Zayıflama Yarışmasi / 3.TAKIM

gülümse_kaderine

İnsan,hayvanla Üstinsan arasında gerili bir iptir
Tepki
1.400
inş cabuk gecer cnm
Hemen antibiyotik iyi degil zaten

Bende tavsan sayilirim
Ama herzaman sagliksiz diyet yapmiyoruz

Kendi adima kacamak yapinca abartiyorum benim en buyuk yanlisim bu
benim eşimde böyle abla
Kaçamak yapınca amannnn bozdum bi kere diyo sonra Allah ne verdiyse
Tamam bi kere anlık bozdun yedin telafi etsene diyorum değişik adam anlamıyor

Ben çok kötüyüm kızlar diyete dair tek bir cümle duymak istemiyor inanın dün bir hevesle aldığım kıyafetleri kestim o noktayim ki size bir şey demeden kaybolmak istemedim
Hakkınizi helal edin
Tamam bahar git az kafanı dinle uzaklaş diyet adına ne varsa at bi kenara biz burdayız bekliyoruz
Bazen günlük değil de haftalık tartılsam daha mı iyi olur diye düşünüyorum. Günlük tartılınca artı çıkınca aslında çok stres yapmıyorum ama etkileniyor muyumdur diye de düşünüyorum aslında.
Ay sakın günlük tartılma moral bozuluyor vücut stres hormonu salgılıyor diyetisyenler bile haftada 1 kere diyor yolun uzun bu alışkanlığından bazgeç canım
?
Vücutta birikmiş yağları kısa sürede yakmayı sağlayan acı çehre tohumu düzenli tüketildiğinde kilo verdirici etkisi olduğu bilinmektedir.

Aynı zamanda acı çehre tohumu kanserden kabızlığa kadar birçok sağlık sorununa iyi gelmektedir. Özellikle zayıflamak için kullanılan acı çehre tohumunun faydalarını şu şekilde sıralayabiliriz.

Acı çehre tohumunun faydaları
Tatlı isteğini azaltır

Acı çehre tohumu vücudun tatlı ihtiyacını gidermeye yardımcı olmaktadır. Acı çehre tohumu tüketildiğinde tatlı isteği hissetmezsiniz.

Prostat
Acı çehre tohumunun prostat hastalıklarına da iyi geldiği, tedavi edici etkisi olduğu bilinmektedir.

Yağ yaktırır
Vücutta biriken fazla yağı yakmaya yardımcı olur. Aynı zamanda düzenli olarak tüketildiğinde yağ yaktırıcı etkisiyle beraber hızlı bir şekilde kilo vermeye yardımcı olur.

İştah kapatır
Acı çehre otunun iştah kapatıcı etkisi sürekli yemek yeme ihtiyacını gidermeye yardımcı olur.
Vücuttaki ödemi atar

Ödemden oluşan vücutta biriken şişkinliği acı çehre otu hızlı bir şekilde atmaya yardımcı olur. Vücutta biriken fazla toksinleri atar.

Kabızlığı giderir
Kabızlığın giderilmesi noktasında çok etkilidir. İçerisinde bulunan özel etken maddeler sayesinde kabız olmayı önler.

Vücuttaki sarkıkları önler
Hızlı kilo vermeyle ortaya çıkan vücutta ki sarkmaları gidermeye yardımcı olur. Aynı zamanda kilo verirken ortaya çıkan vücutta ki sarkmaları engeller.

Kas kitlesinin gitmesini engeller
Genellikle hızlı bir şekilde kilo veren insanların kas sisteminde zayıflamalar meydana gelir. Acı çehre otu kilo verirken kas sisteminizin de zayıflamasına engel olmaktadır.

Kan şekerini düzenler
Acı çehre otu kan şekerini dengede tutmaya yardımcı olur. Bu sayede diyabet hastalarına da fayda sağlamaktadır.

Acı çehre otunun yan etkileri nelerdir?
Acı çehre tohumu adı üzerinde bir bitkidir. Her bitkide olduğu gibi acı çehre tohumunu da fazla kullandığınızda vücudunuzda çeşitli yan etkiler yaratır.
Özellikle hamilelere böbreğinde ve ciğerlerinde herhangi bir sağlık sorunu olanlara acı çehre tohumu kullanımı önerilmez.

Acı çehre tohumu vücutta ki fazla biriken suyu attığı için aşırı tüketimi sıvı kaybına neden olmaktadır. Bu da ilerleyen zamanlarda halsizlik ve beraberinde yorgunluk şikâyetlerini getirmektedir.

Acı çehre tohumunun fazla tüketilmesi çeşitli hastalıklara da sebebiyet verebilmektedir.
Bu bitkiyi tüketenlerin düzenli beslenmeleri ve bu konuda çok dikkatli olmalarında fayda vardır.

Fazla tüketilmesi durumunda mide bulantıları, ishal ve mide sancıları ortaya çıkacaktır. Bu nedenle dikkatli olunmalıdır.

kullanılır?

Acı çehre tohumunun nasıl kullanıldığına dair insanların kafasında çeşitli soru işaretleri bulunmaktadır.
Acı çehre tohumunu sabah öğle ve akşam yemeklerinden en az 30 dakika önce bol su tüketerek kullanmak gerekmektedir.
Ben acı çehre kullanıyorum arada ama

gülümse_kaderine

Tepki
1.400
Selam kızlar
Lapa yapıyorum bugün eksi çıkmasamda sabit olmak bile yeter bana
Lapa aslında çok faydalı bi detoks özellikle regl dönemlerinde kızlar @_ikra_
Sen yapıyormusun poni @Ponibon
Bugün sabah cardioplates seansım vardı
Hoca beni çağırdı yanına
Step grubu kuruyorlarmış senin koordinasyonun güzel senide alalım dedi fakat program yapıyorlarmış kadınlara özel oraya katılacakmış gruptakiler
saolun hocam olmaz dedim kameraya çekiyorlar çünkü çekmeyin dedikçe kadınlar dururmu hiç geçen sene zumbacıları herkes çekmişti :(

Hiç

Daimi deli hedef: aynalar
Tepki
3.081
Ben geldim :haha: kafama tukureyim nick değişikliği için bekleyeceğim 30 gün :sopa:

Kızlar menü yazmam fotoğraf eklerim olur mu ( tel gelmedi evde idareten bir tel buldum eşimin zuladan telefon manyagida kendisi)
Detox yapmam her hafta ayda bir yaparım olur mu
Sadece cumalari tartilirim çünkü tartiya mesafe koydum olur mu
Bı de şu kaptanlığı alın başımdan ben deli deli dolanayim olur mu :krizz:
Niye mi döndüm çünkü haksızlığı sevmem ama bu haksızlık olur malum yerden herkesin atılma sebebi benim bı yerde pimi ben çektim bomba takımda patladı hesabı hepiniz zayıflayana kadar gitmiyorum
Olur mu
@mefkurem şartlarım kabul mu :papatya:

Bgmce

Baş 94,4 kg Gncl:75.8 kg Hdf:65 kg
Tepki
1.412
Ben geldim :haha: kafama tukureyim nick değişikliği için bekleyeceğim 30 gün :sopa:

Kızlar menü yazmam fotoğraf eklerim olur mu ( tel gelmedi evde idareten bir tel buldum eşimin zuladan telefon manyagida kendisi)
Niye mi döndüm çünkü haksızlığı sevmem ama bu haksızlık olur malum yerden herkesin atılma sebebi benim bı yerde pimi ben çektim bomba takımda patladı hesabı hepiniz zayıflayana kadar gitmiyorum
Olur mu
Hosgeldin canim benim cok sevindim geri donmene :öp:

Fittekkkmevsim

Bas 81.5 guncel 79 hedef69
Tepki
661

Olur mu
Kiz sen hakkatten koyun delisisin heeeee sevindim donmene

gülümse_kaderine

Tepki
1.400

Olur mu
Krizini yaşamış kafayı dağıtmış gelmiş bizim deli
Kaptanlık sende bi kere onu kabul et
Detokslar seni çok bozuyor bahar yapma zaten yeni kararlar al spor yap aile yaşam yokmu sizin orda ya bi araştır kuzeyede bakarlar kayrayı kreşe atıyom giriyom spora onada değişiklik oluyor hemide

Hiç

Daimi deli hedef: aynalar
Tepki
3.081
Krizini yaşamış kafayı dağıtmış gelmiş bizim deli
Kaptanlık sende bi kere onu kabul et
Detokslar seni çok bozuyor bahar yapma zaten yeni kararlar al spor yap aile yaşam yokmu sizin orda ya bi araştır kuzeyede bakarlar kayrayı kreşe atıyom giriyom spora onada değişiklik oluyor hemide
var canım ama kreşi tamirde çocuklara yemekhane de bakıyorlardı yüzmeye gidince gördüm

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347

Olur mu

iyi cabuk toparladin canim :) hosgeldin:lili:

Massive65

Daimi Üye
Tepki
569
Herkese günaydın :kaalp:
dünden beri giremedim foruma. Ne telefondan ne bilgisayardan açmadı. Sadece bilgisayardan olsa Banka sisteminden diyecem ama telefondan da giremeyince siteden kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

Uykuya çok düştüm yine, belki de yorgunluktan oldu. gece ölüp sabah geri diriliyorum sanırım, serviste de öyle oluyor :bayrak::bayrak::bayrak:

Pazar günü tanıştırıldığım çocukla olmaz, dün pimini çektim. İlkokul bebeleri gibi 7/24 telefonla konuşmak görüşmek istiyor. Zamanla hiçbir şey olmazmış, bir anda olurmuş, soğuk kadınlar kendisine göre değilmiş. Saçma sapan konuştu, ben de olmaz bu iş yolun açık olsun dedim. Tamam keskin düşüncelerim olabilir ama ben sürekli telefonda konuşamam kimseyle. Hem buna vaktim yok hem gündüz yoğun bir şekilde çalışıyorum, bankada telefon yasak. Öğle aramı da ona feda edemem , yemek yicem dinlenecem. Aman neyse gereksiz lafı uzatmayayım. Ben yine mazlum bekar başınıza kaldım :yes:
Canim bende senin gbyim ilk goruste ask yasini maalesef gectik hem kalbimiz hem aklimiz devreye giriyor lise universite bende oyleydim hadi mesajsalim ama simdi is var mantik var bide boyle diretince swni ve isinin yogunlugunu anlamayinca itiyor kendini. Evet zaman ayriliyir ama artik ilerleyen zamanlarda sorumlulukkar artikca insanin, zamandanda maalesef bir suru goturu oluyor insanda hep bana diyen biriylede bir arada olamiyor.

Merhaballlllaâaaaaar bigun gelmedik melankoliklik sikintilar sinirler ucmus topikte yav toplayin kendinizi ben kac defa gittim her gidisimde artilarla ve pismanliklarla dondum tecrubeyle sabit cozum degil gitmek irademize sahip olup istedigimize ulasacak ve o zaman rahat edicez insanlik hali zaman zaman hepimizin psikolojisi yerlere iniyor agir yukler sikinti lar altina giriyoruz ama ozaman bikac gun kafayi toparlar sakin bi sekilde dusunirsek cozumu bulabiliriz yoksa ani kararlar vazgecisler dahada mutsuz edecek bizi lutfen bayanlar toparlanalim ki artik bizde mutlu olabilelim kilo belki tek basina mutluluk kaynagi degil sukredebilecegimiz bi cok sey var hayatimizda yada uzulebilecegimiz ama bi dugune gittigimizde hayatmizdaki butun herseyi bi kenara birakip ustune birde portleyen yaglarimiza uzulmek istemiyorum ben ve yavas da olsa sabrimda azalsa kendime saygimi bile tartmaya baslasam sadece devam etmem gerektigini biliyorum
Cok haklisin canim nolursa olsun iradeyi kaybetmemek lazim maalsef bazen hepimizde tukeniyir o sabir yiyip yiyip sismeyelim istiyoruz ama hormonlarimiz genetigimiz bagirsak uzunluklarimiz bile farkliyken napalim bizimde yapimiz boyle diyip azimli olup diledigimiz kiloya gelicez ins.
işte sevgi olunca oluyor bu, eski erkek arkadaşımla zaman geçirmek için yalnızca 2 saat uyuduğumu biliyorum ben. ya da sabaha kadar uyumayıp işe gittiğimi. ama daha 3 gün olmuş tanışalı ve bankada telefonla konuşmamız yasakken böyle diretmesi itti direkt
Anlayisli yaklassa sen zaten eve gecince atarsin mesaj konusursunuz bulusurdunuz cok aceleci ve israrci gb beyfebdi
Kizlar bugun kizim emeklemeye basladi. Surunerek gidiyordu ileri ama elleri ve ayaklari kullanarak tam emekleme yapamiyordu sonunda onuda yapiyoruz artik. Cok mutlu oldum tabi biraz da korktum zor gunler beni bekliyor cunku cok hareketli bir bebek yerinde pek durmuyor o_O
Tebrik ederim canim. Gozun aydin. Artik sende daha kipir kipir olcaksin bide bu acidan bak kilolar daha hizli gidicek :koptum:

Massive65

Daimi Üye
Tepki
569

Olur mu

Hosgeldinnnnnn baharr:kalp::kalp: sen gel yeterki cok sevindim donmeneee:zipla::zipla:

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Dunku menum
Sabah7
1yumurta peynir zrytin 6
1d ekmek maydonoz

Ogle12
Ceyrwk doner ayran

Aksam18
2yagda yumurta
Bol yesillik cacik 2d ekmek
Su 2lt olmadi
Sppr bol bol hastanede dolastik
Dun cok yogun gibi gecti eskisehire gittik oglum icin ameliyat tarihi almaya oraya git buraya gel derken cooooook yoruldykki ilk defa belki bi iki senedir 9:30 da uyudum oglumla birlikte artik nasil yorulduysak guzel bi uyku cektik
menu guzel cnm

Ameliyata kesin karar verdinizmi ne oldu

Merhaballlllaâaaaaar bigun gelmedik melankoliklik sikintilar sinirler ucmus topikte yav toplayin kendinizi ben kac defa gittim her gidisimde artilarla ve pismanliklarla dondum tecrubeyle sabit cozum degil gitmek irademize sahip olup istedigimize ulasacak ve o zaman rahat edicez insanlik hali zaman zaman hepimizin psikolojisi yerlere iniyor agir yukler sikinti lar altina giriyoruz ama ozaman bikac gun kafayi toparlar sakin bi sekilde dusunirsek cozumu bulabiliriz yoksa ani kararlar vazgecisler dahada mutsuz edecek bizi lutfen bayanlar toparlanalim ki artik bizde mutlu olabilelim kilo belki tek basina mutluluk kaynagi degil sukredebilecegimiz bi cok sey var hayatimizda yada uzulebilecegimiz ama bi dugune gittigimizde hayatmizdaki butun herseyi bi kenara birakip ustune birde portleyen yaglarimiza uzulmek istemiyorum ben ve yavas da olsa sabrimda azalsa kendime saygimi bile tartmaya baslasam sadece devam etmem gerektigini biliyorum
herkesin bi donemi geliyor heralde :)

Zaman zaman hepimiz bosvermek istedigimizi yiyelim icelim istiyozda sonu hüsran oluyor
Cunku biz zayiflamayi daha cok seviyoruz

Muz süt sana iyi geliyodu abla insallah güzel eksi getirir. Bende bugun gecen haftaya göre hala artiyim ama düne göre baya eksideym insallah bugunki menüyle iyi bisi gelir bakalm
Ins. Hepimiz eksi goruruz cnn

dinlendiriyorum kendimi bakalım, ona da alışmasın da :)
çalışma saatlerim şaşınca beslenme düzenim de bozuldu yavaş yavaş tekrar düzene koymaya çalışıyorum. paketli gıdalara da yeniden hayır diyebilsem çok iyi olacak
belki 1-2 ay diyetisyene giderim. bağırsak sağlığı için, koruma programı gibi bir şey yaparım.

elektrik almama müsaade etmiyorlar ki, bir diretme sezinliyorum hemen. bi kendi haline bırakın, hemen herşey oldu bittiye gelmesin. o diretmeyi hissettiğim an direkt uzaklaşıyorum ve olmaz diyorum

acı çehre sinamekigillerden, aman çok alıştırmayın bağırsaklarınızı.
bağırsak florası bozulunca düzeltmesi çok zaman alıyor.

elektrik almama müsaade etmiyorlar ki, bir diretme sezinliyorum hemen. bi kendi haline bırakın, hemen herşey oldu bittiye gelmesin. o diretmeyi hissettiğim an direkt uzaklaşıyorum ve olmaz diyorum
kaç oldu böyle, artık üzülüyorum
kendini nasil iyi hissedeceksen oyle yap cnm

You tubeda saracoglunun kabizlikla ilgili soylediklerini dinle

Her ogun oncesi 1 avuc zeytinyagli pirasada iyi geliyomus

Kizlar bugun kizim emeklemeye basladi. Surunerek gidiyordu ileri ama elleri ve ayaklari kullanarak tam emekleme yapamiyordu sonunda onuda yapiyoruz artik. Cok mutlu oldum tabi biraz da korktum zor gunler beni bekliyor cunku cok hareketli bir bebek yerinde pek durmuyor o_O
gozun aydin cnm
Minikler gozumuzun onunde buyuyor adeta :) yakinda yurudugunude goruruz ins.

benim eşimde böyle abla
Kaçamak yapınca amannnn bozdum bi kere diyo sonra Allah ne verdiyse
Tamam bi kere anlık bozdun yedin telafi etsene diyorum değişik adam anlamıyor
sorun
Baslayinca dur diyebilmek cnm

Selam kızlar
Lapa yapıyorum bugün eksi çıkmasamda sabit olmak bile yeter bana
Lapa aslında çok faydalı bi detoks özellikle regl dönemlerinde kızlar @_ikra_
Sen yapıyormusun poni @Ponibon
Bugün sabah cardioplates seansım vardı
Hoca beni çağırdı yanına
Step grubu kuruyorlarmış senin koordinasyonun güzel senide alalım dedi fakat program yapıyorlarmış kadınlara özel oraya katılacakmış gruptakiler
saolun hocam olmaz dedim kameraya çekiyorlar çünkü çekmeyin dedikçe kadınlar dururmu hiç geçen sene zumbacıları herkes çekmişti :(
niye eksi cikmican ki tatlim gecen haftada artiydin

Olur mu
Kendine ne iyi gelecekse onu yap bahar
Ama resim koymak menu yazmaktan daha zor bence
Bide bazen ne olduğu anlasilmiyor
Kiz detoksu isteyen yapiyor zaten kimseye zorlama yokki :)

Kaptanlik konusuna ben karismam aranizda halledin :)

Ay bende hergün tartilanlardanim hatta hergün günde 3-4 defa tartiliyorm. Basta moralimi bozuyordu ama artik arti ciksam bile baska sebeblerde olabilceginden dolayi pek bozmuyorum daha iyi geliyor bana
bende bu hafta sabah aksam tartildim :)

tugcess

Boy 1.63 G.57,7 *H>>58 **daha da fit olicim**
Tepki
1.073
eve davam ile ilgili kağıt gitmiş, ablam çok uzundu üşendim okumaya diyor ama son cümlesine göre dava kapanmış diyor.
ayy inşallah, yok yere can sıktı aylarca

şube müdürüm çağırdı odasına, çok memnunmuş benden, sohbet ettik biraz, nasıl motive oldum. tatlı isteğim geçti bu sayede

tugcess

Tepki
1.073
menu guzel cnm

Ameliyata kesin karar verdinizmi ne oldu

herkesin bi donemi geliyor heralde :)

Zaman zaman hepimiz bosvermek istedigimizi yiyelim icelim istiyozda sonu hüsran oluyor
Cunku biz zayiflamayi daha cok seviyoruz

Ins. Hepimiz eksi goruruz cnn

kendini nasil iyi hissedeceksen oyle yap cnm

You tubeda saracoglunun kabizlikla ilgili soylediklerini dinle

Her ogun oncesi 1 avuc zeytinyagli pirasada iyi geliyomus

gozun aydin cnm
Minikler gozumuzun onunde buyuyor adeta :) yakinda yurudugunude goruruz ins.

sorun
Baslayinca dur diyebilmek cnm

niye eksi cikmican ki tatlim gecen haftada artiydin

Kendine ne iyi gelecekse onu yap bahar
Ama resim koymak menu yazmaktan daha zor bence
Bide bazen ne olduğu anlasilmiyor
Kiz detoksu isteyen yapiyor zaten kimseye zorlama yokki :)

Kaptanlik konusuna ben karismam aranizda halledin :)

bende bu hafta sabah aksam tartildim :)

portakal yaprağı hiç işe yaramadı. pazartesiye kadar süre veriyorum kendime, sonra yeni çözümlere girecem. saraçoğluna bakayım detaylı olarak.
annem de beni düşünerek pırasa yapmış yiyeyim bari.
alkol de çalıştırıyormuş bağırsakları, hiç farketmedim ben öyle bir şey . acaba önceden böyle bir sorunum yoktu diye mi farketmedim.

tugcess

Tepki
1.073
Canim bende senin gbyim ilk goruste ask yasini maalesef gectik hem kalbimiz hem aklimiz devreye giriyor lise universite bende oyleydim hadi mesajsalim ama simdi is var mantik var bide boyle diretince swni ve isinin yogunlugunu anlamayinca itiyor kendini. Evet zaman ayriliyir ama artik ilerleyen zamanlarda sorumlulukkar artikca insanin, zamandanda maalesef bir suru goturu oluyor insanda hep bana diyen biriylede bir arada olamiyor.

Cok haklisin canim nolursa olsun iradeyi kaybetmemek lazim maalsef bazen hepimizde tukeniyir o sabir yiyip yiyip sismeyelim istiyoruz ama hormonlarimiz genetigimiz bagirsak uzunluklarimiz bile farkliyken napalim bizimde yapimiz boyle diyip azimli olup diledigimiz kiloya gelicez ins.

Anlayisli yaklassa sen zaten eve gecince atarsin mesaj konusursunuz bulusurdunuz cok aceleci ve israrci gb beyfebdi

Tebrik ederim canim. Gozun aydin. Artik sende daha kipir kipir olcaksin bide bu acidan bak kilolar daha hizli gidicek :koptum:

yaklaşımı itti zaten, sen ne ara karar verdin benimle ilgili gelecek planına ben onu anlamadım. siz kadınlar önce güvenmeyi seçiyorsunuz dedi bir de bana. kadın erkek ayrımını yapmayı bırak önce sen dedim ben de.
hayırlısı ya artık benim kısmetim de bir yerlerde bekliyordur

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar