Zayıflama Yarışmasi / 3.TAKIM

_ikra_

B:123.6 G:111.6 H:75 Boy:164
Tepki
1.522
Menüm
11:00 tiroid ilacı,500 ml su
11:30 beyaz peynir, domates, salatalık, biber,1/2 dilim çavdar ekmeği
13:00 1 kahve
17:00 1 kase(2 kepçe)yoğurt çorbası,büyük bir kase salata
18:30 1 kahve
Su 2.5 lt
Spor 1 saat tempolu yürüyüş 120 puan @P.nrrr

_ikra_

Tepki
1.522
Bi toparlanalim diyoruz ama bi ayaga kalkamiyoruz sanki

Dr a gitmeyi hic sevmiyorum dogru durust hic ilgilenmiyolar
Anlattim 3 hafta once boyle boyleydi diye
Hala agrim var normalde de cok sik agrim olur falan diye
Adam direk agri kesici veriyim
Bel kaslarini guclendirmen gerekir diyor
Gecmezse rontgen cekeriz
Bende dedim once rontgen cekilse ben spora baslamak istiyorum bisey varsa ona gore yaparim diye
Neyse cekildi
Aşınma varmis, cok spor yapman lazim dedi
Dikkat et de üstünde çoğalmasın abla. Plates iyi olabilir aslında iyi bir hoca eşliğinde. Tabi Almanya’da böyle şeyler biraz lükse kaçıyor sanki:).
Yok abla bu defa esim gelmiyor yanliz gidiyorm. 2 bucuk hafta falan kalicam aslinda önceki gidislerime göre az ama esimide cok uzun yanliz birakmak istemiyorm oda yanliz kalinca zorlaniyor.
Anneannemin vizeside biticek beraber dönucez gerci uzatmak icin ugrasiyorlar enazindan 1 ay daha kalsin diye ama bakalm olcakmi. Zaten sirf annem icin gidiyorm abla biraz iyi gelsin diye..
Bebis icinde sagol abla valla bizde bugun dogum oldgnu biliyodk ama bi resm atmislar 12 gbi sasirdk ne cabuk olmus diye :) masallah
Gözün aydın canım, annene kavuşmana az kalmış. Biraz hasret giderirsin en azından... bebişiniz de hayırlı olsun, darısı da size olsun inşallah;)

Benim gazım, istikrarim heralde 1 hafta suruyor
Gecen hafta iyiydim bu hafta yine batirdim :(
Yarini hafif tutmaya calisacam
Cuma ne cikar bilmiyorum
Arada olur öyle abla, hemen moralini bozma . Toparlanırsın merak etme. Zaman zaman herkeste olur böyle durumlar...

Bgmce

Baş 94,4 kg Gncl:75.8 kg Hdf:65 kg
Tepki
1.412
EMZIREN ANNE MENUSU

Kahvalti. 8.30
1 kk peynir
1 dilim ekmek
1 adet salatalik
1 adet haslanmis yumurta
2 yk pekmez

Ogle.13.00
1 yumurtali menemen
1 dilim ekmek

Ara.16.00
Sutlu kahve

Aksam yemegi 18.30
1 kepce yesil mercimek corbasi
1 adet karniyarik
Cacik
1 dilim ekmek

Cayin yanina 1 dilim browni 1 tane biskrem ve cok az tuzsuz cekirdek. Esime uydum cok pismanim :(((

Su. 2.5 lt

Spor.45 dk eliptik 180 puan @gülümse_kaderine

Bgmce

Tepki
1.412
@Hiç canim cildiye icin doktor soracaktin kardesine konusabildin mi ben hala bir doktor bulamadim da :(

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
Menüm:

11:00 2 kuru kayisi, 2 kuru üzüm

12:00 2 tb ekmek, 1kk peynir, yarim yumurtanin beyazi, 2 zeytin, az salca, 1tk sürme cikolata, rokka

17:00 7kadar cilek, yarim kakaolu muz, yarim caybardagi süt

19:00 1 tabak sebzeli tavuk yemegi, 3yk yogurt

2 fincan yesilcay
2,5lt Su
Spor yok

Hiç

Daimi deli hedef: aynalar
Tepki
3.081
@Hiç canim cildiye icin doktor soracaktin kardesine konusabildin mi ben hala bir doktor bulamadim da :(
şimdi sordum canım o Konya'da okumuştu orda üniversite doktorunun verdiği ilaçlar iyi gelmiş bı kısmı kortizollu bikismi değil onları yazdiriyormus devletteki doktorda bunlar iyi devam et demiş öyle özel bı doktoru yokmuş ama karaciğerini baya yordu tabi kolestrolu yüksek çıkıyordu kremleri kullandığı dönemde şimdi kullandığı standart bı kremi var hatta bilirsin bebekler içinde kullanılıyor sudocremin pembesi bebekler için onun yetişkinler için olanını sürüyor daimi kortizolsuz

Hiç

Daimi deli hedef: aynalar
Tepki
3.081
@mefkurem ne yedin bakayım bence buranın enerjisi de etkili süreklilikte bı enerji gelemedi yazda geldi çattı valla tshirtle ince bingil Bingil mi olsun göğüs kotun üstüne ;(
Spor evet 30 günlük program çıkardım kendime workout zamanla artıyor
Standart 45-60 dk arasında eliptik
Yani dikkat ediyorum sporu yapıyorum eee artık gitmezse o da yağlarımin problemi :D
RamAzana kadar devam bakalım Ramazan'da ne olur yürüyüş + eliptik düşünüyorum

_ikra_

Tepki
1.522
@mefkurem ne yedin bakayım bence buranın enerjisi de etkili süreklilikte bı enerji gelemedi yazda geldi çattı valla tshirtle ince bingil Bingil mi olsun göğüs kotun üstüne ;(
Spor evet 30 günlük program çıkardım kendime workout zamanla artıyor
Standart 45-60 dk arasında eliptik
Yani dikkat ediyorum sporu yapıyorum eee artık gitmezse o da yağlarımin problemi :D
RamAzana kadar devam bakalım Ramazan'da ne olur yürüyüş + eliptik düşünüyorum
Maşallah kız sana, şu azminden gruba eşit şekilde dağıt bakayım ;).
Cumaya eksimi garantiledim de inşallah biraz çok olsaydı:) pijamalarımı giyerken tartıldım sabahki kiloma çok yakındım;)

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
annene iyi gelirde yine dönüşte biraz daha kal dicek :) onlar izine geleceklermi

valla bilmiyorum cnm
Kendi adima soz verip verip tutamamaktan artik sikildim utaniyorum

Burda hepsi boyle cnm
Ellerinden gelse hemen odadan kovacaklar :)

Spor salonlarina bakiyorum cnm belki giderim hem spor icinde motivasyon olur
Yoksa evde tembellik yapiyorum

masallah sporu guzel oturttun cnm

Kim ne dedi tatlim

elalemin dediklerine takilmiyalim desekde can sikiyor

Ama gercekten baskalarinin uzuntuleriyle mutlu olanlar normal insan degildir heralde
Boyle kotu kalplilerin soylediklerine hic deger vermemek gerekir

gule gule iyi gunlerde kullan cnm
Bana greyfurt hic etki etmiyor

Aynen onu bende düsündm bide Anneannemle dönersek iyice yanliz hissetcek kendni insallah ya anneannem 1 ay daha kalabillir yada belki Annemde bizle gelir biraz degisiklik olur onada bakalm hayirlisi.
Abla haklisin zor oluyor biseylere niyet edip sonra bozunca insan kendinide iradesiz hissediyor. Ama hatirliyorumda sen ne güzel kendini tutuyordun yemiyordun neler neler yapiyodunda elini bile sürmüyordun o günleri hatirla insallah gene yapicaksin

Dikkat et de üstünde çoğalmasın abla. Plates iyi olabilir aslında iyi bir hoca eşliğinde. Tabi Almanya’da böyle şeyler biraz lükse kaçıyor sanki:).

Gözün aydın canım, annene kavuşmana az kalmış. Biraz hasret giderirsin en azından... bebişiniz de hayırlı olsun, darısı da size olsun inşallah;)

Arada olur öyle abla, hemen moralini bozma . Toparlanırsın merak etme. Zaman zaman herkeste olur böyle durumlar...

Sagol cnm evet insallah iyi olcak :)
Amin canimm insallah :ninni:

Ponibon

☆Başlgç:80.3☆Güncel:79.3☆Aslaa Vazgeçme☆
Tepki
938
Günaydın kızlarr ben bu bunalımdan çıkamıyorum ya salı g0nü kızımı olul çıkışı hastaneye götürdüm alerji testini yaptırmadı inat etti görevli kadında yakının yok muydu kimse yok muydu turturdu kızımın kolunu tutması için. Yok diyorum kadın sinir etti bni ağlama krizi geçirdim çıkımca. O günden yani iki günden beri yemek pek yemiyorum deli gibi kutu kutu halleyler şişe şişe gazozlar içiyorum. Bugün tartıda 80i görünce dank etti ne yapıyosn kendine her sabah 42 beden güzel olan tuniklerim olmuyo diye diye üzülürkn napıyorum bn. Toparlanmam lazım bugün

Bgmce

Tepki
1.412
şimdi sordum canım o Konya'da okumuştu orda üniversite doktorunun verdiği ilaçlar iyi gelmiş bı kısmı kortizollu bikismi değil onları yazdiriyormus devletteki doktorda bunlar iyi devam et demiş öyle özel bı doktoru yokmuş ama karaciğerini baya yordu tabi kolestrolu yüksek çıkıyordu kremleri kullandığı dönemde şimdi kullandığı standart bı kremi var hatta bilirsin bebekler içinde kullanılıyor sudocremin pembesi bebekler için onun yetişkinler için olanını sürüyor daimi kortizolsuz
tamam canim netten arastirdim bende sac egzamasi denen birsey varmis hersey uyuyor ve vucuda da yayilabiliyormus. Bu ay kizi kontrole goturecektim hastaneye bende artik etimeddeki doktora gideyim bakayim test etmis olurum hem sampuan krem filan gecici onlemler var ama tekrar etmesi muhtemel cok dikkat etmek gerekiyormus. Senin kardesinin ne rahatsizligi vardi

Bgmce

Tepki
1.412
Gunaydin millet tarti gecen haftaya gore eksi ama dune gore arti cikti. Cok moralim bozuldu tutamadim bogazimi dun aksam olacagi buydu. Neyse bugun oglen yumurta peynir aksam haslama tavuk yogurt yapicam. Ustune birde eliptik yarina toparlarim insallah. @P.nrrr canim sen incelme tablonu koyacaktin merakla bekliyorum bende her ay olcum yapiyorum yilbasindan beri kalcadan 10 cm incelmisim baya fark var kiyaslama amacli ekleyebilirsen sevinirim :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar