunduk kızlar lütfen kaçamakla nefsinin kurbanı olarak hiçbir yere varamayız
Canim surda ne kaldi mezuniyetine sik disini azicik daha sonra rahat rahat abartmadan yiyebileceksin zaten. Bak kac aydir ugrasiyorsun bu kilolara inebilmek icin son 3 gun ne ki senin icin.Bende tam girdm yazcaktm biri bana dur desin diye bugun baya abarttim cigköfteleri sarmalari götürdm hep of of tutamadim kendmi bide mutfakda olunca kücücük gelip gecerken attim hep sonrada aman yedm zaten diyip aksam biraz daha yedim yarindan itibaren baya sıkcam cumaya yokaa gene yerimde sayicam
82 dim öğrendigimde +500 gram dayım şuan poni 7. Ayın içindeyim7leri özlemedin mi ablaa
Geçenki yediklerinle bünyeni gerçektn iyi şaşırtmşsn
Cumaya nasipse canm
Nasıl planın ne ablaa????
Kötü olmuş
Süper harika. Gebelik başlangıcından beri ne kadar artıdasn merve?
Arayı çok açmaa
Cumaya hallerdesn canm kocanda yok
Cumaya eksi gelir o zaman
Masallah canim cok iyi gidiyorsun kac haftalik oldu simdi82 dim öğrendigimde +500 gram dayım şuan poni 7. Ayın içindeyim
40 kilo vermen gerek canım bnde mi alsam ne kadar fiyatı o tartının bnmde yağ oranım çok yüksek %41Bide simdi tarti hevesim var cok heyecanlaniyorum tartilacagim zaman eskisinin ustune basip geciyorum bazen kayitlarimida tek tek yaziyorum haftalik olarak sizede yazicam tanitaylada karsilastirayim yagim 58.8 gozukuyo
Çok haklısının debelenip durmaktan 2ileri 2 geri gitmekten başka bşy yapmıyorumm o kadar spor diyette boşa gidiyo
yeter diyoruz
Yazık geçen zamana
İradene nazar değmesinnn canm bnm zor gibiA aaa olmadi simdi bu senin ben demen gerekiyordu cik cik cik
sorma bu sondu zaten bidaha mumkun degil tek basima bi yere gitmem
Dehşetül vahşet süper ya bebeğin gelişimi nasılmış82 dim öğrendigimde +500 gram dayım şuan poni 7. Ayın içindeyim
Aynen abla 60-65 benm ideal kilom 70 olsam yeter bile bana tarticigimi kayseri gross tan 60 tlye almistim sizde fakirin yada herhangi bi buyuk magazadan bulabilirsiniz galiba heryerde olur avmlerde falan40 kilo vermen gerek canım bnde mi alsam ne kadar fiyatı o tartının bnmde yağ oranım çok yüksek %41
Canim surda ne kaldi mezuniyetine sik disini azicik daha sonra rahat rahat abartmadan yiyebileceksin zaten. Bak kac aydir ugrasiyorsun bu kilolara inebilmek icin son 3 gun ne ki senin icin.
82 dim öğrendigimde +500 gram dayım şuan poni 7. Ayın içindeyim
Saalondan yeni geldim bugün plates seansına katıldım hiç böyle terlememiştim spor yaparkn pertim çıktı resmen. Platesi böyle bilmezdm beni ezdi geçti resmen
40 kilo vermen gerek canım bnde mi alsam ne kadar fiyatı o tartının bnmde yağ oranım çok yüksek %41
Çok haklısının debelenip durmaktan 2ileri 2 geri gitmekten başka bşy yapmıyorumm o kadar spor diyette boşa gidiyo
İradene nazar değmesinnn canm bnm zor gibi
Dehşetül vahşet süper ya bebeğin gelişimi nasılmış
Kizlar sporlari ayri kaydediyoruz demi sonuclari da cuma gunu paylasiriz ordan haftasonu hic takip edemedim simdi gecmise donecem listeyi paylasicam lutfen herkes tek tek kontrol etsin yanlislik olmasin hemen duzelteyim unutulmadan
Sagolasin pinarimCanim dün 60dk n.t. yürüyüs 60puan
Bugunde 3 mil leslie = 135p
+ 200 hoplama = 10p
+ 5dk karin egserzisi =15 p
+ 20dk n.t yürüyüs = 20p TOPLAM= 180p