Zayıflama Yarışmasi / 3.TAKIM

Massive65

Daimi Üye
Tepki
569
Ekli dosyayı görüntüle 22412
Günaydın herkese
Bugün temizlik günü başlamadan bir bakayım dedim belki takımın depresyonu bitmiştir ama yok yok bizim ilacı iki katına çıkarmamız gerek
Reçete: bu güzel havalarda hergun 1 saat yürüyüş ve uyandigin her güne şükür
Biraz önce bı kadınin hikayesini okudum oğlu ağır engelli ve o oğluyla hergun dışarı çıkıp yuryusunu yapmış o sandalyeyi itekleyerek
Yani hani o arkasına sığındığımiz dert dedigimiz oturup mizirdandigimiz şeyler varya haaa işte onlar sadece bahane
Rabbim bizi büyük şeylerle sinamasin biz dert ne bilmiyoruz bile ogretmesinde Allah
Yani bende dahil artık kimse yakınmasın boğazını tutamayıp ye sonra piskolojik severim senin piskolojini ben
Evett cokhaklısım bizim dert dediklerimiz dert degil Rabbim öğretmesin. Toparlanalım yavaştan artık çok haklısın. Ben bgn biraz daha şapkamı öne eğip düşüneyim

Ekli dosyayı görüntüle 22413 45 dk eliptik sonrasi goksuya yuruyuse geldim hava mis gibi burda cocugunu alan disari cikmis :)

O ne güzel bi yerrr yaaa benim yürüdüğüm yollarda sadece araba ve insan var

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
Menüm:

11:00 1yk zeytinyag

12:00 1 hasl.yumurta, 2hindifüme salam, 1kk peynir

16:00 1büyük fincan türk kahvesi

17:00 8 tane kadar cilek

19:00 200gr tavuk bi avuc ispanakla, 3yk yogurt

2 fincan yesilcay
3lt Su
1,5lt ödem suyu
3 mil leslie 135puan

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
pınar bence sonuna kadar haklısın canım birde yanliz değil sonuçta

Ablam biraz anladi beni cok sükür bakalm bi orta yolunu bulucaz insallah

Ben de eksi gelecek diye çok heyecanlıydım uyurken amma velakin hain tartı sabah 400 gr eksik gösterdi. Üstünde depindim hain tartı nankör tartı dedim bana mısın demedi:D

Amin inşallah canım, çok teşekkür ederim :asikk:

Eksi var da çok az ablam ya:(. Bugünü bayağ hafif tutmaya çalıştım bakalım sabah sonuç ne olacak. Yürüyüşe çıkamadım bugün, hava çok soğuk ve yağmurlu. Ev ahalisi sinemaya gidecek karar verebilirlerse, o zaman Leslie yapıcam.

Maşallah canım çok güzel incelmişsin. Ben de 1 ay sonra ölçülerimi almayı akıl edebildim. İyice zayıflıyım ben de böyle paylaşıcam dizinle inşallah...;)

En doğru kararı sen kendin verebilirsin canım, sonuçta annenin durumunu da evinin durumunu da en iyi sen bilirsin. Ama duruma göre babanla konuş bence çünkü annenin hassas durumundan dolayı alınması mümkün. Baban tatlı dille anlatır.

Saçındaki saçkıran olmasın kız??? Bi ara kızımda olmuştu dağılabilir önlemini al canım.

Hemen toparlanıyorsun canısı, benim de kimsem yok burda. Eşim var kızlarım var, yeter de artar. Eşimin ailesi burda ama herkes kendi hayat telaşında. Çikolataları halleyleri kocana yediriyorsun hemen:)

Maşallah sana ne güzel elbiselerden çok belli oluyordur. Benim yolum daha çok uzun ama yürümeye hazırım bu defa;). Eskisi gibi isyan bayrağını çekmiyorum hemen.

Aynen cnm incelme süper sende almissin cok iyi yapmissin o günleride bekliyorm yakindir cnm bizimle paylasicagin :)

Insallah bi sekilde halledicez cnm haklisin sende ama Babam bu konulara pek karismaz bence en iyisinide yapiyo bakalm ben ablamla biraz konusdm yarin konusuruz dedik. Esimlede aksam konusucam belki nisan sonu gidip 3 hafta kalabilrm duruma göre ama anneme oda yetmicek onuda biliyorm..

Bugün eliptiğim de gitti, paketlemesi aşağı indirmesi çok zor oldu:(. Garaja indirdik, posta gelip aldı. İnşallah para iadesi de çok sürmez. Son zamanlarda yaptığımdan pişman olduğum tek alışverişimdi. Gördükçe parasına yanıyordum Allah’tan kabul ettiler geri.

Iyi olmus cnm geri verwbilmene sevindm bence leslie en iyisi hem evde yapiyorsn hem spor aleti masraf evde yer kapliyan bsi yok hemde cok güzel inceltiyor bence leslie yapmalisin :)

82.5 da gördüm tugce. Cok stres yaptım düğün yaklastıkca. Kendimce mücadeleye girdim saglıklı beslen spor yap turmanan tartıyı gormek beni çok üzüyor.

Bu hafta öyle denicrm canım. 2 kere tartılıcam hatta belkide bir tattılmalıyım artiyu gorunce toparlanamiyorum ben kontrol etmekten cok bana negatif yansiyor

Canim stress de ödem yapar sen dügünüme az kaldi diye stresse girme saglikli beslen sporunuda yapiyorsn zaten bence rahat birak kendini hem haftada 1 tartil istersen oda yeter iyi gelir belki :)

Gecmise devam edicem kizlar ama yarina kadar bir soru icin cevap lazim bana artik ne yapicagimi bilmiyorum cunku aklim yetmiyor artik sorudan once menerimi yazayim

Dun
Sabah 8.00
2 yumurta
1 dilim peynir

Oglen 12.00
Yarim kase ezogelin
1 detoks suyu ( 4 yaprak kara lahana, yarim yesil elma, 1 limon)

Aksam
1 detoks suyu ( yarim demet maydanoz, 1 limon,1 slatalik 1 top karnibahar, 4 kara lahana, yarim yesil elma)
1 ayva
1 havuc

Spor: 25 dk bisiklet *2 = 50
20 dk yuruyus bandi*3= 60
50 dk eliptik * 4 = 200
2 saat tepolu yuruyus * 2 =240
Toplam 550 @gülümse_kaderine

Su : 2 lt

Bgn
Sabah 11.00
2 yumurta
1 dilim peynir
Yarım ayva

Akşam 17.00
Avuç içi kadar ıspanaklı yumurta
1 elma
Yarım ayva
1 havuç

Spor:
30 dk yuruyus bandi*3= 90
60 dk eliptik * 4 = 240
80 dk tepolu yuruyus * 2 =160
Toplam 490 @gülümse_kaderine

Şimdi sorun şu yarında sabahtan spora ineyim mi? Hala çok şişim hala ödemliyim yoksa dinleneyim mi? Pazar ve paArtesi spor yapmıcam bu arada.

Menülerin cok iyi cnm arti olman imkansiz okadar sporla bence yarn mola ver pazar ve pazarteside gitmiycekmissin ozaman cumarteside yaparsn :)

Beyazpapatyammm

Bslngc :96.8 boy :160 hedef : 70 gncl 80.1
Tepki
713
@_ikra_ önemli olanda o zaten pes etmemek ne güzel gidicek bu kilolar inşallah bu sefer bende kararlıyım

Beyazpapatyammm

Bslngc :96.8 boy :160 hedef : 70 gncl 80.1
Tepki
713
İyi geceler menumu yazayım hemen bu gün nerdeyse kaçamak yapıyordum ama yapmadım çok şükür
Komşular çay yapmışlar bahçede içmek için yaninada aparatif şeyler yapmışlar ben sadece çoban salata ve bir kaşık kadar arpa şehriye salatası yedim

Sabah 9 gibi
Bir deilim tb ekmeği
Bir yumurta.
Bir dilim peynir
Bir salatalık ve
2 zeytin
Öğlen 12.30 gibi
Bir küçük tabak yumurtalı kabak yedim
Bir kase salata yedim

Saat 15 gibi komşularla salata ve arpa şehriye salatası yedim
Akşam 18 gibi
Bir kase yoğurt yedim
Spor
3 mil leslie yaptım @gülümse_kaderine

Massive65

Daimi Üye
Tepki
569
Ablam biraz anladi beni cok sükür bakalm bi orta yolunu bulucaz insallah

Aynen cnm incelme süper sende almissin cok iyi yapmissin o günleride bekliyorm yakindir cnm bizimle paylasicagin :)

Insallah bi sekilde halledicez cnm haklisin sende ama Babam bu konulara pek karismaz bence en iyisinide yapiyo bakalm ben ablamla biraz konusdm yarin konusuruz dedik. Esimlede aksam konusucam belki nisan sonu gidip 3 hafta kalabilrm duruma göre ama anneme oda yetmicek onuda biliyorm..

Iyi olmus cnm geri verwbilmene sevindm bence leslie en iyisi hem evde yapiyorsn hem spor aleti masraf evde yer kapliyan bsi yok hemde cok güzel inceltiyor bence leslie yapmalisin :)

Canim stress de ödem yapar sen dügünüme az kaldi diye stresse girme saglikli beslen sporunuda yapiyorsn zaten bence rahat birak kendini hem haftada 1 tartil istersen oda yeter iyi gelir belki :)

Menülerin cok iyi cnm arti olman imkansiz okadar sporla bence yarn mola ver pazar ve pazarteside gitmiycekmissin ozaman cumarteside yaparsn :)
Sağol canım seni dinliyorum bi mola verdim bgn. Zaten baya yorgun hisediyorum. Bakalım tartı ne dicek bana

Massive65

Daimi Üye
Tepki
569
Günaydın hanımlarrr hepinize tarti gülsün inş. Diyorum ki hepimiz ilk çlçülerimizi alıo paylaşsak mı? Çünkğ hepimizin moddu düşmüş canlanmamız lazım. Bide diger gruplara diyet grubunuz acildi buyrub elin fln diye yazmismiydik biraz daha yeni arkadaslar getirsek mi acaba?

Hiç

Daimi deli hedef: aynalar
Tepki
3.081
Benim kızda da iki noktada 1 lira büyüklüğünde olmuştu, o ara okulu dersleri çok takıyordu. 3 ay boyunca ilaç kullanmıştı saçları çıksın diye:(.
Senin saçlar çıkmaya başladıysa epeydir dökülmüş demekki.

Sorma canım valla bu konuda çok şanssız çıktım:(.
valla canım ben bunuda 0ek takmadim kafaya %70 kiidee mudahalesiz geçiyormuş ama eşim çok üzüldü benim yüzümden oldu diye dedim alakası yok bide kiloyu çok taktın sen diyor adam sebep arıyor :D hemen randevu aldı

noluyor bizlere yahu. Ihmal etme canim sende sackiran ihtimali var gec kalmadan bir doktora goster
Canım önceden dökülmüş büyük ihtimalle çıkmaya başladığıda göre ama gideceğim
Canim ben ayca karisti sanirim kisiler :D benim reglda hic boyle olmazdi sinirlenme patlama hicbisi yapamicak kadar yorgun olma bunlar ilk kez geliyor basima. Sende ne problem var?

Abla bende anlamadim inan yaa spor mu yaramiyor diye bile dusundum yok yok yok

Spor yapman mi lazimmis? Daha fazla asinma olmaz miymis spor ile?

:koptum: Babar niye stres yapiyosun bendee. Bahar regl dugun okul hepsi kacti icime hakket bahar ya.

Ne reglmis yaa halimize bak :( insanlr garip baskasinin naalesef derdine tasasina hastaligina sevineni var. sikma canini. Boyle konusablara kulak tikayip gecmek lazim. Bu insanlar icin kendini uzdugubdeb dolayi sana yazik
Hadi kız toparlan sınavlar bitti mi kardeşinden senin gibi dün yemeğe bile gelmedi bide tıbbi terimler annem diyor evde dönerek anlamadığım şeyler söylüyor diye :D
Gecmise devam edicem kizlar ama yarina kadar bir soru icin cevap lazim bana artik ne yapicagimi bilmiyorum cunku aklim yetmiyor artik sorudan once menerimi yazayim

Dun
Sabah 8.00
2 yumurta
1 dilim peynir

Oglen 12.00
Yarim kase ezogelin
1 detoks suyu ( 4 yaprak kara lahana, yarim yesil elma, 1 limon)

Aksam
1 detoks suyu ( yarim demet maydanoz, 1 limon,1 slatalik 1 top karnibahar, 4 kara lahana, yarim yesil elma)
1 ayva
1 havuc

Spor: 25 dk bisiklet *2 = 50
20 dk yuruyus bandi*3= 60
50 dk eliptik * 4 = 200
2 saat tepolu yuruyus * 2 =240
Toplam 550 @gülümse_kaderine

Su : 2 lt

Bgn
Sabah 11.00
2 yumurta
1 dilim peynir
Yarım ayva

Akşam 17.00
Avuç içi kadar ıspanaklı yumurta
1 elma
Yarım ayva
1 havuç

Spor:
30 dk yuruyus bandi*3= 90
60 dk eliptik * 4 = 240
80 dk tepolu yuruyus * 2 =160
Toplam 490 @gülümse_kaderine

Şimdi sorun şu yarında sabahtan spora ineyim mi? Hala çok şişim hala ödemliyim yoksa dinleneyim mi? Pazar ve paArtesi spor yapmıcam bu arada.
Ödem suyu içiyor musun ayca
Günaydın hanımlarrr hepinize tarti gülsün inş. Diyorum ki hepimiz ilk çlçülerimizi alıo paylaşsak mı? Çünkğ hepimizin moddu düşmüş canlanmamız lazım. Bide diger gruplara diyet grubunuz acildi buyrub elin fln diye yazmismiydik biraz daha yeni arkadaslar getirsek mi acaba?
Ben 9 gün önce olctum onları verebilirim
Ben tartildim yine birazcik artidayim hanimlar ama cok degil sukur 82.5 gordugum dusunulurse offf kabus gb
Eski 79.8
Guncel 80.1
Fart +0.3
Yuzde 0.36
artışa ki istikrarını eksiye bekliyorum baby

Hiç

Daimi deli hedef: aynalar
Tepki
3.081
img1522994018436.jpg

Fark:800 g % 1.09

Fittekkkmevsim

Bas 81.5 guncel 79 hedef69
Tepki
661

Fittekkkmevsim

Bas 81.5 guncel 79 hedef69
Tepki
661
Gunaydin bayanlar
Gecen hafta 77.7
Bu hafta 77.9
+200
Ne yazikki :kötü::kavga:bana dayak atabilitsiniz ama arti olmamam gerekiyodu bi turlu regl olamadim iki gundur menu bilem yok ortalarda manyak bi beslenmeye sahibim sonuc bu bahanem yok

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar