Zayıflama Yarışmasi / 3.TAKIM

_ikra_

B:123.6 G:111.6 H:75 Boy:164
Tepki
1.522
Bugün eşimin okulunu da dışardan gördüm, okulu görünce adamın üniversiteye gittiğini tam idrak edebildim :koptum:. Bu kadar büyük ve şaşalı bi yer beklemiyordum galiba:komik:. Gurur duydum tosunumla:D . İyi gezdim ha bugün. Daha da gezerdim de Almanya’da çoğu mağaza 18:30 -19;00 gibi kapanıyor. Türkiye’deki gibi uzun açık olsalar yatmaya anca gelirdim eve:koptum:

_ikra_

B:123.6 G:111.6 H:75 Boy:164
Tepki
1.522
Valla bakalm ne cikcak abla bende meraktaym haftaya belli olucak insallah kötu birsey cikmaz safra kesesinden bside gelmiyor aklima ama internetten okuyunca agrilaro tutmuyor zaten

Almanya konusunuda anneme biraktm abla ya ayin 12si gidip sonunda anneannemle döncem yada nisan sonu gidip 3 hafta kalicam hadi en fazla 4 hafta olsun dedm ama dha fazla kalamam dedim bakalm Annem düsüncek bi yandan depresyondna dolayi yanliz evde kalmaktan korkuyor babam ablam kardesm de calisiyorlar mecburen arada yanliz kaliyor. O yüzden ay sonu giderm muhtemelen ben.
Allah yardımcınız olsun canım, gerçekten zor bi durum. Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun...

Massive65

Daimi Üye
Tepki
569
Günaydın hanımlarrr :kalp::kalp:
Dün sizi dinleyip spor yapmadım hazır spor yapmamısken evi temizliyim dedim bgnde uyandım şimdi nişanşıyla buluşmadan önce spora gidicem. Bu hafta inş çok güzel geçiçek. Meyveyi azaltmam lazım diye düşündüm sizcede azaltmalıyım dimi? 2 ayva 1 rlma çok dimi?

Massive65

Daimi Üye
Tepki
569
Dünkü menüm

Sabah 8:00
2 yumurtadan peynirli omlet

Öğlen 12.00
1 kase mervimek çorbası
150 gr tavuk gögüs fırında
1 dilim kepek ekmeği

Akşam 17.00
4 kara lahana yaprağı , 1 yeşil elma püresi
1 ayva ( dayanamadım buna yemesem olurdu)

Ara 21.00
Kahve sutsuz sekersiz

Spor 1 saat tempolu yürüyüş 60*2=120 @gülümse_kaderine

Su : 2 lt

Massive65

Daimi Üye
Tepki
569
valla canım ben bunuda 0ek takmadim kafaya %70 kiidee mudahalesiz geçiyormuş ama eşim çok üzüldü benim yüzümden oldu diye dedim alakası yok bide kiloyu çok taktın sen diyor adam sebep arıyor :D hemen randevu aldı

Canım önceden dökülmüş büyük ihtimalle çıkmaya başladığıda göre ama gideceğim

Hadi kız toparlan sınavlar bitti mi kardeşinden senin gibi dün yemeğe bile gelmedi bide tıbbi terimler annem diyor evde dönerek anlamadığım şeyler söylüyor diye :D

Ödem suyu içiyor musun ayca

Ben 9 gün önce olctum onları verebilirim
artışa ki istikrarını eksiye bekliyorum baby

Icmedim bahar idem cayi evde malzemem yok ki almakta zor oldu ama dukan cayi ictim. Kardesin ne okuyor. Bitti sinavlarim sukur 1.5 ay sonra tekrar var.

Supersin super cok az kaldi 6 li rakamlara ha gayret

Massive65

Daimi Üye
Tepki
569
Günaydın kızlaaar

Ben yine 58,5 a çıkmışım, sinirlerim zıpladı sabah sabah
Zaten çok halsizim, bayılma hissim geçmedi üzerine bir de tartıda 58,5 u görünce delirdim. Biliyordum kilo aldığımı, hissediyordum. Hep bu wc problemim yüzünden

Yarın bir diyetisyenden randevu alıp gideceğim, amacım wc problemini çözmek

Wc problemi gidince o fazlalikta gidicek canim ins. Bol posali seyler tuketsen bana meyva bire ir geldigi anladim son 3 gundur kabuklu tabiki. Hatta en son miden bozdum resmen. Ayva elma salatik havuc . Yiyorum ama tabi su purelerde bagirsaklarimi calistirmis olabilir gunde 3 defa wc ye gidiyorum. Kucuk icin bile 3 gitmedigim olurken bide.

Pinarcim cok guzel incelmisin tatlim fark harika :)
tatlim sonuna kadar haklisin
Annendir bisey demek istemiyorum ama kizlarin dedigi gibi biraz bencillik yapiyor

omurilige baski olmamasi icin kaslarin guclenmesi gerekiyor cnm

2-3gune bir mola verebilirsin cnm
Bide odem suyu cayi yapsana

Sitede aktif 3-5 kisi var zaten cnm
Bide her yeni gelenle ilgilenecek enerjimizde yok :)
en azindan korktugun gibi degilmis

cok guzel baharcim istikrarinin karsiligiligini almisin

tebrikler fatoscum yine masallah

az ama yanlis besleniyosun kamilem
Dunku menunde sadece karbon
Sabah 1-2dil.ekmek harici karbon alma bi sure pro sebze agirlikli olsun
Ama azda olmasin

belki demir yada b 12 eksikligi vardir cnm

zeynepppp masallah cnm yine ucmusun

o kadar kacamaga ragmen harika bi eksi pinarim
O zaman ablam iyi bir yerde bilincli bir spor yapmam lazim desene. Benim annedede vel fitigi ve dizlerinde sorun varken doktor taaa onceleri spir yaptirmisti baya guclenip iyi hale gelmistti ama onun sporu mesela benimkinden cok farkliydi. Sukur abla + 300 e cok korkmustum valla. 82 cikicam diye. Ayril abla biraz izne ama kopma burdan bana iyi geldi. Listede olmayinca stres bira olsun azaliyor biz bira fazla taktik bu ara bide arti cikinca kotu hisetmeye basladik kendimizi yalniz sunu anlafim yas ilerledikce hakikatten kilo vermek cok zorlasiyormus bu yuzden 30 yas ustu tum hanimlari kilo veren tebrik ediyorum 25 yasindayken patir patir giden kilolar simdi gitsin diye yapmafigim kalmiyir ama yapisiyorlar

Ponibon

☆Başlgç:80.3☆Güncel:79.3☆Aslaa Vazgeçme☆
Tepki
938
Selam vermeden dalmisim :)
Herkese tunaydinlar

Kizlar ben bikac hafta izin istiyorum
Yine burdayim sadece kilo ve menu bildirmek istemiyorum bi sure
Moralim bozulmasin diye bugunde tartilmadim
Ins. Eksi kiloyla bildirimlere donecem

Bugun gunes var biraz
Temizlik yapicam
Biz niye toparlanamıyoruz ablaa :(

Ponibon

Tepki
938
Valla bakalm ne cikcak abla bende meraktaym haftaya belli olucak insallah kötu birsey cikmaz safra kesesinden bside gelmiyor aklima ama internetten okuyunca agrilaro tutmuyor zaten

Almanya konusunuda anneme biraktm abla ya ayin 12si gidip sonunda anneannemle döncem yada nisan sonu gidip 3 hafta kalicam hadi en fazla 4 hafta olsun dedm ama dha fazla kalamam dedim bakalm Annem düsüncek bi yandan depresyondna dolayi yanliz evde kalmaktan korkuyor babam ablam kardesm de calisiyorlar mecburen arada yanliz kaliyor. O yüzden ay sonu giderm muhtemelen ben.
Annen çalışmaya başlasa nasıl olur canım meşgale olur hiç düşündü mü

Massive65

Daimi Üye
Tepki
569
Ayçammm
tartıyı ve kilo vermeyi aklından çıkar. şu an zaten düğün stresin var. sağlıklı beslenmeye devam et , sağlığın için spor yap yeter
sana da ben gibi ters tepiyor
üzme kendini güzel gelin :asikk:
Evet tugcem hepsi bir ust uste gelince stres bombasina dondum. Yaa daha 3 ayimiz var buluruz ev diyorum hadii ailesi aliyor daha bulmadiniz eyvah eyvah napcaksiniz dedim en son bekar evlerimizde kaliriz evlendikten sonra bulunca cikariz herseye bi stress oldum olunamamadi gereken durumlar bide. Cok haklisin yap sporunu iste artida gelse yap dimi kas oluyodur sikilasiyodur diye dusuneyim dimi. Yoksa hepten bozulcak dengem

Ponibon

Tepki
938
Ben o aralar dışardaydım, Aalen diye bi şehir var yakınımızda oraya gittik dolaşmaya. Çarşısında gezip dolaştım ayaklarıma kara sular indi. Akşama da meşhur bi dönercisi varmış 40 yıldır aynı yerde çalışıyormuş ona götürdü eşim. Almanya’da yediğim en güzel dönerdi valla.
Oh afiyet olsn iyi gezmeler.

Ponibon

Tepki
938
Menüm
10:30 tiroid ilacı,500 ml su
11:00 1 dilim çavdar ekmeği, 2 inçe dilim ev yapımı sucuk,biber, salatalık,2 tane çay
14:00sade kahve
18:30 1 döner, ayran
19:00 1top çikolatalı dondurma( diğerleri halka tatlısı yedi:))
21:00 2 bardak yeşil çay
Su 2,5 lt( daha çok içerdim aslında ama dışarda wc sorunu yüzünden kısmak zorunda kaldım)
Spor: 1 saat normal tempo yürüyüş.60 puan @P.nrrr
1 saat de mağazalarda dolaştım , kızlarımı memnun ettim .
Ay öncesinde de deve kuşu çiftliğine gittik, az kalsın saçımı kaptırıyordum bitanesine:). Bizim ufaklığın çok hoşuna gitti, bunu yiyelim mi anne diyip durdu. Yumurtasına ilk defa dokundum, ne kadar ağır ve kalın kabuklu bi yumurtası var, çok şaşırdım. Fiyatı da daha çok şaşırttı 25€ dan başlıyor büyüklüğüne göre 35€ ya kadar çıkıyormuş. Karar verdim deve kuşu besleyip köşeyi dönecem;)
Deve kuşları çok komik gelir bana ya :)
Burda yumurtasını camilere de koyarlar örümcek gelmesin diye

Ponibon

Tepki
938
Günaydın hanımlarrr :kalp::kalp:
Dün sizi dinleyip spor yapmadım hazır spor yapmamısken evi temizliyim dedim bgnde uyandım şimdi nişanşıyla buluşmadan önce spora gidicem. Bu hafta inş çok güzel geçiçek. Meyveyi azaltmam lazım diye düşündüm sizcede azaltmalıyım dimi? 2 ayva 1 rlma çok dimi?
Canm benm bi önceki diyetisten kuşluk ve ikindi ara öğününde mevye veriyodu. 1 pors ayva da yarımı. Elma orta boysa bir pors. Seninki çok yani bir gün için

Massive65

Daimi Üye
Tepki
569
Ben +100 üm
Biri beni bi toparlasa sanki iyi olcak

Yazmıştım ki unutmuşum paylaşmayı
Hep beraber toparlaniyoruz bu hafta bak yaz geldi nerdeyse havalar isindi hadi beyaz tshirtlerimiz icin yapalim bunu

canim haklisin ama aslinda kh yesem bile cok abarti olmadi aslinda az yefim bide aksamlari cok erken yedim normal sartlarda eksi olmam lazimdi regl olmadim ama buna siginmiyorum yanlis beslendim yememek bana yaramiyor amaa bu hafta cok degisik geciyor benim icin moral olarak yerlerdeyim icimden yemekte hazirlamakta gelmiyor ama toparliycam birakmaktansa bu sekildede olsa ditsamda duraklasamda devam edicem ins bunu kiracagim haftaya iyi bi eksi olur ins
Yaaa canim bu hafta gel bisiler yapalim senle.sen bozuk ben moral bozuk toplanmaliyiz beraberce

Menümü yazmaya utaniyorm bugun biraz abarttim :( ama yazip yüzlesmeliyim
Yaz yaz ki bizde soylenelim hep berAber:krnz: saka saka kimbilir senin utaniyorum dedigin nedir bisi cikmaz ondan

Ponibon

Tepki
938
Ben günaydın demeden daldım

Günaydın kızlarr :)

3 gündür düzenli 1 saat yürüyüşe başladım. Menülerimi düzene sokamadım daha gr irade yok istek çok

Ponibon

Tepki
938
@Hiç salonda tartılmşsn ama başladın mı nasıl.
Kafanda çıkan pul pul dökülen yaralardan bnde bakıcı stresi yaşadığım dönemde çıkmıştı şimdi geçti dr gitmedim

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar