Zayıflama Yarışmasi / 3.TAKIM

Yolcu.__

Daimi Üye
Tepki
460
Hosgeldin cnm zuhal bende 46 yasinda 3 cocuk 2 torun var bende almanyada yasiyorum

Kilo sorunu hepimizde var
Ben verip verip geri alanlardanim
Bu siralar cogunlukta bi motivasyon eksikligi var
Bahar rehaveti sardi heralde :)

Hoşbuldum
Maşaallah memnun oldum:)
Ben doğumdan sonra saldım iyice, dizginleyemiyorum, doğum sonrası 2senede 20kg aldım. Benimde 1çocuğum var.

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Her hafta kilo ve spor bildirimi yapılıyor mu düzenli olarak bu topikte? Yapılıyorsa hangi gün ne zamanlar? Nasıl?
Bende katılmak isterim..
Normal tarti gunu cuma cnm
Pazarteside ara kontrol,haftasonu kacamaklarini onlemek icin tartiliyoruz
Hergun menu saatleriyle
Su ve spor liste olarak yaziliyor

Normalde daha kalabaliktik ama çoğu arkadas birakti bikac kisi var şu an

Yolcu.__

Daimi Üye
Tepki
460
Normal tarti gunu cuma cnm
Pazarteside ara kontrol,haftasonu kacamaklarini onlemek icin tartiliyoruz
Hergun menu saatleriyle
Su ve spor liste olarak yaziliyor

Normalde daha kalabaliktik ama çoğu arkadas birakti bikac kisi var şu an

Analadım canım, teşekkürler.
O zaman işler rast gele diyelim belki birileri daha gelir benim gibir:)

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Bu ara yine ağır yasamlara bakmam gerekiyor heralde :)
2 haftadir şiştim doldum iyice :acpsnr:
Hep yarin baslicam diye hergun cok yedim
Yine yarinlar gelmedi

Yolcu.__

Daimi Üye
Tepki
460
Adin neydi cnm

Artik kalanlarla yolumuza devam ederiz ins. :)

Adım yolcu olsun:)

Yine yarinlar gelmedi

:)
Kilo her insan için ortak noktaymış, bebekten neneye:)
Mefkure abla istermisin senle 1haftalık yeşilçay içelim günlük? :)
Buraya günlük içtik içmedik yazarız, haftanın sonunda da belirtiriz 7günde kaç gün başarılı olduk hatta kilo farkımızı yazarız.
Yeşilçay bile kendi başına bir diyet bence, hiç yoktan iyidir, metabolizmayı hızlandırır, yediğimizi eritir yenmediğinde yağdan götürür.

Onceden hic niyetlendinmi yoksa ilk defami basliyosun cnm

Doğumdan sonra ilk niyetlenişim:)
Doğumdan önce çoook niyetlendim, kah başardım iyi verdim, kah veremedim bocaladım. Aslında ben zayıf bir kızdım, ama lise zamanlarında kullandığım antidepresanlar ile başladı bu kilo sorunum, 55i geçmeyen biriydim, sonrada yeme düzenim bozuldu alışkanlıklarım falan filan işte..
Böyle:uzgnm::uzgnm::uzgnm:

Yolcu.__

Daimi Üye
Tepki
460
Simdi t. Kahvemi icip bugun spora basliyorum ins.
Spor yapmayinca tatli krizi istah kontrolu daha zor oluyor

Afiyet olsun:) bende içiyorum şuan:)
TKahvesi delisiyim :D
Hadi kolay gelsin sporun inş, bizde anne karınca ile başladık Bugün, 1haftalık, günlük 11dk spor yapmaya:)
Ben yürüyüş yapacağım, bilimsel araştırma varmış günlük 11dk spor yapanların daha sağlıklı olduklarına dair. İstersen sende katılabilirsin bize, anne karıncanın 90dan geriye topiği ne yazıcaz:) bu arada özel saymazsan burcun nedir :) benim burç ilgim vardırda, takıntı da denebilir belkide :D

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
Gunaydinnn kizlar

Herkes gibi bende koptum baya
Bilmiyorumki ne yapsak

Mrb abla evet ben cok üzülüyorm böyle olmasina ne güzel hepberaberdik burda daha ben hamile kalip koruma yapicaktm ama sanki iyice kopucakmisiz gibime geliyor :(

Hoşbuldum çok teşekkür ederim.
Yazdandır evet tenhalık:)
Ben 33yaşında bir evhanımıyım. Kilolarımla ve motivesizlikle başım dertte, boyum 1.62 kilom96:(
Sizlerde tanıtır mısınız kendinizi?

Mrb cnm hosgeldin bende 24 yasindaym evliyim evhanimiyim. 168 boyundaym suanda güncel 66kilolardaym en yüksek gördügm kilo 91.5 :) sanki yeniden dogmus gibiyim :)) istersen sende basarirsin

@P.nrrr azimli prenses sen ne yaptin cnm :)

Bursadan sonra tam toparlayamadim abla 66.4 suan güncel 1.5kilo fazlam var :) aslinda yarin ödem suyu yapsammi yapmasammi kararsizim biraz kendimi rahatmi biraksam diyorm..
Doktor randevum vardi bugun ultrasonda bisi cikmadi cok sükür doktor dedi belki kaslardandir gecmezse fizik tedavi icin git. Esimde dedi belki zayifladikca o tarafa yüklenmisdir kaslar falan bakalm ne yapicam belki kas gevsetici krem denerim.

Yine yarinlar gelmedi

Ah abla bende bi biraksam eski halime dönücem keyif icin yemeler falan bursadan dönerken hissettim 2 gün orda rahat bifaktm kendmi gene acikmadan bisiler yiyesim geliyor falan.
Yarinlar gelsin abla basla bugun :) yoksa 100lere geri cikip emeklerini cöpemi aticaksin

Yolcu.__

Daimi Üye
Tepki
460
Mrb abla evet ben cok üzülüyorm böyle olmasina ne güzel hepberaberdik burda daha ben hamile kalip koruma yapicaktm ama sanki iyice kopucakmisiz gibime geliyor :(

Mrb cnm hosgeldin bende 24 yasindaym evliyim evhanimiyim. 168 boyundaym suanda güncel 66kilolardaym en yüksek gördügm kilo 91.5 :) sanki yeniden dogmus gibiyim :)) istersen sende basarirsin

Bursadan sonra tam toparlayamadim abla 66.4 suan güncel 1.5kilo fazlam var :) aslinda yarin ödem suyu yapsammi yapmasammi kararsizim biraz kendimi rahatmi biraksam diyorm..
Doktor randevum vardi bugun ultrasonda bisi cikmadi cok sükür doktor dedi belki kaslardandir gecmezse fizik tedavi icin git. Esimde dedi belki zayifladikca o tarafa yüklenmisdir kaslar falan bakalm ne yapicam belki kas gevsetici krem denerim.

Ah abla bende bi biraksam eski halime dönücem keyif icin yemeler falan bursadan dönerken hissettim 2 gün orda rahat bifaktm kendmi gene acikmadan bisiler yiyesim geliyor falan.
Yarinlar gelsin abla basla bugun :) yoksa 100lere geri cikip emeklerini cöpemi aticaksin

Hoşbuldum
Benimde en çok gördüğüm kilo 103.
Şuan 96
Hızlı kilo verimi vücudda kas ağrılarına sebep olabiliyor.

Fittekkkmevsim

Bas 81.5 guncel 79 hedef69
Tepki
661
Birlikten kuvvet dogar diye bosuna dememisler :)
Bikac kiside olsa ya devam edicez
Yada tamamen kapaticaz

Sen ne yaptin moralin birazdaha iyimi cnm
iyiyim abla cok sukur kizim hasta biraz dun acil bugun hastane kuzum mahvoldu asiri oksuruyor uyuyamadi buhar vermis gunde dort defa
Oda iti olsa daha iyi olicam
Hoşbuldum
Maşaallah memnun oldum:)
Ben doğumdan sonra saldım iyice, dizginleyemiyorum, doğum sonrası 2senede 20kg aldım. Benimde 1çocuğum var.
Hosgeldin canim ben kamile 33 ysibda iki cocuk annesiyim yillardir 70-80 arasi dolaniyorum en az 70ide en fazla 87yide gormuslugum var buralar neden boyle sessiz bu aralar anlayamadim ama toparlanirsak harika bi takimizdir biz ins beraber 60 lari gormek nasip olir canim
@Fittekkkmevsim kamile senin niye sesin cikmiyor

@Ponibon poni sen ne yaptin nasil gidiyor cnm
abla ne biliyim yazan olmayinca ondan iste ama iyi kotu ne varsa yazacam ins birer birer toparlansak grup ayaga kalkar bak sen yazmissin arka arkaya hafif canlanmis ortalik

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar