Zayıflama Yarışmasi / 3.TAKIM

Tepki
90
masallah cok beceriklisin cnm
Laf aramizda bende yaparim ama sevmiyorum
Gerci eski hevesim gucumde yok artik

oyyy masallahhhh hem dunku artilar gitti hemde eksiye dustun

kiz sen beni ne yapacan
Senin yapmak istedigin olursa
Sor
nasil oldugunu soyliyim

bende severim ton balikli makarnayi :)
Ama makarna olmasa iyiymis

guzelim tabiki bu donemde caninin istedigini yiyeceksin
Sadece bergun hergun abartili olmasin bide gec vakit olmasin
Bu aralar çok sık oldu abla işte

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Tamam ablacim biraz once tartildim wc olmadigi halde eksideyim ayy yemeyince demek ki gidiyomusssssss-kop regli olmak uzereyim ama 102.4 ciktim 1 kilo eksi gordum yaa cok mutlu oldum gerci haftasonunun ceremesiydi bu olsun gecen cuma 102.9 dum ay heyecanlandim simdiiii:teyzos:
Ohhh iyi bari cuma guzel bi eksi gelecek demekki :)

Ay super olmus o kadar kiloyu iyi vermis ben 1 senede 18 kiloyu zor verdim iradesine helal olsun masallah dugunde cok feci haldeymis gercekten benim gorusmedigim baba da 200 kilo vardir kesin boyu uzun ama bacaklar popo bu adaminki gibi ustu bu kadar yok genede cok kilolu bizde irsi bacaklar popo kismi asiri kilo almaya musait benim bundan snra cok dikkat etmem lazim rabbim izin verdigi surece imkansiz diye bisey yok :tatlim:
Aynen oyle cnm
bu işin sırrı azimli ve sabirli olmak
Gunaydin bayanlar hemen menumu dunku yazam
Sabah7
1yumurta 1d ekmek peynir 6zeytun maydonoz roka

Ogle12
1yumurya 1dal marul 1havuc

Aksam16:30
1kase corba 2yagda yumurta yogurt 1d ekmek

Cok erken yedim cok aciktim ama bidaha agzima lokma almadim

Su 2lt spor30 dk yuruyus
ben beğendim cnm
Aksami ben bu kadar erken yapamıyorum

Günaydinnn, bogaz agrim devam ediyor burnum tikanmis bide uyurken bi ara uyandn gece ilik Su ictm ama kendmi kötü hissediyorum
aksam yataginin kenarina sogan kes koy cnm
Bide tuzlu yada sirkeli suyla gargara yap

Dünkü menüme ragmen 100gr daha artidaym bu nasil oluyor ya iyice sasirdm valla agliycam sinirden :( bide hastalik geldi zaten 65derken 67leri gördm cok moralm bozuk
once iyilesmeye odaklan cnm
Bi sebebpten ödem olmustur

Ama tatli tirtiklama

Muz süt her öğünde bi muz bir bardak süttü sanırsam . Peki lapa nasıl oluyor??
Makarna çok değildi de enerjiye ihtiyacım vardı ;), biraz doldurdum artık. Ben daha önceleri kilo verirken öğünlerimde makarna hep vardı;). Onsuz düşünemiyorum:((. Eşimde geçen diyo biz niye artık makarna yemiyoruz makarnayı özledim:)
Her ogun 1 yesil muz 1 bar laktozsuz yada soya sutu

Lapa
Her ogun 1 cb pirinc 3 cb suyla yagsiz tuzsuz pişirilir baharat atabilirsin

Hep akşmları bozmşmdur diyeti.erkenden yatmak lazım :)
sende bendensin demek
Gerci sen benim kadar yemiyon

Selamün aleyküm bacilarim nasilsiniz:mavis:
Ablaniz büyük stres altında komşular gelicek cumaya bayada kalabalık bı on çeşit çıkarmam lazım evin temizliği var camları sildiyfim çamur oldu gene çok iş var cok:uc:
cuma gunu senin evden uzak durmak lazim

Karın kaslarım ağrıyor hala platestenn
bu iyiye isaret

oyle abla kiz erken uyaniyor birde esime mutlaka kalkiyorum kahvalti hazirlamaya. Kizin kalkma saatine gore degisiyor dun uyumamistim bugun uyudum.bu ara gece surekli donuyor ustunu aciyor o yuzden surekli kalkiyorum kontrol etmeye
yat kalk da insani yorar ama annelerin kaderi

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
ah lelele sakinee niye gittin tütüneeee
bu ne, ne alaka diyeceksiniz valla bilmiyorum içimden geldi sakineyle selam vermek:haha: selaaaaaammmmmmmmmm kızlarhanimis
ben artıdayım bi güzel ama hiiiç takmıyorum malum dönem başlıyor ondandır 10 güne geri eksi görürüm nasıl olsa :hobba:
bundan sonra hastalık ve uykudan bahsetmiycem lafını ettikçe daha çok oluyor (çekim yasası devreye giriyor çekiyor) anasını satayım :hayir:
ben sağlıklıyım enerjiğim sağlıkla zayıflıyorum:zipla:

bu günümüz güzel geçsin inşallah hepimiz gece yastığa başımızı korkan huzurlu ve mutlu olalım inşallah
Vayyyy ne guzel enerji
Hep boyle ol ins cnm

Ne oldu annen geldimi

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
Gubaydin guzel hanimlar :kaalp:
Ben bgn baya arti ciktim sanirim dunun odemi var ama yinede spora indim odem toplar toplar bi anda guder mantigiyla yaklastim olaya :) suan bisietin uzerinden yaziyorum 1.30 saat sporumu yapayim diyorum

Ohh ne güzel arti cikip moralu bozulup demotive olanlardan degilsin :) süpersin

Gunaydin kizlar guzelce uyuyup ter atmisim sukurler olsun vucudumdaki sizlamalar ve basimin agrisi gecmis olarak uyandim bogaz agrim ve atesim devam ediyor kasiklarim agriyo galiba bugun regli gelecek dune gore cok iyiyim esimede rapor vermemisler haftaya gelecek insallah.beli bi duzelsinde yeterki yazik cok agriyomus ya :agla:

Ay cnm cok iyi insallah bigazin atesinde gecer artik bende aile hekimindeym sira bekliyorm bakalm. Esinede Allah sifa versin

Ödem oluyordur canım rahatsızsın bol su iç
Canım

Olabillir cnm insallah ödemdir :( su iciyorum cok

Günaydın bizim takımın güzelleri, nasılsınız bakalım bugün? Benim kollar hamlanmış nasıl ağrıyordu uyurken. Bugün daha işim var:)

Muz süt her öğünde bi muz bir bardak süttü sanırsam . Peki lapa nasıl oluyor??
Makarna çok değildi de enerjiye ihtiyacım vardı ;), biraz doldurdum artık. Ben daha önceleri kilo verirken öğünlerimde makarna hep vardı;). Onsuz düşünemiyorum:((. Eşimde geçen diyo biz niye artık makarna yemiyoruz makarnayı özledim:):)

Bende de bazen oluyor, vakit çok geç değilse 2 gün kurusu, biraz leblebi atıyorum ağzıma. Uzun süre çiğneyip yutunca baklava yemişsin gibi oluyor;). Üstüne de suuu.

Her ikisinden de kaynaklı olabilir aslında:)

Çok geçmiş olsun!!!
Çabucak atlatırsınız inşallah...

Maşallah sana, böyle devam!!!

İkinize de geçmiş olsun canım...

Helal olsun, ne kadar değişmiş . Ben de bi 50-60 kilo versem yeter;). Bu çocuğun azminden istiyorum!!!!

Geçmiş olsun canım, bu aralar herkes dökülüyor zaten.

Artı değildir o ödem filandır. 1-2 gün ödem suyu mu içsen??

Yarn ödem suyu yapcm bakalm insallah ödemdir. Aynen ya haba dwgisiminden sanirm zaten benim gribim meshurdur olmasam sasardim

Allah razi olsun canim insallah gecer gebelik yokta o caylardan evde yok ama alayim disari cikabilirsem insallah benide oyle yapar

Canimm bi doktora git ilerlemeden

Geldim bile cnm :)

Selamlar canımlar

bu sayfaya bağlanamamamın bir açıklaması var mı ? şu saate kadar her girmeye çalıştığımda sayfa görüntülenemiyor dedi

sizde de öyle sorun var mı

Selam cnm yok bende hic öyle bir sorun olmadi sasirdim hatta

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
Kizlar bende doktora ugradm ilaclarmi aldim pazarada ugradim eve geldm smdi. Bi agri kesici soguk alginligi hapim var bide bogaz spreyi burun spreyi. Antibiotik yazmadi cok kötu görmedi heralde daha kötu olursan gel dedi. Simsi portakal yiyorm hapimida aldm insallah cabul atlatirim

Ponibon

☆Başlgç:80.3☆Güncel:79.3☆Aslaa Vazgeçme☆
Tepki
938
Bn tam tavşanım :)
20180328_162041.png

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Kizlar bende doktora ugradm ilaclarmi aldim pazarada ugradim eve geldm smdi. Bi agri kesici soguk alginligi hapim var bide bogaz spreyi burun spreyi. Antibiotik yazmadi cok kötu görmedi heralde daha kötu olursan gel dedi. Simsi portakal yiyorm hapimida aldm insallah cabul atlatirim
inş cabuk gecer cnm
Hemen antibiyotik iyi degil zaten

Bende tavsan sayilirim
Ama herzaman sagliksiz diyet yapmiyoruz

Kendi adima kacamak yapinca abartiyorum benim en buyuk yanlisim bu

Tepki
90
Geçmiş olsun canım

NaRTaneSi

~İlk'122.5|Bş'109.6|Gn'107.3|Hd'85~
Tepki
2.112
Menum
Sabah 10.10
1 kase tarhana corbasi

Kahvalti 11.00
2 yumurtayla soganli omlet
Peynir 3 yesil zeytin 1 domates
1 dilim tb ekmk

Ara 16.00
1 kucuk portakal
1 galeta

Aksam 19.00
1 kase mercimek corbasi
1 tabak yogurtlu haslanmis karnibahar
Bol salata

2,5 lt su
30 dk tempolu yuruyus 60p

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Bende bugun yuruyuse ciktim Ankarada hava cok guzeldi mont bile giymedim tshirt hirka gayet yeterliydi. Kizimla baya dolastik. Psikolojik olarak da iyi geldi.
iyi yapmisin cnm temiz hava gunes pozitif insana enerji veriyor

Bizim burasi malesef yine yagmurlu

Menum
Sabah 10.10
1 kase tarhana corbasi

Kahvalti 11.00
2 yumurtayla soganli omlet
Peynir 3 yesil zeytin 1 domates
1 dilim tb ekmk

Ara 16.00
1 kucuk portakal
1 galeta