Zayıflama Yarışmasi / 3.TAKIM

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
canım sadece emmek istemesi gece büyük sıkıntı meme ağzında emzik niyetine ağzından bıraktigi anda Çiğlik Çiğliğa ağlıyor gündüz yemek yese geceki biraz daha tok olur ama yok. Diğer mesele için de çok saol canım hayırlısı ile kavuşuruz inşallah

inşallah canım amin çok saol :)

canım işte o ara kız çok hastaydi sürekli problemli gibi hissettim yazamadim :) nasip konusuna çok inanıyorum kardes olması bile nasiple Allah büyük. Sende işleri baya hızlandirmissin hazırlıklar tam gaz devam Allah utandirmasin inşallah tatlım

saol ablam Allah razı olsun biz şok hala alisamadik ama eşim çok mutlu

sabah bulantım oluyor kahvaltı zor yapıyorum ve inanılmaz halsızlık var bunda tabi kızımın gece ayakta oluşu büyük etken bi süre böyle abla .
Tabiki duzensiz uyku halsizlik yapar cnm
Biraz grip olunca bile huy degisiyorki senin kiz daha zorunu atllatti

Alerjinizde bitmis ona cok sevindim

elzn4260

Daimi Üye
Tepki
516
Tabiki duzensiz uyku halsizlik yapar cnm
Biraz grip olunca bile huy degisiyorki senin kiz daha zorunu atllatti

Alerjinizde bitmis ona cok sevindim
Valla cocugumu taniyamiyorum abla çok huysuz sürekli aglak :) babası da bende hortlak gibiyiz saolsun gece oda kalkıyor sakinleştirmek için. Alerjiyide ben kendi kendimë denemë yaptım abla ufaktan baktım bazılari çok iyi durumda şimdi yumurta ve bi kaç sebze hariç çok iyiyiz en güzeli ben yesem bile Bebeğimi direk etkilemiyor inanılmaz geriyordu çok iyi olduk doya doya yoğurt yiyorum şimdi :)

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Valla cocugumu taniyamiyorum abla çok huysuz sürekli aglak :) babası da bende hortlak gibiyiz saolsun gece oda kalkıyor sakinleştirmek için. Alerjiyide ben kendi kendimë denemë yaptım abla ufaktan baktım bazılari çok iyi durumda şimdi yumurta ve bi kaç sebze hariç çok iyiyiz en güzeli ben yesem bile Bebeğimi direk etkilemiyor inanılmaz geriyordu çok iyi olduk doya doya yoğurt yiyorum şimdi :)
Ohhh artik diyet yapmakda daha kolay olur :)

elzn4260

Daimi Üye
Tepki
516
Keyifler orta derece :) bu hafta pek dikkat etmedim
Ama bugunden itibaren toparliyorum ins.
Bide evde de cok isim var onlarda bunaltiyor beni biraz
hergun biyeri yapicam artik
abla çok ipin ucunu bırakmamak lazım yoksa gittikçe gidiyor. Keyifler de inşallah on numara olur ev işlerinde biter karışıklık huzursuzluk yapıyor ondan sanırım kolay gelsin sana yardima geleyim diyecem ama koltuktan kalkacak halim yok abla :)

En tehlikelisi gece yemegi
En basta onu birakmaya calis cnm
farkındayım abla dikkat edecem inşallah ama kızımın 7 24 emmesi beni halsiz düşürüyor bende çareyi yemek yemekte buluyorum

elzn4260

Daimi Üye
Tepki
516
Ohhh artik diyet yapmakda daha kolay olur :)
abla zaten alerji olayı rafa kalkınca daha rahat oldum yoksa bu kadar yemek yemeye daha fena halde olabilirdim ama bazen dengeleyici yiyorum yoğurt salata falan iyi oluyor ama 6 li rakamlarla hamile kaldım kendimi başa sarmış gibi hissediyorum bakalim devamı nasıl olcak

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
abla çok ipin ucunu bırakmamak lazım yoksa gittikçe gidiyor. Keyifler de inşallah on numara olur ev işlerinde biter karışıklık huzursuzluk yapıyor ondan sanırım kolay gelsin sana yardima geleyim diyecem ama koltuktan kalkacak halim yok abla :)

farkındayım abla dikkat edecem inşallah ama kızımın 7 24 emmesi beni halsiz düşürüyor bende çareyi yemek yemekte buluyorum
Haaaa haaaa karsilikli atariz kendimizi koltuga :)
Yok sen evinde yat en iyisi :)

En azindan zararsiz seyler yemeye calis cnm yogurt ye sut ic

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
abla zaten alerji olayı rafa kalkınca daha rahat oldum yoksa bu kadar yemek yemeye daha fena halde olabilirdim ama bazen dengeleyici yiyorum yoğurt salata falan iyi oluyor ama 6 li rakamlarla hamile kaldım kendimi başa sarmış gibi hissediyorum bakalim devamı nasıl olcak
Dikkat etmezsen tabi alirsin cnm
Az yeme doyur karnini iyice
sadece karbondan uzak durmaya çalış
Mide bulantinda biraz yardim eder :)
Demir hapi falan aliyomusun

Bgmce

Baş 94,4 kg Gncl:75.8 kg Hdf:65 kg
Tepki
1.412
Iyi aksamlar arkadaslar. Diyet isi beni daraltmaya basladi aslinda ilk hedefime ulasmanin verdigi bir rahatlik galiba 2 gundur biraktim diyeti. Bu kilomu korumak istiyorum. Esimde yeterli goruyor. Boyum uzun oldugu icin. Velhasil kelam muhabbetine gelmeye calisirim ama artik diyet konusunda aranizda olamayacagim. Ustumde emeginiz cok buyuk bugunlere sayenizde geldim o yuzden hakkinizi helal edin hepinizi cok seviyorum...:kalp:

_ikra_

B:123.6 G:111.6 H:75 Boy:164
Tepki
1.522
Selam kızlar, eve geldik duş ve çamaşır faslı bitti. Yarın okullar açılıyor, kızlar çantalarını hazırlamaya başladı. Düzenli hayata geçiş başlasın artık. Polen alerjim başladı bi yandan da. Off çok can sıkıcı:(.

Once sakin ol tatlim senin huzursuzlugunu hissedince dahada aksilesir
Belki senden yemiyodur gelince annen vermeye calissin

merveee gozunuz aydin cnm Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
Allah mutlaka bi kolayligini verecektir

Heyecan ve katilim konusunda haklisin cnm

Isterseniz takim olayi yapmayalim tek liste yapalim

masallah spor cok guzel

Diyetisyen listesimi yapiyosun cnm
Salona basladinmi diye sorduydum :)

midem kuculmus diyenlere cok imreniyorum :)

evet biraz fazla olmus bugunu hafif tutarsan dengelersin cnm

orayi bilmiyorum
Aachen da uni. Sehri ondan sordum
Bize yarim saat uzaklikta

bu ara dondurma pek sık oldu sanki :)

Seninki gonglu karataymi :)

Kiz bisey kalmamis
Istersen 2 hafta sifir karbon bol spor yap incelme olur en azindan
Kiyafetin varmi

bahce sizinmi
Uzakmis baya
Evet abla, havalar düzelince ister istemez akla geliyor dondurma.
Bahçe bizim değil kira. 14-15 sene kadar oldu kiralayalı. Bizim tüm çocuklar orda büyüdü sayılır:).2000 metrekare, içinde ahşap evlerimiz var 3 tane. Çocuk parkı filan kurdurduk içine. Bazen kampa gidiyoruz tatillerde, onun dışında da her güzel havada oradayız. Tüm ailenin buluşma noktası gibi. Kuzine sobası filan da var, eski günlerim geliyor orada aklıma...

Bursadayiz abla yarin aksama dönuyoruz :) bende bugun gelinligimi denedim baya bi fark var olmus:)) onuda götürcem kuru temizlemeye vercm esimle resm cektircez bana söz vermisdi bitane büyütürüp eve ascam :)
Ay ne güzel, zayıf halinle de giy bakalım gelinliğini:). Belki bizimle de paylaşırsın ;)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar