Kalktım kalktım. Yemeğimi de yaptım yürüyüşümü deGünaydnnn
kalk kız çok işin varmış
benim kuzey hasta gözünde de alerji çıktı diye uykusuzluk bugünde doktor şimdi uyutup ben de uyuyacağım biraz spor akşama kaldı
Hoş geldin burası forumun en aktif topiği ben takımlarda değilim çünkü düzenli bir beslenme şeklim yok ama kızlar sana yardımcı olacaklardır 3 takımın da kurallarını oku yinedeSelamm ben yeni üyeyim.
Benimde kilo problemim var.
Diyete spora motiveye çok ihtiyacım var.
Nasıl bu topik kalabalık mı? Daha kalabalık guruplar varmı?
Aktifmisiniz?
Bir bilgilendireniniz olur galiba
Birde bu site sadece bayanlara özel bir site midir bileniniz varmı? Aksi ise üyeliğimi iptal edeceğim.
Teşekkürler)))Hoş geldin burası forumun en aktif topiği ben takımlarda değilim çünkü düzenli bir beslenme şeklim yok ama kızlar sana yardımcı olacaklardır 3 takımın da kurallarını oku yinede
Bu arada sadece hanımlara özel bir site
Merhaba hoş geldin, normalde aktiftir de 1-2 gündür biraz sessizlik var. Baharın gelmesiyle herkes kendini dışarı vurdu sanırım.Selamm ben yeni üyeyim.
Benimde kilo problemim var.
Diyete spora motiveye çok ihtiyacım var.
Nasıl bu topik kalabalık mı? Daha kalabalık guruplar varmı?
Aktifmisiniz?
Bir bilgilendireniniz olur galiba
Birde bu site sadece bayanlara özel bir site midir bileniniz varmı? Aksi ise üyeliğimi iptal edeceğim.
Masallah yine guzel devam ediyosun cnmMenümü de yazayım
10:30 tiroid ilacı,2 bardak su
11:30 1 haşlanmış yumurta,2 portakal
15:00 1 top dondurma
17:30 2 kepçe domates çorbası, 1 tavuk but,1 fırında patates,yarım közlenmiş patlıcan,2 bardak ayran
18:30 kahve
Belki sonra da yeşil çay içebilirim
Su 2.5 lt
Spor 1 saat tempolu,1 saat de normal tempo yürüyüş 180 puan
Gecmis olsun cnm bugun nasilsinizbenim kuzey hasta gözünde de alerji çıktı diye uykusuzluk bugünde doktor şimdi uyutup ben de uyuyacağım biraz spor akşama kaldı
Evet abloşum bugün tam 500 gr vermiş olarak uyandım. Hafta sonundan gelen fazlalıklar da gitmiş. Dün çok yürüdüm, akşam da polenlerden çok rahatsız oldum. Gece alerji ilaçlarını kullandıktan sonra wc ye çok çıktım onun da etkisi var sanırım. Gece güzel yağmur yağdı, hava serin bugün yine çıkarım inşallah.Masallah yine guzel devam ediyosun cnm
Yagmur biraz iyi gelir alerjiyeEvet abloşum bugün tam 500 gr vermiş olarak uyandım. Hafta sonundan gelen fazlalıklar da gitmiş. Dün çok yürüdüm, akşam da polenlerden çok rahatsız oldum. Gece alerji ilaçlarını kullandıktan sonra wc ye çok çıktım onun da etkisi var sanırım. Gece güzel yağmur yağdı, hava serin bugün yine çıkarım inşallah.
Birlikten kuvvet dogar diye bosuna dememislerBurayi bos gordukce benimde yazasim gelmiyor napcaz boyle bilmiyorum ki
Günaydın herkese,
Merhaba hoş geldin, normalde aktiftir de 1-2 gündür biraz sessizlik var. Baharın gelmesiyle herkes kendini dışarı vurdu sanırım.
Kendini biraz tanıtır mısın?
Hosgeldin cnm zuhal bende 46 yasinda 3 cocuk 2 torun var bende almanyada yasiyorumHoşbuldum çok teşekkür ederim.
Yazdandır evet tenhalık
Ben 33yaşında bir evhanımıyım. Kilolarımla ve motivesizlikle başım dertte, boyum 1.62 kilom96
Sizlerde tanıtır mısınız kendinizi?