Dikkat et de üstünde çoğalmasın abla. Plates iyi olabilir aslında iyi bir hoca eşliğinde. Tabi Almanya’da böyle şeyler biraz lükse kaçıyor sanki.Bi toparlanalim diyoruz ama bi ayaga kalkamiyoruz sanki
Dr a gitmeyi hic sevmiyorum dogru durust hic ilgilenmiyolar
Anlattim 3 hafta once boyle boyleydi diye
Hala agrim var normalde de cok sik agrim olur falan diye
Adam direk agri kesici veriyim
Bel kaslarini guclendirmen gerekir diyor
Gecmezse rontgen cekeriz
Bende dedim once rontgen cekilse ben spora baslamak istiyorum bisey varsa ona gore yaparim diye
Neyse cekildi
Aşınma varmis, cok spor yapman lazim dedi
Gözün aydın canım, annene kavuşmana az kalmış. Biraz hasret giderirsin en azından... bebişiniz de hayırlı olsun, darısı da size olsun inşallahYok abla bu defa esim gelmiyor yanliz gidiyorm. 2 bucuk hafta falan kalicam aslinda önceki gidislerime göre az ama esimide cok uzun yanliz birakmak istemiyorm oda yanliz kalinca zorlaniyor.
Anneannemin vizeside biticek beraber dönucez gerci uzatmak icin ugrasiyorlar enazindan 1 ay daha kalsin diye ama bakalm olcakmi. Zaten sirf annem icin gidiyorm abla biraz iyi gelsin diye..
Bebis icinde sagol abla valla bizde bugun dogum oldgnu biliyodk ama bi resm atmislar 12 gbi sasirdk ne cabuk olmus diye masallah
Arada olur öyle abla, hemen moralini bozma . Toparlanırsın merak etme. Zaman zaman herkeste olur böyle durumlar...Benim gazım, istikrarim heralde 1 hafta suruyor
Gecen hafta iyiydim bu hafta yine batirdim
Yarini hafif tutmaya calisacam
Cuma ne cikar bilmiyorum
Maşallah çok iyi gidiyorsun canım. 16 kilo dile kolay@Fittekkkmevsim menülere alıştım artık ya daha önce diyetisyene de gitmiştim var aşağı yukarı onun verdiği listeler gibi bende kendimce öyle yiyorum çok şükür eksileri görüyorum
şimdi sordum canım o Konya'da okumuştu orda üniversite doktorunun verdiği ilaçlar iyi gelmiş bı kısmı kortizollu bikismi değil onları yazdiriyormus devletteki doktorda bunlar iyi devam et demiş öyle özel bı doktoru yokmuş ama karaciğerini baya yordu tabi kolestrolu yüksek çıkıyordu kremleri kullandığı dönemde şimdi kullandığı standart bı kremi var hatta bilirsin bebekler içinde kullanılıyor sudocremin pembesi bebekler için onun yetişkinler için olanını sürüyor daimi kortizolsuz@Hiç canim cildiye icin doktor soracaktin kardesine konusabildin mi ben hala bir doktor bulamadim da
Maşallah kız sana, şu azminden gruba eşit şekilde dağıt bakayım .@mefkurem ne yedin bakayım bence buranın enerjisi de etkili süreklilikte bı enerji gelemedi yazda geldi çattı valla tshirtle ince bingil Bingil mi olsun göğüs kotun üstüne ;(
Spor evet 30 günlük program çıkardım kendime workout zamanla artıyor
Standart 45-60 dk arasında eliptik
Yani dikkat ediyorum sporu yapıyorum eee artık gitmezse o da yağlarımin problemi
RamAzana kadar devam bakalım Ramazan'da ne olur yürüyüş + eliptik düşünüyorum
annene iyi gelirde yine dönüşte biraz daha kal dicek onlar izine geleceklermi
valla bilmiyorum cnm
Kendi adima soz verip verip tutamamaktan artik sikildim utaniyorum
Burda hepsi boyle cnm
Ellerinden gelse hemen odadan kovacaklar
Spor salonlarina bakiyorum cnm belki giderim hem spor icinde motivasyon olur
Yoksa evde tembellik yapiyorum
masallah sporu guzel oturttun cnm
Kim ne dedi tatlim
elalemin dediklerine takilmiyalim desekde can sikiyor
Ama gercekten baskalarinin uzuntuleriyle mutlu olanlar normal insan degildir heralde
Boyle kotu kalplilerin soylediklerine hic deger vermemek gerekir
gule gule iyi gunlerde kullan cnm
Bana greyfurt hic etki etmiyor
Dikkat et de üstünde çoğalmasın abla. Plates iyi olabilir aslında iyi bir hoca eşliğinde. Tabi Almanya’da böyle şeyler biraz lükse kaçıyor sanki.
Gözün aydın canım, annene kavuşmana az kalmış. Biraz hasret giderirsin en azından... bebişiniz de hayırlı olsun, darısı da size olsun inşallah
Arada olur öyle abla, hemen moralini bozma . Toparlanırsın merak etme. Zaman zaman herkeste olur böyle durumlar...
tamam canim netten arastirdim bende sac egzamasi denen birsey varmis hersey uyuyor ve vucuda da yayilabiliyormus. Bu ay kizi kontrole goturecektim hastaneye bende artik etimeddeki doktora gideyim bakayim test etmis olurum hem sampuan krem filan gecici onlemler var ama tekrar etmesi muhtemel cok dikkat etmek gerekiyormus. Senin kardesinin ne rahatsizligi vardişimdi sordum canım o Konya'da okumuştu orda üniversite doktorunun verdiği ilaçlar iyi gelmiş bı kısmı kortizollu bikismi değil onları yazdiriyormus devletteki doktorda bunlar iyi devam et demiş öyle özel bı doktoru yokmuş ama karaciğerini baya yordu tabi kolestrolu yüksek çıkıyordu kremleri kullandığı dönemde şimdi kullandığı standart bı kremi var hatta bilirsin bebekler içinde kullanılıyor sudocremin pembesi bebekler için onun yetişkinler için olanını sürüyor daimi kortizolsuz