Zayıflama Yarışmasi / 3.TAKIM

Massive65

Daimi Üye
Tepki
569
Canm benm bi önceki diyetisten kuşluk ve ikindi ara öğününde mevye veriyodu. 1 pors ayva da yarımı. Elma orta boysa bir pors. Seninki çok yani bir gün için

Ayy 2 ayva demisim 1 ayva olcak o 1 ayva 1 elma ama yinede cok. Ben ara ogun degil hepsini ayni anda yiyorum ondan fazla.

@Massive65 daha 3 ay varmş düğüne ne bu stres canım bi de ev değiştirenler okulların kapanmasını bekler genelde şimdi bulamazsanızda hazıranda kesin bulursunuz
Bende oyle dedim nisanlima ben gecen ev bakarkende bu mantikta dusundum hic bulamadim dedi bana. Kiralar cok artiyomus o zaman talepte cok diye. Cunku herkes boyle dusunup ev ariyormus bende he tamm dedim tutalim o zaman dedim stress yapmasin bende diye yoksa biliyorum ev bulamicaz senin yuzunden dicek durcak bana sonra. Simdiden ailesi stres yaptirtiyor biz bulamadiniz mi hala diye. Yaaa bide annesi bizi yerlestirme planlarindaymis anneme gideriz senle yerlestiririz kizin rli degmez simdi demis. Tabi nisanlimin annesi bana bisi demedigi icin ona bisi soyleyemedim ama anneme dedim anne tut gozunu seveyim kayinvalidemi kutu kadar ev 2-3 esya nolcak yerlestirmesi birlikte yapariz biz esimle gerekirse balayi donusu yapariz ama yapariz hic gerek yok curcunaya dedim.

Ponibon

☆Başlgç:80.3☆Güncel:79.3☆Aslaa Vazgeçme☆
Tepki
938
Ben tartildim yine birazcik artidayim hanimlar ama cok degil sukur 82.5 gordugum dusunulurse offf kabus gb
Eski 79.8
Guncel 80.1
Fart +0.3
Yuzde 0.36
82 buçuktan iyi düşmüşsün canm ama 80leri sevmiyorum
Tebriklerr
Geçen hafta 79
Bu hafta 78.1
Fark -0.8
Yüzde 1.14
Geriden gelip geçen bi utanmaz daha :)
Tebrkler canm
Gunaydin bayanlar
Gecen hafta 77.7
Bu hafta 77.9
+200
Ne yazikki :kötü::kavga:bana dayak atabilitsiniz ama arti olmamam gerekiyodu bi turlu regl olamadim iki gundur menu bilem yok ortalarda manyak bi beslenmeye sahibim sonuc bu bahanem yok
Yıllardır yerinde sayanlar takımı mı kursak kamile :(
Kilo bildirimi
Cuma 77.3 kg
Bugun 75.8 kg
Fark 1.5 kg
Yuzde 1.94
Vay vayy vayy bir utanmaz daha :)
Helal valla browniyi haketmişsin :hopp:
Günaydin kizlar, güne cok hizli basladim yazamadim bildirimim gelsin ozaman:

Gecen cuma: 65.4
Güncel: 64.9
Fark: -500gr
Tebrkler pınarr. 64 olmak nasıl bi duygu?
Tünaydın kızlar bu hafta gelemedim maşesef kusura bakmayın
Böbreklerimden rahatsızım sabah uyanamamışım ayakta durunca feci ağrıyor doktora gitmedim henüz geçer diye umut ediyorum
Sebebini ben iyi biliyorum içtiğim maydonoz ve bitki çaylarımyaptı kimseyede diyemiyorum inşallah kötü bişey yoktur
Bildirim yapayım hemen
Geçen cumayı hatırlamıyorum
Bu cuma 70.5
Kilo veremedim hareketlerim kısıtlı kusura bakmayın kızlar
İhmal etme cnm dr git mutlaka
Kilo bildirimim
Geçen cuma 112.7
Bu cuma 112.4
Fark-300 gr
% 0,27
Çok bişey değiş ama her ekşi candır:D
Bende zaten bi hafta gidiyorsa bi hafta gitmiyor. Alıştım bu duruma...
Bncede her eksi candır.haftaya 110un aştına düşersin bnce istesen
Geçen hafta 82,5
Bu hafta 83,7
Arti 1,2
Son aylar bebiş büyüyor. Bn hamileliktw aldığım 10 kilonun altısını son ay almıştım
@Ponibon yine bildirim yapmayaxaksin galiba

Ben +100 üm
Biri beni bi toparlasa sanki iyi olcak

Yazmıştım ki unutmuşum paylaşmayı
Çok değilmş cnm halledersn

Ponibon

Tepki
938
Ayy 2 ayva demisim 1 ayva olcak o 1 ayva 1 elma ama yinede cok. Ben ara ogun degil hepsini ayni anda yiyorum ondan fazla.

Bende oyle dedim nisanlima ben gecen ev bakarkende bu mantikta dusundum hic bulamadim dedi bana. Kiralar cok artiyomus o zaman talepte cok diye. Cunku herkes boyle dusunup ev ariyormus bende he tamm dedim tutalim o zaman dedim stress yapmasin bende diye yoksa biliyorum ev bulamicaz senin yuzunden dicek durcak bana sonra. Simdiden ailesi stres yaptirtiyor biz bulamadiniz mi hala diye. Yaaa bide annesi bizi yerlestirme planlarindaymis anneme gideriz senle yerlestiririz kizin rli degmez simdi demis. Tabi nisanlimin annesi bana bisi demedigi icin ona bisi soyleyemedim ama anneme dedim anne tut gozunu seveyim kayinvalidemi kutu kadar ev 2-3 esya nolcak yerlestirmesi birlikte yapariz biz esimle gerekirse balayi donusu yapariz ama yapariz hic gerek yok curcunaya dedim.
Kayınvalidenin hevesi var galiba yapsınlar canm hep beraber yerleştirin. Ben tam garip bi kuştum kendi aileme 10 saat eşimn ailesine 2.5 saat uzaklıkta bi şehirde ev kurduk eşimle ikimiz yerleştirdik insan iş yapmasada yanında birilerini istiyo sonçta yeni gelin evi

Ponibon

Tepki
938
canım devir çok değişti. insanlar ciddi anlamda birbirlerinin üzüntüsünden besleniyor, mutlu oluyor. Ne ayıp kaldı, ne edep kaldı dünyada. evet böyle şeyler çok can sıkıcı ama etkisinde kalmamaya çalış.
geçen hafta yolda yürürken yaşlı bir amca kalem satmak istedi, zamanında bir dilencinin bedduası yüzünden engelli olanlar dışında hiç kimseye para vermicem deyip sadece lösev e bağışta bulunma kararı almıştım. Amcanın haline dayanamayıp para verdim, bir şey al yoksa almam paranı dedi. 1 tane kalem aldım, ettiği dua öyle dokundu ki bana. Gerçekten ihtiyacı olanları anlayamadığımız için insanlıktan nasıl da uzaklaştırmışlar bizi diye düşündüm.
ama zamanla sindire sindire bu hale getirdiler bizi.

dönüş vakti geldiğinde annen seni bırakmazsa nolacak :) değişiklik her türlü iyidir, diyete de ruha da iyi gelir :) tadını çıkar Almanyanın
dün de hoşafa başladım, bakalım düzelecek mi? ocak ayından önce bende de yoktu hiç böyle bir sorun. ocaktan beri de bitmiyor, düzelmiyor. ama düzeltecem göbüşüm patlamadan düzeltecem :D
mevsim değişikliği tatlı isteğimizi artırıyor sanırım. olabildiğince dizginlemeye çalışıyorum.

hayırlı olsun, güzel günlerde kahkaha dolu sofralarınızda kullan güzelim.

fitness aletleriyle spor yapma ama beline iyi gelmez, daha çok pilates yapman gerek. Almanya da şartlar hocalar nasıldır bilmiyorum , iyi araştır olur mu. bel sağlığı önemli

gaz modundan çıksan, sadece sağlıklı beslemeye odaklansan abla. sürekliliğin sağlanamaması zihnimizle alakalı çünkü.

kız poni, ağlama krizini halley mi geçirecek, gazoz mu? kalk aynadaki sana a bak ve dedi ki, ben kendimi çok seviyorum, güçlüyüm, mutluyum.
beyni olumla, o tartıdan da in önce sağlıklı beslenmeye alıştır kendini, zihnini.

canım saç egzeması bende de var, doktor losyon ve medikal şampuan vermişti. medikal şampuanı haftada 1 kez, losyonu da normalde günde 2 kere ama ben 1 kere uyguluyorum ve çok iyi geliyor. tamame iyileşmiyor sadece şikayetlerini azaltıyor.

nasıl genciz kız. sabah 6 akşam 10 valla çok yorucu :) sen bir de haftasonu gör beni :)

sopayı vuran vurana haha
Çok haklısın cnm. Allahım apartmanda biri yüksek sesle kolbastı açmış haftasonu sabahın bu saatinde. Bu ne enerji :)

Fittekkkmevsim

Bas 81.5 guncel 79 hedef69
Tepki
661
Gunaydin bayanlar nasilsiniz bugun ben bugun nolursa olsun iyi olicim baska caresi yok geri geri gitmekten biktim birde benim evde spor yapmam lazim muhakkak ins bugun yapicam onuda yurumek hic dokunmuyor bana aksama kadar yurume halinde oldugumdanmidir ne benim jillian lesli bisey yapmam sart dun gece 12,ye kadar temizligimi yaptim.sabah erkenden kalktim buzdolabini twmizledim birazdan tuvalet banyo sonra merdivenleri temizliycem cocuklara bes cayi yapicam ama ben zararsiz seyler yiycem balkon yada bahce keyfi yapcaz kizim cok istiyor neyse cok yazdim hadiiii gorusuruz

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Utanc menüm:

11:30 2 kendi yaptigim pogaca(ortaboy), 2hindifüme salam, 1kk peynir, 5zeytin, domates biber, 1tk sürme cikolata

16:30 yarim tavuk dürüm (disarda esimle yedik 1taneyi)

19:15 1kase tarhana corbasi, 1 kase gövec, 1 kase salata, Ayran

20:30 dondurmali irmik helvasi (hepsini bitirmedim ama fazla geldi yinede farkettim yedikden sonra pismanim :((

1 türk kahvesi
2lt kadar Su
100dk n.tmyürüyüs = 100p
aksamki tatli biraz fazla olmus

Menüm
10:30 tiroid ilacı,500 ml su
11:00 1 dilim çavdar ekmeği, 2 inçe dilim ev yapımı sucuk,biber, salatalık,2 tane çay
14:00sade kahve
18:30 1 döner, ayran
19:00 1top çikolatalı dondurma( diğerleri halka tatlısı yedi:))
21:00 2 bardak yeşil çay
Su 2,5 lt( daha çok içerdim aslında ama dışarda wc sorunu yüzünden kısmak zorunda kaldım)
Spor: 1 saat normal tempo yürüyüş.60 puan @P.nrrr
1 saat de mağazalarda dolaştım , kızlarımı memnun ettim .
Ay öncesinde de deve kuşu çiftliğine gittik, az kalsın saçımı kaptırıyordum bitanesine:). Bizim ufaklığın çok hoşuna gitti, bunu yiyelim mi anne diyip durdu. Yumurtasına ilk defa dokundum, ne kadar ağır ve kalın kabuklu bi yumurtası var, çok şaşırdım. Fiyatı da daha çok şaşırttı 25€ dan başlıyor büyüklüğüne göre 35€ ya kadar çıkıyormuş. Karar verdim deve kuşu besleyip köşeyi dönecem;)
hic gormedim devekusu yumurtasi :)
Tam anlamadim Aahena mi geldiniz

Doner ekmeksizse menu guzel

Anam birinci takımda tek ben kalmışım, bari takımları ortadan kaldırın da yanlız kalmayayım.
iremin heralde neti yok

Günaydın hanımlarrr :kalp::kalp:
Dün sizi dinleyip spor yapmadım hazır spor yapmamısken evi temizliyim dedim bgnde uyandım şimdi nişanşıyla buluşmadan önce spora gidicem. Bu hafta inş çok güzel geçiçek. Meyveyi azaltmam lazım diye düşündüm sizcede azaltmalıyım dimi? 2 ayva 1 rlma çok dimi?
hizli kilo vermek icin meyveyi azaltmak gerekir cnm

Dünkü menüm

Sabah 8:00
2 yumurtadan peynirli omlet

Öğlen 12.00
1 kase mervimek çorbası
150 gr tavuk gögüs fırında
1 dilim kepek ekmeği

Akşam 17.00
4 kara lahana yaprağı , 1 yeşil elma püresi
1 ayva ( dayanamadım buna yemesem olurdu)

Ara 21.00
Kahve sutsuz sekersiz

Spor 1 saat tempolu yürüyüş 60*2=120 @gülümse_kaderine

Su : 2 lt
ozellikle meyve yenecekse oglene kadar 1 por. Yiyebilirsin

Wc problemi gidince o fazlalikta gidicek canim ins. Bol posali seyler tuketsen bana meyva bire ir geldigi anladim son 3 gundur kabuklu tabiki. Hatta en son miden bozdum resmen. Ayva elma salatik havuc . Yiyorum ama tabi su purelerde bagirsaklarimi calistirmis olabilir gunde 3 defa wc ye gidiyorum. Kucuk icin bile 3 gitmedigim olurken bide.

O zaman ablam iyi bir yerde bilincli bir spor yapmam lazim desene. Benim annedede vel fitigi ve dizlerinde sorun varken doktor taaa onceleri spir yaptirmisti baya guclenip iyi hale gelmistti ama onun sporu mesela benimkinden cok farkliydi. Sukur abla + 300 e cok korkmustum valla. 82 cikicam diye. Ayril abla biraz izne ama kopma burdan bana iyi geldi. Listede olmayinca stres bira olsun azaliyor biz bira fazla taktik bu ara bide arti cikinca kotu hisetmeye basladik kendimizi yalniz sunu anlafim yas ilerledikce hakikatten kilo vermek cok zorlasiyormus bu yuzden 30 yas ustu tum hanimlari kilo veren tebrik ediyorum 25 yasindayken patir patir giden kilolar simdi gitsin diye yapmafigim kalmiyir ama yapisiyorlar
Hele bide 40 i gecin daha da zorlasiyor
Bende onceden cok kolay verirdim
Her sene metobolizma yavasliyor

Ben günaydın demeden daldım

Günaydın kızlarr :)

3 gündür düzenli 1 saat yürüyüşe başladım. Menülerimi düzene sokamadım daha gr irade yok istek çok
Istek olmasida guzel :)

Tartıldım çok korkarak şükür geçen haftayla sabit çıktım
Kilom 79.3
dikkat etmeden sabit cikiyosan ne guzel cnm

Günaydinlar kizlar bize yol görunuyor bugun bursaya gidiyoruz insallah :)
iyi yolculuklar tatlim

Gunaydin bayanlar nasilsiniz bugun ben bugun nolursa olsun iyi olicim baska caresi yok geri geri gitmekten biktim birde benim evde spor yapmam lazim muhakkak ins bugun yapicam onuda yurumek hic dokunmuyor bana aksama kadar yurume halinde oldugumdanmidir ne benim jillian lesli bisey yapmam sart dun gece 12,ye kadar temizligimi yaptim.sabah erkenden kalktim buzdolabini twmizledim birazdan tuvalet banyo sonra merdivenleri temizliycem cocuklara bes cayi yapicam ama ben zararsiz seyler yiycem balkon yada bahce keyfi yapcaz kizim cok istiyor neyse cok yazdim hadiiii gorusuruz
kamile sen neye canini sıktın cnm

Masallah pek hamaratmisin isleri bitirmisin

askrhpozitif

Daimi Üye
Tepki
1.465
Sagol abla :) evet kacamak vardi ama son zamanlar dikkat ettim bide o ödem suyu bana iyi geliyor gercekten
Annem konusunda haklisin abla depresyonda oldugundan yanlis düsündügünüde anliyamiyor

Sen kendini daha iyi billirsn tabi abla iyi gelcekse öyle yap zaten dikkat edersin kesin ama bazen kendimizi tartiyla sıkmamak da önemli gercekten

Sagol canimm :)

Her eksi candir cnm haklisin benimde öyle gidwrdi hep 1-2 hafta iyi 1-2 hafta kötu :) takma yeterki tarti düssün hedef gelicek illaki

Sagol canimm

Bebisimiz büyüyor masallah :) kac haftalik suanda cnm

Yani spor salonlarindaki tartilar dahami fazla cekiyor tam olayi anliyamadm :) ama o protein tozu aspir tabi alinsin diye cabaliyolar
30 haftalık olduk canım çok sukur son 10 hafta inşallah

gecen hafta 82 mis cnm
Artik almaya baslarsin ama yinede dikkat etmeye calis
o zaman 2 kiloya yakın almışım abla ama bu hafta geç saatlerde yedim durdum hepsini bebek aldığını sanmıyorum :d

Massive65

Daimi Üye
Tepki
569

Tebriklerr

Tebrkler canm

Son aylar bebiş büyüyor. Bn hamileliktw aldığım 10 kilonun altısını son ay almıştım

Bende sevmiyorum 8 liler cok fazla geliyor 7 liler eh iste 6 lar candir. Ama gidip gidip 8 lere saplaniyorum. Neyse hepsi bi anda gidivercek ins ben spora devam

Kayınvalidenin hevesi var galiba yapsınlar canm hep beraber yerleştirin. Ben tam garip bi kuştum kendi aileme 10 saat eşimn ailesine 2.5 saat uzaklıkta bi şehirde ev kurduk eşimle ikimiz yerleştirdik insan iş yapmasada yanında birilerini istiyo sonçta yeni gelin evi
ya canim yeni gelin evi denince sikir sikir esyalar geliyor insanin aklina hersey 4+4 luk ben bunu istemiyorum ki ben cok esyada istemiyorum ben icine gireyim yavas yavas almak istiyorum bi yatak odasi kafi simdidlik eee yatak odamimi yerlestircekler gelince kalcak yer yok evde kalcaklar bi yatak odasi olcak olmucak belki onlar gelicek diye haldor haldir esya almak istemiyorum. Cok yoruldum kirmadan anlatmaya calisiyorum dinlemiyorlar ceyiz istemiyorum istanbulda evler zaten kutu kadar dedim ev baktik 2+1 mis odalar kutu kadar kulumu acinda 2 duvara dokunabiliyorum nasil sigcaz bilmiyoruz bide danteller boyamalar yastiklar yaptiriyor. Almayincada kirilcak. Mutfakta ben donemiyorum nereye koyayim masayida ustube dantel orteyim. Cok esyam olsa gelsinler basimin ustune cok severim bende ama yok iste ben yavas yavas dedikce gelince paldir kuldur esya almaya kalkiscaklar biliyorum basima gelcekleri kizin masasi yok alalim kizin koltugu yok alalim. Bunu duzgun bir dille anlatmam lazim ama nasil

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Bende sevmiyorum 8 liler cok fazla geliyor 7 liler eh iste 6 lar candir. Ama gidip gidip 8 lere saplaniyorum. Neyse hepsi bi anda gidivercek ins ben spora devam

ya canim yeni gelin evi denince sikir sikir esyalar geliyor insanin aklina hersey 4+4 luk ben bunu istemiyorum ki ben cok esyada istemiyorum ben icine gireyim yavas yavas almak istiyorum bi yatak odasi kafi simdidlik eee yatak odamimi yerlestircekler gelince kalcak yer yok evde kalcaklar bi yatak odasi olcak olmucak belki onlar gelicek diye haldor haldir esya almak istemiyorum. Cok yoruldum kirmadan anlatmaya calisiyorum dinlemiyorlar ceyiz istemiyorum istanbulda evler zaten kutu kadar dedim ev baktik 2+1 mis odalar kutu kadar kulumu acinda 2 duvara dokunabiliyorum nasil sigcaz bilmiyoruz bide danteller boyamalar yastiklar yaptiriyor. Almayincada kirilcak. Mutfakta ben donemiyorum nereye koyayim masayida ustube dantel orteyim. Cok esyam olsa gelsinler basimin ustune cok severim bende ama yok iste ben yavas yavas dedikce gelince paldir kuldur esya almaya kalkiscaklar biliyorum basima gelcekleri kizin masasi yok alalim kizin koltugu yok alalim. Bunu duzgun bir dille anlatmam lazim ama nasil
Bende karisilmasi taraftari degilim
Herkes kendi oturacak, kendi kullanacak istedigi gibi alsin

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Benimde işlerim var
Dun mutfak yatak odasi penceresini silip tullerini yikayip astim
Mutfak dolaplarini sildim bi taraftan camasirlar yikandi
Bugunde oturma odasini halledecem
Penceresini silip koltuklari cekecem
Cikabilirsem bahçede de bi suru is var

Fittekkkmevsim

Bas 81.5 guncel 79 hedef69
Tepki
661
@Seyda94 telde yok valla tam takip edemiyorum ne oldu Babanın durumu

@Fittekkkmevsim sözümü aldım tekrar bak

@Bgmce o kahvaltının üstüne browniyi nasıl yedin
Valla kacamak falan yaiyorum ins iyi olacak bu hafta sizumu tutucam
tatlim sana onceden de dedik luzumsuz cok fazla iciyosun diye
Bi süre sadece su ic
Cok gecmis olsun

Yani daha iyi olabilirdi
Tabi eksi olmasi guzel
gecen hafta 82 mis cnm
Artik almaya baslarsin ama yinede dikkat etmeye calis

karar verdinmi salona cnm baslicanmi

Kadin diyet yapiyom demis ama bakalim nasil yapti :)
Diger seyler zaten hikaye

sen boyuna gore zaten ideal kilodasin tatlim

sabahki ekmegin türü ne cnm

Sabah cok erken oldugu icin oglen birazdaha doyurucu olabilirdi
Aksam guzel
Ama aksamlari sifir karbon yapmaya calis

bence brovniyi hakettin :)

sporla beraber gayet guzel cnm

Safra kesesinin surekli agrisi olmaz normalde cnm arada kolik olarak gelir
Gitmen iyi olmus sonuc cikinca haber ver tatlim

Izin konusunda kendinizi cok zorda birakmicak zamanda gitmeye calis
Tam bugday abla
Günaydın hanımlarrr :kalp::kalp:
Dün sizi dinleyip spor yapmadım hazır spor yapmamısken evi temizliyim dedim bgnde uyandım şimdi nişanşıyla buluşmadan önce spora gidicem. Bu hafta inş çok güzel geçiçek. Meyveyi azaltmam lazım diye düşündüm sizcede azaltmalıyım dimi? 2 ayva 1 rlma çok dimi?
meyve bende kilo aldiriyor canim bence bir tane yeterli

Hep beraber toparlaniyoruz bu hafta bak yaz geldi nerdeyse havalar isindi hadi beyaz tshirtlerimiz icin yapalim bunu

Yaaa canim bu hafta gel bisiler yapalim senle.sen bozuk ben moral bozuk toplanmaliyiz beraberce

Yaz yaz ki bizde soylenelim hep berAber:krnz: saka saka kimbilir senin utaniyorum dedigin nedir bisi cikmaz ondan
Evet canim ben cok kaearliyim bu hafta icin

Tebriklerr

Tebrkler canm

valla tam adini koymussun bizim icin

Bgmce

Baş 94,4 kg Gncl:75.8 kg Hdf:65 kg
Tepki
1.412
Sinirlerim alt ust oldu. Ayin 20sinde 9 ayimiz bitecek ne dogru duzgun ek gida aliyor ne bisey yiyor. Beni emmek haricinde karnini doyurabilecegim bir yontem yok ! Bulamadim. Cuma mulakata gidecegim ne kadar kalacagim belli degil alistirayim diye dun mama aldim. Ilk iki ay zaten mama takviyeli beslenmistik o zaman ne guzel yiyen cocuk simdi mamayi yemiyor. Biberonla verdim bardakla verdim acken verdim uykuda verdim ye-mi-yor... ben simdi nasil birakip gidicem bu bebegi. Ben yokken ac duracak yine yemeyecek birsey biliyorum oyle olunca ne susar ne uyur. Moralim cok bozuk artik sasirdim ne yapacagimi sinirden oturdum agliyorum.

elzn4260

Daimi Üye
Tepki
516
Herkese merhaba uzun zaman oldu giremedim kızımın hastalık sonrası girdiği ruh hali bizim psikolojimizi bozdu gece boyu ağlıyor sadece emmek istiyor gunduz su bile icmek istemiyor meme ağzından çıktığı anda yirtiuor ortalığı babasına bile gitmek istemiyor gündüz uyku yok gece boyu kucağımda geziyor lac kez buraya girdim yazdiklarimi sildim çıktım sürekli olumsuz şeylerle sizi de sıkmak istemedim ama tek başıma da çıkamıyorum işin içınden üstüne 2 aylık hamileyim şok tan cikamadik henüz kızım küçücük halsızlık mide bulantısı bu kadar şeyin üstüne cila oldu Allah büyük benden haberler böyle

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar