Zayıflama Yarışmasi / 3.TAKIM

Ponibon

☆Başlgç:80.3☆Güncel:79.3☆Aslaa Vazgeçme☆
Tepki
938
orası muhakkak Rabbim nasip etti kızıma kardes biraz erken oldu ama belki daha iyi olacak hayırlısı gerçekten annem gelecekmış öyle dedi yanlız bakmayacam yani :) ben büyükle ilgilenirim gezeriz biz sende ufaklıkla ilgilenirsin diyo
Gözünüz aydın :)
Haklisin cnm aslinda ben nekadar mezunda olsam geliyorm menülermi bile paylasiyorm hani sizinle burda biseyler paylasmak hosuma gidiyor ama dedign gbi katilim cok az kimsenin heycani kalmadi sanki ben mevsimden diye düsündm hep ama sanirim öyle degil.
ne bilym ben persembe bile hala ayni heycanla detoks yapiyorm cumalari heycanlaniyorm kendimede sasiriyorm bazen :)) ama böyle neolur bilemiyorm..
Bu heyecanını kaybedince kısır döngüye giriliyo zaten umarım hiç kaybetmezsin canım :harika:

Ponibon

Tepki
938
Canim askeriyeye gidecegim sabah 8 de hazir olmam lazim egitim okulunda ve ne zaman girecegim mulakata belli degil bazisi aksama kadar beklemis. Sans isi. Orada kepaze olurlar aglarsa hic durmaz o yuzden riske girmemek lazim gidecegimiz yerde eve 40 dk mesafede yavas yavas su ile sasirtip az az icirmeye basladim bakalim bi hafta var insallah alistirabilirim o zamana kadar.
yani ne denir ki... haklisin. Acikcasi o eski heyecan kalmadi ama ben yine de kendime olan sorumlulugumdan birakmamayi tercih ettim. Gunde 10 defa geliyorum bakiyorum kimse yok cuma gunu tarti heyecani bile yok cogumuzda tuhaf bi moda girdik herkeste bir gevseme var bende dahil..su an yine veriyorum ama o ilk heyecan olsaydi simdiye 6 li rakamlari gormustum
Mülakatta başarılar canım

Ponibon

Tepki
938
Dünkü menüm
10.00
1 yumurta
1 d peynir
Salatalık
Yarım çb fıstık

14.00
2 gong

18.00
Tavuk ızagara
Köz biber domates
Salata
Ayran
1 d ekmek

Su 2.5
Spor 30 dk yürüyüş

Yürüyüşü sabah erkenden yaptım sonra ev işleri öğledn sonra da pikniğe gittik ama benim tansiyonum düştü kafamı tutamadım resmen çok durmadık akşamda yattım kızım yatınca. Kafam hala ağrıyo bugünde sağa geçti ağrı sinüzitten. Kendimi düzene sokmaya çalışıyorum çünkü 15 gün sonra eşimün kuzeninin düşünü var :krktm:

_ikra_

B:123.6 G:111.6 H:75 Boy:164
Tepki
1.522
Günaydın kızlar :cicek:
Bugün yine hava çok güzel bahçeye doğru yürüycez . Tam 1 saat aralıksız ve tempolu yürüyüş görünüyor yani bana. 7 km uzaklıkta. Akşama kadar yazamayabilirim ondan gelip bi selam vermek istedim. Sonra görüşürüz:)

Hiç

Daimi deli hedef: aynalar
Tepki
3.081
Haklisin cnm aslinda ben nekadar mezunda olsam geliyorm menülermi bile paylasiyorm hani sizinle burda biseyler paylasmak hosuma gidiyor ama dedign gbi katilim cok az kimsenin heycani kalmadi sanki ben mevsimden diye düsündm hep ama sanirim öyle degil.
ne bilym ben persembe bile hala ayni heycanla detoks yapiyorm cumalari heycanlaniyorm kendimede sasiriyorm bazen :)) ama böyle neolur bilemiyorm..

Iyi aksamlar kizlar bizde bursadayiz ve kv yaprak sarma yapmis benm canm cekiyodu gecende konusduydk cok biraz sarmayi fazla kacirdm bugun hatta midem okadar kücülmüs ki aksam yemeginden sonra sislik hissettim kalktm evin icinde biraz yürüdm kostum mekik cektim :)))
İste mezunsun ama telafi etme peşindesin birşeyler için emek var
Menüm:

10:00 yarim simit, 1kk peynir, 7kücük zeytin, sekersiz cay

11:00 7kadar cilek

14:00 7-8 kadar yaprak sarma, 2yk yogurt

18:30 1kase mercimek corbasi, 5 yk taze fasulye yemegi, 1 dilim ekmek, 3yk Salata, 2yk yogurt, 10kadar yaprak sarma (aksam abarttim farkindaym :(

2,5lt Su
40dk n.t yürüyüs = 40puan
Çorba ve ekmek 9lmasa sarmaları halledebilirmisssin aslında
Canim askeriyeye gidecegim sabah 8 de hazir olmam lazim egitim okulunda ve ne zaman girecegim mulakata belli degil bazisi aksama kadar beklemis. Sans isi. Orada kepaze olurlar aglarsa hic durmaz o yuzden riske girmemek lazim gidecegimiz yerde eve 40 dk mesafede yavas yavas su ile sasirtip az az icirmeye basladim bakalim bi hafta var insallah alistirabilirim o zamana kadar.
yani ne denir ki... haklisin. Acikcasi o eski heyecan kalmadi ama ben yine de kendime olan sorumlulugumdan birakmamayi tercih ettim. Gunde 10 defa geliyorum bakiyorum kimse yok cuma gunu tarti heyecani bile yok cogumuzda tuhaf bi moda girdik herkeste bir gevseme var bende dahil..su an yine veriyorum ama o ilk heyecan olsaydi simdiye 6 li rakamlari gormustum
hadi bakalım inşallah alisir bizdik
Cuma tartı heyecanını bırak artık tartilmiyor bile kimse

Menüm
Sabah 9:30 tiroid ilacı,500 ml su
10:30 1 kk kadar beyaz peynir, domates, salatalık, 1 kavrulmuş yumurta
13:00 2 bardak çay
16:00 1 tane bademli dondurma( üstü çikolata kaplıydı , çikolatayı kızıma yedirdim)
18:00 1er tane tavuk butu ve kanadı(derisiz), 2 servis kaşığı közlenmiş patlıcan salatası, birazcık fırında kızartılmış patates,1 bardak ayran.
21:00 1 sade kahve
Su:3lt den fazla oldu
Spor: 1 saat tempolu yürüyüş 120 puan
@P.nrrr
200 defa trampolinde zıplama
Yarım saat yakan topu oynama
;)
Arada dondurma olabilir
Dünkü menüm
10.00
1 yumurta
1 d peynir
Salatalık
Yarım çb fıstık

14.00
2 gong

18.00
Tavuk ızagara
Köz biber domates
Salata
Ayran
1 d ekmek

Su 2.5
Spor 30 dk yürüyüş

Yürüyüşü sabah erkenden yaptım sonra ev işleri öğledn sonra da pikniğe gittik ama benim tansiyonum düştü kafamı tutamadım resmen çok durmadık akşamda yattım kızım yatınca. Kafam hala ağrıyo bugünde sağa geçti ağrı sinüzitten. Kendimi düzene sokmaya çalışıyorum çünkü 15 gün sonra eşimün kuzeninin düşünü var :krktm:
Geçmiş olsun poni lakin 15 günde mucize beklememek gerek sen kıyafet ayarladın mi
Bugün yine hava çok güzel bahçeye doğru yürüycez . Tam 1 saat aralıksız ve tempolu yürüyüş görünüyor yani bana. 7 km uzaklıkta. Akşama kadar yazamayabilirim ondan gelip bi selam vermek istedim. Sonra görüşürüz:)
iyi eğlenceler canim

Massive65

Daimi Üye
Tepki
569
Valla kacamak falan yaiyorum ins iyi olacak bu hafta sizumu tutucam

Tam bugday abla
meyve bende kilo aldiriyor canim bence bir tane yeterli

Evet canim ben cok kaearliyim bu hafta icin
valla tam adini koymussun bizim icin
Evet bende zamaninda deneyip tecrube etmistim hic meyvesiz bi hafta 2 kilo verebilirken meyveli haftalarda 900 gr anca verirdim. Bu hafta azaltio haftaya yemiyim meyve fln

Herkese merhaba uzun zaman oldu giremedim kızımın hastalık sonrası girdiği ruh hali bizim psikolojimizi bozdu gece boyu ağlıyor sadece emmek istiyor gunduz su bile icmek istemiyor meme ağzından çıktığı anda yirtiuor ortalığı babasına bile gitmek istemiyor gündüz uyku yok gece boyu kucağımda geziyor lac kez buraya girdim yazdiklarimi sildim çıktım sürekli olumsuz şeylerle sizi de sıkmak istemedim ama tek başıma da çıkamıyorum işin içınden üstüne 2 aylık hamileyim şok tan cikamadik henüz kızım küçücük halsızlık mide bulantısı bu kadar şeyin üstüne cila oldu Allah büyük benden haberler böyle
Olur mu canim olumsuz seylerle bizi sikmam biz burda derdimizi paylasiyoruz. Her bebek nasibiyle gelir. Buda plansiz yinede olmus ilerde iyki olmus dersin. Genelde benim cevremde hep boyle oldu. Rabbim yardimcin olsun

Abla gecen hafta koyr gittik ya hic bisey yapamadim bu haftada temizliyip vakitlice biraz dinleneyim diye sikistirilmis calisma yapiyorum
bence keske daha buyyk bi ev tutup her sey i alin cunku sonradan biri olsa biri olmuyor sekil a ben
Canim istanbulda buyuk bir evi butcemiz kaldirmaz ben calismiyorum malum. Tek nisanlim calisiyor. Butcemize gore bi yer bulsak yeri kotu yeri uygun olanin odasi kucuk. Bakalim artik hayirlisi yinede herseye ragmen bu isin tenizligi fln istemiyorum oyle cok esya..

İyi akşamlar takimin durumu ortada takımın diyorum birinci takım zaten tek kişi kalmış bu yarışma işi burda yurumedi kızlar apaçık belli çünkü kişi yok yeni gelen yok üye yok heyecanda kalmadı bı grup zaten kıdemli şişko
Bı grup mezun oldu kayıp haklı olarak
Surda adam akıllı diyet yapan bı @_ikra_ @Bgmce @Beyazpapatyammm var ki @Beyazpapatyammm da zaten ne muhabbete katılıyor ne uğruyor yani başarısının sırrı geçmişi okumamasi belki de :D @Beyazpapatyammm
Bilmiyorum bu duruma nasıl cozum bulacağız ama gidişat ortada saydığım üç kişide mezun olunca körler sağırlar olarak kalacağız
Cok haklisin bahar is eski heycanimiz yok ben bi ara iste tartiyi alip spor odasinda soyunma kabinlerinde cekilirdim 100 gr fazla gelmesin diye. Simdi herkeste heycan azaldi bide ustune ustluk herkeste bi bunalim var kilolardan patlamamalar yasayip duruyoruz

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Sinirlerim alt ust oldu. Ayin 20sinde 9 ayimiz bitecek ne dogru duzgun ek gida aliyor ne bisey yiyor. Beni emmek haricinde karnini doyurabilecegim bir yontem yok ! Bulamadim. Cuma mulakata gidecegim ne kadar kalacagim belli degil alistirayim diye dun mama aldim. Ilk iki ay zaten mama takviyeli beslenmistik o zaman ne guzel yiyen cocuk simdi mamayi yemiyor. Biberonla verdim bardakla verdim acken verdim uykuda verdim ye-mi-yor... ben simdi nasil birakip gidicem bu bebegi. Ben yokken ac duracak yine yemeyecek birsey biliyorum oyle olunca ne susar ne uyur. Moralim cok bozuk artik sasirdim ne yapacagimi sinirden oturdum agliyorum.
Once sakin ol tatlim senin huzursuzlugunu hissedince dahada aksilesir
Belki senden yemiyodur gelince annen vermeye calissin

Herkese merhaba uzun zaman oldu giremedim kızımın hastalık sonrası girdiği ruh hali bizim psikolojimizi bozdu gece boyu ağlıyor sadece emmek istiyor gunduz su bile icmek istemiyor meme ağzından çıktığı anda yirtiuor ortalığı babasına bile gitmek istemiyor gündüz uyku yok gece boyu kucağımda geziyor lac kez buraya girdim yazdiklarimi sildim çıktım sürekli olumsuz şeylerle sizi de sıkmak istemedim ama tek başıma da çıkamıyorum işin içınden üstüne 2 aylık hamileyim şok tan cikamadik henüz kızım küçücük halsızlık mide bulantısı bu kadar şeyin üstüne cila oldu Allah büyük benden haberler böyle
merveee gozunuz aydin cnm Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
Allah mutlaka bi kolayligini verecektir

İyi akşamlar takimin durumu ortada takımın diyorum birinci takım zaten tek kişi kalmış bu yarışma işi burda yurumedi kızlar apaçık belli çünkü kişi yok yeni gelen yok üye yok heyecanda kalmadı bı grup zaten kıdemli şişko
Bı grup mezun oldu kayıp haklı olarak
Surda adam akıllı diyet yapan bı @_ikra_ @Bgmce @Beyazpapatyammm var ki @Beyazpapatyammm da zaten ne muhabbete katılıyor ne uğruyor yani başarısının sırrı geçmişi okumamasi belki de :D @Beyazpapatyammm
Bilmiyorum bu duruma nasıl cozum bulacağız ama gidişat ortada saydığım üç kişide mezun olunca körler sağırlar olarak kalacağız
Heyecan ve katilim konusunda haklisin cnm

Isterseniz takim olayi yapmayalim tek liste yapalim

Menü

Sabah(9:00)
1 yumurta ile menemen
1 dilim peynir
2 dilim ekmek

Ara(14:30)
8 çilek
3 parmak boy glisini
Çay.

Akşam(18:00)
3 orta boy köfte
3 YK pırasa
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı acı ezme
1 kk peynir

Peynir acı ve ekmek extra olunca bende çıkıp extra yürüyüs yaptım

Su : 3lt spor: 45 dk eliptik+ 35dk workout bölgesel + 45 dk tempolu yürüyüş

180+105+90= 375 puan @gülümse_kaderine
masallah spor cok guzel

Diyetisyen listesimi yapiyosun cnm
Salona basladinmi diye sorduydum :)

Iyi aksamlar kizlar bizde bursadayiz ve kv yaprak sarma yapmis benm canm cekiyodu gecende konusduydk cok biraz sarmayi fazla kacirdm bugun hatta midem okadar kücülmüs ki aksam yemeginden sonra sislik hissettim kalktm evin icinde biraz yürüdm kostum mekik cektim :)))
midem kuculmus diyenlere cok imreniyorum :)

Menüm:

10:00 yarim simit, 1kk peynir, 7kücük zeytin, sekersiz cay

11:00 7kadar cilek

14:00 7-8 kadar yaprak sarma, 2yk yogurt

18:30 1kase mercimek corbasi, 5 yk taze fasulye yemegi, 1 dilim ekmek, 3yk Salata, 2yk yogurt, 10kadar yaprak sarma (aksam abarttim farkindaym :(

2,5lt Su
40dk n.t yürüyüs = 40puan
evet biraz fazla olmus bugunu hafif tutarsan dengelersin cnm

Aachen bize çok uzak kalıyor abla, burası da Aalen:). Küçük güzel bi şehir.
Döner ekmeksiz değildi malesef:(. Ama bugün hiç ekmek yemedim telafi etmek i
orayi bilmiyorum
Aachen da uni. Sehri ondan sordum
Bize yarim saat uzaklikta

Menüm
Sabah 9:30 tiroid ilacı,500 ml su
10:30 1 kk kadar beyaz peynir, domates, salatalık, 1 kavrulmuş yumurta
13:00 2 bardak çay
16:00 1 tane bademli dondurma( üstü çikolata kaplıydı , çikolatayı kızıma yedirdim)
18:00 1er tane tavuk butu ve kanadı(derisiz), 2 servis kaşığı közlenmiş patlıcan salatası, birazcık fırında kızartılmış patates,1 bardak ayran.
21:00 1 sade kahve
Su:3lt den fazla oldu
Spor: 1 saat tempolu yürüyüş 120 puan
@P.nrrr
200 defa trampolinde zıplama
Yarım saat yakan topu oynama
;)
bu ara dondurma pek sık oldu sanki :)

Dünkü menüm
10.00
1 yumurta
1 d peynir
Salatalık
Yarım çb fıstık

14.00
2 gong

18.00
Tavuk ızagara
Köz biber domates
Salata
Ayran
1 d ekmek

Su 2.5
Spor 30 dk yürüyüş

Seninki gonglu karataymi :)

Kiz bisey kalmamis
Istersen 2 hafta sifir karbon bol spor yap incelme olur en azindan
Kiyafetin varmi

bahce sizinmi
Uzakmis baya

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327

Hiç

Daimi deli hedef: aynalar
Tepki
3.081
Tunaydin hanimlar bende kalktim sozde spor tapmicaktim ama ne yapsam gidip yapsam mi diye dolanip duriyorum evde.
Kalk kız iş yok güç yok boş boş oturma benim sporlar bitti bile

masallah spor cok guzel

orayi bilmiyorum

Kiz bisey kalmamis
Kiyafetin varmi

bahce sizinmi
Uzakmis baya
yok abla beğenmedim salonu evde yapıyorum iki güne birdextra yürüyus ekleyim diyorum amacım artık incelmek ki sanki fark etti gibi yada ben bispordan dolayı sevindirik oldum bilmiyorum:D
Evdeyiz hava serin bugün iki gündür de çok gezdik bide üst üste dondurma yedi bugün sesi kısilmis evdeyiz
Takım konusunda şu gelmeyenlere bı ceza versek mesela

Herkese merhaba sıkıcı bi pazar bizim için babamiz bugün çalışıyor kızımla tembellik yapıyoruz bi gecmise bakayım neler yapmışsıniz akşamdan beri
Bol bol dinlen canım sonra lazım olacak
Hayret evdemisiniz :)

enerjin varsa yap sporunu tatlim
afiyet olsun abla benim kahvem bitmiş

elzn4260

Daimi Üye
Tepki
516
@Bgmce @elzn4260 benimki 3 yaş oldu hala peşinde koşuyorum takılmayin bı noktada başlayacaktir :) bu arada Merve hayırlı olsun nasipten ötesi yok ben 4.aylikti yeğenin kızı hamile olduğunu öğrendi hemde ria ile karşı komşum da aynı nasibi varmış demek ki
canım sadece emmek istemesi gece büyük sıkıntı meme ağzında emzik niyetine ağzından bıraktigi anda Çiğlik Çiğliğa ağlıyor gündüz yemek yese geceki biraz daha tok olur ama yok. Diğer mesele için de çok saol canım hayırlısı ile kavuşuruz inşallah

Selam kızlar, bugün uğrayamadım . Sabah uyanır uyanmaz bahçeye gittik, hava çok güzeldi burda. Kalabalık bi aile grubuyduk, her yaşa hitab eden vardı. Yürüyüşümü de yaptım, yemeğimi de yaptım, yedim orada.
Çocuklar da doya doya eğlendi.

Aachen bize çok uzak kalıyor abla, burası da Aalen:). Küçük güzel bi şehir.
Döner ekmeksiz değildi malesef:(. Ama bugün hiç ekmek yemedim telafi etmek için.

Canım hiç canını sıkma, zamanı gelince yiyecektir. Aynı şeyleri yaşadık biz de kızımla. Emmek dışında hiç bişeyle beslenmiyordu. Başkasının eliyle deneyin, eşin yedirsin arkadaşın yedirsin. Belki öyle yemek yemeyi sever. Benim kız hala çok iştahlı değil ama acıkınca acıktım diyor artık bu bile birşeydir. Emzirmenin etkisi çok malesef , zamanında ek gıdayla tanışmayan çocuklarda bu sorun biraz oluyor malesef. Arada eline ekmek parçası, salatalık, havuç filan ver. Uğraştıkça kemirir ve yavaş yavaş damak tadı gelişir. Benim kız da direk bizim yemekleri yemeye başladı, onun için hazırladıklarımı yemiyordu. Acısız pişirdiğim sürece herşeyi veriyordum. Onun zevkini bulunca her şey hallolacaktır.

Hayırlı olsun canım ailenizin yeni üyesi;). Nasibi varmış demekki... Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
inşallah canım amin çok saol :)

Evet bende zamaninda deneyip tecrube etmistim hic meyvesiz bi hafta 2 kilo verebilirken meyveli haftalarda 900 gr anca verirdim. Bu hafta azaltio haftaya yemiyim meyve fln

Olur mu canim olumsuz seylerle bizi sikmam biz burda derdimizi paylasiyoruz. Her bebek nasibiyle gelir. Buda plansiz yinede olmus ilerde iyki olmus dersin. Genelde benim cevremde hep boyle oldu. Rabbim yardimcin olsun

Canim istanbulda buyuk bir evi butcemiz kaldirmaz ben calismiyorum malum. Tek nisanlim calisiyor. Butcemize gore bi yer bulsak yeri kotu yeri uygun olanin odasi kucuk. Bakalim artik hayirlisi yinede herseye ragmen bu isin tenizligi fln istemiyorum oyle cok esya..

Cok haklisin bahar is eski heycanimiz yok ben bi ara iste tartiyi alip spor odasinda soyunma kabinlerinde cekilirdim 100 gr fazla gelmesin diye. Simdi herkeste heycan azaldi bide ustune ustluk herkeste bi bunalim var kilolardan patlamamalar yasayip duruyoruz
canım işte o ara kız çok hastaydi sürekli problemli gibi hissettim yazamadim :) nasip konusuna çok inanıyorum kardes olması bile nasiple Allah büyük. Sende işleri baya hızlandirmissin hazırlıklar tam gaz devam Allah utandirmasin inşallah tatlım

masallah spor cok guzel

orayi bilmiyorum

Kiz bisey kalmamis
Kiyafetin varmi

bahce sizinmi
Uzakmis baya
saol ablam Allah razı olsun biz şok hala alisamadik ama eşim çok mutlu

Hava güzelse cikin dolasin biraz cnm

Sen nasilsin bulantin falan varmi
sabah bulantım oluyor kahvaltı zor yapıyorum ve inanılmaz halsızlık var bunda tabi kızımın gece ayakta oluşu büyük etken bi süre böyle abla .

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Kalk kız iş yok güç yok boş boş oturma benim sporlar bitti bile
yok abla beğenmedim salonu evde yapıyorum iki güne birdextra yürüyus ekleyim diyorum amacım artık incelmek ki sanki fark etti gibi yada ben bispordan dolayı sevindirik oldum bilmiyorum:D
Evdeyiz hava serin bugün iki gündür de çok gezdik bide üst üste dondurma yedi bugün sesi kısilmis evdeyiz
Takım konusunda şu gelmeyenlere bı ceza versek mesela

Bol bol dinlen canım sonra lazım olacak
afiyet olsun abla benim kahvem bitmiş
Bende ramazandan sonra baslamaya karar verdim cunku simdi baslasam ramazanda gidemicem iftar cok gec oluyor boşa para vermis olacam

Aslinda evde bile duzenli yapsan mutlaka farkeder
Sende de oyle olmustur
Bi ivme yakaladin hic bozmadan devam et cnm

Katilim konusunda herkes ayni seyden sikayetci
Halbuki bakip cikmak yerine firsat bulunca gelip biseyler yazilsa
Gelende biseyler yazar sohbet muhabbet olur

Artik ugramayanada bisey demek istemiyorum
İçinden gelmesi lazim zorla olmuyor

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar