ins. Artmaz cnmKizlar bogazm agrimaya basladi yutkunurken sanirm grip geliyor of hic istemiyorum ya
Bugun benimde giciklanma var
Bende öksürük baslarsa kolay kolay gecmez ins. Olmaz
cok gecmis olsun cnm ilaclarini bitki cayini ic yat dinlenSimdi acildeyim canim kan verecem faranjit olmussun dedi sonuc bekliyoruz simdi. Aynene uzerinde duracam bi iyilesiyimde gerekirse sikayet ederim.patates soguga yakindi tuzda cok az son lokmalara doktum yiyemiyorum diye oyle canim daha bisey yemedim canim hic istemiyo
Ada cayi hem bogaz iltihaplarina iyi gelir hemde reglini getirir
gercekten zaman su gibi akiyor cnmGelmis bile abla kapimda resmen 3 ay kalmis ne kaldi ki sunun surasinda. 1 ay muddet istedim benimkinden 1 ayda 74 olmayi hedefliyorum. Cok saydim yerimde sonra resimlere bakip pisma
Hadi bize bakma zaman sorunumuz yok ama senin iyice sıkman lazim
fistiklar cok aşırı degilse vicdanlik bi durum yok cnm öğlen niyetine gecmisO zaman menumude yazayimda firca ben gecmis yaprken yiyedurayim
Sabah 7.00
1 dilim cavdar ekmegi uzerine az labne ve zeytin ezmesi
Sabah 10.30
1 yumurta haslama
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
3 yesil zeytin
Oglen 15.00
1 avuc fistik
1 hurma
10 adet kuru uzum
Aksam
2 yk karabugday
100 gr tavuk gogus firinda
Firinda 3 elma dilim patates
Su : 2 lt + 1 lt dukan virasi
Spor : 30 dk eliptik * 4 = 120
25 dak bisiklet * 2 = 50
15 dk yuruyus bandi * 3 = 45
10 dk kosu * 4 = 40
1.5 saat tempolu yuruyus * 2 = 180
Toplam 435 @gülümse_kaderine
Sporda cosmusun bugun
o da olur cnm nane herturlu faydali suyunada koyabilirsinAbla icine nane eklesek nasil olur acaba
yok cnm aksam toplu yazdiktan sonra karismazKizlar acaba ben an an yediklerimi yazsam mi sonra aksamda toplu toplu yazarin. Boylelikle buraya yazmadigi seye elim gitmez. Kafaniz karisir mi?
Nasil motive olacaksan oyle yap
yine tatliya elin gitmis ama durdurmusun kendiniMenüm:
10:30 1 kuru kayisi, 2bardak Ilik Su
12:15 1tb ekmek, yarim haslanmis yumurta, 1tk labne, 1ck salca, 5zeytin, salatalik domates biber
15:45 1 fincan sütlü kahve, 1lokma kek
18:30 tavuklu Salata (200gr tavuk gögsü, 2yk yogurt)
20:00 2kare bitter (biranönce kurtulmaliyim su tatli krizlerimden )
2 fincan Adacayi
2,5lt Su
5 mil leslie = 204p
60dk n.tmyürüyüs = 60p Toplam= 264puan @İremSu
Bitanem tatli oyle bi illetki yedikce yiyesin gelir
Spor guzel olmus
suyu artirman lazim cnmMenüm
Sabah 9
1dl ekmek
Biraz peynir
1 kare bitter
Öğlen14
1 tabak yoğurt yulaf kepeği muz chialı
Akşsm
1 kase tavuk
1 dl ekmek
Tere roka
Sun1.5 anca
Bitki çayı yarım litre filtre kahve
Spor yok
Menu kotu degil ama senin kiloda guzel eksi gormek istiyosan aksam ekmegini kesmen lazim bana gore
cok sevindim seydacim sende normal rutinine donmusundurnasılsınızzz kızlaarrr çok şükür ben çok daha iyiym en azından artık babam kontrol altında eşimde iyi bugün işe de gitmeye başladı rahatladım birazcık sonunda evdeydi ameliyattan beridir bugün bir kan geldi doktoru aradık korkttuk ama doktor iyidir dedi son pıhtılar geliyordur dedi.anlicağınız eşim iyi babam da evde en azından çok şükür halimize bugünümüze
tatli ihtiyaci icin zaten pekmez meyve vs. Yiyosun cnmDiyete basladigim gunden beri en buyuk sinavimi bugun vermis bulunmaktayim. Tatli krizim tuttu. Seker ihtiyacim giderilmediginden bas agrisi basladi o kadar zorladi ki aglayacaktim nerdeyse. Iki kez kalktim giyinmek icin pastaneye gidecektim. Birinde pantolonumu bile giydim geri cikarttim. Su an hala devam ediyor ama kontrol altina alabildim. Tartida belki bugun o rakami gormesem bu kadar sabretmezdim. Insallah mukafatini cuma gunu alacagim.
Bu vucudun ihtiyaci degil nefsimizin oyunu
Ben de bu aksam cok zorlandim
Bugun diyetime dikkat edicem diye buraya yazmamis olsaydim nutella kasikliyabilirdim
Cok sukur atlattim
menu guzel cnmEMZIREN ANNE MENUSU
Kahvalti. 08.30
1 kk peynir
1 dilim ekmek
4 adet zeytin
1 adet salatalik
2 yk pekmez
Ogle.11.30
2 ince dilim tb ekmegine az kasar ve beyaz peynirle karisik tost
2 bardak cay
Ara.15.30
1 tane soda
2 tane orta boy havuc
Aksam yemegi 18.30
1 kepce tarhana corbasi
2 kasik bulgur pilavi
Izmir kofte (3 adet parmak kofte 3 adet elma dilim patates)
Yarim kase yogurt
Su. 2.5 lt
Spor. Yok
hastayken zaten vucut mikroplarla savastigi icin yorgun duser bu donemde spor onerilmez cnmBugunki yediklerim
6.30 1 sb az tuzlu sicak su ilaveli 2 limon
11.00 1 dis sarimsak
Yarim br limonlu az tuzlu su
12.30 2 tane haslanmis baharatli yumurta
14.00 1 tane ortaboy haslanmis patates
17.00 1 tatli kasigi dolusu corekotu
22.00 1 kase acili tarhana corbasi
3 br cay +2 tuzsuz galeta
1 orta boy elma
22.30 haplar ve 1 lt kadar su
Su 2,5lt olmustur
Spor yok malesef nasil yapiyim ayol bakmayin oyleee
masallah mervecimiyi çok şükür poni bugün doktora gittim şuan bir hafta önde gidiyor gelişimi
Sende cok iyi gidiyosun