Zayıflama Yarışmasi / 3.TAKIM

Fittekkkmevsim

Bas 81.5 guncel 79 hedef69
Tepki
661
selam canlar
cumartesi annem geldi şükür :))
olayları kısaca anlatıp bir süre daha müsaade istiycem
antalyada ki erkek kardeşim geçen çarşamba iş çıkışı motosikletiyle eve giderken alt geçitte kadının teki 3 tekerlekli kasalı gibi olan bisikletle yolu boylamasına geçmek için (30 metre ileri de yaya geçidi varmış) yola atılınca kardeşim kadını ezmesin diye kendini feda etmiş allahtan özel kaskı ve özel motosikletliler için olan montunu giyiyormuş ama bacak komple asfalta çarpıp yerde sürüklenince bir kaç yerinden delinmiş menüsküsüne zarar gelmiş, mont paramparça olmuş ama kolda yara bere kırık yok şükür ... benim sıpa kardeşim beni arayıp bunları anlatıyor ve sakın anneme söyleme doktor ameliyat derse söyleriz annem gelir diyor ve anneme söylemedim bu gün doktor ameliyat demiş , kardeşim yeni bir eve taşındı annem ilk defa görecekti çevresin de market v.s. yok hiç bir yeri bilmiyor eşim de kardeşin gelsin burada ameliyat ettirelim annen tek başına nasıl halledecek hem hastane hem yeni evi yerleştirme işini v.s. dedi kardeşim kabul etti çift kişilik koltuk alıp ayağını uzatarak gelecek , eşim pazartesiye üniversite hastanesinde bir profösöre randevu almış bile üstümden büyük bir yük kalktı sanki annemi tek yollasam olmaz ben gitsem ben de hiç bir yer bilmiyorum 2 gündür anneme çaktırmıycam diye akla karayı seçtim uyku falan yoktu, neredeyse bir hafta olmuş kardeşim kaza geçirdiğini sonra söylüyor ona mı kızayım haline mi üzüleyim anneme şok geçirtmeden nasıl anlatayım derken bir hoş oldum , şükür söyledim kardeşim de gözümün önün de gelip ameliyat olacak ya valla rahatladım perşembe geliyor.. şimdi sıra istanbuldaki en küçüğümüz kız kardeşime ( herşeyi büyütür ağlama krizi geçirir de) usulunca anlatmaya geldi panik yapıp sütü kesilir diye korkuyorum yarın ona da güzelce telde anlatıcam bak kendi başına buraya bile geliyor panik yapma diycem

bir süre daha hiç uğramazsam bilin ki ev kalabalık bacımda bebelerini alıp gelmiştir :)
kendinize iyi bakın hepinizi çok seviyorum
@mefkurem canooom benim artı regl başlangıcındandır büyük ihtimal, geçen çarşamba başladı güya, az az kara kara parça döktüm daha bu gün normal relg başladı tam 1 hafta süründürdü namısıs seviyorum seni bacımmm
Cok gecmis olsun canim ins en kisa zamanda iyilesir boyle durumlarda hasta olanla degilde saglam olanlarla ugrasmak daha zor oluyor cok iyi biliyorum
Gubaydin hanimlar
Gecmisimi yaptim dun hic gelemedim. Dun benim icin garip bi gundu hatta bu gun sabaha kadar oyleydi. Dun tartida 81.5 gordum inananamadim tekrar tekrar tartildim regl baslamisti p.tesi gunu onun etkisi diye dusundum pazartesi ilk baslangic oldugundab zaten nazli nazli geliyordu sonra dun hic gelmedi. Btn gun garip gecirdim kiloma ofkelendin kendime ofkelendim doktora gitcem dedim bi kalkip godememem ofkele dim ev pis diye ofkelendim dedim elemtrikli supurge tutayim onuda kLkip yapamadim dus bile almadim. Fakat bgn sabah kalktim sporuma indim gece biraz regl olmus gbyim tekrar. Sabah spor yaptkeb dusundum bu ofkenin faydasi yok regl odemi bu. Cumaya kadar bi daha tartilmicam habire tirmaniyorum bu bende inanilmaz stres yapti agladim yedim, yedim agladim
sakin canim bende hic iyi degilim dur Kamile sakin ol gecici ani tepki verme diye kendimi tutyorum rwglim etkisi bende ck artiyim bugun ustune baska baska problemlerde var en iyisi susmak

Gunaydinnn
Dün menumu yazamamisim
Sabah 9 gibi
İki dilim tb ekmeği ile tost
Bir yumurta
3 zeytin
Biraz salata

Öğlen 14 gibi
2 yumurtadan menemen
Bir kase yogurt
Bir kase salata

Akşam 18 gibi
Bir kepçe mercimek çorbası
Bir kase salata
Bir bardak ayran
Avuç içi kadar tavuk göğsü tavada yağsız pişirdim
Spor 45 dk yürüyüş 90 puan
3 mil leslie 135 puan
135+90=225 @gülümse_kaderine
neden surwkli eksisin anlasiliyor menulerden

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
selam canlar
antalyada ki erkek kardeşim geçen çarşamba iş çıkışı motosikletiyle eve giderken alt geçitte kadının teki 3 tekerlekli kasalı gibi olan bisikletle yolu boylamasına geçmek için (30 metre ileri de yaya geçidi varmış) yola atılınca kardeşim kadını ezmesin diye kendini feda etmiş allahtan özel kaskı ve özel motosikletliler için olan montunu giyiyormuş ama bacak komple asfalta çarpıp yerde sürüklenince bir kaç yerinden delinmiş menüsküsüne zarar gelmiş, mont paramparça olmuş ama kolda yara bere kırık yok şükür ... benim sıpa kardeşim beni arayıp bunları anlatıyor ve sakın anneme söyleme doktor ameliyat derse söyleriz annem gelir diyor ve anneme söylemedim bu gün doktor ameliyat demiş , kardeşim yeni bir eve taşındı annem ilk defa görecekti çevresin de market v.s. yok hiç bir yeri bilmiyor eşim de kardeşin gelsin burada ameliyat ettirelim annen tek başına nasıl halledecek hem hastane hem yeni evi yerleştirme işini v.s. dedi kardeşim kabul etti çift kişilik koltuk alıp ayağını uzatarak gelecek , eşim pazartesiye üniversite hastanesinde bir profösöre randevu almış bile üstümden büyük bir yük kalktı sanki annemi tek yollasam olmaz ben gitsem ben de hiç bir yer bilmiyorum 2 gündür anneme çaktırmıycam diye akla karayı seçtim uyku falan yoktu, neredeyse bir hafta olmuş kardeşim kaza geçirdiğini sonra söylüyor ona mı kızayım haline mi üzüleyim anneme şok geçirtmeden nasıl anlatayım derken bir hoş oldum , şükür söyledim kardeşim de gözümün önün de gelip ameliyat olacak ya valla rahatladım perşembe geliyor.. şimdi sıra istanbuldaki en küçüğümüz kız kardeşime ( herşeyi büyütür ağlama krizi geçirir de) usulunca anlatmaya geldi panik yapıp sütü kesilir diye korkuyorum yarın ona da güzelce telde anlatıcam bak kendi başına buraya bile geliyor panik yapma diycem

bir süre daha hiç uğramazsam bilin ki ev kalabalık bacımda bebelerini alıp gelmiştir :)
@mefkurem canooom benim artı regl başlangıcındandır büyük ihtimal, geçen çarşamba başladı güya, az az kara kara parça döktüm daha bu gün normal relg başladı tam 1 hafta süründürdü namısıs seviyorum seni bacımmm
Kardesini Allah korumus cnm cok cok gecmis olsun
İnş ameliyatida kolaylikla atlatir

Gubaydin hanimlar
Gecmisimi yaptim dun hic gelemedim. Dun benim icin garip bi gundu hatta bu gun sabaha kadar oyleydi. Dun tartida 81.5 gordum inananamadim tekrar tekrar tartildim regl baslamisti p.tesi gunu onun etkisi diye dusundum pazartesi ilk baslangic oldugundab zaten nazli nazli geliyordu sonra dun hic gelmedi. Btn gun garip gecirdim kiloma ofkelendin kendime ofkelendim doktora gitcem dedim bi kalkip godememem ofkele dim ev pis diye ofkelendim dedim elemtrikli supurge tutayim onuda kLkip yapamadim dus bile almadim. Fakat bgn sabah kalktim sporuma indim gece biraz regl olmus gbyim tekrar. Sabah spor yaptkeb dusundum bu ofkenin faydasi yok regl odemi bu. Cumaya kadar bi daha tartilmicam habire tirmaniyorum bu bende inanilmaz stres yapti agladim yedim, yedim agladim
Aycam sakin ol bebegim tartiya takılma
o kadar arti gorecek menulerin yok
Hem regli etkisi hemde stresden olabilir
Günaydin kizlar yazmadan güne baslamisim ama :) ben 1 haftaya falan almanyaya gidicem ondan önce cumartesi bursaya gidicez esimin ablasi dogum yapti bugun :)
Ardindan ben vın gidiyorm nisan sonuna kadar insallah. Yani bu cuma son tarti. Ordada dikkat edicem ama kilo vermeye calismicam koruma olarak düsüncem döndügümde 62ye dogru yoluma devam edicem insallah. Bugunde biraz eksi gördüm mutluyum :hopp:
Baya uzun kalacaksin cnm esinde geliyormu
Annen sevinmistir

Bebisde saglikla buyusun ins.

İyi gunler kizlar hiiiiiic keyfim yok siz nasilsiniz
sana ne oldu cnm niye canin sıkıldı

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Bi toparlanalim diyoruz ama bi ayaga kalkamiyoruz sanki

Dr a gitmeyi hic sevmiyorum dogru durust hic ilgilenmiyolar
Anlattim 3 hafta once boyle boyleydi diye
Hala agrim var normalde de cok sik agrim olur falan diye
Adam direk agri kesici veriyim
Bel kaslarini guclendirmen gerekir diyor
Gecmezse rontgen cekeriz
Bende dedim once rontgen cekilse ben spora baslamak istiyorum bisey varsa ona gore yaparim diye
Neyse cekildi
Aşınma varmis, cok spor yapman lazim dedi

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347

Annen sevinmistir

Yok abla bu defa esim gelmiyor yanliz gidiyorm. 2 bucuk hafta falan kalicam aslinda önceki gidislerime göre az ama esimide cok uzun yanliz birakmak istemiyorm oda yanliz kalinca zorlaniyor.
Anneannemin vizeside biticek beraber dönucez gerci uzatmak icin ugrasiyorlar enazindan 1 ay daha kalsin diye ama bakalm olcakmi. Zaten sirf annem icin gidiyorm abla biraz iyi gelsin diye..
Bebis icinde sagol abla valla bizde bugun dogum oldgnu biliyodk ama bi resm atmislar 12 gbi sasirdk ne cabuk olmus diye :) masallah

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
Mulakat icin hazirlanmaya basladim bugun. Haftaya da annemler gelecek ben sinava gittigimde bebise birinin bakmasi lazimdi. Sagolsunlar teklif etmeden geliriz dediler. Onlar gelmeden calisma isini ilerletmem lazim o yuzden bi hafta beni mazur gorun menu yazarim ama pek bakamayabilirim foruma

Kolay gelsin cnm insallah iyi gecer mulakatin :) Annenlerde ne güzel gelceklermis cok sanslisin

selam canlar

Ablam cok gecmis olsun kardesin icin valla zor zamanlar gecirmissiniz insallah bundan sonrasi iyi gecer Allah sifa versin :) arada gel özletme kendini

Bende gunu 800 cal ile aciyorun. Yapcak bisi yok alsamda versemde cabalamaya devam

Oo süpermis o :) ozaman senin arti olma imkanin yokki ödemdir onlar

Gunaydinnn canlar

Ben ortepediye geldim bekliyorum
Aksamda gec uyumustum sabah erken kalktim
Gozlerimi acamiyorum :)

Gecmezse rontgen cekeriz
Bende dedim once rontgen cekilse ben spora baslamak istiyorum bisey varsa ona gore yaparim diye
Neyse cekildi

Günaydin abla, gercekten bazi doktorlar öyle oluyor fazla önemsemiyorlar hemen agri kesici yaziym git olurmu ya. Ama sen iyi demissin röntgen cekilmis asinma icin Spor yapcakmissin hem senin icinde iyi olur diätine faydasi olur :)

Bitürlü toparlanamiyoruz evet herkezde bi bikkinlik var sanirim havalardan ama dagildik eskiden gün icinde kac defa girerdm mesajlara yetismek icin smdi bi sabah bi aksam girsem yetiyo gerci gene ben öglwnleride bakuyorm ama genelde kimse olmuyor :)

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
E kizlar yarin icin planlar ne, ben ödem suyumu hazirliycam bu aksam yarinda yumurta aksamda tavuk yaparm heralde bana iyi geliyor hem dün tavuk aldm bu aksamda tavuk yemeyi düsünüyorm.
Bu arada size incelme tablomu aticma birazdan kacgündür aklimda her ay ölcüyodum basladigimdan beri cok büyük fark var :)

Bgmce

Baş 94,4 kg Gncl:75.8 kg Hdf:65 kg
Tepki
1.412

Gecmezse rontgen cekeriz
Neyse cekildi
demekki bu tarz dr lar sadece tr de degilmis. Neyseki cekmisler rontgeni. Cok gecmis olsun abla rahat rahat bol bol spor yapabilirsin artik :)

Bgmce

Baş 94,4 kg Gncl:75.8 kg Hdf:65 kg
Tepki
1.412
@P.nrrr bebisiniz hayirli olsun canim Allah anali babali buyutsun uzun omurler versin. Iyi dileklerin icinde cok sagol hakkimda hayirlisi ne ise o olsun bekleyip gorecegiz.

tugcess

Boy 1.63 G.57,7 *H>>58 **daha da fit olicim**
Tepki
1.073
Gunaydinnn canlar

Ben ortepediye geldim bekliyorum
Aksamda gec uyumustum sabah erken kalktim
Gozlerimi acamiyorum :)

Tünaydın ablacımmm
bahar yorgunluğu mu var herkesin üzerinde acaba
bir uyuzluk, bir uyku hali aldı başını gidiyor
doktorun ne dediğini bir sonraki yazında gördüm, alıntıladım ona da cevap yazacam şimdi. çok geçmiş olsun

Günaydin kizlar yazmadan güne baslamisim ama :) ben 1 haftaya falan almanyaya gidicem ondan önce cumartesi bursaya gidicez esimin ablasi dogum yapti bugun :)
Ardindan ben vın gidiyorm nisan sonuna kadar insallah. Yani bu cuma son tarti. Ordada dikkat edicem ama kilo vermeye calismicam koruma olarak düsüncem döndügümde 62ye dogru yoluma devam edicem insallah. Bugunde biraz eksi gördüm mutluyum :hopp:

bebek hayırlı uğurlu olsun. sağlıklı mutlu güzel ömrü olsun inşallah :)
iyi yolculuklar canım, annene çok iyi gelecek senin gitmen. koruma düşüncen gayet iyi, hem vücut dinlenir, sen zaten mezunsun, misafirlikte korumayı öğrenirsin.

Gecmezse rontgen cekeriz
Neyse cekildi

ağrı kesici bağışıklık kazandırınca ne olacak, ya da kas gevşetici?
sanki kesin çözümmüş gibi ilaçları dayadıkça dayıyor doktorlar.
bel kaslarını en iyi pilatesle güçlendirirsin, iyi bir hoca eşliğinde 2 hafta içinde sonuç almaya başlarsın
geçmiş olsun ablacım :(

Hiç

Daimi deli hedef: aynalar
Tepki
3.081
selam canlar

Çok geçmiş olsun abla verilmiş sadakadır varmış
Gubaydin hanimlar
Ayça içine bahar stresi ile regl stresi kaçmış
Regl zamani bazilari +3bile olabiliyor cnm o yüzden keske sinirle yemeseydin ama olmus bikere zaten demissin yoluma bakicam diye. Bende tartiya cok takardim baslarda azcik arti görsem moralim bozulurdu ama artik ödemdir regldir stressdir birsürü sebebi olabilcegni düsününce fazla takmamaya calisiyorm ama cok etkiliyorse seni haftada 2 kezden fazla tartilmamaya calis bencede :)
İyi yolculuklar simdiden
İyi gunler kizlar hiiiiiic keyfim yok siz nasilsiniz
Neden neden neden

Gecmezse rontgen cekeriz
Neyse cekildi
o zaman ne diyoruz haydi kızlar spora

tugcess

Boy 1.63 G.57,7 *H>>58 **daha da fit olicim**
Tepki
1.073
E kizlar yarin icin planlar ne, ben ödem suyumu hazirliycam bu aksam yarinda yumurta aksamda tavuk yaparm heralde bana iyi geliyor hem dün tavuk aldm bu aksamda tavuk yemeyi düsünüyorm.
Bu arada size incelme tablomu aticma birazdan kacgündür aklimda her ay ölcüyodum basladigimdan beri cok büyük fark var :)

tek planım ödem suyu hazırlayıp, wc sorunumu çözmek. artık çileden çıktım, doktora da gitmekten bıktım.
şeker isteğimi bastırmak dışında çok özel bir şey yapmicam :)

Hiç

Daimi deli hedef: aynalar
Tepki
3.081
Dün ki menü
Sabah
1 yumurta
1 dlm ekmek
Yeşillik
1 kk peynir

Oglen
1 kabak ızgara
2 minnak köfte çok minnak miniminnak :)
1 keoce yayla çorbası

Akşam
5 orta boy köfte
Salata

Ara
1 avuç leblebi
3 kuru erik

Spor:60 dk eliptik + 35 dk bölgesel
240+ 105 = 345 puan @gülümse_kaderine

Fittekkkmevsim

Tepki
661

Annen sevinmistir

Gecmezse rontgen cekeriz
Neyse cekildi
cok aman abla care sporsa iyi bari bol bol yap

Çok geçmiş olsun abla verilmiş sadakadır varmış

Ayça içine bahar stresi ile regl stresi kaçmış

İyi yolculuklar simdiden

Neden neden neden
o zaman ne diyoruz haydi kızlar spora

valla kizlar regl etkisimidir nedir bende anlamadim ama psikolojik olarak bitmis hissediyorum kendimi bide ya su insanlar ne kadar kotu birilerinin sikintiya girmesinden mutlu olunurmu ben bittim oda bitsin dusuncesi ne kadar berbat bi duygudur anlayamiyorum ben bu insanlari neyse iste biraz sacma sapan seyler duydum canim sikildi kendimide toparlayamiyorum ben boyle seylerin cok etkisinde kaliyorum nedense

Fittekkkmevsim

Tepki
661
Menum
Sabah7
2d ekmek
1tk tereyagi
Taze peynir maydonoz
6zeytin

Ogle12 yarim elma

Aksam 16:30
Ceyrek yufka yagda yumurta salata yogurt bi lokma pwynir 1zeytin

Su 2lt
Spor 30+30olmak uzere 1 saat yuruyus

Belki aksam biraz lesli yapmak istiyorum yaparsam yazarim

@gülümse_kaderine

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
@P.nrrr bebisiniz hayirli olsun canim Allah anali babali buyutsun uzun omurler versin. Iyi dileklerin icinde cok sagol hakkimda hayirlisi ne ise o olsun bekleyip gorecegiz.

Amin sagol :) insallah canimm:kalp:

Tünaydın ablacımmm
bahar yorgunluğu mu var herkesin üzerinde acaba
bir uyuzluk, bir uyku hali aldı başını gidiyor
doktorun ne dediğini bir sonraki yazında gördüm, alıntıladım ona da cevap yazacam şimdi. çok geçmiş olsun

bebek hayırlı uğurlu olsun. sağlıklı mutlu güzel ömrü olsun inşallah :)
iyi yolculuklar canım, annene çok iyi gelecek senin gitmen. koruma düşüncen gayet iyi, hem vücut dinlenir, sen zaten mezunsun, misafirlikte korumayı öğrenirsin.

ağrı kesici bağışıklık kazandırınca ne olacak, ya da kas gevşetici?
bel kaslarını en iyi pilatesle güçlendirirsin, iyi bir hoca eşliğinde 2 hafta içinde sonuç almaya başlarsın
geçmiş olsun ablacım :(

Sagol canim
Evet Anneme cok iyi gelcek banada iyi gelcel degisiklik :) hem kendimide denemis olcam bakalim korumayi orda basarirsam kendi evimde zaten basaririm

tek planım ödem suyu hazırlayıp, wc sorunumu çözmek. artık çileden çıktım, doktora da gitmekten bıktım.
şeker isteğimi bastırmak dışında çok özel bir şey yapmicam :)

Oda iyimis cnm :) valla wc sorunu hafif de olsa bendede var eskiden hic olmazdi kilo verince neden böyle oldu onuda anliyamiyorm. Sende cok sey denedin cözemedin dmi insallah düzelir cnm ya.
2 gün önce bendede acayip seker istegi vardi hatta evde sürme cikolata olsa kasiklasam diye sayikladm ama iyiki yoktu :)))

Bugün eşim evde kahvaltı fasli bitince gezme Faslı başladı ekmeği biraz fazla kaçırdım bugün akşama no karbonhidrat sizden ne haber birazdan da spor yapacağım

Oh ne güzel cnm esinle zaman geciriyorsunuz. Ekmek fazla olmasi hic olmamis helede carsamba gnu :hayir: ama spor yapicakmissin aksamda hafif gecirirsen iyi olur

_ikra_

B:123.6 G:111.6 H:75 Boy:164
Tepki
1.522
Merhaba kızlar ben geldim, sabahtan beri bi koşuşturmacadır gidiyor. Bugün sandalyelerim geldi, masamda 2-3 hafta önce gelmişti. Daha önce bahsetmiştim internetten aldım diye. Çok güzel oldu ama mutfak biraz küçük olunca daralttı. Kullandıkça alışırız artık...
Arada yürüyüşümü de yaptım , yemeğimi de yedim kahvemi içiyorum şimdi.
Ben de yarın yumurta greyfurt yapıcam,
Bağırsaklara da iyi geliyor bu detoks bende. Başka da herşey yolunda şükür.

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Yok abla bu defa esim gelmiyor yanliz gidiyorm. 2 bucuk hafta falan kalicam aslinda önceki gidislerime göre az ama esimide cok uzun yanliz birakmak istemiyorm oda yanliz kalinca zorlaniyor.
Anneannemin vizeside biticek beraber dönucez gerci uzatmak icin ugrasiyorlar enazindan 1 ay daha kalsin diye ama bakalm olcakmi. Zaten sirf annem icin gidiyorm abla biraz iyi gelsin diye..
Bebis icinde sagol abla valla bizde bugun dogum oldgnu biliyodk ama bi resm atmislar 12 gbi sasirdk ne cabuk olmus diye :) masallah
annene iyi gelirde yine dönüşte biraz daha kal dicek :) onlar izine geleceklermi

Bitürlü toparlanamiyoruz evet herkezde bi bikkinlik var sanirim havalardan ama dagildik eskiden gün icinde kac defa girerdm mesajlara yetismek icin smdi bi sabah bi aksam girsem yetiyo gerci gene ben öglwnleride bakuyorm ama genelde kimse olmuyor
valla bilmiyorum cnm
Kendi adima soz verip verip tutamamaktan artik sikildim utaniyorum

demekki bu tarz dr lar sadece tr de degilmis. Neyseki cekmisler rontgeni. Cok gecmis olsun abla rahat rahat bol bol spor yapabilirsin artik :)
Burda hepsi boyle cnm
Ellerinden gelse hemen odadan kovacaklar :)

kesici bağışıklık kazandırınca ne olacak, ya da kas gevşetici?
geçmiş olsun ablacım
Spor salonlarina bakiyorum cnm belki giderim hem spor icinde motivasyon olur
Yoksa evde tembellik yapiyorum

Bugün eşim evde kahvaltı fasli bitince gezme Faslı başladı ekmeği biraz fazla kaçırdım bugün akşama no karbonhidrat sizden ne haber birazdan da spor yapacağım
masallah sporu guzel oturttun cnm

valla kizlar regl etkisimidir nedir bende anlamadim ama psikolojik olarak bitmis hissediyorum kendimi bide ya su insanlar ne kadar kotu birilerinin sikintiya girmesinden mutlu olunurmu ben bittim oda bitsin dusuncesi ne kadar berbat bi duygudur anlayamiyorum ben bu insanlari neyse iste biraz sacma sapan seyler duydum canim sikildi kendimide toparlayamiyorum ben boyle seylerin cok etkisinde kaliyorum
Kim ne dedi tatlim

elalemin dediklerine takilmiyalim desekde can sikiyor

Ama gercekten baskalarinin uzuntuleriyle mutlu olanlar normal insan degildir heralde
Boyle kotu kalplilerin soylediklerine hic deger vermemek gerekir

Merhaba kızlar ben geldim, sabahtan beri bi koşuşturmacadır gidiyor. Bugün sandalyelerim geldi, masamda 2-3 hafta önce gelmişti. Daha önce bahsetmiştim internetten aldım diye. Çok güzel oldu ama mutfak biraz küçük olunca daralttı. Kullandıkça alışırız artık...
Arada yürüyüşümü de yaptım , yemeğimi de yedim kahvemi içiyorum şimdi.
Ben de yarın yumurta greyfurt yapıcam,
Bağırsaklara da iyi geliyor bu detoks bende. Başka da herşey yolunda şükür.
gule gule iyi gunlerde kullan cnm
Bana greyfurt hic etki etmiyor

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar