Zayıflama Yarışmasi / 3.TAKIM

tugcess

Boy 1.63 G.57,7 *H>>58 **daha da fit olicim**
Tepki
1.073
tuuu tuuu masallah cnm inş boyle devam et
Banada bulaşsın lütfen

artik o zaman duruma gore bakarsiniz cnm
Annende senin sorumluluklarin oldugunu anlicaktir mutlaka

Bilmiyorum pinarcim bi hevesle basliyarum arkasini getiremiyorum artik

offf ponim yaaa benden bitane daha :) bunlarin cozum olmadigini hepimiz biliyoruz
Ne yapmamiz gerektiginixe biliyoruz
İş uygulamaya gecmeye kaliyor
Bunuda sadece kendimiz yapabiliriz

cok gecmis olsun cnm
Bencede mutlaka dr a git

bugun dikkat edersen son artiyi atarsin tatlim

ne guzel sporda yapiyosun cnm o zaman enerjik olmuyonmu

gecen hafta oyle yaotim zaten cnm
Ama arkasini getiremiyorum

spor anında enerjim full ama öncesi ve sonrası yerlerde. 2-3 gündür böyle ama normalde sporda kendime geliyorum zaten.
kimi hava değişikliğinden diyor, kimi hasta olacaksın son direnişlerin diyor, kimi 1 aydır çok yoğun mesai yaptın yoruldun diyor, kimi vitamin eksikliği veya nörolojik bir şey diyor.
ben hiçbirini dinlemiyorum şimdilik, birkaç gün daha beklicem toparlanmazsam o bayılma hissim devam ederse giderim doktora

Bgmce

Baş 94,4 kg Gncl:75.8 kg Hdf:65 kg
Tepki
1.412
Annem suanda msj atmis gene ben sinirlendim sizlefe paylasmak istedm siz ne düsünceksiniz diye benmi abartiyorm bazen anlamiyorm esimede hemen yansitmak istemiyorm.
Anneannemin vizesni uzatmak icin 1 ay daha ugrasdilar olmuyormus bana yazmiski sen anneannen nisan sonu gidince gelsen bide uzun kalsan benle olurmu diye yoksa gene piskolojim berbat olcak yanliz kalinca diye.
Yani ben anlamiyorum benim esimde ben gidince burda yapayanliz kaliyor e ben 3 haftadan daha uzun nasil kalayim bide ben ramazanlikda gitmek istemiyorm esimde zorlaniyor bende zorlaniyorm evimde olmak istiyorum. Yazdim hani sen gelsen biraz sanada degisiklik olur diye bakalm ne diycek olmazsada acikca söyliycem böyle hani tavrimi belli etcem. Haksizlikmi ediyorm diyorm bazen ama o orda yanliz degl 2 kizi 1 oglu 1 damadi babam var e benim esimin aileside bursada burda kimsemiz yok bi kap corba yapani olmuyor esimin.
haklisin canim senin esin yine izin veriyor bence sukretmesi gerekli 3 hafta kisa bir sure degil yanlis anlama ama annen bencillik ediyor biraz galiba senin artik farkli bir yuvan duzenin oldugunu kabullenemiyor

Bgmce

Tepki
1.412
Screenshot_20180405-163945.jpg
45 dk eliptik sonrasi goksuya yuruyuse geldim hava mis gibi burda cocugunu alan disari cikmis :)

Bgmce

Tepki
1.412
EMZIREN ANNE MENUSU

Kahvalti. 8.30
1 kk peynir
Yarim dilim tb ekmegi (tekrar uyuyacagim icin az yedim)

Ogle.12.00
2 adet haslanmis yumurta bol baharatli salata gibi yaptim
1 dilim peynir
1 adet salatalik

Ara.15.00
Yarim armut
1 kucuk havuc

Aksam yemegi 18.30
1 adet haslanmis tavuk gogsu
1 kase yogurt
Salata

Su. 2.5 lt

Spor.45 dk eliptik 180 puan
80 dk tempolu yuruyus 160 puan

Toplam 340 puan
@gülümse_kaderine

Hiç

Daimi deli hedef: aynalar
Tepki
3.081
Annem suanda msj atmis gene ben sinirlendim sizlefe paylasmak istedm siz ne düsünceksiniz diye benmi abartiyorm bazen anlamiyorm esimede hemen yansitmak istemiyorm.
Anneannemin vizesni uzatmak icin 1 ay daha ugrasdilar olmuyormus bana yazmiski sen anneannen nisan sonu gidince gelsen bide uzun kalsan benle olurmu diye yoksa gene piskolojim berbat olcak yanliz kalinca diye.
Yani ben anlamiyorum benim esimde ben gidince burda yapayanliz kaliyor e ben 3 haftadan daha uzun nasil kalayim bide ben ramazanlikda gitmek istemiyorm esimde zorlaniyor bende zorlaniyorm evimde olmak istiyorum. Yazdim hani sen gelsen biraz sanada degisiklik olur diye bakalm ne diycek olmazsada acikca söyliycem böyle hani tavrimi belli etcem. Haksizlikmi ediyorm diyorm bazen ama o orda yanliz degl 2 kizi 1 oglu 1 damadi babam var e benim esimin aileside bursada burda kimsemiz yok bi kap corba yapani olmuyor esimin.
pınar bence sonuna kadar haklısın canım birde yanliz değil sonuçta

_ikra_

B:123.6 G:111.6 H:75 Boy:164
Tepki
1.522
oo demek ki iyi bı ekşi gelecek yarına valla ikracim azim inşallah kalıcıdır

Nasıl yani kızı mi tutamadinizda yakınını diyor
Toparlan Poni bikmadin mi 80 den hep aynı olaylardan

Onun burun kenarinda kollarında canım unidr sınav stresi ile başlamış şimdide atanamamak malum eşimin de iki yıldır çok sıcak havada ensede oluyor ama kremle hemen kayboluyor onun ki mevsimsel birşey
nasıl gencsiniz siz Allah aşkına yahu
Ben de eksi gelecek diye çok heyecanlıydım uyurken amma velakin hain tartı sabah 400 gr eksik gösterdi. Üstünde depindim hain tartı nankör tartı dedim bana mısın demedi:D

canım devir çok değişti. insanlar ciddi anlamda birbirlerinin üzüntüsünden besleniyor, mutlu oluyor. Ne ayıp kaldı, ne edep kaldı dünyada. evet böyle şeyler çok can sıkıcı ama etkisinde kalmamaya çalış.
geçen hafta yolda yürürken yaşlı bir amca kalem satmak istedi, zamanında bir dilencinin bedduası yüzünden engelli olanlar dışında hiç kimseye para vermicem deyip sadece lösev e bağışta bulunma kararı almıştım. Amcanın haline dayanamayıp para verdim, bir şey al yoksa almam paranı dedi. 1 tane kalem aldım, ettiği dua öyle dokundu ki bana. Gerçekten ihtiyacı olanları anlayamadığımız için insanlıktan nasıl da uzaklaştırmışlar bizi diye düşündüm.
ama zamanla sindire sindire bu hale getirdiler bizi.

dönüş vakti geldiğinde annen seni bırakmazsa nolacak :) değişiklik her türlü iyidir, diyete de ruha da iyi gelir :) tadını çıkar Almanyanın
dün de hoşafa başladım, bakalım düzelecek mi? ocak ayından önce bende de yoktu hiç böyle bir sorun. ocaktan beri de bitmiyor, düzelmiyor. ama düzeltecem göbüşüm patlamadan düzeltecem :D
mevsim değişikliği tatlı isteğimizi artırıyor sanırım. olabildiğince dizginlemeye çalışıyorum.

hayırlı olsun, güzel günlerde kahkaha dolu sofralarınızda kullan güzelim.

fitness aletleriyle spor yapma ama beline iyi gelmez, daha çok pilates yapman gerek. Almanya da şartlar hocalar nasıldır bilmiyorum , iyi araştır olur mu. bel sağlığı önemli

gaz modundan çıksan, sadece sağlıklı beslemeye odaklansan abla. sürekliliğin sağlanamaması zihnimizle alakalı çünkü.

kız poni, ağlama krizini halley mi geçirecek, gazoz mu? kalk aynadaki sana a bak ve dedi ki, ben kendimi çok seviyorum, güçlüyüm, mutluyum.
beyni olumla, o tartıdan da in önce sağlıklı beslenmeye alıştır kendini, zihnini.

canım saç egzeması bende de var, doktor losyon ve medikal şampuan vermişti. medikal şampuanı haftada 1 kez, losyonu da normalde günde 2 kere ama ben 1 kere uyguluyorum ve çok iyi geliyor. tamame iyileşmiyor sadece şikayetlerini azaltıyor.

nasıl genciz kız. sabah 6 akşam 10 valla çok yorucu :) sen bir de haftasonu gör beni :)

sopayı vuran vurana haha
Amin inşallah canım, çok teşekkür ederim :asikk:

Eksi varsa bugunude hafif tut yarina daha guzellessin :)
Eksi var da çok az ablam ya:(. Bugünü bayağ hafif tutmaya çalıştım bakalım sabah sonuç ne olacak. Yürüyüşe çıkamadım bugün, hava çok soğuk ve yağmurlu. Ev ahalisi sinemaya gidecek karar verebilirlerse, o zaman Leslie yapıcam.

Kizlar incelme tablomu aticagmi söylemistim @Bgmce sormussun cnm smdi yaziyim dedim ama sendeki 10cm de süpermis :)

28.Subat 2017de ilk ölcümü almisim kizlar ozamanda 84 kiloymusum yani 91 kilo halimle ölcü almamisim en az 3-4 cm de ordan vardir kesin ama onu kaydetmedigimden bilemiyorm ama bu degisim bile süper bence iyiki kaydetmisim

28.Subat.2017 - 31.Mart. 2018
(84kilo) - (65kilo)
Kalca: 110 - 94 = 16cm
Göbek: 100 - 85 = 15cm
Bel: 93 - 73 = 20cm
Gögüs: 110 - 96 =14cm
Maşallah canım çok güzel incelmişsin. Ben de 1 ay sonra ölçülerimi almayı akıl edebildim. İyice zayıflıyım ben de böyle paylaşıcam dizinle inşallah...;)
En doğru kararı sen kendin verebilirsin canım, sonuçta annenin durumunu da evinin durumunu da en iyi sen bilirsin. Ama duruma göre babanla konuş bence çünkü annenin hassas durumundan dolayı alınması mümkün. Baban tatlı dille anlatır.

Kız @Bgmce dün gece boynumda egzema çıkmış
Saciminda 1 TL kadar dökülmüş :saskin: kardeşim boyarken gördü şimdi :saskin:
Saçındaki saçkıran olmasın kız??? Bi ara kızımda olmuştu dağılabilir önlemini al canım.
Günaydın kızlarr ben bu bunalımdan çıkamıyorum ya salı g0nü kızımı olul çıkışı hastaneye götürdüm alerji testini yaptırmadı inat etti görevli kadında yakının yok muydu kimse yok muydu turturdu kızımın kolunu tutması için. Yok diyorum kadın sinir etti bni ağlama krizi geçirdim çıkımca. O günden yani iki günden beri yemek pek yemiyorum deli gibi kutu kutu halleyler şişe şişe gazozlar içiyorum. Bugün tartıda 80i görünce dank etti ne yapıyosn kendine her sabah 42 beden güzel olan tuniklerim olmuyo diye diye üzülürkn napıyorum bn. Toparlanmam lazım bugün
Hemen toparlanıyorsun canısı, benim de kimsem yok burda. Eşim var kızlarım var, yeter de artar. Eşimin ailesi burda ama herkes kendi hayat telaşında. Çikolataları halleyleri kocana yediriyorsun hemen:)

@_ikra_ çok şükür ya olmayan kiyafetlerim olmaya başladı çevremde kiler den olumlu sözler duymaya başladım maşallah sizde çok iyi gidiyorsunuz ki insülin direncinin var galiba buna rağmen çok iyi insan kilo verdikce nasıl hafifliği kilo verdikce daha sıkı sarılıyor diyetine
Maşallah sana ne güzel elbiselerden çok belli oluyordur. Benim yolum daha çok uzun ama yürümeye hazırım bu defa;). Eskisi gibi isyan bayrağını çekmiyorum hemen.

_ikra_

Tepki
1.522
Menüm
Sabah 10:30 tiroid ilacı ,500 ml su
12:00 2 haşlanmış yumurta,1 greyfurt,1 ısırık simit:)
13:00 2 bardak çay
15:00 1 kahve
18:30 1 tabak patlıcan kebabı( 4 parça köfte vardı içinde) , 1 kase yoğurt. ( ekmeksiz doydum valla:))
20:00 yeşil çay
Su:2,5 lt oldu
Spor henüz yok.

_ikra_

Tepki
1.522
Bugün eliptiğim de gitti, paketlemesi aşağı indirmesi çok zor oldu:(. Garaja indirdik, posta gelip aldı. İnşallah para iadesi de çok sürmez. Son zamanlarda yaptığımdan pişman olduğum tek alışverişimdi. Gördükçe parasına yanıyordum Allah’tan kabul ettiler geri.

Massive65

Daimi Üye
Tepki
569
Kuzum çok geçmiş olsun, Allah korumuş kardeşini.

Günaydın canım, stres yapma stres yaptıkça bir arpa boyu yol alamazsın
tartıyı unut, sağlıklı beslen, spor yap tamam lütfen kafana takma
82.5 da gördüm tugce. Cok stres yaptım düğün yaklastıkca. Kendimce mücadeleye girdim saglıklı beslen spor yap turmanan tartıyı gormek beni çok üzüyor.

Regl zamani bazilari +3bile olabiliyor cnm o yüzden keske sinirle yemeseydin ama olmus bikere zaten demissin yoluma bakicam diye. Bende tartiya cok takardim baslarda azcik arti görsem moralim bozulurdu ama artik ödemdir regldir stressdir birsürü sebebi olabilcegni düsününce fazla takmamaya calisiyorm ama cok etkiliyorse seni haftada 2 kezden fazla tartilmamaya calis bencede :)
Bu hafta öyle denicrm canım. 2 kere tartılıcam hatta belkide bir tattılmalıyım artiyu gorunce toparlanamiyorum ben kontrol etmekten cok bana negatif yansiyor

Hiç

Tepki
3.081
Ben de eksi gelecek diye çok heyecanlıydım uyurken amma velakin hain tartı sabah 400 gr eksik gösterdi. Üstünde depindim hain tartı nankör tartı dedim bana mısın demedi:D

Amin inşallah canım, çok teşekkür ederim :asikk:

Eksi var da çok az ablam ya:(. Bugünü bayağ hafif tutmaya çalıştım bakalım sabah sonuç ne olacak. Yürüyüşe çıkamadım bugün, hava çok soğuk ve yağmurlu. Ev ahalisi sinemaya gidecek karar verebilirlerse, o zaman Leslie yapıcam.

Maşallah canım çok güzel incelmişsin. Ben de 1 ay sonra ölçülerimi almayı akıl edebildim. İyice zayıflıyım ben de böyle paylaşıcam dizinle inşallah...;)

En doğru kararı sen kendin verebilirsin canım, sonuçta annenin durumunu da evinin durumunu da en iyi sen bilirsin. Ama duruma göre babanla konuş bence çünkü annenin hassas durumundan dolayı alınması mümkün. Baban tatlı dille anlatır.

Saçındaki saçkıran olmasın kız??? Bi ara kızımda olmuştu dağılabilir önlemini al canım.

Hemen toparlanıyorsun canısı, benim de kimsem yok burda. Eşim var kızlarım var, yeter de artar. Eşimin ailesi burda ama herkes kendi hayat telaşında. Çikolataları halleyleri kocana yediriyorsun hemen:)

Maşallah sana ne güzel elbiselerden çok belli oluyordur. Benim yolum daha çok uzun ama yürümeye hazırım bu defa;). Eskisi gibi isyan bayrağını çekmiyorum hemen.
Bencede öyle Çarşamba günü gideceğim randevu aldım küçük küçük çıkmaya başlamış saçlar bı dönem yine araba olayında istemsiz taktım galiba tepki vermiş vücut :)
Menüm
Sabah 10:30 tiroid ilacı ,500 ml su
12:00 2 haşlanmış yumurta,1 greyfurt,1 ısırık simit:)
13:00 2 bardak çay
15:00 1 kahve
18:30 1 tabak patlıcan kebabı( 4 parça köfte vardı içinde) , 1 kase yoğurt. ( ekmeksiz doydum valla:))
20:00 yeşil çay
Su:2,5 lt oldu
Spor henüz yok.
Afiyet olsun
Bugün eliptiğim de gitti, paketlemesi aşağı indirmesi çok zor oldu:(. Garaja indirdik, posta gelip aldı. İnşallah para iadesi de çok sürmez. Son zamanlarda yaptığımdan pişman olduğum tek alışverişimdi. Gördükçe parasına yanıyordum Allah’tan kabul ettiler geri.
yani herhalde kirk yılda bir olur oda sana denk gelmiş kuzu

Hiç

Tepki
3.081
İyi geceler bu nasıl perşembe ya millet nerdesiniz

Menü
1.5 yumurtadan omlet
1 kk oeynir
1 dilim ekmek
Bol yeşil biber resmen özlemişim

Ara
1 avuç leblebi
3 dilim kakaolu muz
Sütlü kahve

Akşam
4 YK pırasa
4kanat
1 dilim sarı buğday ekmeği

Ara
2 kare bitter
Herkes pasta yerken ben :D

Su: 2.5 spor: offf gunumdu ve ben durmayıp cam sildim :D

_ikra_

Tepki
1.522
Bencede öyle Çarşamba günü gideceğim randevu aldım küçük küçük çıkmaya başlamış saçlar bı dönem yine araba olayında istemsiz taktım galiba tepki vermiş vücut :)

Afiyet olsun
yani herhalde kirk yılda bir olur oda sana denk gelmiş kuzu
Benim kızda da iki noktada 1 lira büyüklüğünde olmuştu, o ara okulu dersleri çok takıyordu. 3 ay boyunca ilaç kullanmıştı saçları çıksın diye:(.
Senin saçlar çıkmaya başladıysa epeydir dökülmüş demekki.

Sorma canım valla bu konuda çok şanssız çıktım:(.

Massive65

Daimi Üye
Tepki
569
Cok gecmis olsun canim ins en kisa zamanda iyilesir boyle durumlarda hasta olanla degilde saglam olanlarla ugrasmak daha zor oluyor cok iyi biliyorum
sakin canim bende hic iyi degilim dur Kamile sakin ol gecici ani tepki verme diye kendimi tutyorum rwglim etkisi bende ck artiyim bugun ustune baska baska problemlerde var en iyisi susmak

neden surwkli eksisin anlasiliyor menulerden
Canim ben ayca karisti sanirim kisiler :D benim reglda hic boyle olmazdi sinirlenme patlama hicbisi yapamicak kadar yorgun olma bunlar ilk kez geliyor basima. Sende ne problem var?
Kardesini Allah korumus cnm cok cok gecmis olsun
İnş ameliyatida kolaylikla atlatir

Aycam sakin ol bebegim tartiya takılma
o kadar arti gorecek menulerin yok
Hem regli etkisi hemde stresden olabilir
Baya uzun kalacaksin cnm esinde geliyormu
Annen sevinmistir

Bebisde saglikla buyusun ins.

sana ne oldu cnm niye canin sıkıldı
Abla bende anlamadim inan yaa spor mu yaramiyor diye bile dusundum yok yok yok

Bi toparlanalim diyoruz ama bi ayaga kalkamiyoruz sanki

Dr a gitmeyi hic sevmiyorum dogru durust hic ilgilenmiyolar
Anlattim 3 hafta once boyle boyleydi diye
Hala agrim var normalde de cok sik agrim olur falan diye
Adam direk agri kesici veriyim
Bel kaslarini guclendirmen gerekir diyor
Gecmezse rontgen cekeriz
Bende dedim once rontgen cekilse ben spora baslamak istiyorum bisey varsa ona gore yaparim diye
Neyse cekildi
Aşınma varmis, cok spor yapman lazim dedi
Spor yapman mi lazimmis? Daha fazla asinma olmaz miymis spor ile?

Çok geçmiş olsun abla verilmiş sadakadır varmış

Ayça içine bahar stresi ile regl stresi kaçmış

İyi yolculuklar simdiden

Neden neden neden
o zaman ne diyoruz haydi kızlar spora
:koptum: Babar niye stres yapiyosun bendee. Bahar regl dugun okul hepsi kacti icime hakket bahar ya.
cok aman abla care sporsa iyi bari bol bol yap

valla kizlar regl etkisimidir nedir bende anlamadim ama psikolojik olarak bitmis hissediyorum kendimi bide ya su insanlar ne kadar kotu birilerinin sikintiya girmesinden mutlu olunurmu ben bittim oda bitsin dusuncesi ne kadar berbat bi duygudur anlayamiyorum ben bu insanlari neyse iste biraz sacma sapan seyler duydum canim sikildi kendimide toparlayamiyorum ben boyle seylerin cok etkisinde kaliyorum nedense
Ne reglmis yaa halimize bak :( insanlr garip baskasinin naalesef derdine tasasina hastaligina sevineni var. sikma canini. Boyle konusablara kulak tikayip gecmek lazim. Bu insanlar icin kendini uzdugubdeb dolayi sana yazik

Massive65

Daimi Üye
Tepki
569
Gecmise devam edicem kizlar ama yarina kadar bir soru icin cevap lazim bana artik ne yapicagimi bilmiyorum cunku aklim yetmiyor artik sorudan once menerimi yazayim

Dun
Sabah 8.00
2 yumurta
1 dilim peynir

Oglen 12.00
Yarim kase ezogelin
1 detoks suyu ( 4 yaprak kara lahana, yarim yesil elma, 1 limon)

Aksam
1 detoks suyu ( yarim demet maydanoz, 1 limon,1 slatalik 1 top karnibahar, 4 kara lahana, yarim yesil elma)
1 ayva
1 havuc

Spor: 25 dk bisiklet *2 = 50
20 dk yuruyus bandi*3= 60
50 dk eliptik * 4 = 200
2 saat tepolu yuruyus * 2 =240
Toplam 550 @gülümse_kaderine

Su : 2 lt

Bgn
Sabah 11.00
2 yumurta
1 dilim peynir
Yarım ayva

Akşam 17.00
Avuç içi kadar ıspanaklı yumurta
1 elma
Yarım ayva
1 havuç

Spor:
30 dk yuruyus bandi*3= 90
60 dk eliptik * 4 = 240
80 dk tepolu yuruyus * 2 =160
Toplam 490 @gülümse_kaderine

Şimdi sorun şu yarında sabahtan spora ineyim mi? Hala çok şişim hala ödemliyim yoksa dinleneyim mi? Pazar ve paArtesi spor yapmıcam bu arada.

Massive65

Daimi Üye
Tepki
569
Benim gazım, istikrarim heralde 1 hafta suruyor
Gecen hafta iyiydim bu hafta yine batirdim :(
Yarini hafif tutmaya calisacam
Cuma ne cikar bilmiyorum
Ayy bu cuma gözümü korkuttu neyse ablam be cıkarsa cıksın önemli olan sınradı sakin kalıp yolumuza devam ediyoruz

EMZIREN ANNE MENUSU

Kahvalti. 8.30
1 kk peynir
1 dilim ekmek
1 adet salatalik
1 adet haslanmis yumurta
2 yk pekmez

Ogle.13.00
1 yumurtali menemen
1 dilim ekmek

Ara.16.00
Sutlu kahve

Aksam yemegi 18.30
1 kepce yesil mercimek corbasi
1 adet karniyarik
Cacik
1 dilim ekmek

Cayin yanina 1 dilim browni 1 tane biskrem ve cok az tuzsuz cekirdek. Esime uydum cok pismanim :(((

Su. 2.5 lt

Spor.45 dk eliptik 180 puan @gülümse_kaderine

Ahh bu eşler ahhh. Allahtan benimki hiç atıştırmalık sevmez markketen gecerken bazen cikolataaa diye tutururumda elime çiğ fındık alır verir ye geçmezse söz alıcam diye. Herhalde bize o bana uyup pişman olucak sonra. Yada tabi bu bana gösterdiği yüzü belkide aynı eve girince altından gerçek yüzü çıkıcak :kötü:

Günaydın kızlarr ben bu bunalımdan çıkamıyorum ya salı g0nü kızımı olul çıkışı hastaneye götürdüm alerji testini yaptırmadı inat etti görevli kadında yakının yok muydu kimse yok muydu turturdu kızımın kolunu tutması için. Yok diyorum kadın sinir etti bni ağlama krizi geçirdim çıkımca. O günden yani iki günden beri yemek pek yemiyorum deli gibi kutu kutu halleyler şişe şişe gazozlar içiyorum. Bugün tartıda 80i görünce dank etti ne yapıyosn kendine her sabah 42 beden güzel olan tuniklerim olmuyo diye diye üzülürkn napıyorum bn. Toparlanmam lazım bugün
Heyyy noluyor bize sen ben mefkure ablam hadi toparlanıyoruz bu şekşlde olmaz yaz geldi benim düğümde geldi ince belli hatunlara dönmemiz lazım.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar