Zayıflama Yarışmasi / 3.TAKIM

Bgmce

Baş 94,4 kg Gncl:75.8 kg Hdf:65 kg
Tepki
1.412
Kızlar size bir sır vereyim mi spor salonlarındaki sadece ayak temaslı tartılarak guvenmeyin acayip fark var bugün ölçüm yaptırdım diyetisyenle alakasi yok niye böyle dedim bunlar net değil dedi sonunda hoca birde ücretsiz yapıyorlar yanda da bı stand aspir yağı mi ararsınız , kemik hapimi ,protein tozumu bol bol kadının biri geldi 15 gündür aspir içiyorum yürüyüş yapıyorum diyet yapıyorum yine aynı çıktı diyor :D
O tum salonlarda var galiba esim 65 kilo saglik icin spor salonuna kaydoldu kick boks filan gidiyordu ona da baya baski yapmislar protein tozu ic diye herb. Diye bi markanin urunlerini filan satmaya calismislar. Ama tarti isi garipmis

tugcess

Boy 1.63 G.57,7 *H>>58 **daha da fit olicim**
Tepki
1.073
Geçen hafta 82,5
Bu hafta 83,7
Arti 1,2
aşasın bebiş büyüyoooooo:bayrak:

Kızlar size bir sır vereyim mi spor salonlarındaki sadece ayak temaslı tartılarak guvenmeyin acayip fark var bugün ölçüm yaptırdım diyetisyenle alakasi yok niye böyle dedim bunlar net değil dedi sonunda hoca birde ücretsiz yapıyorlar yanda da bı stand aspir yağı mi ararsınız , kemik hapimi ,protein tozumu bol bol kadının biri geldi 15 gündür aspir içiyorum yürüyüş yapıyorum diyet yapıyorum yine aynı çıktı diyor :D

aynadaki görüntüye güvenmek en mantıklısı yaaa
yanlarındaki ürünler de tam bir fiyaskoymuş
o aspir yağı denen şeyi 10 gün denedim wc problemim için hiç işe yaramadı gereksiz 120 kalori :kavga:

Fittekkkmevsim

Bas 81.5 guncel 79 hedef69
Tepki
661
Kaçamak yapmadan atlatmissin süper
gel kız gel benim acelem yok bu defa adım adım

çok güzel canım

ne konuştuk ne oldu Kamile ptesi eksi olup cuma artı olmakta nedir hani -1 le gelecektin :(

evet benim ona yönelik bı listem vardı sabah yeşil salata ile güne başlayan

boww tebrikler kız sen beni solla çünkü emzirme avantajın var kuzeye tekrar meme mi versem zaten hala unutamadi :D

Pınar tebrikler o kadar tatlı gömdün bu hafta ben artı gelir diyordum şok

Hadi bikendini dinle abla ama tartıdan da çok uzak kalma

Ahhhhh Yasemin dayakliksin ya niye abartiyorsjn sanki ne etkisi oluyor sadece destek amaçlı günde bir iki fincan mucize mi aradın bardak bardak
Doktora git mutlaka altında araban var kimseye deme belki kötü birşey oldu Allah korusun
kız hani ekşi sevindirmişti yedin mi yoksa
Ama tabi ki her ekşi candır
canim haklisin ama aslinda kh yesem bile cok abarti olmadi aslinda az yefim bide aksamlari cok erken yedim normal sartlarda eksi olmam lazimdi regl olmadim ama buna siginmiyorum yanlis beslendim yememek bana yaramiyor amaa bu hafta cok degisik geciyor benim icin moral olarak yerlerdeyim icimden yemekte hazirlamakta gelmiyor ama toparliycam birakmaktansa bu sekildede olsa ditsamda duraklasamda devam edicem ins bunu kiracagim haftaya iyi bi eksi olur ins

Bgmce

Baş 94,4 kg Gncl:75.8 kg Hdf:65 kg
Tepki
1.412
EMZIREN ANNE MENUSU

Ogle.12.30
2 adet sahan yumurta
1 dilim peynir
1 adet salatalik
4 adet top peynir
2 lokma tel peyniri
2 tk kayisi receli
1 dilim tb ekmegi

Ara.15.30
1 buyuk fincan sade turk kahvesi
1 dilim browni

Aksam yemegi 18.30
2 kepce yesil mercimek corbasi
1 adet karniyarik
3 yk bulgur pilavi
Cacik

Su. 2.5 lt

Spor.45 dk eliptik 180 puan
@gülümse_kaderine

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
Kizlar bitürlü gelemedim bugun cok kosturmali gecti uyanir uyanmaz basladi. Doktor randevum vardi sag üst karnimda bi agri oluyor fazla ayakta durunca son 3 aydir falan ama bu aralar cok artti dayanamiyorm bazen oturmam gerkiyor onun icin gittim ama haftaya ultrason olcak kan falan verdm bakalm ne cikcak safra kesesimi acaba diye korkuyorum.

Yarin bursaya gidiyoruz bebiside görcez insallah kücük altinimizida aldik ama ne bicim cikmis fiyatlar ya :)

Bu arada benim almanya isi hala belli degl nezaman gitcegim nezaman gelcegim annemle bugun konuscaktik sabahtan ben hastanedeydm konusamadk aksam onlar disardaydi bakalm birazdan konusursak belli olcak. Esimde sagolsun hic sıkmiyor beni bu konuda sen istedigin gbi yap istedign zaman git gel diyor ama malesef genelde Annemin istedigi gbi oluyor.. neyse ben enazindan 3 haftadan uzun kalamicagmi söyliycem.

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
Pinarcim cok guzel incelmisin tatlim fark harika :)
tatlim sonuna kadar haklisin
Annendir bisey demek istemiyorum ama kizlarin dedigi gibi biraz bencillik yapiyor

omurilige baski olmamasi icin kaslarin guclenmesi gerekiyor cnm

2-3gune bir mola verebilirsin cnm
Bide odem suyu cayi yapsana

Sitede aktif 3-5 kisi var zaten cnm
Bide her yeni gelenle ilgilenecek enerjimizde yok :)
en azindan korktugun gibi degilmis

cok guzel baharcim istikrarinin karsiligiligini almisin

tebrikler fatoscum yine masallah

az ama yanlis besleniyosun kamilem
Dunku menunde sadece karbon
Sabah 1-2dil.ekmek harici karbon alma bi sure pro sebze agirlikli olsun
Ama azda olmasin

belki demir yada b 12 eksikligi vardir cnm

zeynepppp masallah cnm yine ucmusun

o kadar kacamaga ragmen harika bi eksi pinarim

Sagol abla :) evet kacamak vardi ama son zamanlar dikkat ettim bide o ödem suyu bana iyi geliyor gercekten
Annem konusunda haklisin abla depresyonda oldugundan yanlis düsündügünüde anliyamiyor

Selam vermeden dalmisim :)
Herkese tunaydinlar

Kizlar ben bikac hafta izin istiyorum
Yine burdayim sadece kilo ve menu bildirmek istemiyorum bi sure
Moralim bozulmasin diye bugunde tartilmadim
Ins. Eksi kiloyla bildirimlere donecem

Bugun gunes var biraz
Temizlik yapicam

Sen kendini daha iyi billirsn tabi abla iyi gelcekse öyle yap zaten dikkat edersin kesin ama bazen kendimizi tartiyla sıkmamak da önemli gercekten

Süpersiniz kızlar, çok iyi gidiyorsunuz;)

Tünaydın ablam, en iyisini sen bilirsin. Ama özletme kendini tamam mı???

Geçmiş olsun canım, aman su içmeyi ihmal etme ve doktora git mutlaka.

Sagol canimm :)

Kilo bildirimim
Geçen cuma 112.7
Bu cuma 112.4
Fark-300 gr
% 0,27
Çok bişey değiş ama her ekşi candır:D
Bende zaten bi hafta gidiyorsa bi hafta gitmiyor. Alıştım bu duruma...

Her eksi candir cnm haklisin benimde öyle gidwrdi hep 1-2 hafta iyi 1-2 hafta kötu :) takma yeterki tarti düssün hedef gelicek illaki

@P.nrrr ve @Bgmce tebrikler kızlar, süpersiniz :kaalp::kaalp:

Sagol canimm

Geçen hafta 82,5
Bu hafta 83,7
Arti 1,2

Bebisimiz büyüyor masallah :) kac haftalik suanda cnm

Yani spor salonlarindaki tartilar dahami fazla cekiyor tam olayi anliyamadm :) ama o protein tozu aspir tabi alinsin diye cabaliyolar

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Tünaydın kızlar bu hafta gelemedim maşesef kusura bakmayın
Böbreklerimden rahatsızım sabah uyanamamışım ayakta durunca feci ağrıyor doktora gitmedim henüz geçer diye umut ediyorum
Sebebini ben iyi biliyorum içtiğim maydonoz ve bitki çaylarımyaptı kimseyede diyemiyorum inşallah kötü bişey yoktur
Bildirim yapayım hemen
Geçen cumayı hatırlamıyorum
Bu cuma 70.5
Kilo veremedim hareketlerim kısıtlı kusura bakmayın kızlar
tatlim sana onceden de dedik luzumsuz cok fazla iciyosun diye
Bi süre sadece su ic
Cok gecmis olsun

Kilo bildirimim
Geçen cuma 112.7
Bu cuma 112.4
Fark-300 gr
% 0,27
Çok bişey değiş ama her ekşi candır:D
Bende zaten bi hafta gidiyorsa bi hafta gitmiyor. Alıştım bu duruma...
Yani daha iyi olabilirdi
Tabi eksi olmasi guzel
Geçen hafta 82,5
Bu hafta 83,7
Arti 1,2
gecen hafta 82 mis cnm
Artik almaya baslarsin ama yinede dikkat etmeye calis

karar verdinmi salona cnm baslicanmi

Kadin diyet yapiyom demis ama bakalim nasil yapti :)
Diger seyler zaten hikaye

Ben +100 üm
Biri beni bi toparlasa sanki iyi olcak

Yazmıştım ki unutmuşum paylaşmayı
sen boyuna gore zaten ideal kilodasin tatlim

Menum
Sabah7
2d ekmek taze peynir 8zeytin 1tk tereyagi bi iki maydonoz

Ogle12
1yumurta

Aksam 17
4yk kavurma
2yk bulgur pilavi
Salata yogurt

Su 2lt oldu
Spor 30dk yuruyus @gülümse_kaderine
sabahki ekmegin türü ne cnm

Sabah cok erken oldugu icin oglen birazdaha doyurucu olabilirdi
Aksam guzel
Ama aksamlari sifir karbon yapmaya calis

EMZIREN ANNE MENUSU

Ogle.12.30
2 adet sahan yumurta
1 dilim peynir
1 adet salatalik
4 adet top peynir
2 lokma tel peyniri
2 tk kayisi receli
1 dilim tb ekmegi

Ara.15.30
1 buyuk fincan sade turk kahvesi
1 dilim browni

Aksam yemegi 18.30
2 kepce yesil mercimek corbasi
1 adet karniyarik
3 yk bulgur pilavi
Cacik

Su. 2.5 lt

Spor.45 dk eliptik 180 puan
@gülümse_kaderine
bence brovniyi hakettin :)

Menü
2 dlm ekmek
1 dilim peynir
1 yumurta
1yk acı sos
Yeşillik

Öğle
2 çatal patlıcan oturtma
1 dilim ekmek

Akşam
4 köfte
2 YK barbunya
Yoğurt
1 kepçe sütlü havuç corbasi

Ara
1 portakal
1/2 elma

Şu:3 lt spor: 30dk eliptik +35 dk bölgesel + 45dk yürüyüş tempolu
= 120+105+90
=315puan @gülümse_kaderine
sporla beraber gayet guzel cnm

Kizlar bitürlü gelemedim bugun cok kosturmali gecti uyanir uyanmaz basladi. Doktor randevum vardi sag üst karnimda bi agri oluyor fazla ayakta durunca son 3 aydir falan ama bu aralar cok artti dayanamiyorm bazen oturmam gerkiyor onun icin gittim ama haftaya ultrason olcak kan falan verdm bakalm ne cikcak safra kesesimi acaba diye korkuyorum.

Yarin bursaya gidiyoruz bebiside görcez insallah kücük altinimizida aldik ama ne bicim cikmis fiyatlar ya :)

Bu arada benim almanya isi hala belli degl nezaman gitcegim nezaman gelcegim annemle bugun konuscaktik sabahtan ben hastanedeydm konusamadk aksam onlar disardaydi bakalm birazdan konusursak belli olcak. Esimde sagolsun hic sıkmiyor beni bu konuda sen istedigin gbi yap istedign zaman git gel diyor ama malesef genelde Annemin istedigi gbi oluyor.. neyse ben enazindan 3 haftadan uzun kalamicagmi söyliycem.
Safra kesesinin surekli agrisi olmaz normalde cnm arada kolik olarak gelir
Gitmen iyi olmus sonuc cikinca haber ver tatlim

Izin konusunda kendinizi cok zorda birakmicak zamanda gitmeye calis

_ikra_

B:123.6 G:111.6 H:75 Boy:164
Tepki
1.522
Hu huuuu millet nerelerdesiniz yahu kimse kalmamis forumda

Ben o aralar dışardaydım, Aalen diye bi şehir var yakınımızda oraya gittik dolaşmaya. Çarşısında gezip dolaştım ayaklarıma kara sular indi. Akşama da meşhur bi dönercisi varmış 40 yıldır aynı yerde çalışıyormuş ona götürdü eşim. Almanya’da yediğim en güzel dönerdi valla.

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
tatlim sana onceden de dedik luzumsuz cok fazla iciyosun diye
Bi süre sadece su ic
Cok gecmis olsun

Yani daha iyi olabilirdi
Tabi eksi olmasi guzel
gecen hafta 82 mis cnm
Artik almaya baslarsin ama yinede dikkat etmeye calis

karar verdinmi salona cnm baslicanmi

Kadin diyet yapiyom demis ama bakalim nasil yapti :)
Diger seyler zaten hikaye

sen boyuna gore zaten ideal kilodasin tatlim

sabahki ekmegin türü ne cnm

Sabah cok erken oldugu icin oglen birazdaha doyurucu olabilirdi
Aksam guzel
Ama aksamlari sifir karbon yapmaya calis

bence brovniyi hakettin :)

sporla beraber gayet guzel cnm

Safra kesesinin surekli agrisi olmaz normalde cnm arada kolik olarak gelir
Gitmen iyi olmus sonuc cikinca haber ver tatlim

Izin konusunda kendinizi cok zorda birakmicak zamanda gitmeye calis

Valla bakalm ne cikcak abla bende meraktaym haftaya belli olucak insallah kötu birsey cikmaz safra kesesinden bside gelmiyor aklima ama internetten okuyunca agrilaro tutmuyor zaten

Almanya konusunuda anneme biraktm abla ya ayin 12si gidip sonunda anneannemle döncem yada nisan sonu gidip 3 hafta kalicam hadi en fazla 4 hafta olsun dedm ama dha fazla kalamam dedim bakalm Annem düsüncek bi yandan depresyondna dolayi yanliz evde kalmaktan korkuyor babam ablam kardesm de calisiyorlar mecburen arada yanliz kaliyor. O yüzden ay sonu giderm muhtemelen ben.

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
Utanc menüm:

11:30 2 kendi yaptigim pogaca(ortaboy), 2hindifüme salam, 1kk peynir, 5zeytin, domates biber, 1tk sürme cikolata

16:30 yarim tavuk dürüm (disarda esimle yedik 1taneyi)

19:15 1kase tarhana corbasi, 1 kase gövec, 1 kase salata, Ayran

20:30 dondurmali irmik helvasi (hepsini bitirmedim ama fazla geldi yinede farkettim yedikden sonra pismanim :((

1 türk kahvesi
2lt kadar Su
100dk n.tmyürüyüs = 100p

_ikra_

B:123.6 G:111.6 H:75 Boy:164
Tepki
1.522
Menüm
10:30 tiroid ilacı,500 ml su
11:00 1 dilim çavdar ekmeği, 2 inçe dilim ev yapımı sucuk,biber, salatalık,2 tane çay
14:00sade kahve
18:30 1 döner, ayran
19:00 1top çikolatalı dondurma( diğerleri halka tatlısı yedi:))
21:00 2 bardak yeşil çay
Su 2,5 lt( daha çok içerdim aslında ama dışarda wc sorunu yüzünden kısmak zorunda kaldım)
Spor: 1 saat normal tempo yürüyüş.60 puan @P.nrrr
1 saat de mağazalarda dolaştım , kızlarımı memnun ettim .
Ay öncesinde de deve kuşu çiftliğine gittik, az kalsın saçımı kaptırıyordum bitanesine:). Bizim ufaklığın çok hoşuna gitti, bunu yiyelim mi anne diyip durdu. Yumurtasına ilk defa dokundum, ne kadar ağır ve kalın kabuklu bi yumurtası var, çok şaşırdım. Fiyatı da daha çok şaşırttı 25€ dan başlıyor büyüklüğüne göre 35€ ya kadar çıkıyormuş. Karar verdim deve kuşu besleyip köşeyi dönecem;)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar