Neyse cnm şu 3 gun elinden geleni yapmaya calis
Sonrasinda yiyeceginde de hepsine birden saldirma
Bizde o potansiyel var
Sorma abla olmazmi var tabikide
Neyse cnm şu 3 gun elinden geleni yapmaya calis
Sonrasinda yiyeceginde de hepsine birden saldirma
Bizde o potansiyel var
Hmm anladim cnmOrtalama canım. Normali 14-20 arasıymış
Planım insan gibi yemek.Dukan birası denen zıkkımı içmek ve spor yapmak
Asiti benim için sorun değil de bozuk balık gibi kokuyor yaaa. İçmesi zor gerçekten..,
Ne ettin Pınar!!!! Sana onları buzluğa at, kocana yedir demedik mi. Ben de yarın eltime davetliyim, çok kaçırmadan kurtulurum inşallah
Maşallah sana, çok güzel gidiyorsun
Sen de çok yorulmuşsundur abla, bugün dinlen iyice.
Cevabını ben de bekliyorum
Ben de uyuyayım artık, yarından itibaren badana işine girişiyorum.Daha önce hep eşim yapıyordu, bu sefer ben yapıcam bakalım, inşallah iyi olur. Hazır kızlar tatildeyken kardeşlerine bakarlar. Tüm evi bir günde hallederim inşallah...
Guyandin kizlarrr uyanmis ve hala saglikli olanlara merhaba degerini bilin sıkı giyinin hasta olanlardan uzak durun heleki bebisleri olanlar aman dikkat edin kizlar ben ölüyorumm kemiklerim sizliyo damarlarim cekiliyo bademciklerim sisti genzim akiyo atesim var basim cok agriyo yutkunamiyorum bile kolumu kipirdatacak halim yok reglide gelmek uzere hic uyuyamadim resmen surunuyorum bastan asagi sizliyorum limon sıktım onu iciyorum antibiyotik icmem baska ne iyi gelir deyin hele yoksa bayilacam simdi
Selam hanımlar
Birleştirmişisiz grupları yine. Ben anca gelebildim. Dün tüm işlerimi bitirdim şükürler olsun. Genel olarak bu sekilde bazen yogun donemlerim olabiliyor eger bundan rahatsizsaniz ben gideyim dilerseniz. Gercekten gelmek isteyip gelemiyorum. Yanimda nisanlim oluyor ev bakiyoruz oglenler ve aksam uzerleri giremiyorum geldigimdede cok yurumus oluyorun yorgubluktan agzim 5 karis uyuyakaliyorum bu hafta sonu hep boyle oldu. Spora baslicam dedim daha simdi bgn gelebildim. Biraz rahatlarim diye dusunuyorum bu ara ama hakkikatten yok olmuyor ayca derseniz gidim ben.
Kizlar lg nin servisini aradim kulaklikta hic kopukluk yok ama sesi cok az cikiyo bide allah askina sarj cihanini prizden cekerken metal ucunun prizde kalip kopmasi tuketici hatasi midir coluk cocuk yok her zamanki gbi normal cikartirken icinde kaldi sonucta zorba insan degiliz yavasca cikarttim koptu orda kaldi ama garantiye girmiyomus kablosuda kullanici hatasiymis soket girinde sorun yok ama dis kablosu siyrildi ici gorunmeye basladi sonrasindada temas etmedi kullanamadim garantiye girmezmis ama lg kullanim ve garanti klavuzunda tum orjinal parcalari garanti kapsamindadir kulaklik ve sart aleti dahildir diye gorustugum kadin oyle demiyo ama
Bugun hic ekmek yemedim kahvaltida has yumurtayla gecistirdim cay da icmedim ama 1 saat once 1 tane haslnmis patates yedim az tuzla limon sıkıp iciyorum insallah duzelene kadar yaglarim erise biraz
Sagol cnmŞşşşttt o depresyona girmek benim işimdi, ben de çıktım @gülümse_kaderine ne dersin tatlım
@İremSu geçmiş olsun canım, dikkat et kendine
@P.nrrr tahlillerin için gözün aydın çok sevindim canım
@mefkurem tam anlayamadım ama takımda neye stres olduğunu, hiç stres yapma abla bu yolda ilerleyen ilerler, ilerlemeyeni de dövecek değiliz.
@Massive65 nereye gidiyon kız sen, ben de gelemediğim için sıkıntı yapıyorum kendime ama gitme buralardan ve hızlan artık düğüne ne kaldı
Şimdilik takip edebildiklerim bunlar
Bende gulmustum abla dedim aynisini yok kizim doktor dedi ye ye diye getirdi kadincagizz nidiyimmOnceden
gelmeyene, menu yazmayana, kacamak yapana cok moralim bozuluyodu cnm onu demek istedim
Senin kilo ne alemde arti oldum demistin
kiz irem güldürdün benihani bakliyat olsa hadi az da olsa bitkisel protein dicemde
Patates sadece nisasta seker cnm nasil et yerine geciyomus
Simdi acildeyim canim kan verecem faranjit olmussun dedi sonuc bekliyoruz simdi. Aynene uzerinde duracam bi iyilesiyimde gerekirse sikayet ederim.patates soguga yakindi tuzda cok az son lokmalara doktum yiyemiyorum diye oyle canim daha bisey yemedim canim hic istemiyoHmm anladim cnm
Sorma cnm ya hata ettim ama insallah halledicem. Sende eltinde eminim dikkat ediceksindir
Kolay gelsin cnm iyi girisiyorsun ben hsyatta yapamam)
Cok gecmis olsun canim yainsallah cabuk atlatirsin smdi nasilsin
Hosgeldn cnm neden öle diyorsn cnm ne sorun olcak nekadar cok gelirsen senin icin iyiama gelemezsende iyice birakman seni daha cok demotive eder bence
Karsilamamak icin yapiyorlardir ne sacma hem garantisi var diyip hemde böyle yapmalari, uzerinde dur cnm bakalm ne olucak
Süpersin hadi insallah erisin yaglarpatateside soguk tuzsuz yediysen sorun olmaz diye düsünüyorm
Sagol cnm
Günaydın Canlar
Geçmiş olsun iremcim, ıhlamur iyi gelir evde varsa demleyip iç canım.
Hoş geldin, nereye gidiyon kız? Biz daha senin düğün albümünü görücez. Tam koşturma zamanları Allah kolaylık versin size. Bence ayrılma burdan fırsat buldukça gel...
Hadi gözün aydınMaşallah diyim de nazar değmesin
Bugün düzenli yedin mi gider bence o fazlalıklar. Salata ve sıvı ağırlıklı olsun bence bugün. Ya da senin başka planın var mı bugün için??
Gelmis bile abla kapimda resmen 3 ay kalmis ne kaldi ki sunun surasinda. 1 ay muddet istedim benimkinden 1 ayda 74 olmayi hedefliyorum. Cok saydim yerimde sonra resimlere bakip pisman olucamCok gecmis olsun iremcim
Bitki cayi icip dinlenecen cnm inş uzun surmez
cok kolay gelsin tatlim
Bu donemlerde yogun olman cok normal
Ama bi hizlanman lazim bence
Bi bakmisin düğün gunu geliverir
masallah zeynepcim senin meto yine harekete gecti anlasilan
Dunde super bi eksin vardi
ahhh pinar niye boyle yapiyon cnm
Bugunden itibaren sifir karbon yapmaya calis
Dun ne guzel sabittin
sondaki habere cok sevindim
Bu islerde hem duygu hem mantik lazim tatlim
Once platonik aşkı aklindan cikar
Bu sadece sana zarar verir
Yeni kisiden etkilenme olduysa bi şans verirsin
Grldi bile geldi bgn kenidmi spira verdimHayirdir kiz niye kustunuz
hadikolay gele becerebilecenmi ben hic anlamam
Zencefil bal limon ic bide yat dinlen baska cozumu yok degisik bi salgin ben mide agrisindan eklem agrisindan bittim mahvediyor insani bu yasima kadar boyle degisik bi salgin gormedim hwrkes ayni bu ara
canim tamam cok yogunsun gitmeni istemeyiz ama diyetine dikkat et
Dugunun bi anda geldigini gorebilirsin
denemekten bisey olmaz belki zamanla etkilenirsin annem sevdiginle degil seni hakkiyla sevenle evleneceksinki kiymetin bilinsin derdi bende ayni fikirdeyim
haklisin abla gitgeller yoruyor hizlanmak lazim ben gecen gun ocakta yaptigim bi listeyi gordum sonunada hedef koymusum her hafta 1kilo olarak suanda 69olmam gerekiyirmus ki demekki duzenli dikkat etsem olacakmis silkelenip bi an once kurtulmak lazim uzadikca psikolojisi bitiriyor insani sana gelince tamam cok istiyosun hep beraber olalim herkes versin birlikte yapalim ama istesende olmaz birak bencede oluruna isteyen gercekten inanan devam eder kendini bu kadar strese sokma sonucta kimseye zorla bisey yaptiramayiz once kendini dusun derim ben
Koltuk silmeye yol alıyorum ben
Haydi pambuk elleriniz dert görmesin
Herkesten diyet adına kendine bugün ne güzellik yapmış bekliyorum
Bende limonlu yesil cayimi ictim
Dun dukan birasi kötü falan denmisya
Zorluyosa soda koymayin
Yesil cay limonlu olunca daha etkili oluyomus
Ama poset icmeyin yoksa sadece sicak bisey icmis olunuyor faydasi olacak diye beklemeyin
Arada mate beyaz cay biberiye vs. Gibi caylarda icin
Surekli ayni cayi icmekde iyi degil
Evett yaaa cok cok cok az kaldi nasil ecti 2 ay anlamadimŞşşşttt o depresyona girmek benim işimdi, ben de çıktım @gülümse_kaderine ne dersin tatlım
@İremSu geçmiş olsun canım, dikkat et kendine
@P.nrrr tahlillerin için gözün aydın çok sevindim canım
@mefkurem tam anlayamadım ama takımda neye stres olduğunu, hiç stres yapma abla bu yolda ilerleyen ilerler, ilerlemeyeni de dövecek değiliz.
@Massive65 nereye gidiyon kız sen, ben de gelemediğim için sıkıntı yapıyorum kendime ama gitme buralardan ve hızlan artık düğüne ne kaldı
Şimdilik takip edebildiklerim bunlar
Aman gelmeden hemen onlemini almak lazim zencefil , ihlamir icip c vitamini alsan ? . Belki atlatirsin hemenKizlar bogazm agrimaya basladi yutkunurken sanirm grip geliyorof hic istemiyorum ya
Aman gelmeden hemen onlemini almak lazim zencefil , ihlamir icip c vitamini alsan ? . Belki atlatirsin hemen
Faranjit neymiski, ay cnm gecmis olsunSimdi acildeyim canim kan verecem faranjit olmussun dedi sonuc bekliyoruz simdi. Aynene uzerinde duracam bi iyilesiyimde gerekirse sikayet ederim.patates soguga yakindi tuzda cok az son lokmalara doktum yiyemiyorum diye oyle canim daha bisey yemedim canim hic istemiyo
Bogaz iltihabi canim sende git saglik ocagida olsa muayene ol bence ilerlemesin bnimde dun agriyodu keske dun gtseydimFaranjit neymiski, ay cnm gecmis olsun
Bende hasta oluyorm ya bigazm agriyo of of
Iyice ac birakma kendini cnm sonra birden ne yicegni sasirirsin
Yapabilirsin kontrol etmiş olursun kendini daha önce yapanlar oluyorduKizlar acaba ben an an yediklerimi yazsam mi sonra aksamda toplu toplu yazarin. Boylelikle buraya yazmadigi seye elim gitmez. Kafaniz karisir mi?
Çok gıcık bi haber buGunaydin millet. Tartida dun oglen gordugum rakamdan daha dusuk bir rakam gordum sabah mutluluktan havaya uctum resmen bu hafta saglam eksim olacak insallah