Fittekkkmevsim
Bas 81.5 guncel 79 hedef69
- Tepki
- 661
Cok gecmis olsun canim ins en kisa zamanda iyilesir boyle durumlarda hasta olanla degilde saglam olanlarla ugrasmak daha zor oluyor cok iyi biliyorumselam canlar
cumartesi annem geldi şükür )
olayları kısaca anlatıp bir süre daha müsaade istiycem
antalyada ki erkek kardeşim geçen çarşamba iş çıkışı motosikletiyle eve giderken alt geçitte kadının teki 3 tekerlekli kasalı gibi olan bisikletle yolu boylamasına geçmek için (30 metre ileri de yaya geçidi varmış) yola atılınca kardeşim kadını ezmesin diye kendini feda etmiş allahtan özel kaskı ve özel motosikletliler için olan montunu giyiyormuş ama bacak komple asfalta çarpıp yerde sürüklenince bir kaç yerinden delinmiş menüsküsüne zarar gelmiş, mont paramparça olmuş ama kolda yara bere kırık yok şükür ... benim sıpa kardeşim beni arayıp bunları anlatıyor ve sakın anneme söyleme doktor ameliyat derse söyleriz annem gelir diyor ve anneme söylemedim bu gün doktor ameliyat demiş , kardeşim yeni bir eve taşındı annem ilk defa görecekti çevresin de market v.s. yok hiç bir yeri bilmiyor eşim de kardeşin gelsin burada ameliyat ettirelim annen tek başına nasıl halledecek hem hastane hem yeni evi yerleştirme işini v.s. dedi kardeşim kabul etti çift kişilik koltuk alıp ayağını uzatarak gelecek , eşim pazartesiye üniversite hastanesinde bir profösöre randevu almış bile üstümden büyük bir yük kalktı sanki annemi tek yollasam olmaz ben gitsem ben de hiç bir yer bilmiyorum 2 gündür anneme çaktırmıycam diye akla karayı seçtim uyku falan yoktu, neredeyse bir hafta olmuş kardeşim kaza geçirdiğini sonra söylüyor ona mı kızayım haline mi üzüleyim anneme şok geçirtmeden nasıl anlatayım derken bir hoş oldum , şükür söyledim kardeşim de gözümün önün de gelip ameliyat olacak ya valla rahatladım perşembe geliyor.. şimdi sıra istanbuldaki en küçüğümüz kız kardeşime ( herşeyi büyütür ağlama krizi geçirir de) usulunca anlatmaya geldi panik yapıp sütü kesilir diye korkuyorum yarın ona da güzelce telde anlatıcam bak kendi başına buraya bile geliyor panik yapma diycem
bir süre daha hiç uğramazsam bilin ki ev kalabalık bacımda bebelerini alıp gelmiştir
kendinize iyi bakın hepinizi çok seviyorum
@mefkurem canooom benim artı regl başlangıcındandır büyük ihtimal, geçen çarşamba başladı güya, az az kara kara parça döktüm daha bu gün normal relg başladı tam 1 hafta süründürdü namısıs seviyorum seni bacımmm
sakin canim bende hic iyi degilim dur Kamile sakin ol gecici ani tepki verme diye kendimi tutyorum rwglim etkisi bende ck artiyim bugun ustune baska baska problemlerde var en iyisi susmakGubaydin hanimlar
Gecmisimi yaptim dun hic gelemedim. Dun benim icin garip bi gundu hatta bu gun sabaha kadar oyleydi. Dun tartida 81.5 gordum inananamadim tekrar tekrar tartildim regl baslamisti p.tesi gunu onun etkisi diye dusundum pazartesi ilk baslangic oldugundab zaten nazli nazli geliyordu sonra dun hic gelmedi. Btn gun garip gecirdim kiloma ofkelendin kendime ofkelendim doktora gitcem dedim bi kalkip godememem ofkele dim ev pis diye ofkelendim dedim elemtrikli supurge tutayim onuda kLkip yapamadim dus bile almadim. Fakat bgn sabah kalktim sporuma indim gece biraz regl olmus gbyim tekrar. Sabah spor yaptkeb dusundum bu ofkenin faydasi yok regl odemi bu. Cumaya kadar bi daha tartilmicam habire tirmaniyorum bu bende inanilmaz stres yapti agladim yedim, yedim agladim
neden surwkli eksisin anlasiliyor menulerdenGunaydinnn
Dün menumu yazamamisim
Sabah 9 gibi
İki dilim tb ekmeği ile tost
Bir yumurta
3 zeytin
Biraz salata
Öğlen 14 gibi
2 yumurtadan menemen
Bir kase yogurt
Bir kase salata
Akşam 18 gibi