Zayıflama Yarışmasi / 3.TAKIM

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Artı değilim yemedim de bazı olaylar oldu bı sure diyetin D sini duymak istemiyor oğlum ilk defae beni ağlarken gördü hemde ne için kilo için çok saçma noktalara ulaştı bu takintim 30 beden kot giyiyorum diye bütün mesele burdan başladı vs vs hakkını helal et abla emsgin büyük
Helal olsun guzelimde boyle olmazki
Telinde yok

Takinti yapacak ne var cnm
Bizim sorunumuz sure uzadigi icin bıkkınlık yapti
Sadece normal saglikli beslenmemizi yapicaz o kadar
Sen bi ara ne guzel spor yapiyodun hem o zaman kendini daha iyi hissedersin

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
Yaaa ben gelmiştim tam yazıcaktım dedim bu hanımefendide ne topikleri var aonra düğün gelinlik ayakkabi saç baş topiklerini buldum tam 2 saatir oralardayım ne yaptıysam artık.

Oo tabi suan güncel konun onlar bi dalinca cikamamissindir :))

Bende yatar kızlar sabah erkenden spora inicem çünkü öptüm çokkk

Iyi uykular cnm süpersn sporunuda yapiyorsn :)

Hastaliktan yedigini tahmin ettim zaten cnm
Ins. Eksi gelsin

Ins canim :)

Benim menum

8.15
2 minik dağ armutu

11.30
5-6y.zeytin
Peynir
2 tk incir receli

15.30 du heralde
2 parmak eninde Ananas
Yogurt

21.00 cocuklar olunca aksam geçe kaldi
5 kofte
1 dil. Ananas
2 catal salata

Su 2 lt

Detoks gibi olmus abla baya az olmus güzel eksi gelcek bu cuma zannimca :) zaten eksideydin

_ikra_

B:123.6 G:111.6 H:75 Boy:164
Tepki
1.522
Ben çok kötüyüm kızlar diyete dair tek bir cümle duymak istemiyor inanın dün bir hevesle aldığım kıyafetleri kestim o noktayim ki size bir şey demeden kaybolmak istemedim
Hakkınizi helal edin
Helal olsun da bacım dur hele, nire gidiyon kız?
Diyet yapma ama bizi bırakma, senin takılmaların olmazsa olmazı buranın!!!
Bunu anlık bi sinir ya da buhran anında yazdığını sanıyorum, yarın daha dinlenmiş olarak gel lütfen;)

Artı değilim yemedim de bazı olaylar oldu bı sure diyetin D sini duymak istemiyor oğlum ilk defae beni ağlarken gördü hemde ne için kilo için çok saçma noktalara ulaştı bu takintim 30 beden kot giyiyorum diye bütün mesele burdan başladı vs vs hakkını helal et abla emsgin büyük
Konuyu tam bilemeyiz tabi ama lütfen bu gece düşün yarın yine aynı kararda olursan bişey diyemem ama aniden kesip atma lütfen....
Menü guzelde cnm sana eksi getirirmi bilemedim
Meyve biraz fazla olmus

2 cocuk gercekten cok zor oluyor bende elimden geldiğince destek olmaya calisiyorum
Yarinda gelinin carcida isi varmis buraya birakacak cocuklari

sendemi cnm yaa ins. Olmazsin
Benim dun aciyor gibi oldu şükür bugun bisey yok

en guzelini yapiyosun cnm

Spor tabiki guzel olmus
Menude kotu degil
Aksam kiyma yaninda salata yogurt daha guzel olurdu
Çok iyi yapıyorsun valla abla, helal olsun. Çocukların arası da çok yokmuş bunalıyordur o da. Keşke herkes böyle düşünceli olsa gelinlerine karşı:)

_ikra_

Tepki
1.522
Menüm
Sabah 10:30 tiroid ilacı,500 ml su
11:00 2 haşlanmış yumurta, 2 küçük portakal
16:00. 4 tane mercimek köftesi, 3 kaşık yoğurtlu brokoli karnabahar salatası,1 dilim börek,1 küçük dilim kek,5 bardak şekersiz çay
19:30. 2 bardak çay ,4 tane fıstık
Su:3 lt
Spor : yarım saat çok tempolu yürüyüş 60 puan @İremSu

_ikra_

Tepki
1.522
Detoks yapicaktimda tam olmadi
Eksi olacagi kesinde ne kadar olur bilemiyorum
Nedense dunden bugune artı olmusstum
Bazen günlük değil de haftalık tartılsam daha mı iyi olur diye düşünüyorum. Günlük tartılınca artı çıkınca aslında çok stres yapmıyorum ama etkileniyor muyumdur diye de düşünüyorum aslında.

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Menüm
Sabah 10:30 tiroid ilacı,500 ml su
11:00 2 haşlanmış yumurta, 2 küçük portakal
16:00. 4 tane mercimek köftesi, 3 kaşık yoğurtlu brokoli karnabahar salatası,1 dilim börek,1 küçük dilim kek,5 bardak şekersiz çay
19:30. 2 bardak çay ,4 tane fıstık
Su:3 lt
Spor : yarım saat çok tempolu yürüyüş 60 puan @İremSu
Bence çarş bu menü olmamaliydi

Tepki
90
Ben çok kötüyüm kızlar diyete dair tek bir cümle duymak istemiyor inanın dün bir hevesle aldığım kıyafetleri kestim o noktayim ki size bir şey demeden kaybolmak istemedim
Hakkınizi helal edin
Baharcim yapma boule hepimiz Zaman zaman bu duygusallığı yasiyoruz aramızda en güçlü olanlardan birisin ve basaricaz niye kendini yipratiyorsun azıcık kafani dinle ama bizlerden kopma asla vazgeçme hedeflerinden

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Bazen günlük değil de haftalık tartılsam daha mı iyi olur diye düşünüyorum. Günlük tartılınca artı çıkınca aslında çok stres yapmıyorum ama etkileniyor muyumdur diye de düşünüyorum aslında.
Ben kendi adima tartilmadan duramam o zaman boslukta hissediyorum
Bide tartilmazsam bosveriyom
Bu hafta hergun tartildim ama normalde en az 2 gune bi tartilmam lazim

_ikra_

Tepki
1.522
Bence çarş bu menü olmamaliydi
İki gündür çok yoruldum abla, bi de malum dönem, bi nevi kendimi ödüllendirdim accık. Sen Cuma günkü sonucuma odaklan;) , o zaman kızmayacaksın bana:harika:
Ben kendi adima tartilmadan duramam o zaman boslukta hissediyorum
Bide tartilmazsam bosveriyom
Bu hafta hergun tartildim ama normalde en az 2 gune bi tartilmam lazim
Ben de her sabahlar tartılıyorum böyle kontrol altında tutabiliyorum ama herkes de tartılma diyor. Birden bi afalladım:)

Beyazpapatyammm

Bslngc :96.8 boy :160 hedef : 70 gncl 80.1
Tepki
713
Oyyycok şükür kavuşturan benim de nette sorun var iki gündür anlamadım giremedim bir türlü şimdide eşimden bağlanıyorum wifi açıyorum net var op adresi alınıyor diyor ama bişi açılmıyor galiba modemi deisiceZ bakalım

Hemen menumu de yazayım unutmadan
Sabah 10 gibi
İki ceviz
İki zeytin
Bir dilim peynir
Bir yumurta
İki tane yeşil sivri biber

Öğlen
Bir kase salata
Bir tabak yumurtalı pırasa yedim bir yumurtadan

Akşamda
Bir kepçe sulu köfte
Salata ve 3 kaşık kadar süzme yoğurt yedim
Spor 3 mil sabah
3mil akşam olmak üzere leslie yaptım

270 puan @gülümse_kaderine

NaRTaneSi

~İlk'122.5|Bş'109.6|Gn'107.3|Hd'85~
Tepki
2.112
Hakkınizi helal edin
Helal olsun canin sagolsun canim benim elbise pantolon dedigin sey nedir ki yeterki sagliginiz yerinde olsun baharim sensiz olmaz buralar bence sen bir hafta bi dinlen ama en gec haftaya cumaya burda ol kesinlikle gel ister 5 ister 10 kilo fazlayla ne farkeder ki rabbim daha buyuk dert vermesin tamam mi bak gelmezsen numaran bende var valla gelmezsen sapik gbi ararim seni haberin olsunnn haa:hrkbuya:

İrem çok güzel menü olmuş tebrikler nasıl oldun bgn daha iyi misin?
Sagolsin canim biraz daha iyiyim bogaz agrim devam ediyo bikac gune gecer duzelim sen kendine dikkat et hastalanma tatli kosusturmalar arasinda:kalp:
@İremSu çok geçmiş olsun canım nasıl oldun acaba iyimisin @P.nrrr canım sen nasıl oldun sana da çok geçmiş olsun havalar mahvediyor insani
Tesekkur ederim canim sagolasin iyiyim biraz daha cok sukur agrilarim azaldi

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
İki gündür çok yoruldum abla, bi de malum dönem, bi nevi kendimi ödüllendirdim accık. Sen Cuma günkü sonucuma odaklan;) , o zaman kızmayacaksın bana:harika:

Ben de her sabahlar tartılıyorum böyle kontrol altında tutabiliyorum ama herkes de tartılma diyor. Birden bi afalladım:)
Hadi bakalim cuma inş guzel eksi gelsin

Eger tartilmak seni negatif etkilemiyosa sorun yok bence cnm

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar