Bol boll c vitamini al canim birde dinlen. Muhtemelen hava degisimi carpti seni. Cok gecmis olsun.Kizlar bogazm agrimaya basladi yutkunurken sanirm grip geliyor of hic istemiyorum ya
Fistik harici guzel menu olmus. Ama fistiklarda cok abarti degil bence sporda yapmissin gitmistir onlar.O zaman menumude yazayimda firca ben gecmis yaprken yiyedurayim
Sabah 7.00
1 dilim cavdar ekmegi uzerine az labne ve zeytin ezmesi
Sabah 10.30
1 yumurta haslama
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
3 yesil zeytin
Oglen 15.00
1 avuc fistik
1 hurma
10 adet kuru uzum
Aksam
2 yk karabugday
100 gr tavuk gogus firinda
Firinda 3 elma dilim patates
Su : 2 lt + 1 lt dukan virasi
Spor : 30 dk eliptik * 4 = 120
25 dak bisiklet * 2 = 50
15 dk yuruyus bandi * 3 = 45
10 dk kosu * 4 = 40
1.5 saat tempolu yuruyus * 2 = 180
Toplam 435 @gülümse_kaderine
Ahh pinar ahh oglen keki de yemissin aksam o bitterler hic olmus mu o kadar guzel menu o kadar guzel spora hic yakismamisMenüm:
10:30 1 kuru kayisi, 2bardak Ilik Su
12:15 1tb ekmek, yarim haslanmis yumurta, 1tk labne, 1ck salca, 5zeytin, salatalik domates biber
15:45 1 fincan sütlü kahve, 1lokma kek
18:30 tavuklu Salata (200gr tavuk gögsü, 2yk yogurt)
20:00 2kare bitter (biranönce kurtulmaliyim su tatli krizlerimden )
2 fincan Adacayi
2,5lt Su
5 mil leslie = 204p
60dk n.tmyürüyüs = 60p Toplam= 264puan @İremSu
Al bi bitter de burda. Neyse ki senin menude baska birseyler yok. Guzelmis afiyet olsun.Menüm
Sabah 9
1dl ekmek
Biraz peynir
1 kare bitter
Öğlen14
1 tabak yoğurt yulaf kepeği muz chialı
Akşsm
1 kase tavuk
1 dl ekmek
Tere roka
Sun1.5 anca
Bitki çayı yarım litre filtre kahve
Spor yok
canim ben hamile kaldigimda testi aksam 5 gibi yapmistim yani pek de idrar tutmamistim oyle ama iyi bir markanin testiydi. Pre... Diye basliyor. Hayirlisi olsun hakkinda. Ayrica cok da gecmis olsun.Kizlar doktor antibiyotikle agri kesici ates dusurucu yazdi gebelik emzirme var mi dedi bende reglim geciktigi icin olabilir az bi ihtimalde olsa dedim nasi yani diyor kaynanamda ynaimdaydi ne diyim simdi diye afalladim bende korunmuyoruz bi ihtimal olabilir reglim olmadim dun olmaliydim dedim test yap oyle ic haplari ihtimal varsa icme cok sakincali dedi simdi haplarida testide aldik eve geldik 2 gibi patates yemistim 7 gbide idrara gitmistim 4 5 saat beklesem test icin idrar dogru sonucu cikarir mi hep sabah yapin diyolar ya napsam kizlar yardimci olun
Nazar etme nolur calis senin de olur ponivimÇok gıcık bi haber bu
cok sevindim herseyin yoluna girmesine. Tekrar cok gecmis olsun:cicek:nasılsınızzz kızlaarrr çok şükür ben çok daha iyiym en azından artık babam kontrol altında eşimde iyi bugün işe de gitmeye başladı rahatladım birazcık sonunda evdeydi ameliyattan beridir bugün bir kan geldi doktoru aradık korkttuk ama doktor iyidir dedi son pıhtılar geliyordur dedi.anlicağınız eşim iyi babam da evde en azından çok şükür halimize bugünümüze
Neden kan testi istemedi ilaç yazmadan önce dr bi acayipmişKizlar doktor antibiyotikle agri kesici ates dusurucu yazdi gebelik emzirme var mi dedi bende reglim geciktigi icin olabilir az bi ihtimalde olsa dedim nasi yani diyor kaynanamda ynaimdaydi ne diyim simdi diye afalladim bende korunmuyoruz bi ihtimal olabilir reglim olmadim dun olmaliydim dedim test yap oyle ic haplari ihtimal varsa icme cok sakincali dedi simdi haplarida testide aldik eve geldik 2 gibi patates yemistim 7 gbide idrara gitmistim 4 5 saat beklesem test icin idrar dogru sonucu cikarir mi hep sabah yapin diyolar ya napsam kizlar yardimci olun
Seker ihtiyacini meyvelerden yada tarcindan hurma varsa onlardan yiyip karsilasanDiyete basladigim gunden beri en buyuk sinavimi bugun vermis bulunmaktayim. Tatli krizim tuttu. Seker ihtiyacim giderilmediginden bas agrisi basladi o kadar zorladi ki aglayacaktim nerdeyse. Iki kez kalktim giyinmek icin pastaneye gidecektim. Birinde pantolonumu bile giydim geri cikarttim. Su an hala devam ediyor ama kontrol altina alabildim. Tartida belki bugun o rakami gormesem bu kadar sabretmezdim. Insallah mukafatini cuma gunu alacagim.
Ne biliyim ablacim o istemedi muayene etti bogazimi kulagimi falan sonra ben dedim kan testi istiyorum diye oda gerek yok ama tamam ver bakalim dedi sonuclar cikmadi kaynimda eve gelecelti 1 saat bekledik sonucu cikmayinca telrar girdim hap yazinda sonuclar icij sonra gelirim dedim napayim testi yaptim negatif cikti simdi corbami iciyorum haplarida icim uzanicam cok fenayimNeden kan testi istemedi ilaç yazmadan önce dr bi acayipmiş
Sagolasin canim ama yokmus zaten bisey de regli neden gelmediyse enfeksiyondan etkilendi galibacanim ben hamile kaldigimda testi aksam 5 gibi yapmistim yani pek de idrar tutmamistim oyle ama iyi bir markanin testiydi. Pre... Diye basliyor. Hayirlisi olsun hakkinda. Ayrica cok da gecmis olsun.
Hadi gecmis olsun gozun aydin canim sevindim adiniza rabbim kimseyi sagligiyla sinamasinnasılsınızzz kızlaarrr çok şükür ben çok daha iyiym en azından artık babam kontrol altında eşimde iyi bugün işe de gitmeye başladı rahatladım birazcık sonunda evdeydi ameliyattan beridir bugün bir kan geldi doktoru aradık korkttuk ama doktor iyidir dedi son pıhtılar geliyordur dedi.anlicağınız eşim iyi babam da evde en azından çok şükür halimize bugünümüze
yemedim ya ne bileyim kakaolu sut filan dusundum aslinda ama moralim bozuldu yiyemedigim icin bende kendi kendime trip yapiyorum su anda resmen cift kislikli gibi oldum.Seker ihtiyacini meyvelerden yada tarcindan hurma varsa onlardan yiyip karsilasan
Hayirlisi canim regl gelir elbet benimde 6 gun gecikti bu ay biraz daha bekle bakalim olmadi regl sokturucu caylar vardi galiba oyle birsey icersinSagolasin canim ama yokmus zaten bisey de regli neden gelmediyse enfeksiyondan etkilendi galiba
Niye triplenip moral bozukluguna yer veriyosun ki bi kasik biseyle koreltebilirsin stres en buyuk dusmanimiz uzak durmamiz lazim dogal yollarla karsila cuma gunune kadar sabret kendini odullendirirsin o zamanyemedim ya ne bileyim kakaolu sut filan dusundum aslinda ama moralim bozuldu yiyemedigim icin bende kendi kendime trip yapiyorum su anda resmen cift kislikli gibi oldum.
27 haftaligiz canimMasallah canim cok iyi gidiyorsun kac haftalik oldu simdi
iyi çok şükür poni bugün doktora gittim şuan bir hafta önde gidiyor gelişimiSaalondan yeni geldim bugün plates seansına katıldım hiç böyle terlememiştim spor yaparkn pertim çıktı resmen. Platesi böyle bilmezdm beni ezdi geçti resmen
40 kilo vermen gerek canım bnde mi alsam ne kadar fiyatı o tartının bnmde yağ oranım çok yüksek %41
Çok haklısının debelenip durmaktan 2ileri 2 geri gitmekten başka bşy yapmıyorumm o kadar spor diyette boşa gidiyo
İradene nazar değmesinnn canm bnm zor gibi
Dehşetül vahşet süper ya bebeğin gelişimi nasılmış
Saglikli doğusunda pınar gerisi boş valla tabi gönlüm fazla kilo almadan doğuma gitmek istiyor ama asıl bebeğin büyüdüğü kilo aldığı aylara geldim artikHaklisin canim reglinde etkisiyle dayanamadim abarttim bugun biraz ama yarindan itibaren son gaz geliyorm dikkat edicem insallah cumaya mezun olucam artik.
Masallah kiz sen 5kiloyla doguma gidersen sasirmam
Yag orani 18mi olmasi gerkiyomus poni öle diyince dikkatmi cekti bende bi baktirsam iyi olcak
Benim için kafi cafim bebimEksi ya ona bakalim
Cok guzel
İyi olmamis
harikasin canim dedigin gibi toparlanmamiz lazim ben ins bu hafta daha iyi bi performans gostericem ins herkes ayni olur
Sağol canımPlanım insan gibi yemek.Dukan birası denen zıkkımı içmek ve spor yapmak
Asiti benim için sorun değil de bozuk balık gibi kokuyor yaaa. İçmesi zor gerçekten..,
Ne ettin Pınar!!!! Sana onları buzluğa at, kocana yedir demedik mi. Ben de yarın eltime davetliyim, çok kaçırmadan kurtulurum inşallah
Maşallah sana, çok güzel gidiyorsun
Sen de çok yorulmuşsundur abla, bugün dinlen iyice.
Cevabını ben de bekliyorum
aynen Yasemin bu haftadan sonra önemli muhtemelen kilo almam daha fazla olacak öncekilere göre şuan 82 yi geçtimE hadi irem artık tanıdığımdan beri ufak ufak gidiyor sende
sporun çok güzel ama sen yalnızken ufak tefek kaçamaklar yapıyorsun belli öğün aralarını 5 saat tut leptin bi çalışsın şu 4 gün sadece buna odaklan çok iyi spor yapıyorsun bak nasıl gidecek hep birlikte göreceğiz bu hafta senin menülerdeyim haberin olsun
Evde olunca aklın hep onlarda kalıyor işte pınar çocuklu olanları düşün bide her an herşey olabiliyor acayip sınanıyoruz cidden
Mervecim çok iyi inşallah bu kilolarda gidersin doğuma bu haftalardan sonra daha dikkatli ol
Poni söZünü verdin bu hafta süper bi rakam bekliyorum senden haberin ola lapayı bende yapacam perşembe
Hepimizin silkelenip kendine gelmesi gerekiyor canım herkes motivesini yansıtmalı buraya ki örnek alalım birbirimizi
Maşallah kız tüm evi nasıl boyayacaksın bayılıyorum böyle cesur kadınlara helal olsun cidden
Geçmiş olsun canım az dinlen name limon ıhlamur melisa iç
Kız nere gidiyon mahcup olmuşsun belli
Düğün telaşı var sende ama bu kadarda açma arayı hanerdar et bizleri diyetini unutma
Tebrikler canım süper
Hadi hayırlı olsun tuğçe
Nasip kısmet herşey
:cicek: Sen en büyük destekçimizsin
Hedefe ulaşınca kiloyu sabit tutmak daha zor diye boşuna demiyorlar. Sen şimdi o evrelerdesin sakın salma pınarımKahbalti hafif gecircem smdi 1 yumurta vs.. öglende acikirsam sütlü kahve falan icerm aksamda tavuklu salata olabilir. Bide 5 mil leslie düsünüyorm bu artilarn gitmesi lazim ben mezun olcam derken kilo alcam yoksa of of
Beceriririm kız ne var ki, Azmin elinden bişey kurtulmaz. Daha önce hep eşimle birlikte yapıyorduk, şimdi yanlız yaparım dedim. Yazık hiç dinlenecek zamanı kalmıyor ki.işten gelince yine yardım etti biraz da, hava kararınca bırakmak zorunda kaldık. Sabaha devamHayirdir kiz niye kustunuz
hadikolay gele becerebilecenmi ben hic anlamam
Zencefil bal limon ic bide yat dinlen baska cozumu yok degisik bi salgin ben mide agrisindan eklem agrisindan bittim mahvediyor insani bu yasima kadar boyle degisik bi salgin gormedim hwrkes ayni bu ara
canim tamam cok yogunsun gitmeni istemeyiz ama diyetine dikkat et
Dugunun bi anda geldigini gorebilirsin
denemekten bisey olmaz belki zamanla etkilenirsin annem sevdiginle degil seni hakkiyla sevenle evleneceksinki kiymetin bilinsin derdi bende ayni fikirdeyim
haklisin abla gitgeller yoruyor hizlanmak lazim ben gecen gun ocakta yaptigim bi listeyi gordum sonunada hedef koymusum her hafta 1kilo olarak suanda 69olmam gerekiyirmus ki demekki duzenli dikkat etsem olacakmis silkelenip bi an once kurtulmak lazim uzadikca psikolojisi bitiriyor insani sana gelince tamam cok istiyosun hep beraber olalim herkes versin birlikte yapalim ama istesende olmaz birak bencede oluruna isteyen gercekten inanan devam eder kendini bu kadar strese sokma sonucta kimseye zorla bisey yaptiramayiz once kendini dusun derim ben
Giriştim bakalım, mutfak ve oturma odasını hallettim, çok güzel oldu. Bembeyaz pamuk gibi. Hoş çok da kirli değildi ama. 8 sene olmuştu tazelensin dedim. Sigara içen olmayınca kirlenmiyor duvarlar. Çocukla çok zor oluyor ama hiç durmadı yaramazE hadi irem artık tanıdığımdan beri ufak ufak gidiyor sende
sporun çok güzel ama sen yalnızken ufak tefek kaçamaklar yapıyorsun belli öğün aralarını 5 saat tut leptin bi çalışsın şu 4 gün sadece buna odaklan çok iyi spor yapıyorsun bak nasıl gidecek hep birlikte göreceğiz bu hafta senin menülerdeyim haberin olsun
Evde olunca aklın hep onlarda kalıyor işte pınar çocuklu olanları düşün bide her an herşey olabiliyor acayip sınanıyoruz cidden
Mervecim çok iyi inşallah bu kilolarda gidersin doğuma bu haftalardan sonra daha dikkatli ol
Poni söZünü verdin bu hafta süper bi rakam bekliyorum senden haberin ola lapayı bende yapacam perşembe
Hepimizin silkelenip kendine gelmesi gerekiyor canım herkes motivesini yansıtmalı buraya ki örnek alalım birbirimizi
Maşallah kız tüm evi nasıl boyayacaksın bayılıyorum böyle cesur kadınlara helal olsun cidden
Geçmiş olsun canım az dinlen name limon ıhlamur melisa iç
Kız nere gidiyon mahcup olmuşsun belli
Düğün telaşı var sende ama bu kadarda açma arayı hanerdar et bizleri diyetini unutma
Tebrikler canım süper
Hadi hayırlı olsun tuğçe
Nasip kısmet herşey
:cicek: Sen en büyük destekçimizsin
Ben de eksideyim şükür abla. Sabah yumurta greyfurt yapacaktım , greyfurt kalmamış onun yerine portakal yedimTartiya son 3 gunumuz kaldi
Guzel eksi gormek isteyenler birazda karbona dikkat etsinler
Ben kahvaltida yumurta greyfurt yedim
Aksama Allah kerim
Belki yumurta salatasi yerim
Hangisini yapacaksın karar ver ve nasıl yapıldığını da yaz da ben de birini seçeyimBende pers bisey yapmayi dusunuyorum
Yarin ananas pro niyetim
Sanki muz sut bana lapadan daha cok eksi getiriyor gibi belki onu yaparim
Artik enerjimizi boşa harcamayalim diye dusunuyorum cnm
Ben elimden geldigince hem diyetime dikkat edicem hemde burda olmaya calisacam
Dun bahar kaptanlik konusunda yazmis
Buna siz karar verin nasil isterseniz
Çalışkan hatunsun ha hiç durmuyorsun. Ben badana boya işlerinden yemek yemeyi unuttum.Koltuk silmeye yol alıyorum ben
Haydi pambuk elleriniz dert görmesin
Herkesten diyet adına kendine bugün ne güzellik yapmış bekliyorum
Allah seni ne etmesin delüüü)4 tane bebe var evde abla ayda 2 kere siliyorum malesef halı 2-3 ayda yıkamaya gidiyor
hepsini evlendirecem anca kurtulurum sanırım
Kocayıda evlendirmeyi düşündüm bir an
Eltime gidemedim bugün başka bi misafiri gelecekti onun acil bi işi çıkınca yarına erteledik. Evde bişey yemeden gidecem orda salatalardan yerim. O da benimle birlikte dikkat ediyor, haberi var ona göre hazırlık yapacak. Ben de börek götürecemHmm anladim cnm
Sorma cnm ya hata ettim ama insallah halledicem. Sende eltinde eminim dikkat ediceksindir
Kolay gelsin cnm iyi girisiyorsun ben hsyatta yapamam )
Cok gecmis olsun canim ya insallah cabuk atlatirsin smdi nasilsin
Hosgeldn cnm neden öle diyorsn cnm ne sorun olcak nekadar cok gelirsen senin icin iyi ama gelemezsende iyice birakman seni daha cok demotive eder bence
Karsilamamak icin yapiyorlardir ne sacma hem garantisi var diyip hemde böyle yapmalari, uzerinde dur cnm bakalm ne olucak
Süpersin hadi insallah erisin yaglar patateside soguk tuzsuz yediysen sorun olmaz diye düsünüyorm
Sagol cnm
Bugünlerinizi çok ararsınız ama tadını çıkarmaya bakın, stresten uzak durmaya çalışın . Yardımcı olabilecek kimseniz yok mu yükünüzü biraz hafifletseler keşke.Biseyi halettim diyoruz sonra o sey bozuluyor. Ikimizde sasirdik kaldik neresinden tutacagimiza. Bide kimisine cok zevkli gelir ama bana hic gelmiyor balayi planlamak fln. Diyorum ki sasirt beni sen yap bana supriz olsun o benden daha beter.
Gelmis bile abla kapimda resmen 3 ay kalmis ne kaldi ki sunun surasinda. 1 ay muddet istedim benimkinden 1 ayda 74 olmayi hedefliyorum. Cok saydim yerimde sonra resimlere bakip pisman olucam
Grldi bile geldi bgn kenidmi spira verdim
Aaaaa neler duyuyorum, kız hamile olabilirim mi diyorsun.Kizlar doktor antibiyotikle agri kesici ates dusurucu yazdi gebelik emzirme var mi dedi bende reglim geciktigi icin olabilir az bi ihtimalde olsa dedim nasi yani diyor kaynanamda ynaimdaydi ne diyim simdi diye afalladim bende korunmuyoruz bi ihtimal olabilir reglim olmadim dun olmaliydim dedim test yap oyle ic haplari ihtimal varsa icme cok sakincali dedi simdi haplarida testide aldik eve geldik 2 gibi patates yemistim 7 gbide idrara gitmistim 4 5 saat beklesem test icin idrar dogru sonucu cikarir mi hep sabah yapin diyolar ya napsam kizlar yardimci olun
Hadi gecmis olsun gozun aydin canim sevindim adiniza rabbim kimseyi sagligiyla sinamasin
Bol boll c vitamini al canim birde dinlen. Muhtemelen hava degisimi carpti seni. Cok gecmis olsun.
Fistik harici guzel menu olmus. Ama fistiklarda cok abarti degil bence sporda yapmissin gitmistir onlar.
Ahh pinar ahh oglen keki de yemissin aksam o bitterler hic olmus mu o kadar guzel menu o kadar guzel spora hic yakismamis
Al bi bitter de burda. Neyse ki senin menude baska birseyler yok. Guzelmis afiyet olsun.
canim ben hamile kaldigimda testi aksam 5 gibi yapmistim yani pek de idrar tutmamistim oyle ama iyi bir markanin testiydi. Pre... Diye basliyor. Hayirlisi olsun hakkinda. Ayrica cok da gecmis olsun.
Nazar etme nolur calis senin de olur ponivim
cok sevindim herseyin yoluna girmesine. Tekrar cok gecmis olsun:cicek: