reglim geldi ondan bu kadar gitti sanirimMaşallah iki günde ne güzel eksi bu
Evet hafta sonu çok düzensiz beslendim ve düzensiz olan regl ciğim sanırım gelmeye karar verdi. Aşırı bi şişkinlik var üstümde. Bugün süper bi başlangıç yaptım ve yeni kararlar aldım. Hafta içi her gün 1 saat spor yapılacak düzenli olarak. Yürüyüş yapamazsam da Leslie yapıcam ama boş gün geçirmiycem.Oooo abla harika basladin haftaya
cok iyi bence cumaya dahada iyi olur
Masallah yedileride gordun yakinda 6lara da gidersin sen
niyw boyle olduki aslinda biseyde kalmamis
kacamakladin heralde
Ay Allah söyletti Pınar ım, ben de 80 kiloyu görebilecek miyim acaba? Bu eliptik işi biraz şans işi galiba , şimdilik almayı düşünmüyorum.Gecmis olsun 2 gündür baya yoruldunuz ama rahatlamissindir hem birsürü atilcak cikmis ev toparlanmis
Yaz geldi artk yürüyüslerde iyi gelir cnm hem eliptik sonra gene alirsn kisa dogru ozaman hem 70-80lerde olursn insallah
Yollarim kiz yollamami ben böyle seyler gelince korkuyorm panige giriyorm
Aa iyimis o hadi sevindm bende hep annemlerle konusurken aricagm zaman saat farkni düsünüyordm
Ah cnm gecmis gitmis olsun valla bol stressli kötu birgün olmus
Hisbulduk ablam
Evt buzluga atabilrm börek cok oldu bi bakaym bugun esim isten gelince neler yicek ona göre ayarlarm. Gece kalkmis yas pastadan yemis
Hisgeldin canimm oh iyi olmus düzenine dönersin insallah
Napalim hep syni seylerr sende ne var ne yok
Masallah ne güzel gelmis 7ler cok güzel gidiyorsun canim
Oo süpersin abla hadi insallah bundan sonra hep gelsin eksilerr
Kalmadi aslinda ama bu hafta veremedim o yüzden biraz uzun geldi sürec insallah bu hafta mezun olurum
PayPal olunca sorunsuz halloluyordu, şimdi direk satıcı ile irtibata geçtik hesap numarasını filan verdi. Öyle halledicez artık@_ikra_ paypal turkıyeden cekılınce shopıer e kullanmaya basladılar dıye bılıyorum canım
Karatayımsı nedir zuhaş ablada aynısını dediGünaydın millet ben geldim dün yediklerimden sonra iyi bir artı bekliyordum ne yalan söyleyim 400 g ekşi görünce şok oldum
Bugün şekersiz 21 gün ve Karatayimsi beslenmeye başladım hayırlı olsun tüm takıma
Evet hafta sonu çok düzensiz beslendim ve düzensiz olan regl ciğim sanırım gelmeye karar verdi. Aşırı bi şişkinlik var üstümde. Bugün süper bi başlangıç yaptım ve yeni kararlar aldım. Hafta içi her gün 1 saat spor yapılacak düzenli olarak. Yürüyüş yapamazsam da Leslie yapıcam ama boş gün geçirmiycem.
Ay Allah söyletti Pınar ım, ben de 80 kiloyu görebilecek miyim acaba? Bu eliptik işi biraz şans işi galiba , şimdilik almayı düşünmüyorum.
Anneciğin nasıl oldu canım biraz daha iyi mi?
Ne güzel hep torunlarının yanındasınBizim gelinde hasta olmus
Yarin sabah oraya gidecem cocuklara bakmaya
Sabah normalden erken tartilcam, olsun yinede eksideyim
Aslinda yarin yuzmeye gitmek istiyodum ama orda olursam gidemem
Yarin Tartilip bildirim yapmayi unutmayalim
Eksik menulerde yazilsin lutfen
Sanki çoğu kisi menu yazmiyor gibi
Poni seni gaza getireyimmi ?Ben sabitim. 79.2
Bu hafta öğün saatlerimi değiştirdim spora devam bakalım.1.3 verip 77.9 görmek için 4 günde elimden geleni yapıcam. perş de lapa yapayım bari. Her defasında işgence aracı yapmıcam desemde harika eksiye düşürüyo
7leri özlemedin mi ablaaGunaydin canlar
Ben kalktim kahvaltimi yaptim bile
Cumartesi arti olmasam tum artilardan kurtulmus olacaktim
Neyse bunada sükür
Cuma 83.3
Bugun 82
Fark - 1.3
Geçenki yediklerinle bünyeni gerçektn iyi şaşırtmşsnGünaydın herkese
Cuma: 74.5
Ptesi:73.9 u gördüm sonra 74 de takılı kaldı bı ceee yapti gitti
Fark: 500 g
Cumaya nasipse canmKilo bildirimim:
Cuma: 65.8
Güncel: 65.8
Fark 0
kac haftadir sürünüyorm bi mezun olamadm
Nasıl planın ne ablaa????Günaydın abla
Bildirimim geliyor dil altını aldın mı???
Cuma 113.5
Bugün 114.3
+800
Cuma’ya 112 Leri görücem söz veriyorum
Kötü olmuşGünaydın herkese ben de mi bildirim yapsam utanıyorum yaa 57 den 6 li rakamlara ne kadar çabuk ulaştım koruyamadan
Süper harika. Gebelik başlangıcından beri ne kadar artıdasn merve?Günaydın kızlar
Cuma günü 82,5
Pazartesi: 82,4
Fark -100 grqm
Arayı çok açmaaKilo bilidirimimi yapip kahvaltiya gececegim
Cuma 78.5 kg
Bugun 77.6 kg
Fark 900 gr
Cumaya hallerdesn canm kocanda yokCuma 102.9
Bugun 103.4
Fark +500 gr
Cumaya eksi gelir o zamanSelam herkese
Kilo bildirim yapayım geçmişe sürükleniyim 2 gün geçmiş birikti
Kilom sabit regl olamıyorum ondandır diye uöut ediyorum
YessPoni seni gaza getireyimmi ?
Diyete ilk basladigimda seninle rakip olmustuk iki hafta hatirliyor musun? Ben o zamanlar 90li kilolardaydim.Bugun itibariyle 77.6 yi gordum seni baya baya solladim. Arkadan bye bye yapiyorum istersen iddiaya girelim ilk once kim 70 i gorecek diye
Tabi ki senDiyete ilk basladigimda seninle rakip olmustuk iki hafta hatirliyor musun? Ben o zamanlar 90li kilolardaydim.Bugun itibariyle 77.6 yi gordum seni baya baya solladim. Arkadan bye bye yapiyorum istersen iddiaya girelim ilk once kim 70 i gorecek diye
Aynen ablacmm ya dukan birasi yaptim kendime bi surahi dolusu ama maden suyunun asiti beni mahvediyo evden cikmadan yaptim gidince ac karnina icmeye basliyacam insallah asiti gider ben eve varana kadarCumaya hallerdesn canm kocanda yok
Hayırlı olsun abla güle güle kullan ayağında spor yapmaktan eskisin inşallahhhBu arada gecen gun yeni spor ayakkabisi aldim
Magzada ayagimi olctuler bantta yurudum ona gore bi ayakkabi verdiler bide icinin kalibini
Belim sorunlu dedim
Onceki ayakkabimimda adi bisey degildi ama bi ayakkabiya hic bu kadar para vermediydim
Gerçi oglan verdi
vuuu coştunuzmu ne yaptınız sizEn buyuk vurgun bendeeeennn kizlarr 2 gunun ozeti soyle
patates kizartmasi
1 dilim findik baklava
1 kase sutlac
3 tane yaglama
2 tutku 4 ikram biskuvi
gece meyveleri
Cuma gunu ince dilim yaspasta+2 kuru pasta
Veee beeen yarmagüllll
Olmadık zamanda İnadı tutuyor bebelerinIlk defa boyle oldu. Genelde arabasinda dolasirken uyuyakalir. Yok durduramadim yapmadigim sey kalmadi uyusun diye. Zaten ona birseyler almak icin cikmistim ne aldim nasil aldim bilmiyorum. Kendime esofman alti bakacaktim bende artik yarin netten bakacagim. Bu da son olsun tek basima mumkun degil bir yere gitmem artik