ananas pro yapicaktim sozde tam olmadi cnmAbla sen detoks mu ananas detosu mu?
Vucudunun dinlenmeye ihtiyaci vardir belki cnmHerkese günaydın
dünden beri giremedim foruma. Ne telefondan ne bilgisayardan açmadı. Sadece bilgisayardan olsa Banka sisteminden diyecem ama telefondan da giremeyince siteden kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
Uykuya çok düştüm yine, belki de yorgunluktan oldu. gece ölüp sabah geri diriliyorum sanırım, serviste de öyle oluyor
Pazar günü tanıştırıldığım çocukla olmaz, dün pimini çektim. İlkokul bebeleri gibi 7/24 telefonla konuşmak görüşmek istiyor. Zamanla hiçbir şey olmazmış, bir anda olurmuş, soğuk kadınlar kendisine göre değilmiş. Saçma sapan konuştu, ben de olmaz bu iş yolun açık olsun dedim. Tamam keskin düşüncelerim olabilir ama ben sürekli telefonda konuşamam kimseyle. Hem buna vaktim yok hem gündüz yoğun bir şekilde çalışıyorum, bankada telefon yasak. Öğle aramı da ona feda edemem , yemek yicem dinlenecem. Aman neyse gereksiz lafı uzatmayayım. Ben yine mazlum bekar başınıza kaldım
Diger konuda demekki bi elektrik almamisin karsi taraftan
duzensiz beslenmen wc yi daha cok etkiler heralde3, +1 e düştü, wc problemim hala devam ediyor. Hiçbir şey işe yaramıyor, masaj aletiyle her akşam karnıma masaj yapyorum, henüz faydasını görmedim. Çok zor bir durummuş, artının en büyük sebebi de bu.
Beslenme düzenim hala çok bozuk, sabah çok iştahsızım öğleden sonra canavarlaşıyorum. ve tatlı düşkünlüğü çok fazla. paket gıdalar bağımlılık yapıyormuş gerçekten.
düzeltecem herşeyi inşallah
Gercekten paket gidalara bi alistinmi birakamiyon
benimki mevsimle alakali degilben de öyle abla, akşam 9 dan sonra karbonhidrat yoksunluğu çekiyorum resmen. mevsim değişikliğinden bence
senelerdir hep gece yeme aliskanligimdan heralde
Yavas yavas kurtulcam inş
Simdilik iyi gidiyorum