Zayıflama Yarışmasi / 3.TAKIM

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Abla sen detoks mu ananas detosu mu?
ananas pro yapicaktim sozde tam olmadi cnm

Herkese günaydın :kaalp:
dünden beri giremedim foruma. Ne telefondan ne bilgisayardan açmadı. Sadece bilgisayardan olsa Banka sisteminden diyecem ama telefondan da giremeyince siteden kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

Uykuya çok düştüm yine, belki de yorgunluktan oldu. gece ölüp sabah geri diriliyorum sanırım, serviste de öyle oluyor :bayrak::bayrak::bayrak:

Pazar günü tanıştırıldığım çocukla olmaz, dün pimini çektim. İlkokul bebeleri gibi 7/24 telefonla konuşmak görüşmek istiyor. Zamanla hiçbir şey olmazmış, bir anda olurmuş, soğuk kadınlar kendisine göre değilmiş. Saçma sapan konuştu, ben de olmaz bu iş yolun açık olsun dedim. Tamam keskin düşüncelerim olabilir ama ben sürekli telefonda konuşamam kimseyle. Hem buna vaktim yok hem gündüz yoğun bir şekilde çalışıyorum, bankada telefon yasak. Öğle aramı da ona feda edemem , yemek yicem dinlenecem. Aman neyse gereksiz lafı uzatmayayım. Ben yine mazlum bekar başınıza kaldım :yes:
Vucudunun dinlenmeye ihtiyaci vardir belki cnm

Diger konuda demekki bi elektrik almamisin karsi taraftan
3, +1 e düştü, wc problemim hala devam ediyor. Hiçbir şey işe yaramıyor, masaj aletiyle her akşam karnıma masaj yapyorum, henüz faydasını görmedim. Çok zor bir durummuş, artının en büyük sebebi de bu.
Beslenme düzenim hala çok bozuk, sabah çok iştahsızım öğleden sonra canavarlaşıyorum. ve tatlı düşkünlüğü çok fazla. paket gıdalar bağımlılık yapıyormuş gerçekten.
düzeltecem herşeyi inşallah
duzensiz beslenmen wc yi daha cok etkiler heralde

Gercekten paket gidalara bi alistinmi birakamiyon

ben de öyle abla, akşam 9 dan sonra karbonhidrat yoksunluğu çekiyorum resmen. mevsim değişikliğinden bence
benimki mevsimle alakali degil
senelerdir hep gece yeme aliskanligimdan heralde
Yavas yavas kurtulcam inş
Simdilik iyi gidiyorum

NaRTaneSi

~İlk'122.5|Bş'109.6|Gn'107.3|Hd'85~
Tepki
2.112
?
Vücutta birikmiş yağları kısa sürede yakmayı sağlayan acı çehre tohumu düzenli tüketildiğinde kilo verdirici etkisi olduğu bilinmektedir.

Aynı zamanda acı çehre tohumu kanserden kabızlığa kadar birçok sağlık sorununa iyi gelmektedir. Özellikle zayıflamak için kullanılan acı çehre tohumunun faydalarını şu şekilde sıralayabiliriz.

Acı çehre tohumunun faydaları
Tatlı isteğini azaltır

Acı çehre tohumu vücudun tatlı ihtiyacını gidermeye yardımcı olmaktadır. Acı çehre tohumu tüketildiğinde tatlı isteği hissetmezsiniz.

Prostat
Acı çehre tohumunun prostat hastalıklarına da iyi geldiği, tedavi edici etkisi olduğu bilinmektedir.

Yağ yaktırır
Vücutta biriken fazla yağı yakmaya yardımcı olur. Aynı zamanda düzenli olarak tüketildiğinde yağ yaktırıcı etkisiyle beraber hızlı bir şekilde kilo vermeye yardımcı olur.

İştah kapatır
Acı çehre otunun iştah kapatıcı etkisi sürekli yemek yeme ihtiyacını gidermeye yardımcı olur.
Vücuttaki ödemi atar

Ödemden oluşan vücutta biriken şişkinliği acı çehre otu hızlı bir şekilde atmaya yardımcı olur. Vücutta biriken fazla toksinleri atar.

Kabızlığı giderir
Kabızlığın giderilmesi noktasında çok etkilidir. İçerisinde bulunan özel etken maddeler sayesinde kabız olmayı önler.

Vücuttaki sarkıkları önler
Hızlı kilo vermeyle ortaya çıkan vücutta ki sarkmaları gidermeye yardımcı olur. Aynı zamanda kilo verirken ortaya çıkan vücutta ki sarkmaları engeller.

Kas kitlesinin gitmesini engeller
Genellikle hızlı bir şekilde kilo veren insanların kas sisteminde zayıflamalar meydana gelir. Acı çehre otu kilo verirken kas sisteminizin de zayıflamasına engel olmaktadır.

Kan şekerini düzenler
Acı çehre otu kan şekerini dengede tutmaya yardımcı olur. Bu sayede diyabet hastalarına da fayda sağlamaktadır.

Acı çehre otunun yan etkileri nelerdir?
Acı çehre tohumu adı üzerinde bir bitkidir. Her bitkide olduğu gibi acı çehre tohumunu da fazla kullandığınızda vücudunuzda çeşitli yan etkiler yaratır.
Özellikle hamilelere böbreğinde ve ciğerlerinde herhangi bir sağlık sorunu olanlara acı çehre tohumu kullanımı önerilmez.

Acı çehre tohumu vücutta ki fazla biriken suyu attığı için aşırı tüketimi sıvı kaybına neden olmaktadır. Bu da ilerleyen zamanlarda halsizlik ve beraberinde yorgunluk şikâyetlerini getirmektedir.

Acı çehre tohumunun fazla tüketilmesi çeşitli hastalıklara da sebebiyet verebilmektedir.
Bu bitkiyi tüketenlerin düzenli beslenmeleri ve bu konuda çok dikkatli olmalarında fayda vardır.

Fazla tüketilmesi durumunda mide bulantıları, ishal ve mide sancıları ortaya çıkacaktır. Bu nedenle dikkatli olunmalıdır.

kullanılır?

Acı çehre tohumunun nasıl kullanıldığına dair insanların kafasında çeşitli soru işaretleri bulunmaktadır.
Acı çehre tohumunu sabah öğle ve akşam yemeklerinden en az 30 dakika önce bol su tüketerek kullanmak gerekmektedir.

_ikra_

B:123.6 G:111.6 H:75 Boy:164
Tepki
1.522
Senin boya işi bittimi cnm

Cuma pazartesi kapalıymış hertaraf
Gidip ufak tefek biseyler alsam iyi olur
Bu aksam benim kiz gelecek
Oglende minikler
Aralık kaldı sadece , kahvaltı filan yaptık şimdi başlıycam ona da. Öğlene kadar biter sonra kızları alıp biraz dışarı çıkıcam ben de . Hem yürüyüş hem biraz alışveriş yaparız.
Oh kızın da geliyor demek, gözün aydın:).
Benim dunden bugune fazla gitmemis
Hala saliya gore artidayim
Bugun muz sut yapicam
Bakalim yarin ne olacak
Ben de sabah bir yeşil muz, 1 bardak yağsız süt içtim. Aralarda kahve yeşil çay içilebilir demi???

Fittekkkmevsim

Bas 81.5 guncel 79 hedef69
Tepki
661
Kızlarrrrr
HİÇBİRİNİZİ
RAMAZANA KADAR
Atarlı giderli mutsuz buhranlı bunalımlı depresif hasta ruhlu yazılarla görmek istemiyorum:hayir:

:zipla:Yeter hepimiz yaşadık acısıyla tatlısıyla depresyona beraber girdik beraberde çıkacağız

BİZ MUTLU OLMAYA ÇALŞACAĞIZ
HAYAT BİZE HER NE İLE GELİRSE GELSİN
UMURUMUZDA OLMASIN
BİZİM SORUNLARIMIZ KİMSEYİ İLGİLENDİRMİYOR KİMSE BİZE ÇARE OLAMAZ HERKES KENDİNİ RUHUNU BEDENİNİ TEMİZLEYECEK O KADAR:teyzos::teyzos:
kesinlikle bu emre uyulacaktr efeeem

Kizlar bogazm agrimaya basladi yutkunurken sanirm grip geliyor :( of hic istemiyorum ya
gecmis olsun simdiden

Simdi acildeyim canim kan verecem faranjit olmussun dedi sonuc bekliyoruz simdi. Aynene uzerinde duracam bi iyilesiyimde gerekirse sikayet ederim.patates soguga yakindi tuzda cok az son lokmalara doktum yiyemiyorum diye oyle canim daha bisey yemedim canim hic istemiyo:(
sanada gecmis olsun canim

nasılsınızzz kızlaarrr çok şükür ben çok daha iyiym en azından artık babam kontrol altında eşimde iyi bugün işe de gitmeye başladı rahatladım birazcık sonunda evdeydi ameliyattan beridir bugün bir kan geldi doktoru aradık korkttuk ama doktor iyidir dedi son pıhtılar geliyordur dedi.anlicağınız eşim iyi babam da evde en azından çok şükür halimize bugünümüze
Cok sukur esinin iyi olmasina sevindim ins en kisa zamanda her sey dahada guzel olur
Kizlar ben aksamlari cok acikiyorum
Cok zorlaniyorum
Sizde de oylemi
ben tarcin bal karisimiyla ona coxumu buldum

Selamün aleyküm bacilarim nasilsiniz:mavis:
Ablaniz büyük stres altında komşular gelicek cumaya bayada kalabalık bı on çeşit çıkarmam lazım evin temizliği var camları sildiyfim çamur oldu gene çok iş var cok:uc:
10 cesit cok degilmi yaaa

Ohhh iyi bari cuma guzel bi eksi gelecek demekki :)

Aynen oyle cnm
bu işin sırrı azimli ve sabirli olmak
ben beğendim cnm
Aksami ben bu kadar erken yapamıyorum

aksam yataginin kenarina sogan kes koy cnm
Bide tuzlu yada sirkeli suyla gargara yap

once iyilesmeye odaklan cnm
Bi sebebpten ödem olmustur

Ama tatli tirtiklama

Her ogun 1 yesil muz 1 bar laktozsuz yada soya sutu

Lapa
Her ogun 1 cb pirinc 3 cb suyla yagsiz tuzsuz pişirilir baharat atabilirsin

sende bendensin demek
Gerci sen benim kadar yemiyon

cuma gunu senin evden uzak durmak lazim

bu iyiye isaret

yat kalk da insani yorar ama annelerin kaderi
Yatarken braz zorlandim ama cok erken oldugu icin birde cok gec yatiyoruz yoksa 5-6gibi yersem acikmiyorum
sanki bende tavsanim

Fittekkkmevsim

Tepki
661
Dunku menum
Sabah7
1yumurta peynir zrytin 6
1d ekmek maydonoz

Ogle12
Ceyrwk doner ayran

Aksam18
2yagda yumurta
Bol yesillik cacik 2d ekmek
Su 2lt olmadi
Sppr bol bol hastanede dolastik
Dun cok yogun gibi gecti eskisehire gittik oglum icin ameliyat tarihi almaya oraya git buraya gel derken cooooook yoruldykki ilk defa belki bi iki senedir 9:30 da uyudum oglumla birlikte artik nasil yorulduysak guzel bi uyku cektik

Fittekkkmevsim

Tepki
661
Merhaballlllaâaaaaar bigun gelmedik melankoliklik sikintilar sinirler ucmus topikte yav toplayin kendinizi ben kac defa gittim her gidisimde artilarla ve pismanliklarla dondum tecrubeyle sabit cozum degil gitmek irademize sahip olup istedigimize ulasacak ve o zaman rahat edicez insanlik hali zaman zaman hepimizin psikolojisi yerlere iniyor agir yukler sikinti lar altina giriyoruz ama ozaman bikac gun kafayi toparlar sakin bi sekilde dusunirsek cozumu bulabiliriz yoksa ani kararlar vazgecisler dahada mutsuz edecek bizi lutfen bayanlar toparlanalim ki artik bizde mutlu olabilelim kilo belki tek basina mutluluk kaynagi degil sukredebilecegimiz bi cok sey var hayatimizda yada uzulebilecegimiz ama bi dugune gittigimizde hayatmizdaki butun herseyi bi kenara birakip ustune birde portleyen yaglarimiza uzulmek istemiyorum ben ve yavas da olsa sabrimda azalsa kendime saygimi bile tartmaya baslasam sadece devam etmem gerektigini biliyorum

Fittekkkmevsim

Tepki
661
Selam herkese ailevi bi sıkıntı var çözmemiz gereken pek gelemeyebilirim bi süre,keyfim yok. Görüşürüz kızlarr
senin neyin var gulum is aileye gelince bisey diyemiyorum

Ben çok kötüyüm kızlar diyete dair tek bir cümle duymak istemiyor inanın dün bir hevesle aldığım kıyafetleri kestim o noktayim ki size bir şey demeden kaybolmak istemedim
Hakkınizi helal edin

Artı değilim yemedim de bazı olaylar oldu bı sure diyetin D sini duymak istemiyor oğlum ilk defae beni ağlarken gördü hemde ne için kilo için çok saçma noktalara ulaştı bu takintim 30 beden kot giyiyorum diye bütün mesele burdan başladı vs vs hakkını helal et abla emsgin büyük
Sadece gitme derim bahar gitme kafani topla gel
Herkese günaydın :kaalp:
dünden beri giremedim foruma. Ne telefondan ne bilgisayardan açmadı. Sadece bilgisayardan olsa Banka sisteminden diyecem ama telefondan da giremeyince siteden kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

Uykuya çok düştüm yine, belki de yorgunluktan oldu. gece ölüp sabah geri diriliyorum sanırım, serviste de öyle oluyor :bayrak::bayrak::bayrak:

Pazar günü tanıştırıldığım çocukla olmaz, dün pimini çektim. İlkokul bebeleri gibi 7/24 telefonla konuşmak görüşmek istiyor. Zamanla hiçbir şey olmazmış, bir anda olurmuş, soğuk kadınlar kendisine göre değilmiş. Saçma sapan konuştu, ben de olmaz bu iş yolun açık olsun dedim. Tamam keskin düşüncelerim olabilir ama ben sürekli telefonda konuşamam kimseyle. Hem buna vaktim yok hem gündüz yoğun bir şekilde çalışıyorum, bankada telefon yasak. Öğle aramı da ona feda edemem , yemek yicem dinlenecem. Aman neyse gereksiz lafı uzatmayayım. Ben yine mazlum bekar başınıza kaldım :yes:
Sen elektrik almamissin belli
Gunaydin canimm karin ve bogaz agrisindan ölüyorum havada yagmurlu bugun tersimden kalktim galiba hersey beni sinir ediyo :aglyrmngaa:
aman canim sakin biseyler ic rahatla kimseyi kirma

Seyda94

Daimi Üye
Tepki
375
ben de öyle düşünüyorum ama 2 gün önce tanıştığım daha sevmediğim bir insana çok büyük fedakarlıklar yapamam. kaldı ki ben yoğun çalışan bir insanım ve çalışma saatlerinde ona zaman ayıramam.
ben beceremiyorum gönül işlerini demekki

Canım o zaten öyle olmuyor pek Yani sen sevince herşeyi bi şekilde ayarlıyorsun sevmeden insana zor gelir tabi.inan ben sabahlarken bile okul zamanı ona zaman ayırabiliyordum şimdi evliyiz tabi durumlar çok farklı ama o zamanlar da yine zaman ayırmak için elimden gelen herşeyi yapıyordum kısa zamanlar da olsa.ya da onun yanında çalışıyordum falan insan isteyince herşeyi yapıyor ama dediğim gibi o isteme olayı da gerçekten hoşuna gidince o kişi ve o kişiyi hayatında hep olsun istiyorsan oluyor

Seyda94

Daimi Üye
Tepki
375
kesinlikle bu emre uyulacaktr efeeem

gecmis olsun simdiden

sanada gecmis olsun canim

Cok sukur esinin iyi olmasina sevindim ins en kisa zamanda her sey dahada guzel olur
ben tarcin bal karisimiyla ona coxumu buldum

10 cesit cok degilmi yaaa

Yatarken braz zorlandim ama cok erken oldugu icin birde cok gec yatiyoruz yoksa 5-6gibi yersem acikmiyorum
sanki bende tavsanim

İnşallah :)

tugcess

Boy 1.63 G.57,7 *H>>58 **daha da fit olicim**
Tepki
1.073
ananas pro yapicaktim sozde tam olmadi cnm

Vucudunun dinlenmeye ihtiyaci vardir belki cnm

Diger konuda demekki bi elektrik almamisin karsi taraftan
duzensiz beslenmen wc yi daha cok etkiler heralde

Gercekten paket gidalara bi alistinmi birakamiyon

benimki mevsimle alakali degil
senelerdir hep gece yeme aliskanligimdan heralde
Yavas yavas kurtulcam inş
Simdilik iyi gidiyorum

dinlendiriyorum kendimi bakalım, ona da alışmasın da :)
çalışma saatlerim şaşınca beslenme düzenim de bozuldu yavaş yavaş tekrar düzene koymaya çalışıyorum. paketli gıdalara da yeniden hayır diyebilsem çok iyi olacak
belki 1-2 ay diyetisyene giderim. bağırsak sağlığı için, koruma programı gibi bir şey yaparım.

elektrik almama müsaade etmiyorlar ki, bir diretme sezinliyorum hemen. bi kendi haline bırakın, hemen herşey oldu bittiye gelmesin. o diretmeyi hissettiğim an direkt uzaklaşıyorum ve olmaz diyorum

Irem aci cehre iyi degil diye biliyorum cnm
Oda sinemaki gibi

acı çehre sinamekigillerden, aman çok alıştırmayın bağırsaklarınızı.
bağırsak florası bozulunca düzeltmesi çok zaman alıyor.

senin neyin var gulum is aileye gelince bisey diyemiyorum

Sadece gitme derim bahar gitme kafani topla gel

Sen elektrik almamissin belli
aman canim sakin biseyler ic rahatla kimseyi kirma

elektrik almama müsaade etmiyorlar ki, bir diretme sezinliyorum hemen. bi kendi haline bırakın, hemen herşey oldu bittiye gelmesin. o diretmeyi hissettiğim an direkt uzaklaşıyorum ve olmaz diyorum
kaç oldu böyle, artık üzülüyorum

tugcess

Boy 1.63 G.57,7 *H>>58 **daha da fit olicim**
Tepki
1.073
Canım o zaten öyle olmuyor pek Yani sen sevince herşeyi bi şekilde ayarlıyorsun sevmeden insana zor gelir tabi.inan ben sabahlarken bile okul zamanı ona zaman ayırabiliyordum şimdi evliyiz tabi durumlar çok farklı ama o zamanlar da yine zaman ayırmak için elimden gelen herşeyi yapıyordum kısa zamanlar da olsa.ya da onun yanında çalışıyordum falan insan isteyince herşeyi yapıyor ama dediğim gibi o isteme olayı da gerçekten hoşuna gidince o kişi ve o kişiyi hayatında hep olsun istiyorsan oluyor

işte sevgi olunca oluyor bu, eski erkek arkadaşımla zaman geçirmek için yalnızca 2 saat uyuduğumu biliyorum ben. ya da sabaha kadar uyumayıp işe gittiğimi. ama daha 3 gün olmuş tanışalı ve bankada telefonla konuşmamız yasakken böyle diretmesi itti direkt

Bgmce

Baş 94,4 kg Gncl:75.8 kg Hdf:65 kg
Tepki
1.412
Kizlar bugun kizim emeklemeye basladi. Surunerek gidiyordu ileri ama elleri ve ayaklari kullanarak tam emekleme yapamiyordu sonunda onuda yapiyoruz artik. Cok mutlu oldum tabi biraz da korktum zor gunler beni bekliyor cunku cok hareketli bir bebek yerinde pek durmuyor o_O

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar