Tabiki duzensiz uyku halsizlik yapar cnmcanım sadece emmek istemesi gece büyük sıkıntı meme ağzında emzik niyetine ağzından bıraktigi anda Çiğlik Çiğliğa ağlıyor gündüz yemek yese geceki biraz daha tok olur ama yok. Diğer mesele için de çok saol canım hayırlısı ile kavuşuruz inşallah
inşallah canım amin çok saol
canım işte o ara kız çok hastaydi sürekli problemli gibi hissettim yazamadim nasip konusuna çok inanıyorum kardes olması bile nasiple Allah büyük. Sende işleri baya hızlandirmissin hazırlıklar tam gaz devam Allah utandirmasin inşallah tatlım
saol ablam Allah razı olsun biz şok hala alisamadik ama eşim çok mutlu
sabah bulantım oluyor kahvaltı zor yapıyorum ve inanılmaz halsızlık var bunda tabi kızımın gece ayakta oluşu büyük etken bi süre böyle abla .
Valla cocugumu taniyamiyorum abla çok huysuz sürekli aglak babası da bende hortlak gibiyiz saolsun gece oda kalkıyor sakinleştirmek için. Alerjiyide ben kendi kendimë denemë yaptım abla ufaktan baktım bazılari çok iyi durumda şimdi yumurta ve bi kaç sebze hariç çok iyiyiz en güzeli ben yesem bile Bebeğimi direk etkilemiyor inanılmaz geriyordu çok iyi olduk doya doya yoğurt yiyorum şimdiTabiki duzensiz uyku halsizlik yapar cnm
Biraz grip olunca bile huy degisiyorki senin kiz daha zorunu atllatti
Alerjinizde bitmis ona cok sevindim
Keyifler orta derece bu hafta pek dikkat etmedim
En tehlikelisi gece yemegiBen kendime geleyim menu yazacam iyice cozuttum gece yemegine başladım çünki böyle giderse sonum sıkıntılı
Ohhh artik diyet yapmakda daha kolay olurValla cocugumu taniyamiyorum abla çok huysuz sürekli aglak babası da bende hortlak gibiyiz saolsun gece oda kalkıyor sakinleştirmek için. Alerjiyide ben kendi kendimë denemë yaptım abla ufaktan baktım bazılari çok iyi durumda şimdi yumurta ve bi kaç sebze hariç çok iyiyiz en güzeli ben yesem bile Bebeğimi direk etkilemiyor inanılmaz geriyordu çok iyi olduk doya doya yoğurt yiyorum şimdi
abla çok ipin ucunu bırakmamak lazım yoksa gittikçe gidiyor. Keyifler de inşallah on numara olur ev işlerinde biter karışıklık huzursuzluk yapıyor ondan sanırım kolay gelsin sana yardima geleyim diyecem ama koltuktan kalkacak halim yok ablaKeyifler orta derece bu hafta pek dikkat etmedim
Ama bugunden itibaren toparliyorum ins.
Bide evde de cok isim var onlarda bunaltiyor beni biraz
hergun biyeri yapicam artik
farkındayım abla dikkat edecem inşallah ama kızımın 7 24 emmesi beni halsiz düşürüyor bende çareyi yemek yemekte buluyorumEn tehlikelisi gece yemegi
En basta onu birakmaya calis cnm
abla zaten alerji olayı rafa kalkınca daha rahat oldum yoksa bu kadar yemek yemeye daha fena halde olabilirdim ama bazen dengeleyici yiyorum yoğurt salata falan iyi oluyor ama 6 li rakamlarla hamile kaldım kendimi başa sarmış gibi hissediyorum bakalim devamı nasıl olcakOhhh artik diyet yapmakda daha kolay olur
Haaaa haaaa karsilikli atariz kendimizi koltugaabla çok ipin ucunu bırakmamak lazım yoksa gittikçe gidiyor. Keyifler de inşallah on numara olur ev işlerinde biter karışıklık huzursuzluk yapıyor ondan sanırım kolay gelsin sana yardima geleyim diyecem ama koltuktan kalkacak halim yok abla
farkındayım abla dikkat edecem inşallah ama kızımın 7 24 emmesi beni halsiz düşürüyor bende çareyi yemek yemekte buluyorum
abla yerinde olsam yatağa coktan atmistim kendimi hadi sen dinlen iyi uykular ablacimBende bugun gec yatip erken kalktim
Aslinda cnm bem is yapmak hemde yuruyuse gitmek istiyor
Ama uykusuzluktan şu an cok halsizim uyumak istiyorum
Dikkat etmezsen tabi alirsin cnmabla zaten alerji olayı rafa kalkınca daha rahat oldum yoksa bu kadar yemek yemeye daha fena halde olabilirdim ama bazen dengeleyici yiyorum yoğurt salata falan iyi oluyor ama 6 li rakamlarla hamile kaldım kendimi başa sarmış gibi hissediyorum bakalim devamı nasıl olcak
Valla Allah bebislilere kolaylik versinabla yerinde olsam yatağa coktan atmistim kendimi hadi sen dinlen iyi uykular ablacim
Kız bahar o nereden çıktı bende alıntıların gorunmuyor ki diğer hesabımi alubtiladin acaba onu kapattılar bu duzelince@askrhpozitif problem mi var alıntılarima cvp vermiyorsun
siz döndünüz mu cnm ordamisiniz
Evet abla, havalar düzelince ister istemez akla geliyor dondurma.Once sakin ol tatlim senin huzursuzlugunu hissedince dahada aksilesir
Belki senden yemiyodur gelince annen vermeye calissin
merveee gozunuz aydin cnm Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
Allah mutlaka bi kolayligini verecektir
Heyecan ve katilim konusunda haklisin cnm
Isterseniz takim olayi yapmayalim tek liste yapalim
masallah spor cok guzel
Diyetisyen listesimi yapiyosun cnm
Salona basladinmi diye sorduydum
midem kuculmus diyenlere cok imreniyorum
evet biraz fazla olmus bugunu hafif tutarsan dengelersin cnm
orayi bilmiyorum
Aachen da uni. Sehri ondan sordum
Bize yarim saat uzaklikta
bu ara dondurma pek sık oldu sanki
Seninki gonglu karataymi
Kiz bisey kalmamis
Istersen 2 hafta sifir karbon bol spor yap incelme olur en azindan
Kiyafetin varmi
bahce sizinmi
Uzakmis baya
Ay ne güzel, zayıf halinle de giy bakalım gelinliğini. Belki bizimle de paylaşırsınBursadayiz abla yarin aksama dönuyoruz bende bugun gelinligimi denedim baya bi fark var olmus) onuda götürcem kuru temizlemeye vercm esimle resm cektircez bana söz vermisdi bitane büyütürüp eve ascam