Zayıflama Yarışmasi / 3.TAKIM

_ikra_

B:123.6 G:111.6 H:75 Boy:164
Tepki
1.522
Menüm
Sabah 10:00 tiroid ilacı, 2 bardak su
12:00 2 haşlanmış yumurta,1 dilim cevizli tam buğday ekmeği,yeşillik,2 çay
14:00 1 kahve
17:30 1 servis kaşığı sebzeli bulgur pilavı,2 kepçe cacık (salatalık ve kabaklı),2 kaşık lahana salatası
3 lt su
1 saat tempolu yürüyüş 120 puan @P.nrrr
Yarım saat sallana sallana yürüyüş var bi de :)

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
İste mezunsun ama telafi etme peşindesin birşeyler için emek var

Çorba ve ekmek 9lmasa sarmaları halledebilirmisssin aslında
hadi bakalım inşallah alisir bizdik
Cuma tartı heyecanını bırak artık tartilmiyor bile kimse

Arada dondurma olabilir

Geçmiş olsun poni lakin 15 günde mucize beklememek gerek sen kıyafet ayarladın mi
iyi eğlenceler canim

Aynen cnm haklisin bi emek olmayinca zaten gider gene tarti yukarlara hep kendmi bi frenleme pesindeym ac gözlüyüm valla cok midemi dinlesem sinyal veriyor ama gözm doymuyor :))

Once sakin ol tatlim senin huzursuzlugunu hissedince dahada aksilesir
Belki senden yemiyodur gelince annen vermeye calissin

merveee gozunuz aydin cnm Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
Allah mutlaka bi kolayligini verecektir

Heyecan ve katilim konusunda haklisin cnm

Isterseniz takim olayi yapmayalim tek liste yapalim

masallah spor cok guzel

Diyetisyen listesimi yapiyosun cnm
Salona basladinmi diye sorduydum :)

midem kuculmus diyenlere cok imreniyorum :)

evet biraz fazla olmus bugunu hafif tutarsan dengelersin cnm

orayi bilmiyorum
Aachen da uni. Sehri ondan sordum
Bize yarim saat uzaklikta

bu ara dondurma pek sık oldu sanki :)

Seninki gonglu karataymi :)

Kiz bisey kalmamis
Istersen 2 hafta sifir karbon bol spor yap incelme olur en azindan
Kiyafetin varmi

bahce sizinmi
Uzakmis baya

Midem kücülmüs abla ama gözüm doymuyor onu nasil yapcm bilmiyorm. Yiyorm arkasindan rahatsiz oluyorm midem kücüldügü icin
Bugun daha hafif oldumu bilmiyorm cabaladim ama

Iyi aksamlar arkadaslar. Diyet isi beni daraltmaya basladi aslinda ilk hedefime ulasmanin verdigi bir rahatlik galiba 2 gundur biraktim diyeti. Bu kilomu korumak istiyorum. Esimde yeterli goruyor. Boyum uzun oldugu icin. Velhasil kelam muhabbetine gelmeye calisirim ama artik diyet konusunda aranizda olamayacagim. Ustumde emeginiz cok buyuk bugunlere sayenizde geldim o yuzden hakkinizi helal edin hepinizi cok seviyorum...:kalp:

Boyun kacti cnm 75 kilo bi kadin icin ne olursa olsun biraz fazla gbi geliyor bana ama tabi senin kararin balik etli olmayi sevenlerde vardir illaki :) özletme ama kendni gel

Selam kızlar, eve geldik duş ve çamaşır faslı bitti. Yarın okullar açılıyor, kızlar çantalarını hazırlamaya başladı. Düzenli hayata geçiş başlasın artık. Polen alerjim başladı bi yandan da. Off çok can sıkıcı:(.

Evet abla, havalar düzelince ister istemez akla geliyor dondurma.
Bahçe bizim değil kira. 14-15 sene kadar oldu kiralayalı. Bizim tüm çocuklar orda büyüdü sayılır:).2000 metrekare, içinde ahşap evlerimiz var 3 tane. Çocuk parkı filan kurdurduk içine. Bazen kampa gidiyoruz tatillerde, onun dışında da her güzel havada oradayız. Tüm ailenin buluşma noktası gibi. Kuzine sobası filan da var, eski günlerim geliyor orada aklıma...

Ay ne güzel, zayıf halinle de giy bakalım gelinliğini:). Belki bizimle de paylaşırsın ;)

Sizin o bahce ne güzelmis cok özendim öle duyunca ya ..
Tabi cnm bi cektiriym paylasirm tabiki sizinlede bakalm esimle konuscam nezaman olur, Ramazandan sonraya kalabillir

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
Bu spor listesni tutmak cok sacma gelmeye basladi bana cnkü bizim takimdam birtek ikra ve ben varim e ikimizmi yariscaz :) o yüzden tutmuyorm artk ben yaziyorm yaziyorm duruyo ama gereksiz oluyor sanki..

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
Menüm:

11:00 1hasl.yumurta, 2dilim ekmek, 5zeytin, 1kk peynir, 1ck salca, 2 parmak sosis

13:30 1cbardagi sütlü kahve

15:30 5 tane sarma

18:00 1 kase kabak corbasi, ceyrekten az tavuk, 3 yk pilav, 3kadar patates dilimi

19:30 1kücük kakaolu muz, 1luppo

2,5lt Su
60dk n.t yürüyüs

elzn4260

Daimi Üye
Tepki
516
Dikkat etmezsen tabi alirsin cnm
Az yeme doyur karnini iyice
sadece karbondan uzak durmaya çalış
Mide bulantinda biraz yardim eder :)
Demir hapi falan aliyomusun
demir almiyorum abla daha başlamadım şimdi folik asit ve calsiyum alıyorum hafta ici kendi Dr umla muayene var o zaten söyler neler kullanacagimı. Çok yiyemiyorum kesiliyorum zamansız yiyorum o kötü ama düzene girer inşallah

Valla Allah bebislilere kolaylik versin
Ben nasil buyuttum hic bilmiyorum
Simdi bikac saat zor tahammul ediyorum :)
abla valla şu an bize bile zor ınan ki ben çalışmaya erken başladım ve cok yıprandim aslında biraz da iş kolik olma sorunu var bende o etkiledi aslında :) bu arada sana uyu uyu derken ben uyudum valla kızımla 6 ya doğru uyandık yemek telasina başladık sonra da

Bursadayiz abla yarin aksama dönuyoruz :) bende bugun gelinligimi denedim baya bi fark var olmus:)) onuda götürcem kuru temizlemeye vercm esimle resm cektircez bana söz vermisdi bitane büyütürüp eve ascam :)
ben gelinligimi en son ilk evlilik yıl dönümünde giymistim yatağın altında duruyor garibim şu an istesem de giremem içine. Ne güzel şu an sana oluyor tatlım resim de güzel fikir

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Bursadayiz abla yarin aksama dönuyoruz :) bende bugun gelinligimi denedim baya bi fark var olmus:)) onuda götürcem kuru temizlemeye vercm esimle resm cektircez bana söz vermisdi bitane büyütürüp eve ascam :)
Baya fark olmuş derken
O zaman kac kiloydun
Oluyomu şimdi
Gelinlikle resim cektirmek ponininde hayaliydi
@Ponibon

Iyi aksamlar arkadaslar. Diyet isi beni daraltmaya basladi aslinda ilk hedefime ulasmanin verdigi bir rahatlik galiba 2 gundur biraktim diyeti. Bu kilomu korumak istiyorum. Esimde yeterli goruyor. Boyum uzun oldugu icin. Velhasil kelam muhabbetine gelmeye calisirim ama artik diyet konusunda aranizda olamayacagim. Ustumde emeginiz cok buyuk bugunlere sayenizde geldim o yuzden hakkinizi helal edin hepinizi cok seviyorum...:kalp:
Senidemi kaybettik zeynepcim :)
Eger sen bu kiloda kendini rahat hissediyorsan tabiki korumaya gecebilirsin aman dikkat et geri almamaya calis

Selam kızlar, eve geldik duş ve çamaşır faslı bitti. Yarın okullar açılıyor, kızlar çantalarını hazırlamaya başladı. Düzenli hayata geçiş başlasın artık. Polen alerjim başladı bi yandan da. Off çok can sıkıcı
normal rutine doneceksin o zaman
Sabah herkesin evden cikmasi iyi oluyor

Benimde var pollen alerji hapsirmaya basladim

Evet abla, havalar düzelince ister istemez akla geliyor dondurma.
Bahçe bizim değil kira. 14-15 sene kadar oldu kiralayalı. Bizim tüm çocuklar orda büyüdü sayılır:).2000 metrekare, içinde ahşap evlerimiz var 3 tane. Çocuk parkı filan kurdurduk içine. Bazen kampa gidiyoruz tatillerde, onun dışında da her güzel havada oradayız. Tüm ailenin buluşma noktası gibi. Kuzine sobası filan da var, eski günlerim geliyor orada
Oooo baya buyukmus
Ekiyosunuzdur heralde

Menüm
17:30 1 servis kaşığı sebzeli bulgur pilavı,2 kepçe cacık (salatalık ve kabaklı),2 kaşık lahana salatası
3 lt su
guzel atlaatmisin cnm

Menüm:

11:00 1hasl.yumurta, 2dilim ekmek, 5zeytin, 1kk peynir, 1ck salca, 2 parmak sosis

18:00 1 kase kabak corbasi, ceyrekten az tavuk, 3 yk pilav, 3kadar patates dilimi

2,5lt Su
60dk n.t yürüyüs
koruma icin olabilecek bi menu bence

abla valla şu an bize bile zor ınan ki ben çalışmaya erken başladım ve cok yıprandim aslında biraz da iş kolik olma sorunu var bende o etkiledi aslında :) bu arada sana uyu uyu derken ben uyudum valla kızımla 6 ya doğru uyandık yemek telasina başladık son
Iyi bari dinlenmisinizdir biraz :)
Bende biraz uyumusum

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Bugun ev icin ne yemek yapacaksiniz kizlar
Benim evde kabak patlican var
Patlicani 2 gun once yaptim kabagi benim adam yemez tek kizartma olarak yer
Tavuk göğüs falanda yemez
Ne yapacagima karar veremedim

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
Baya fark olmuş derken
O zaman kac kiloydun
Oluyomu şimdi
Gelinlikle resim cektirmek ponininde hayaliydi
@Ponibon

Senidemi kaybettik zeynepcim :)
Eger sen bu kiloda kendini rahat hissediyorsan tabiki korumaya gecebilirsin aman dikkat et geri almamaya calis

normal rutine doneceksin o zaman
Sabah herkesin evden cikmasi iyi oluyor

Benimde var pollen alerji hapsirmaya basladim

Oooo baya buyukmus
Ekiyosunuzdur heralde

guzel atlaatmisin cnm

koruma icin olabilecek bi menu bence

Iyi bari dinlenmisinizdir biraz :)
Bende biraz uyumusum

85 kilolardaydm dügünümde suanda 65 :) arkasinda aciklik vardi hatta astar diktirmisdik ama smdi tamamen sifir denk gelcek tabi esim tam yapamadi arkasini :) cok güzel olcak insallah esimde yan cizmez cektirirz resim :)

Aynen abla koruma olark iyi bencede ama smdi eve gidince son 3-4 gün dikkat edicem biraz daha eksi gelir insallah bu haftada 300-400gr bile olsa yeter

Bizde ne yapcaz bilmem abla kv pogaca yapti hem bize yolluk olarakda hep hamur yapar. Bakalm yanina bi corba falan yaparz heralde erken cikiyoz yola.
Tavuk gögsü benm esimde sevmiyor tavugu birtek mangalda bide kanat olark seviyor :) ah bu adamlar insanin 2 elini bi pabuca sokturuyorlar

elzn4260

Daimi Üye
Tepki
516
dün köfte yapmistim fazla olmuş kalanı bugün domates sosu yapıp kaşar rendeleyip fırına vercem yanına bulgur pilavı yapicam birde salata corbam da hazır zaten bende menu tamam
tavuğu ben göğüs kısmı ni tavuk köftesi yapıyorum harika oluyor Kup kup doğruyorum içine 2 yumurta 3 kaşık yoğurt un dere otu koyup 1 saat dışarda dinlendiriyiurm az yağlı teflon da kızartıyorum pankek gibi oluyor Tavuklar içinde yumusacik kalıyor

Hiç

Daimi deli hedef: aynalar
Tepki
3.081
@Hiç bahar tatlım bu nick ne merak ettjm:))
@mefkurem Abla sen nasılsın keyifler nasıl
Benim aklıma esti gidiyordum üyelik iptali istemiştim nickide o an değiştim meğer 30 gün degistirilmiuormus kaldım böyle hiç gibi hahhaaaa
Kız bahar o nereden çıktı bende alıntıların gorunmuyor ki diğer hesabımi alubtiladin acaba onu kapattılar bu duzelince
Bilmem ki dedim küsturdum mu acaba
3 kişi saymıştim dimi biri zaten gelmiyor sen erken mezun bı @_ikra_ kaldı kız bide ben varım tam gaz devam
Menüm
3 lt su
sallanırken kalori yaktın mi menü güzel :)

Menüm:

2,5lt Su
60dk n.t yürüyüs
şu sarmalar bitseydi derken luppo çarptı sirakkk diye tokatı yüzüme

Hiç

Daimi deli hedef: aynalar
Tepki
3.081
Dün ki menü

Ne yedim inanın unuttum ama

Sabah
1 dilim ekmek
1 yumurta
1 kk pyenir

Öğle
2 YK döner eti
2yk pırasa
1 dilim ekmek
Kalanları bitirdim

Akşam
1 tabak karalahana

Arada birşey yedim mi hatırlayamadım ya

Şu : fix 2 lt ödem suyu elma tarçın limon atıyorum içine 1 lt normal
Spor: 45dk eliptik+ 35 dk bölgesel
160+105= 265 puan etikete gerek var mı artık bilmem @gülümse_kaderine

gülümse_kaderine

İnsan,hayvanla Üstinsan arasında gerili bir iptir
Tepki
1.400
Selam kızlar
Tartılmadım malesef diyet yapamıyorum çünkü
Böbrek ağrıları geçti şükür
@mefkurem zuhal ablamın dediği gibi sadece sıvı olarak su içtim Perşembeden bu güne ama bu sefer de wc problemi başladı 4 gündür wc yok
çay bağımlılık yapmış resmen bi süre düzene girmem gerekiyor bağırsakların düzeninide bozdum ben Ayyy Diyet diyet diye diye dengem şaştı şuna bak kimseye diyemiyorum eşim anladı ama o içtiğin çay yaptı diye kızıyor üste çıkıyorum ne alaka diye :)
Neyse bu hafta inşallah düzene girerim diye umıd ediyorum spora başladım
Bugün @Hiç baharcım spor listesini 1-2 hafta başkasına ver istersen ben biraz kafamı dağıtayım çok etkilendim bu olaydan annemin arkadaşının kızı geçen sene böbrekleri iflas etmişti bu sebeple aklıma o kız geliyor etkilendim birazda sanırım az ara veriyim bakalım :(

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar