Zayıflama Yarışmasi / 3.TAKIM

Bgmce

Baş 94,4 kg Gncl:75.8 kg Hdf:65 kg
Tepki
1.412
Herkese merhaba uzun zaman oldu giremedim kızımın hastalık sonrası girdiği ruh hali bizim psikolojimizi bozdu gece boyu ağlıyor sadece emmek istiyor gunduz su bile icmek istemiyor meme ağzından çıktığı anda yirtiuor ortalığı babasına bile gitmek istemiyor gündüz uyku yok gece boyu kucağımda geziyor lac kez buraya girdim yazdiklarimi sildim çıktım sürekli olumsuz şeylerle sizi de sıkmak istemedim ama tek başıma da çıkamıyorum işin içınden üstüne 2 aylık hamileyim şok tan cikamadik henüz kızım küçücük halsızlık mide bulantısı bu kadar şeyin üstüne cila oldu Allah büyük benden haberler böyle
Allah bagislasin canim anali babali buyutmeyi nasip etsin. Kuzuna da cok gecmis olsun her bebisin bi problemi oluyor galiba cocukcagiz da yiprandi hastaliktan o yuzden senin yaninda kendini daha huzurlu hissediyordur. Toparlar yakinda. Planli degildi galiba 2. Hamile olma dusuncesi guzel ama zorluklari da olacak Allah yardimcin olsun canim

elzn4260

Daimi Üye
Tepki
516
Allah bagislasin canim anali babali buyutmeyi nasip etsin. Kuzuna da cok gecmis olsun her bebisin bi problemi oluyor galiba cocukcagiz da yiprandi hastaliktan o yuzden senin yaninda kendini daha huzurlu hissediyordur. Toparlar yakinda. Planli degildi galiba 2. Hamile olma dusuncesi guzel ama zorluklari da olacak Allah yardimcin olsun canim
Allah razı olsun canım plansızdi zaten adet bile olmuyodum kaşık ağrılarım vardı kist mi oldu diye Dr a bile gitmiştim o zaman bile varmış şaka gibi o yüzden çok şaşırdım üstelik kızım rahatsızlandıginda röntgen bile cektirdik bende vardım odada. Yeni öğrendik sayılır. Allah büyük sağlıkla kavusuruz inşallah . Senin kız da bizim gibi biraz huzursuz sanırım yeme problemi var bizde çıkamadık işin içinden Allah hepimizin yardımcısı olsun . Mülakat varmış senin hayırlı olur inşallah canım

Bgmce

Tepki
1.412
Allah razı olsun canım plansızdi zaten adet bile olmuyodum kaşık ağrılarım vardı kist mi oldu diye Dr a bile gitmiştim o zaman bile varmış şaka gibi o yüzden çok şaşırdım üstelik kızım rahatsızlandıginda röntgen bile cektirdik bende vardım odada. Yeni öğrendik sayılır. Allah büyük sağlıkla kavusuruz inşallah . Senin kız da bizim gibi biraz huzursuz sanırım yeme problemi var bizde çıkamadık işin içinden Allah hepimizin yardımcısı olsun . Mülakat varmış senin hayırlı olur inşallah canım
Yeme problemini bir asamadik ki canim bastan beri ek gidaya karsiyiz artik sasirdim ne yaoacagimi. Mulakat icinde sagol canim hayirlisi olsun nasipte varsa olacaktir. Adet olmayinca insanin aklina da gelmez tabi hayirlisi olsun. Kac haftalik su anda

elzn4260

Daimi Üye
Tepki
516
Yeme problemini bir asamadik ki canim bastan beri ek gidaya karsiyiz artik sasirdim ne yaoacagimi. Mulakat icinde sagol canim hayirlisi olsun nasipte varsa olacaktir. Adet olmayinca insanin aklina da gelmez tabi hayirlisi olsun. Kac haftalik su anda
yeme sorunu bizim de en başından beri vardı zaten alerji diyeti sinirlamisti kendine yemek istemiyor artık büyüdüler anne sütü dışında da beslenmeleri lazım ama yok . Biz bi süredir diyeti açtık çok şükür daha iyiyiz süt ve süt ürünleri alerjimız bitti yumurta beyazı kaldı sadece.
Benim yeni sincap 8 haftalik olmuş teyzesi inşallah hayırlısı ile sona ulaşıriz. Hafta içi kendi Dr imla kontrol var çok kızacak bana en az 2 yıl demişti çok fazla iğne ve ilaç kullandığım için :)

Bgmce

Tepki
1.412
yeme sorunu bizim de en başından beri vardı zaten alerji diyeti sinirlamisti kendine yemek istemiyor artık büyüdüler anne sütü dışında da beslenmeleri lazım ama yok . Biz bi süredir diyeti açtık çok şükür daha iyiyiz süt ve süt ürünleri alerjimız bitti yumurta beyazı kaldı sadece.
Benim yeni sincap 8 haftalik olmuş teyzesi inşallah hayırlısı ile sona ulaşıriz. Hafta içi kendi Dr imla kontrol var çok kızacak bana en az 2 yıl demişti çok fazla iğne ve ilaç kullandığım için :)
Yavrum benim ya simdi kalp sesleri de baslamistir onun :) planlayarak olmadi sonucta nasipten otesi yokmus anlayacaktir. Diyeti asmaniza sevindim sende o da zorlaniyordu insallah 1 yasina kadar onuda yener rahat rahat yemeye baslar herseyi. Benimkinin yiyecek alerjisi yok ama yemeye alerjisi var nasil inat nasil inat ne zaman boyle istahla yemeye baslayacak merak ediyorum

Fittekkkmevsim

Bas 81.5 guncel 79 hedef69
Tepki
661
aksamki tatli biraz fazla olmus

hic gormedim devekusu yumurtasi :)
Tam anlamadim Aahena mi geldiniz

Doner ekmeksizse menu guzel

iremin heralde neti yok

hizli kilo vermek icin meyveyi azaltmak gerekir cnm

ozellikle meyve yenecekse oglene kadar 1 por. Yiyebilirsin

Hele bide 40 i gecin daha da zorlasiyor
Bende onceden cok kolay verirdim
Her sene metobolizma yavasliyor

Istek olmasida guzel :)

dikkat etmeden sabit cikiyosan ne guzel cnm

iyi yolculuklar tatlim

kamile sen neye canini sıktın cnm

Masallah pek hamaratmisin isleri bitirmisin
Abla gecen hafta koyr gittik ya hic bisey yapamadim bu haftada temizliyip vakitlice biraz dinleneyim diye sikistirilmis calisma yapiyorum
Bende sevmiyorum 8 liler cok fazla geliyor 7 liler eh iste 6 lar candir. Ama gidip gidip 8 lere saplaniyorum. Neyse hepsi bi anda gidivercek ins ben spora devam

ya canim yeni gelin evi denince sikir sikir esyalar geliyor insanin aklina hersey 4+4 luk ben bunu istemiyorum ki ben cok esyada istemiyorum ben icine gireyim yavas yavas almak istiyorum bi yatak odasi kafi simdidlik eee yatak odamimi yerlestircekler gelince kalcak yer yok evde kalcaklar bi yatak odasi olcak olmucak belki onlar gelicek diye haldor haldir esya almak istemiyorum. Cok yoruldum kirmadan anlatmaya calisiyorum dinlemiyorlar ceyiz istemiyorum istanbulda evler zaten kutu kadar dedim ev baktik 2+1 mis odalar kutu kadar kulumu acinda 2 duvara dokunabiliyorum nasil sigcaz bilmiyoruz bide danteller boyamalar yastiklar yaptiriyor. Almayincada kirilcak. Mutfakta ben donemiyorum nereye koyayim masayida ustube dantel orteyim. Cok esyam olsa gelsinler basimin ustune cok severim bende ama yok iste ben yavas yavas dedikce gelince paldir kuldur esya almaya kalkiscaklar biliyorum basima gelcekleri kizin masasi yok alalim kizin koltugu yok alalim. Bunu duzgun bir dille anlatmam lazim ama nasil
bence keske daha buyyk bi ev tutup her sey i alin cunku sonradan biri olsa biri olmuyor sekil a ben

Fittekkkmevsim

Bas 81.5 guncel 79 hedef69
Tepki
661
Sinirlerim alt ust oldu. Ayin 20sinde 9 ayimiz bitecek ne dogru duzgun ek gida aliyor ne bisey yiyor. Beni emmek haricinde karnini doyurabilecegim bir yontem yok ! Bulamadim. Cuma mulakata gidecegim ne kadar kalacagim belli degil alistirayim diye dun mama aldim. Ilk iki ay zaten mama takviyeli beslenmistik o zaman ne guzel yiyen cocuk simdi mamayi yemiyor. Biberonla verdim bardakla verdim acken verdim uykuda verdim ye-mi-yor... ben simdi nasil birakip gidicem bu bebegi. Ben yokken ac duracak yine yemeyecek birsey biliyorum oyle olunca ne susar ne uyur. Moralim cok bozuk artik sasirdim ne yapacagimi sinirden oturdum agliyorum.
Canim yemeyen cocuk naparsan yap yemiyor vicdan azabi yapma cunku senden degil benim kizda oyleleydi yemezdi simdi masallah i var zirt pirt acikiyo ama cok cektim bende gececek stres yapma
Herkese merhaba uzun zaman oldu giremedim kızımın hastalık sonrası girdiği ruh hali bizim psikolojimizi bozdu gece boyu ağlıyor sadece emmek istiyor gunduz su bile icmek istemiyor meme ağzından çıktığı anda yirtiuor ortalığı babasına bile gitmek istemiyor gündüz uyku yok gece boyu kucağımda geziyor lac kez buraya girdim yazdiklarimi sildim çıktım sürekli olumsuz şeylerle sizi de sıkmak istemedim ama tek başıma da çıkamıyorum işin içınden üstüne 2 aylık hamileyim şok tan cikamadik henüz kızım küçücük halsızlık mide bulantısı bu kadar şeyin üstüne cila oldu Allah büyük benden haberler böyle
hayirlisi olsun canim her cocuk nasibiyle gelir zor olur ama buyuyunce unutursun merak etme ins en kisa zamanda bebeginde iyi olur

elzn4260

Daimi Üye
Tepki
516
Yavrum benim ya simdi kalp sesleri de baslamistir onun :) planlayarak olmadi sonucta nasipten otesi yokmus anlayacaktir. Diyeti asmaniza sevindim sende o da zorlaniyordu insallah 1 yasina kadar onuda yener rahat rahat yemeye baslar herseyi. Benimkinin yiyecek alerjisi yok ama yemeye alerjisi var nasil inat nasil inat ne zaman boyle istahla yemeye baslayacak merak ediyorum
kalp atışlarıni gördüm çok şükür zaten direk ultrasonda gördük kan testi filan olmadı :) Rabbim çok büyük hayırlısı olsun inşallah. Diyet bitti ama kızım hala genel diyet modunda yazdıklarını okuyunca yanlız değilsin demek için hemen yazmak istedim bizde varız diye inşallah bizimkilerde tez zamanda doya doya yemek yerler

elzn4260

Daimi Üye
Tepki
516
Canim yemeyen cocuk naparsan yap yemiyor vicdan azabi yapma cunku senden degil benim kizda oyleleydi yemezdi simdi masallah i var zirt pirt acikiyo ama cok cektim bende gececek stres yapma
hayirlisi olsun canim her cocuk nasibiyle gelir zor olur ama buyuyunce unutursun merak etme ins en kisa zamanda bebeginde iyi olur
orası muhakkak Rabbim nasip etti kızıma kardes biraz erken oldu ama belki daha iyi olacak hayırlısı gerçekten annem gelecekmış öyle dedi yanlız bakmayacam yani :) ben büyükle ilgilenirim gezeriz biz sende ufaklıkla ilgilenirsin diyo

Hiç

Daimi deli hedef: aynalar
Tepki
3.081
@Bgmce @elzn4260 benimki 3 yaş oldu hala peşinde koşuyorum takılmayin bı noktada başlayacaktir :) bu arada Merve hayırlı olsun nasipten ötesi yok ben 4.aylikti yeğenin kızı hamile olduğunu öğrendi hemde ria ile karşı komşum da aynı nasibi varmış demek ki

Hiç

Tepki
3.081
Sinirlerim alt ust oldu. Ayin 20sinde 9 ayimiz bitecek ne dogru duzgun ek gida aliyor ne bisey yiyor. Beni emmek haricinde karnini doyurabilecegim bir yontem yok ! Bulamadim. Cuma mulakata gidecegim ne kadar kalacagim belli degil alistirayim diye dun mama aldim. Ilk iki ay zaten mama takviyeli beslenmistik o zaman ne guzel yiyen cocuk simdi mamayi yemiyor. Biberonla verdim bardakla verdim acken verdim uykuda verdim ye-mi-yor... ben simdi nasil birakip gidicem bu bebegi. Ben yokken ac duracak yine yemeyecek birsey biliyorum oyle olunca ne susar ne uyur. Moralim cok bozuk artik sasirdim ne yapacagimi sinirden oturdum agliyorum.
Birlikte gitseniz de emzirip girsen hava güzel arabasında baksa annen zor biliyorum ama ben çanta gibi heryere götürüyordum aynı seninki gibiydi
Birde belki senden yemez ama annenden yer genelde öyle cinslik yaparlar

Hiç

Tepki
3.081
İyi akşamlar takimin durumu ortada takımın diyorum birinci takım zaten tek kişi kalmış bu yarışma işi burda yurumedi kızlar apaçık belli çünkü kişi yok yeni gelen yok üye yok heyecanda kalmadı bı grup zaten kıdemli şişko
Bı grup mezun oldu kayıp haklı olarak
Surda adam akıllı diyet yapan bı @_ikra_ @Bgmce @Beyazpapatyammm var ki @Beyazpapatyammm da zaten ne muhabbete katılıyor ne uğruyor yani başarısının sırrı geçmişi okumamasi belki de :D @Beyazpapatyammm
Bilmiyorum bu duruma nasıl cozum bulacağız ama gidişat ortada saydığım üç kişide mezun olunca körler sağırlar olarak kalacağız

Hiç

Tepki
3.081
Menü

Sabah(9:00)
1 yumurta ile menemen
1 dilim peynir
2 dilim ekmek

Ara(14:30)
8 çilek
3 parmak boy glisini
Çay.

Akşam(18:00)
3 orta boy köfte
3 YK pırasa
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı acı ezme
1 kk peynir

Peynir acı ve ekmek extra olunca bende çıkıp extra yürüyüs yaptım

Su : 3lt spor: 45 dk eliptik+ 35dk workout bölgesel + 45 dk tempolu yürüyüş

180+105+90= 375 puan @gülümse_kaderine

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
İyi akşamlar takimin durumu ortada takımın diyorum birinci takım zaten tek kişi kalmış bu yarışma işi burda yurumedi kızlar apaçık belli çünkü kişi yok yeni gelen yok üye yok heyecanda kalmadı bı grup zaten kıdemli şişko
Surda adam akıllı diyet yapan bı @_ikra_ @Bgmce @Beyazpapatyammm var ki @Beyazpapatyammm da zaten ne muhabbete katılıyor ne uğruyor yani başarısının sırrı geçmişi okumamasi belki de :D @Beyazpapatyammm
Bilmiyorum bu duruma nasıl cozum bulacağız ama gidişat ortada saydığım üç kişide mezun olunca körler sağırlar olarak kalacağız

Haklisin cnm aslinda ben nekadar mezunda olsam geliyorm menülermi bile paylasiyorm hani sizinle burda biseyler paylasmak hosuma gidiyor ama dedign gbi katilim cok az kimsenin heycani kalmadi sanki ben mevsimden diye düsündm hep ama sanirim öyle degil.
ne bilym ben persembe bile hala ayni heycanla detoks yapiyorm cumalari heycanlaniyorm kendimede sasiriyorm bazen :)) ama böyle neolur bilemiyorm..

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
Iyi aksamlar kizlar bizde bursadayiz ve kv yaprak sarma yapmis benm canm cekiyodu gecende konusduydk cok biraz sarmayi fazla kacirdm bugun hatta midem okadar kücülmüs ki aksam yemeginden sonra sislik hissettim kalktm evin icinde biraz yürüdm kostum mekik cektim :)))

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
Menüm:

10:00 yarim simit, 1kk peynir, 7kücük zeytin, sekersiz cay

11:00 7kadar cilek

14:00 7-8 kadar yaprak sarma, 2yk yogurt

18:30 1kase mercimek corbasi, 5 yk taze fasulye yemegi, 1 dilim ekmek, 3yk Salata, 2yk yogurt, 10kadar yaprak sarma (aksam abarttim farkindaym :(

2,5lt Su
40dk n.t yürüyüs = 40puan

Bgmce

Tepki
1.412
Birlikte gitseniz de emzirip girsen hava güzel arabasında baksa annen zor biliyorum ama ben çanta gibi heryere götürüyordum aynı seninki gibiydi
Birde belki senden yemez ama annenden yer genelde öyle cinslik yaparlar
Canim askeriyeye gidecegim sabah 8 de hazir olmam lazim egitim okulunda ve ne zaman girecegim mulakata belli degil bazisi aksama kadar beklemis. Sans isi. Orada kepaze olurlar aglarsa hic durmaz o yuzden riske girmemek lazim gidecegimiz yerde eve 40 dk mesafede yavas yavas su ile sasirtip az az icirmeye basladim bakalim bi hafta var insallah alistirabilirim o zamana kadar.
yani ne denir ki... haklisin. Acikcasi o eski heyecan kalmadi ama ben yine de kendime olan sorumlulugumdan birakmamayi tercih ettim. Gunde 10 defa geliyorum bakiyorum kimse yok cuma gunu tarti heyecani bile yok cogumuzda tuhaf bi moda girdik herkeste bir gevseme var bende dahil..su an yine veriyorum ama o ilk heyecan olsaydi simdiye 6 li rakamlari gormustum

_ikra_

B:123.6 G:111.6 H:75 Boy:164
Tepki
1.522
Selam kızlar, bugün uğrayamadım . Sabah uyanır uyanmaz bahçeye gittik, hava çok güzeldi burda. Kalabalık bi aile grubuyduk, her yaşa hitab eden vardı. Yürüyüşümü de yaptım, yemeğimi de yaptım, yedim orada.
Çocuklar da doya doya eğlendi.

aksamki tatli biraz fazla olmus

hic gormedim devekusu yumurtasi :)
Tam anlamadim Aahena mi geldiniz

Doner ekmeksizse menu guzel

iremin heralde neti yok

hizli kilo vermek icin meyveyi azaltmak gerekir cnm

ozellikle meyve yenecekse oglene kadar 1 por. Yiyebilirsin

Hele bide 40 i gecin daha da zorlasiyor
Bende onceden cok kolay verirdim
Her sene metobolizma yavasliyor

Istek olmasida guzel :)

dikkat etmeden sabit cikiyosan ne guzel cnm

iyi yolculuklar tatlim

kamile sen neye canini sıktın cnm

Masallah pek hamaratmisin isleri bitirmisin
Aachen bize çok uzak kalıyor abla, burası da Aalen:). Küçük güzel bi şehir.
Döner ekmeksiz değildi malesef:(. Ama bugün hiç ekmek yemedim telafi etmek için.
Canım hiç canını sıkma, zamanı gelince yiyecektir. Aynı şeyleri yaşadık biz de kızımla. Emmek dışında hiç bişeyle beslenmiyordu. Başkasının eliyle deneyin, eşin yedirsin arkadaşın yedirsin. Belki öyle yemek yemeyi sever. Benim kız hala çok iştahlı değil ama acıkınca acıktım diyor artık bu bile birşeydir. Emzirmenin etkisi çok malesef , zamanında ek gıdayla tanışmayan çocuklarda bu sorun biraz oluyor malesef. Arada eline ekmek parçası, salatalık, havuç filan ver. Uğraştıkça kemirir ve yavaş yavaş damak tadı gelişir. Benim kız da direk bizim yemekleri yemeye başladı, onun için hazırladıklarımı yemiyordu. Acısız pişirdiğim sürece herşeyi veriyordum. Onun zevkini bulunca her şey hallolacaktır.

Hayırlı olsun canım ailenizin yeni üyesi;). Nasibi varmış demekki... Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

_ikra_

B:123.6 G:111.6 H:75 Boy:164
Tepki
1.522
Menüm
Sabah 9:30 tiroid ilacı,500 ml su
10:30 1 kk kadar beyaz peynir, domates, salatalık, 1 kavrulmuş yumurta
13:00 2 bardak çay
16:00 1 tane bademli dondurma( üstü çikolata kaplıydı , çikolatayı kızıma yedirdim)
18:00 1er tane tavuk butu ve kanadı(derisiz), 2 servis kaşığı közlenmiş patlıcan salatası, birazcık fırında kızartılmış patates,1 bardak ayran.
21:00 1 sade kahve
Su:3lt den fazla oldu
Spor: 1 saat tempolu yürüyüş 120 puan
@P.nrrr
200 defa trampolinde zıplama
Yarım saat yakan topu oynama
;)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar