Zayıflama Yarışmasi / 3.TAKIM

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
Ortalama canım. Normali 14-20 arasıymış
Hmm anladim cnm :)

Planım insan gibi yemek:).Dukan birası denen zıkkımı içmek ve spor yapmak;)

Asiti benim için sorun değil de bozuk balık gibi kokuyor yaaa:(. İçmesi zor gerçekten..,

Ne ettin Pınar!!!! Sana onları buzluğa at, kocana yedir demedik mi:). Ben de yarın eltime davetliyim, çok kaçırmadan kurtulurum inşallah;)

Maşallah sana, çok güzel gidiyorsun;)

Sen de çok yorulmuşsundur abla, bugün dinlen iyice.

Cevabını ben de bekliyorum ;)

Sorma cnm ya hata ettim ama insallah halledicem. Sende eltinde eminim dikkat ediceksindir :)

Ben de uyuyayım artık, yarından itibaren badana işine girişiyorum.Daha önce hep eşim yapıyordu, bu sefer ben yapıcam bakalım:), inşallah iyi olur. Hazır kızlar tatildeyken kardeşlerine bakarlar. Tüm evi bir günde hallederim inşallah...

Kolay gelsin cnm iyi girisiyorsun ben hsyatta yapamam :))

Guyandin kizlarrr uyanmis ve hala saglikli olanlara merhaba degerini bilin sıkı giyinin hasta olanlardan uzak durun heleki bebisleri olanlar aman dikkat edin kizlar ben ölüyorumm kemiklerim sizliyo damarlarim cekiliyo bademciklerim sisti genzim akiyo atesim var basim cok agriyo yutkunamiyorum bile kolumu kipirdatacak halim yok reglide gelmek uzere hic uyuyamadim resmen surunuyorum bastan asagi sizliyorum limon sıktım onu iciyorum antibiyotik icmem baska ne iyi gelir deyin hele yoksa bayilacam simdi:agla:

Cok gecmis olsun canim ya :( insallah cabuk atlatirsin smdi nasilsin

Selam hanımlar
Birleştirmişisiz grupları yine. Ben anca gelebildim. Dün tüm işlerimi bitirdim şükürler olsun. Genel olarak bu sekilde bazen yogun donemlerim olabiliyor eger bundan rahatsizsaniz ben gideyim dilerseniz. Gercekten gelmek isteyip gelemiyorum. Yanimda nisanlim oluyor ev bakiyoruz oglenler ve aksam uzerleri giremiyorum geldigimdede cok yurumus oluyorun yorgubluktan agzim 5 karis uyuyakaliyorum bu hafta sonu hep boyle oldu. Spora baslicam dedim daha simdi bgn gelebildim. Biraz rahatlarim diye dusunuyorum bu ara ama hakkikatten yok olmuyor ayca derseniz gidim ben.

Hosgeldn cnm neden öle diyorsn cnm ne sorun olcak nekadar cok gelirsen senin icin iyi :) ama gelemezsende iyice birakman seni daha cok demotive eder bence

Kizlar lg nin servisini aradim kulaklikta hic kopukluk yok ama sesi cok az cikiyo bide allah askina sarj cihanini prizden cekerken metal ucunun prizde kalip kopmasi tuketici hatasi midir coluk cocuk yok her zamanki gbi normal cikartirken icinde kaldi sonucta zorba insan degiliz yavasca cikarttim koptu orda kaldi ama garantiye girmiyomus kablosuda kullanici hatasiymis soket girinde sorun yok ama dis kablosu siyrildi ici gorunmeye basladi sonrasindada temas etmedi kullanamadim garantiye girmezmis ama lg kullanim ve garanti klavuzunda tum orjinal parcalari garanti kapsamindadir kulaklik ve sart aleti dahildir diye gorustugum kadin oyle demiyo ama :(

Karsilamamak icin yapiyorlardir ne sacma hem garantisi var diyip hemde böyle yapmalari, uzerinde dur cnm bakalm ne olucak

Bugun hic ekmek yemedim kahvaltida has yumurtayla gecistirdim cay da icmedim ama 1 saat once 1 tane haslnmis patates yedim az tuzla limon sıkıp iciyorum insallah duzelene kadar yaglarim erise biraz :kptmya:

Süpersin hadi insallah erisin yaglar :) patateside soguk tuzsuz yediysen sorun olmaz diye düsünüyorm

Şşşşttt o depresyona girmek benim işimdi, ben de çıktım @gülümse_kaderine ne dersin tatlım :)
@İremSu geçmiş olsun canım, dikkat et kendine
@P.nrrr tahlillerin için gözün aydın çok sevindim canım
@mefkurem tam anlayamadım ama takımda neye stres olduğunu, hiç stres yapma abla bu yolda ilerleyen ilerler, ilerlemeyeni de dövecek değiliz.
@Massive65 nereye gidiyon kız sen, ben de gelemediğim için sıkıntı yapıyorum kendime ama gitme buralardan ve hızlan artık düğüne ne kaldı

Şimdilik takip edebildiklerim bunlar :)
Sagol cnm :)

NaRTaneSi

~İlk'122.5|Bş'109.6|Gn'107.3|Hd'85~
Tepki
2.112
Onceden
gelmeyene, menu yazmayana, kacamak yapana cok moralim bozuluyodu cnm onu demek istedim

Senin kilo ne alemde arti oldum demistin

kiz irem güldürdün beni :) hani bakliyat olsa hadi az da olsa bitkisel protein dicemde
Patates sadece nisasta seker cnm nasil et yerine geciyomus :)
Bende gulmustum abla dedim aynisini yok kizim doktor dedi ye ye diye getirdi kadincagizz nidiyimmhaha

NaRTaneSi

Tepki
2.112
Hmm anladim cnm :)

Sorma cnm ya hata ettim ama insallah halledicem. Sende eltinde eminim dikkat ediceksindir :)

Kolay gelsin cnm iyi girisiyorsun ben hsyatta yapamam :))

Cok gecmis olsun canim ya :( insallah cabuk atlatirsin smdi nasilsin

Hosgeldn cnm neden öle diyorsn cnm ne sorun olcak nekadar cok gelirsen senin icin iyi :) ama gelemezsende iyice birakman seni daha cok demotive eder bence

Karsilamamak icin yapiyorlardir ne sacma hem garantisi var diyip hemde böyle yapmalari, uzerinde dur cnm bakalm ne olucak

Süpersin hadi insallah erisin yaglar :) patateside soguk tuzsuz yediysen sorun olmaz diye düsünüyorm

Sagol cnm :)
Simdi acildeyim canim kan verecem faranjit olmussun dedi sonuc bekliyoruz simdi. Aynene uzerinde duracam bi iyilesiyimde gerekirse sikayet ederim.patates soguga yakindi tuzda cok az son lokmalara doktum yiyemiyorum diye oyle canim daha bisey yemedim canim hic istemiyo:(

Massive65

Daimi Üye
Tepki
569
:asikk:Günaydın Canlar :asikk:

Geçmiş olsun iremcim, ıhlamur iyi gelir evde varsa demleyip iç canım.

Hoş geldin, nereye gidiyon kız? Biz daha senin düğün albümünü görücez;). Tam koşturma zamanları Allah kolaylık versin size. Bence ayrılma burdan fırsat buldukça gel...

Hadi gözün aydın;) Maşallah diyim de nazar değmesin:)

Bugün düzenli yedin mi gider bence o fazlalıklar. Salata ve sıvı ağırlıklı olsun bence bugün. Ya da senin başka planın var mı bugün için??

Biseyi halettim diyoruz sonra o sey bozuluyor. Ikimizde sasirdik kaldik neresinden tutacagimiza. Bide kimisine cok zevkli gelir ama bana hic gelmiyor balayi planlamak fln. Diyorum ki sasirt beni sen yap bana supriz olsun o benden daha beter.

Cok gecmis olsun iremcim
Bitki cayi icip dinlenecen cnm inş uzun surmez

cok kolay gelsin tatlim
Bu donemlerde yogun olman cok normal

Ama bi hizlanman lazim bence
Bi bakmisin düğün gunu geliverir

masallah zeynepcim senin meto yine harekete gecti anlasilan
Dunde super bi eksin vardi

ahhh pinar niye boyle yapiyon cnm
Bugunden itibaren sifir karbon yapmaya calis
Dun ne guzel sabittin

sondaki habere cok sevindim :)
Bu islerde hem duygu hem mantik lazim tatlim

Once platonik aşkı aklindan cikar
Bu sadece sana zarar verir
Yeni kisiden etkilenme olduysa bi şans verirsin
Gelmis bile abla kapimda resmen 3 ay kalmis ne kaldi ki sunun surasinda. 1 ay muddet istedim benimkinden 1 ayda 74 olmayi hedefliyorum. Cok saydim yerimde sonra resimlere bakip pisman olucam

Hayirdir kiz niye kustunuz
hadikolay gele becerebilecenmi ben hic anlamam

Zencefil bal limon ic bide yat dinlen baska cozumu yok degisik bi salgin ben mide agrisindan eklem agrisindan bittim mahvediyor insani bu yasima kadar boyle degisik bi salgin gormedim hwrkes ayni bu ara
canim tamam cok yogunsun gitmeni istemeyiz ama diyetine dikkat et
Dugunun bi anda geldigini gorebilirsin
denemekten bisey olmaz belki zamanla etkilenirsin annem sevdiginle degil seni hakkiyla sevenle evleneceksinki kiymetin bilinsin derdi bende ayni fikirdeyim

haklisin abla gitgeller yoruyor hizlanmak lazim ben gecen gun ocakta yaptigim bi listeyi gordum sonunada hedef koymusum her hafta 1kilo olarak suanda 69olmam gerekiyirmus ki demekki duzenli dikkat etsem olacakmis silkelenip bi an once kurtulmak lazim uzadikca psikolojisi bitiriyor insani sana gelince tamam cok istiyosun hep beraber olalim herkes versin birlikte yapalim ama istesende olmaz birak bencede oluruna isteyen gercekten inanan devam eder kendini bu kadar strese sokma sonucta kimseye zorla bisey yaptiramayiz once kendini dusun derim ben
Grldi bile geldi bgn kenidmi spira verdim

Massive65

Daimi Üye
Tepki
569
O zaman menumude yazayimda firca ben gecmis yaprken yiyedurayim

Sabah 7.00
1 dilim cavdar ekmegi uzerine az labne ve zeytin ezmesi

Sabah 10.30
1 yumurta haslama
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
3 yesil zeytin

Oglen 15.00
1 avuc fistik
1 hurma
10 adet kuru uzum

Aksam
2 yk karabugday
100 gr tavuk gogus firinda
Firinda 3 elma dilim patates

Su : 2 lt + 1 lt dukan virasi

Spor : 30 dk eliptik * 4 = 120
25 dak bisiklet * 2 = 50
15 dk yuruyus bandi * 3 = 45
10 dk kosu * 4 = 40
1.5 saat tempolu yuruyus * 2 = 180
Toplam 435 @gülümse_kaderine

Massive65

Daimi Üye
Tepki
569
Koltuk silmeye yol alıyorum ben
Haydi pambuk elleriniz dert görmesin
Herkesten diyet adına kendine bugün ne güzellik yapmış bekliyorum :huri:

Brn bgn diyetim adima cok guzel islak kek yaptim cevizli ama agzima koymadim. Bide ekmek yaptim sabah kahvlatima artik hazir ekmeklere bay bay diyorum

Bende limonlu yesil cayimi ictim

Dun dukan birasi kötü falan denmisya
Zorluyosa soda koymayin
Yesil cay limonlu olunca daha etkili oluyomus
Ama poset icmeyin yoksa sadece sicak bisey icmis olunuyor faydasi olacak diye beklemeyin

Arada mate beyaz cay biberiye vs. Gibi caylarda icin
Surekli ayni cayi icmekde iyi degil

Abla icine nane eklesek nasil olur acaba

Şşşşttt o depresyona girmek benim işimdi, ben de çıktım @gülümse_kaderine ne dersin tatlım :)
@İremSu geçmiş olsun canım, dikkat et kendine
@P.nrrr tahlillerin için gözün aydın çok sevindim canım
@mefkurem tam anlayamadım ama takımda neye stres olduğunu, hiç stres yapma abla bu yolda ilerleyen ilerler, ilerlemeyeni de dövecek değiliz.
@Massive65 nereye gidiyon kız sen, ben de gelemediğim için sıkıntı yapıyorum kendime ama gitme buralardan ve hızlan artık düğüne ne kaldı

Şimdilik takip edebildiklerim bunlar :)
Evett yaaa cok cok cok az kaldi nasil ecti 2 ay anlamadim

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
Simdi acildeyim canim kan verecem faranjit olmussun dedi sonuc bekliyoruz simdi. Aynene uzerinde duracam bi iyilesiyimde gerekirse sikayet ederim.patates soguga yakindi tuzda cok az son lokmalara doktum yiyemiyorum diye oyle canim daha bisey yemedim canim hic istemiyo:(
Faranjit neymiski, ay cnm gecmis olsun
Bende hasta oluyorm ya bigazm agriyo of of :(
Iyice ac birakma kendini cnm sonra birden ne yicegni sasirirsin

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
Menüm:

10:30 1 kuru kayisi, 2bardak Ilik Su

12:15 1tb ekmek, yarim haslanmis yumurta, 1tk labne, 1ck salca, 5zeytin, salatalik domates biber

15:45 1 fincan sütlü kahve, 1lokma kek

18:30 tavuklu Salata (200gr tavuk gögsü, 2yk yogurt)

20:00 2kare bitter (biranönce kurtulmaliyim su tatli krizlerimden )

2 fincan Adacayi
2,5lt Su
5 mil leslie = 204p
60dk n.tmyürüyüs = 60p Toplam= 264puan @İremSu

NaRTaneSi

Tepki
2.112
Kizlar doktor antibiyotikle agri kesici ates dusurucu yazdi gebelik emzirme var mi dedi bende reglim geciktigi icin olabilir az bi ihtimalde olsa dedim nasi yani diyor :haha: kaynanamda ynaimdaydi ne diyim simdi diye afalladim bende korunmuyoruz bi ihtimal olabilir reglim olmadim dun olmaliydim dedim test yap oyle ic haplari ihtimal varsa icme cok sakincali dedi simdi haplarida testide aldik eve geldik 2 gibi patates yemistim 7 gbide idrara gitmistim 4 5 saat beklesem test icin idrar dogru sonucu cikarir mi hep sabah yapin diyolar ya napsam kizlar yardimci olun :bayrak:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar