Canm benm bi önceki diyetisten kuşluk ve ikindi ara öğününde mevye veriyodu. 1 pors ayva da yarımı. Elma orta boysa bir pors. Seninki çok yani bir gün için
Ayy 2 ayva demisim 1 ayva olcak o 1 ayva 1 elma ama yinede cok. Ben ara ogun degil hepsini ayni anda yiyorum ondan fazla.
Bende oyle dedim nisanlima ben gecen ev bakarkende bu mantikta dusundum hic bulamadim dedi bana. Kiralar cok artiyomus o zaman talepte cok diye. Cunku herkes boyle dusunup ev ariyormus bende he tamm dedim tutalim o zaman dedim stress yapmasin bende diye yoksa biliyorum ev bulamicaz senin yuzunden dicek durcak bana sonra. Simdiden ailesi stres yaptirtiyor biz bulamadiniz mi hala diye. Yaaa bide annesi bizi yerlestirme planlarindaymis anneme gideriz senle yerlestiririz kizin rli degmez simdi demis. Tabi nisanlimin annesi bana bisi demedigi icin ona bisi soyleyemedim ama anneme dedim anne tut gozunu seveyim kayinvalidemi kutu kadar ev 2-3 esya nolcak yerlestirmesi birlikte yapariz biz esimle gerekirse balayi donusu yapariz ama yapariz hic gerek yok curcunaya dedim.@Massive65 daha 3 ay varmş düğüne ne bu stres canım bi de ev değiştirenler okulların kapanmasını bekler genelde şimdi bulamazsanızda hazıranda kesin bulursunuz