Zayıflama Yarışmasi / 3.TAKIM

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Gunaydin kizlar guzelce uyuyup ter atmisim sukurler olsun vucudumdaki sizlamalar ve basimin agrisi gecmis olarak uyandim bogaz agrim ve atesim devam ediyor kasiklarim agriyo galiba bugun regli gelecek dune gore cok iyiyim esimede rapor vermemisler haftaya gelecek insallah.beli bi duzelsinde yeterki yazik cok agriyomus ya :agla:
Senin adina sevindim cnm
Aman terli terli durma duşunu al

NaRTaneSi

~İlk'122.5|Bş'109.6|Gn'107.3|Hd'85~
Tepki
2.112
Senin adina sevindim cnm
Aman terli terli durma duşunu al
Tamam ablacim biraz once tartildim wc olmadigi halde eksideyim ayy yemeyince demek ki gidiyomusssssss-kop regli olmak uzereyim ama 102.4 ciktim 1 kilo eksi gordum yaa cok mutlu oldum gerci haftasonunun ceremesiydi bu olsun gecen cuma 102.9 dum ay heyecanlandim simdiiii:teyzos:

NaRTaneSi

Tepki
2.112
Biz 5-10 kilo verecez diye ugrasiyoz
Millet ne kilolar veriyor

Ay super olmus o kadar kiloyu iyi vermis ben 1 senede 18 kiloyu zor verdim iradesine helal olsun masallah dugunde cok feci haldeymis gercekten benim gorusmedigim baba da 200 kilo vardir kesin boyu uzun ama bacaklar popo bu adaminki gibi ustu bu kadar yok genede cok kilolu bizde irsi bacaklar popo kismi asiri kilo almaya musait benim bundan snra cok dikkat etmem lazim rabbim izin verdigi surece imkansiz diye bisey yok :tatlim:

NaRTaneSi

Tepki
2.112

~SPOR LİSTESİ~

@P.nrrr 50+:kötü:+60+180+264
@İremSu :krktm:+:krktm:+301+495+:krktm:
@_ikra_ :(+40+:(135+:(
@mefkurem :snzdglsn:+:snzdglsn:+:snzdglsn:+:snzdglsn:+:snzdglsn:
@Ayyulduz 160+

Kizlar sayimiz cok az bizim hergun spor yapsakta birinci olamayiz diger takim cook kalabaliiiik:krsn::krsn:

Hic adil degill bizim takimda kimse kalmadii:naslyany::naslyany:

Fittekkkmevsim

Bas 81.5 guncel 79 hedef69
Tepki
661
Gunaydin bayanlar hemen menumu dunku yazam
Sabah7
1yumurta 1d ekmek peynir 6zeytun maydonoz roka

Ogle12
1yumurya 1dal marul 1havuc

Aksam16:30
1kase corba 2yagda yumurta yogurt 1d ekmek

Cok erken yedim cok aciktim ama bidaha agzima lokma almadim

Su 2lt spor30 dk yuruyus

gülümse_kaderine

İnsan,hayvanla Üstinsan arasında gerili bir iptir
Tepki
1.400
nasılsınızzz kızlaarrr çok şükür ben çok daha iyiym en azından artık babam kontrol altında eşimde iyi bugün işe de gitmeye başladı rahatladım birazcık sonunda evdeydi ameliyattan beridir bugün bir kan geldi doktoru aradık korkttuk ama doktor iyidir dedi son pıhtılar geliyordur dedi.anlicağınız eşim iyi babam da evde en azından çok şükür halimize bugünümüze
Gözün aydın şeydacım eşin zoru atlatmış artık normal yaşantısına döner darısı babacığına Allah şifa versin canım
Diyete basladigim gunden beri en buyuk sinavimi bugun vermis bulunmaktayim. Tatli krizim tuttu. Seker ihtiyacim giderilmediginden bas agrisi basladi o kadar zorladi ki aglayacaktim nerdeyse. Iki kez kalktim giyinmek icin pastaneye gidecektim. Birinde pantolonumu bile giydim geri cikarttim. Su an hala devam ediyor ama kontrol altina alabildim. Tartida belki bugun o rakami gormesem bu kadar sabretmezdim. Insallah mukafatini cuma gunu alacagim.
Kocaman Alkış :hopp::hopp::hopp::hopp: harikasın begüm

Kizlar ben aksamlari cok acikiyorum
Cok zorlaniyorum
Sizde de oylemi
Ben 8i geçirdimmi tamamdır abla saat gibi benim bünye akşam 7-8 arası tatlı krizi gözü dönmüşlük oluyor hemen kahvemi hazır tutmalıyım yoksa saldırabilirim herşeye

Biterler gubu olmus bu ara regl donemi galiba. Sabah yenen bittterin cok fazla sikinti yapicagini dusunmuyorun cok siddetli tatli krizlerinin gelmesindebse Ra sira bu sekilde minnak bisi olabilir

Seninki yine masallah.

Kismen var ama geneli bizde. Her karar bizden cikiyor ya oyle istiyir beyfendimiz o yuzden is yukumuz dahada artiyor. Cok hakkisin keyif almamiz lazim.
Regl evet canım
Gunaydin kizlar guzelce uyuyup ter atmisim sukurler olsun vucudumdaki sizlamalar ve basimin agrisi gecmis olarak uyandim bogaz agrim ve atesim devam ediyor kasiklarim agriyo galiba bugun regli gelecek dune gore cok iyiyim esimede rapor vermemisler haftaya gelecek insallah.beli bi duzelsinde yeterki yazik cok agriyomus ya :agla:
Eşine Allah şifa versin irem
Gebelik şüphesi yoksa adaçayı melissa yasemin iç çok faydasını görürsün
:tatlim: yasemin ile melissa beni sevgi pıtırcığı yapıyo :tatlim:

_ikra_

B:123.6 G:111.6 H:75 Boy:164
Tepki
1.522
Günaydın bizim takımın güzelleri, nasılsınız bakalım bugün? Benim kollar hamlanmış nasıl ağrıyordu uyurken. Bugün daha işim var:)
masallah cok beceriklisin cnm
Laf aramizda bende yaparim ama sevmiyorum
Gerci eski hevesim gucumde yok artik

oyyy masallahhhh hem dunku artilar gitti hemde eksiye dustun

kiz sen beni ne yapacan
Senin yapmak istedigin olursa
Sor
nasil oldugunu soyliyim

bende severim ton balikli makarnayi :)
Ama makarna olmasa iyiymis

guzelim tabiki bu donemde caninin istedigini yiyeceksin
Sadece bergun hergun abartili olmasin bide gec vakit olmasin
Muz süt her öğünde bi muz bir bardak süttü sanırsam . Peki lapa nasıl oluyor??
Makarna çok değildi de enerjiye ihtiyacım vardı ;), biraz doldurdum artık. Ben daha önceleri kilo verirken öğünlerimde makarna hep vardı;). Onsuz düşünemiyorum:((. Eşimde geçen diyo biz niye artık makarna yemiyoruz makarnayı özledim:):)

Kizlar ben aksamlari cok acikiyorum
Cok zorlaniyorum
Sizde de oylemi
Bende de bazen oluyor, vakit çok geç değilse 2 gün kurusu, biraz leblebi atıyorum ağzıma. Uzun süre çiğneyip yutunca baklava yemişsin gibi oluyor;). Üstüne de suuu.

Bu ara bende öyle abla doymak bilmiyorm regldendir diyorm ama acaba hava degisimindende olabillirmiki
Her ikisinden de kaynaklı olabilir aslında:)
sağol canım eşim burun deviasyon ameliyatı oldu bi de geniz eti aynı anda
Çok geçmiş olsun!!!
Çabucak atlatırsınız inşallah...

Gubaydin guzel hanimlar :kaalp:
Ben bgn baya arti ciktim sanirim dunun odemi var ama yinede spora indim odem toplar toplar bi anda guder mantigiyla yaklastim olaya :) suan bisietin uzerinden yaziyorum 1.30 saat sporumu yapayim diyorum
Maşallah sana, böyle devam!!!
İkinize de geçmiş olsun canım...

Biz 5-10 kilo verecez diye ugrasiyoz
Millet ne kilolar veriyor

Helal olsun, ne kadar değişmiş . Ben de bi 50-60 kilo versem yeter;). Bu çocuğun azminden istiyorum!!!!

Günaydinnn, bogaz agrim devam ediyor burnum tikanmis bide uyurken bi ara uyandn gece ilik Su ictm ama kendmi kötü hissediyorum
Geçmiş olsun canım, bu aralar herkes dökülüyor zaten.

Dünkü menüme ragmen 100gr daha artidaym bu nasil oluyor ya iyice sasirdm valla agliycam sinirden :( bide hastalik geldi zaten 65derken 67leri gördm cok moralm bozuk
Artı değildir o ödem filandır. 1-2 gün ödem suyu mu içsen??

NaRTaneSi

Tepki
2.112
Eşine Allah şifa versin irem
Gebelik şüphesi yoksa adaçayı melissa yasemin iç çok faydasını görürsün
:tatlim: yasemin ile melissa beni sevgi pıtırcığı yapıyo :tatlim:
Allah razi olsun canim insallah gecer gebelik yokta o caylardan evde yok ama alayim disari cikabilirsem insallah benide oyle yapar
Günaydinnn, bogaz agrim devam ediyor burnum tikanmis bide uyurken bi ara uyandn gece ilik Su ictm ama kendmi kötü hissediyorum
Canimm bi doktora git ilerlemeden

Bgmce

Baş 94,4 kg Gncl:75.8 kg Hdf:65 kg
Tepki
1.412
Sende erkencisin zeynepcim
Geri yatiyonmu sonra
oyle abla kiz erken uyaniyor birde esime mutlaka kalkiyorum kahvalti hazirlamaya. Kizin kalkma saatine gore degisiyor dun uyumamistim bugun uyudum.bu ara gece surekli donuyor ustunu aciyor o yuzden surekli kalkiyorum kontrol etmeye

EKİM2009

yaş 38 boy 166 bş 85.7 gncl 82.5 hedef 72
Tepki
416
ah lelele sakinee niye gittin tütüneeee
bu ne, ne alaka diyeceksiniz valla bilmiyorum içimden geldi sakineyle selam vermek:haha: selaaaaaammmmmmmmmm kızlarhanimis
ben artıdayım bi güzel ama hiiiç takmıyorum malum dönem başlıyor ondandır 10 güne geri eksi görürüm nasıl olsa :hobba:
bundan sonra hastalık ve uykudan bahsetmiycem lafını ettikçe daha çok oluyor (çekim yasası devreye giriyor çekiyor) anasını satayım :hayir:
ben sağlıklıyım enerjiğim sağlıkla zayıflıyorum:zipla:

bu günümüz güzel geçsin inşallah hepimiz gece yastığa başımızı korkan huzurlu ve mutlu olalım inşallah

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar