Zayıflama Yarışmasi / 3.TAKIM

Ponibon

☆Başlgç:80.3☆Güncel:79.3☆Aslaa Vazgeçme☆
Tepki
938
Artı değilim yemedim de bazı olaylar oldu bı sure diyetin D sini duymak istemiyor oğlum ilk defae beni ağlarken gördü hemde ne için kilo için çok saçma noktalara ulaştı bu takintim 30 beden kot giyiyorum diye bütün mesele burdan başladı vs vs hakkını helal et abla emsgin büyük
Bnde aynı durumdayım kafaya takmaktan takıntı yaptım kafayı yicem. Bi süre muhabbet için gel kopma tamamen kopma bence bahar

tugcess

Boy 1.63 G.57,7 *H>>58 **daha da fit olicim**
Tepki
1.073
Herkese günaydın :kaalp:
dünden beri giremedim foruma. Ne telefondan ne bilgisayardan açmadı. Sadece bilgisayardan olsa Banka sisteminden diyecem ama telefondan da giremeyince siteden kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

Uykuya çok düştüm yine, belki de yorgunluktan oldu. gece ölüp sabah geri diriliyorum sanırım, serviste de öyle oluyor :bayrak::bayrak::bayrak:

Pazar günü tanıştırıldığım çocukla olmaz, dün pimini çektim. İlkokul bebeleri gibi 7/24 telefonla konuşmak görüşmek istiyor. Zamanla hiçbir şey olmazmış, bir anda olurmuş, soğuk kadınlar kendisine göre değilmiş. Saçma sapan konuştu, ben de olmaz bu iş yolun açık olsun dedim. Tamam keskin düşüncelerim olabilir ama ben sürekli telefonda konuşamam kimseyle. Hem buna vaktim yok hem gündüz yoğun bir şekilde çalışıyorum, bankada telefon yasak. Öğle aramı da ona feda edemem , yemek yicem dinlenecem. Aman neyse gereksiz lafı uzatmayayım. Ben yine mazlum bekar başınıza kaldım :yes:

Seyda94

Daimi Üye
Tepki
375
Gözün aydın şeydacım eşin zoru atlatmış artık normal yaşantısına döner darısı babacığına Allah şifa versin canım

Kocaman Alkış :hopp::hopp::hopp::hopp: harikasın begüm

Ben 8i geçirdimmi tamamdır abla saat gibi benim bünye akşam 7-8 arası tatlı krizi gözü dönmüşlük oluyor hemen kahvemi hazır tutmalıyım yoksa saldırabilirim herşeye

Regl evet canım

Eşine Allah şifa versin irem
Gebelik şüphesi yoksa adaçayı melissa yasemin iç çok faydasını görürsün
:tatlim: yasemin ile melissa beni sevgi pıtırcığı yapıyo :tatlim:

Çok şükür canım Allah razı olsun

Günaydın bizim takımın güzelleri, nasılsınız bakalım bugün? Benim kollar hamlanmış nasıl ağrıyordu uyurken. Bugün daha işim var:)

Muz süt her öğünde bi muz bir bardak süttü sanırsam . Peki lapa nasıl oluyor??
Makarna çok değildi de enerjiye ihtiyacım vardı ;), biraz doldurdum artık. Ben daha önceleri kilo verirken öğünlerimde makarna hep vardı;). Onsuz düşünemiyorum:((. Eşimde geçen diyo biz niye artık makarna yemiyoruz makarnayı özledim:):)

Bende de bazen oluyor, vakit çok geç değilse 2 gün kurusu, biraz leblebi atıyorum ağzıma. Uzun süre çiğneyip yutunca baklava yemişsin gibi oluyor;). Üstüne de suuu.

Her ikisinden de kaynaklı olabilir aslında:)

Çok geçmiş olsun!!!
Çabucak atlatırsınız inşallah...

Maşallah sana, böyle devam!!!

İkinize de geçmiş olsun canım...

Helal olsun, ne kadar değişmiş . Ben de bi 50-60 kilo versem yeter;). Bu çocuğun azminden istiyorum!!!!

Geçmiş olsun canım, bu aralar herkes dökülüyor zaten.

Artı değildir o ödem filandır. 1-2 gün ödem suyu mu içsen??

Allah razı olsun şükür daha iyi canım

tugcess

Tepki
1.073
Senin girdiğim depresyona kurban tuğçe haha
Depresyona girdikçe mideye indirenlerdeniz biz hep beraber çıktık inşallah

Çıktık tabi ya, insan gibi yemeyi de eninde sonunda öğrenecez :)

Onceden
gelmeyene, menu yazmayana, kacamak yapana cok moralim bozuluyodu cnm onu demek istedim

Senin kilo ne alemde arti oldum demistin

kiz irem güldürdün beni :) hani bakliyat olsa hadi az da olsa bitkisel protein dicemde
Patates sadece nisasta seker cnm nasil et yerine geciyomus :)

Artık moral bozmayacağına göre sorun yok diyeyim mi ablam?
+3, +1 e düştü, wc problemim hala devam ediyor. Hiçbir şey işe yaramıyor, masaj aletiyle her akşam karnıma masaj yapyorum, henüz faydasını görmedim. Çok zor bir durummuş, artının en büyük sebebi de bu.
Beslenme düzenim hala çok bozuk, sabah çok iştahsızım öğleden sonra canavarlaşıyorum. ve tatlı düşkünlüğü çok fazla. paket gıdalar bağımlılık yapıyormuş gerçekten.
düzeltecem herşeyi inşallah

nasılsınızzz kızlaarrr çok şükür ben çok daha iyiym en azından artık babam kontrol altında eşimde iyi bugün işe de gitmeye başladı rahatladım birazcık sonunda evdeydi ameliyattan beridir bugün bir kan geldi doktoru aradık korkttuk ama doktor iyidir dedi son pıhtılar geliyordur dedi.anlicağınız eşim iyi babam da evde en azından çok şükür halimize bugünümüze

Canım gözünaydın, bu habere çok sevindim. Çok şükür tatlım.

Kizlar ben aksamlari cok acikiyorum
Cok zorlaniyorum
Sizde de oylemi

ben de öyle abla, akşam 9 dan sonra karbonhidrat yoksunluğu çekiyorum resmen. mevsim değişikliğinden bence.

ah lelele sakinee niye gittin tütüneeee
bu ne, ne alaka diyeceksiniz valla bilmiyorum içimden geldi sakineyle selam vermek:haha: selaaaaaammmmmmmmmm kızlarhanimis
ben artıdayım bi güzel ama hiiiç takmıyorum malum dönem başlıyor ondandır 10 güne geri eksi görürüm nasıl olsa :hobba:
bundan sonra hastalık ve uykudan bahsetmiycem lafını ettikçe daha çok oluyor (çekim yasası devreye giriyor çekiyor) anasını satayım :hayir:
ben sağlıklıyım enerjiğim sağlıkla zayıflıyorum:zipla:

bu günümüz güzel geçsin inşallah hepimiz gece yastığa başımızı korkan huzurlu ve mutlu olalım inşallah

senin enerjine kurban :zipla: maşallah sana , Allah enerjini daim etsin inşallah
kız ben meditasyon yapmaya çalışıyorum 6. dakikadan sonra uyuyorum direkt. Bana alışırsın zamanla dediler ama alıştığım filan yok ben de baygınlık etkisi mi yapıyor bu. Gündüz mü denesem hafta sonu

Selam herkese ailevi bi sıkıntı var çözmemiz gereken pek gelemeyebilirim bi süre,keyfim yok. Görüşürüz kızlarr

Merhaba canım, Allah yardımcınız olsun, en kısa zamanda çözülür inşallah.

Ben çok kötüyüm kızlar diyete dair tek bir cümle duymak istemiyor inanın dün bir hevesle aldığım kıyafetleri kestim o noktayim ki size bir şey demeden kaybolmak istemedim
Hakkınizi helal edin

Canım benim hakkımız varsa helal olsun da kaybolmak çözüm değil. Hepimizin hayatının bir döneminde yaşadığı şeyler bunlar. En azından burada 2 kelime eder rahatlarsın. Ben neler yaşadım, yemek yiyenlerden nefret ediyordum bir ara, sonra baktım hiçbiri çözüm değil. o noktadan geri dön hemen, kendini yormadan dikkatli beslen sadece ve diyet modundan çık bir süre.

Seyda94

Daimi Üye
Tepki
375
Herkese günaydın :kaalp:
dünden beri giremedim foruma. Ne telefondan ne bilgisayardan açmadı. Sadece bilgisayardan olsa Banka sisteminden diyecem ama telefondan da giremeyince siteden kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

Uykuya çok düştüm yine, belki de yorgunluktan oldu. gece ölüp sabah geri diriliyorum sanırım, serviste de öyle oluyor :bayrak::bayrak::bayrak:

Pazar günü tanıştırıldığım çocukla olmaz, dün pimini çektim. İlkokul bebeleri gibi 7/24 telefonla konuşmak görüşmek istiyor. Zamanla hiçbir şey olmazmış, bir anda olurmuş, soğuk kadınlar kendisine göre değilmiş. Saçma sapan konuştu, ben de olmaz bu iş yolun açık olsun dedim. Tamam keskin düşüncelerim olabilir ama ben sürekli telefonda konuşamam kimseyle. Hem buna vaktim yok hem gündüz yoğun bir şekilde çalışıyorum, bankada telefon yasak. Öğle aramı da ona feda edemem , yemek yicem dinlenecem. Aman neyse gereksiz lafı uzatmayayım. Ben yine mazlum bekar başınıza kaldım :yes:

Canım insan sevince fedakarlık yapar ve anlayış gösterir karşılıklıdır bana göre bu işler ben çok yoğun olduğumda evli olmamıza rağmen eşim
Bilir yoğunluğumu gün içinde hiç yazmaz bana ya da yazınca cevap alamayınca tepki vermez ama bende uygun olduğum her an yazarım onu bilir.sevmeden bu işlerin olucağına hiç inanmam zaten

Seyda94

Daimi Üye
Tepki
375
Çıktık tabi ya, insan gibi yemeyi de eninde sonunda öğrenecez :)

Artık moral bozmayacağına göre sorun yok diyeyim mi ablam?
+3, +1 e düştü, wc problemim hala devam ediyor. Hiçbir şey işe yaramıyor, masaj aletiyle her akşam karnıma masaj yapyorum, henüz faydasını görmedim. Çok zor bir durummuş, artının en büyük sebebi de bu.
Beslenme düzenim hala çok bozuk, sabah çok iştahsızım öğleden sonra canavarlaşıyorum. ve tatlı düşkünlüğü çok fazla. paket gıdalar bağımlılık yapıyormuş gerçekten.
düzeltecem herşeyi inşallah

Canım gözünaydın, bu habere çok sevindim. Çok şükür tatlım.

ben de öyle abla, akşam 9 dan sonra karbonhidrat yoksunluğu çekiyorum resmen. mevsim değişikliğinden bence.

senin enerjine kurban :zipla: maşallah sana , Allah enerjini daim etsin inşallah
kız ben meditasyon yapmaya çalışıyorum 6. dakikadan sonra uyuyorum direkt. Bana alışırsın zamanla dediler ama alıştığım filan yok ben de baygınlık etkisi mi yapıyor bu. Gündüz mü denesem hafta sonu

Merhaba canım, Allah yardımcınız olsun, en kısa zamanda çözülür inşallah.

Canım benim hakkımız varsa helal olsun da kaybolmak çözüm değil. Hepimizin hayatının bir döneminde yaşadığı şeyler bunlar. En azından burada 2 kelime eder rahatlarsın. Ben neler yaşadım, yemek yiyenlerden nefret ediyordum bir ara, sonra baktım hiçbiri çözüm değil. o noktadan geri dön hemen, kendini yormadan dikkatli beslen sadece ve diyet modundan çık bir süre.

Sağol canım

tugcess

Tepki
1.073
Canım insan sevince fedakarlık yapar ve anlayış gösterir karşılıklıdır bana göre bu işler ben çok yoğun olduğumda evli olmamıza rağmen eşim
Bilir yoğunluğumu gün içinde hiç yazmaz bana ya da yazınca cevap alamayınca tepki vermez ama bende uygun olduğum her an yazarım onu bilir.sevmeden bu işlerin olucağına hiç inanmam zaten

ben de öyle düşünüyorum ama 2 gün önce tanıştığım daha sevmediğim bir insana çok büyük fedakarlıklar yapamam. kaldı ki ben yoğun çalışan bir insanım ve çalışma saatlerinde ona zaman ayıramam.
ben beceremiyorum gönül işlerini demekki

NaRTaneSi

~İlk'122.5|Bş'109.6|Gn'107.3|Hd'85~
Tepki
2.112
Yemeklerden once yada yatmadan once macun karisimini misket kadar yuvarlayip 2 tane cigneyerek yutun cok faydali hemde yag yakici bi tarif icinde bitterde var tatli krizine karsi hemen hemen her yerde olan malzemeler denemenizi tavsiye ederim kizlar ben biran once aktara gidip eksikleri alip yapmayi dusunuyorum
20180329_102148-1.jpg

_ikra_

B:123.6 G:111.6 H:75 Boy:164
Tepki
1.522
Günaydın canım :kaalp:

İyiyim ben kendi adıma, bol müşterili bir gündeyim :cay:
Sen nasılsın
Ben de iyiyim canım, burda okullar tatil iki hafta, kızlar uyanmasın diye sessiz sessiz işlerimi yapıyorum. Hava güzel bugün onları alıp yürüyüşe gitmeyi planlıyorum;)
Gunaydin canimm karin ve bogaz agrisindan ölüyorum havada yagmurlu bugun tersimden kalktim galiba hersey beni sinir ediyo :aglyrmngaa:
Çok geçmiş olsun canım :(, karın ağrısı bende de var yarına kadar sürer gibi:ckskc:
Sade bi kahve iç sakinleş gülüm relaxxxx;)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar