cok aman abla care sporsa iyi bari bol bol yap
valla kizlar regl etkisimidir nedir bende anlamadim ama psikolojik olarak bitmis hissediyorum kendimi bide ya su insanlar ne kadar kotu birilerinin sikintiya girmesinden mutlu olunurmu ben bittim oda bitsin dusuncesi ne kadar berbat bi duygudur anlayamiyorum ben bu insanlari neyse iste biraz sacma sapan seyler duydum canim sikildi kendimide toparlayamiyorum ben boyle seylerin cok etkisinde kaliyorum nedense
canım devir çok değişti. insanlar ciddi anlamda birbirlerinin üzüntüsünden besleniyor, mutlu oluyor. Ne ayıp kaldı, ne edep kaldı dünyada. evet böyle şeyler çok can sıkıcı ama etkisinde kalmamaya çalış.
geçen hafta yolda yürürken yaşlı bir amca kalem satmak istedi, zamanında bir dilencinin bedduası yüzünden engelli olanlar dışında hiç kimseye para vermicem deyip sadece lösev e bağışta bulunma kararı almıştım. Amcanın haline dayanamayıp para verdim, bir şey al yoksa almam paranı dedi. 1 tane kalem aldım, ettiği dua öyle dokundu ki bana. Gerçekten ihtiyacı olanları anlayamadığımız için insanlıktan nasıl da uzaklaştırmışlar bizi diye düşündüm.
ama zamanla sindire sindire bu hale getirdiler bizi.
Amin sagol
insallah canimm
Sagol canim
Evet Anneme cok iyi gelcek banada iyi gelcel degisiklik
hem kendimide denemis olcam bakalim korumayi orda basarirsam kendi evimde zaten basaririm
Oda iyimis cnm
valla wc sorunu hafif de olsa bendede var eskiden hic olmazdi kilo verince neden böyle oldu onuda anliyamiyorm. Sende cok sey denedin cözemedin dmi insallah düzelir cnm ya.
2 gün önce bendede acayip seker istegi vardi hatta evde sürme cikolata olsa kasiklasam diye sayikladm ama iyiki yoktu
))
Oh ne güzel cnm esinle zaman geciriyorsunuz. Ekmek fazla olmasi hic olmamis helede carsamba gnu
ama spor yapicakmissin aksamda hafif gecirirsen iyi olur
dönüş vakti geldiğinde annen seni bırakmazsa nolacak
değişiklik her türlü iyidir, diyete de ruha da iyi gelir
tadını çıkar Almanyanın
dün de hoşafa başladım, bakalım düzelecek mi? ocak ayından önce bende de yoktu hiç böyle bir sorun. ocaktan beri de bitmiyor, düzelmiyor. ama düzeltecem göbüşüm patlamadan düzeltecem
mevsim değişikliği tatlı isteğimizi artırıyor sanırım. olabildiğince dizginlemeye çalışıyorum.
Merhaba kızlar ben geldim, sabahtan beri bi koşuşturmacadır gidiyor. Bugün sandalyelerim geldi, masamda 2-3 hafta önce gelmişti. Daha önce bahsetmiştim internetten aldım diye. Çok güzel oldu ama mutfak biraz küçük olunca daralttı. Kullandıkça alışırız artık...
Arada yürüyüşümü de yaptım , yemeğimi de yedim kahvemi içiyorum şimdi.
Ben de yarın yumurta greyfurt yapıcam,
Bağırsaklara da iyi geliyor bu detoks bende. Başka da herşey yolunda şükür.
hayırlı olsun, güzel günlerde kahkaha dolu sofralarınızda kullan güzelim.
annene iyi gelirde yine dönüşte biraz daha kal dicek
onlar izine geleceklermi
valla bilmiyorum cnm
Kendi adima soz verip verip tutamamaktan artik sikildim utaniyorum
Burda hepsi boyle cnm
Ellerinden gelse hemen odadan kovacaklar
Spor salonlarina bakiyorum cnm belki giderim hem spor icinde motivasyon olur
Yoksa evde tembellik yapiyorum
masallah sporu guzel oturttun cnm
Kim ne dedi tatlim
elalemin dediklerine takilmiyalim desekde can sikiyor
Ama gercekten baskalarinin uzuntuleriyle mutlu olanlar normal insan degildir heralde
Boyle kotu kalplilerin soylediklerine hic deger vermemek gerekir
gule gule iyi gunlerde kullan cnm
Bana greyfurt hic etki etmiyor
fitness aletleriyle spor yapma ama beline iyi gelmez, daha çok pilates yapman gerek. Almanya da şartlar hocalar nasıldır bilmiyorum , iyi araştır olur mu. bel sağlığı önemli
Benim gazım, istikrarim heralde 1 hafta suruyor
Gecen hafta iyiydim bu hafta yine batirdim
Yarini hafif tutmaya calisacam
Cuma ne cikar bilmiyorum
gaz modundan çıksan, sadece sağlıklı beslemeye odaklansan abla. sürekliliğin sağlanamaması zihnimizle alakalı çünkü.
Günaydın kızlarr ben bu bunalımdan çıkamıyorum ya salı g0nü kızımı olul çıkışı hastaneye götürdüm alerji testini yaptırmadı inat etti görevli kadında yakının yok muydu kimse yok muydu turturdu kızımın kolunu tutması için. Yok diyorum kadın sinir etti bni ağlama krizi geçirdim çıkımca. O günden yani iki günden beri yemek pek yemiyorum deli gibi kutu kutu halleyler şişe şişe gazozlar içiyorum. Bugün tartıda 80i görünce dank etti ne yapıyosn kendine her sabah 42 beden güzel olan tuniklerim olmuyo diye diye üzülürkn napıyorum bn. Toparlanmam lazım bugün
kız poni, ağlama krizini halley mi geçirecek, gazoz mu? kalk aynadaki sana a bak ve dedi ki, ben kendimi çok seviyorum, güçlüyüm, mutluyum.
beyni olumla, o tartıdan da in önce sağlıklı beslenmeye alıştır kendini, zihnini.
tamam canim netten arastirdim bende sac egzamasi denen birsey varmis hersey uyuyor ve vucuda da yayilabiliyormus. Bu ay kizi kontrole goturecektim hastaneye bende artik etimeddeki doktora gideyim bakayim test etmis olurum hem sampuan krem filan gecici onlemler var ama tekrar etmesi muhtemel cok dikkat etmek gerekiyormus. Senin kardesinin ne rahatsizligi vardi
canım saç egzeması bende de var, doktor losyon ve medikal şampuan vermişti. medikal şampuanı haftada 1 kez, losyonu da normalde günde 2 kere ama ben 1 kere uyguluyorum ve çok iyi geliyor. tamame iyileşmiyor sadece şikayetlerini azaltıyor.
oo demek ki iyi bı ekşi gelecek yarına valla ikracim azim inşallah kalıcıdır
Nasıl yani kızı mi tutamadinizda yakınını diyor
Toparlan Poni bikmadin mi 80 den hep aynı olaylardan
Onun burun kenarinda kollarında canım unidr sınav stresi ile başlamış şimdide atanamamak malum eşimin de iki yıldır çok sıcak havada ensede oluyor ama kremle hemen kayboluyor onun ki mevsimsel birşey
nasıl gencsiniz siz Allah aşkına yahu
nasıl genciz kız. sabah 6 akşam 10 valla çok yorucu
sen bir de haftasonu gör beni
Döndüğümde tepresikliginiz bitmiş olsun yoksa tekmeliycem takımın kapısını zararı ödemem cezai ehliyetim yok
sopayı vuran vurana