Zayıflama Yarışmasi / 3.TAKIM

tugcess

Boy 1.63 G.57,7 *H>>58 **daha da fit olicim**
Tepki
1.073
@Warriorinside
Dilekcim maşallah, kararına çok sevindim. Allah hakkınızda hayırlısını versin, inşallah sağlıkla hamile kalıp, sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi.
Bu kararla sağlıklı beslenme fikri daha da cazip gelir sana bence :)

Hiç

Daimi deli hedef: aynalar
Tepki
3.081
img1522752357728.jpg

tugcess

Boy 1.63 G.57,7 *H>>58 **daha da fit olicim**
Tepki
1.073
Iyi olmana sevindim cnm

Her zaman boyle olmuyorda bu bikac gun oyle oldu
Misafir iyi hoşta
Yalniz kalmak istedigim gun gelince bunaliyorum :)

Gelenin başımın üzerinde yeri var ama ben çok kalabalığı sevmiyorum. Sese karşı aşırı hassasiyetim var ya. Herkese göre çok sabırsızım, bana göre bankada sürekli kafa yorduğum için sessizliği tercih ediyorum.
Allah kimseyi yalnız ve çok gürültülü bırakmasın diye orta yollu dua edelim o zaman biz :)

Bugün burda hava çok güzel, nevresimleri söktüm hepsini makinedekileri serip yürüyüşe gidicem kızlarımla. Büyük ekti bizi, arkadaşlarıyla dağa çıktılar yürüyerek. Küçük dondurma diye tutturdu. Ona dondurma alıp biraz dolaşalım... Sizler neler yapıyorsunuz bugün?
Dünkü fazlalığın bit kısmı gitmişti bugün. Yarın da kalanı gider inşallah.
Sabah çok düzenli bi kahvaltı ettim günlerden sonra. Eşim işe başladı, düzenim yerine gelmeye başladı çok şükür....

Adanada da tamamen bahar havası var, güneş artık kendini net gösteriyor. Zannımca bizi çok sıcak günler bekliyor yaza. Ama sabah üşüyerek uyandım ve hala çok üşüyorum. Müşteri arasında foruma bakarak ve etrafa gülücük saçarak (bundan sonra böyle olacam) günümün yarısını geçirdim. Mesai sonrası ortalama 1 saat yürüyüş yapıp dinlenmeyi düşünüyorum. Büyük kız en güzel şeyi yapmış, dağda mis gibi hava muhteşem :) Düzenin yerine gelmesine sevindim.

Geçmiş olsun Tuğçe kız ne çektin ve diyen teyze geldi aklıma
@gülümse_kaderine Tuğçe 257.5 puan

Sağol Baharcım, valla kız çok çektim bu sene hayır olsun

Tepki
95
Selam kızlar ben yine yollarda beyin şoförlüğünü yapıyorum ehliyet almasına ikna ettim sağ gözünde problem var sağı tam kafayı çevirmeden göremem ben der oyuzden araba kullanmaya cesaret edemedi,lakin ne tipler araba kullanıyor sağa bakarken de kafayı ceviriver bişey olmaz diyerek ikna ettim
Zaten sıkıntılı bir durum varsa ehliyet için sağlık raporu alırken ortaya çıkar alıp alamiycagi hayirlisi bakalım

Tepki
95
@Warriorinside
Dilekcim maşallah, kararına çok sevindim. Allah hakkınızda hayırlısını versin, inşallah sağlıkla hamile kalıp, sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi.
Bu kararla sağlıklı beslenme fikri daha da cazip gelir sana bence :)
Kuzum çok teşekkür ederim
Kesinlikle tekrardan diyet kilo verme aşkım depreşti;)
Bugün dikkat etmeye başladım bakalım

Fittekkkmevsim

Bas 81.5 guncel 79 hedef69
Tepki
661
Kizlar haftaya cuma yine bir kurumun mulakatina girecegim.aksam listeler aciklandi. Bu sefer hemde kendi bransimda. Bu sefer cok iyi hazirlanmam lazim tarih guncel bilgiler filan calisacagim insallah hayirlisi olur hakkimda bana da dua edin olurmu :by:
allah hakkinda hayirlisi ni versin canim ins olur

@Fittekkkmevsim hiç kaçamak yapmıyorum iki ayı geçti başlayalı sadece bir incir uyutması yedim ki oda sekersizdi gerçekten ekşi olmak için çok cabaliyorum ha zorlanıyordum ama artık astım çok şükür bakalım hep böyle gider inşallah
Zaten basarinin sirri bu hic kacamak olmamasi benim basarisizligimin sebebide bu ikiye bi kacamak yapmam
Gunaydinlarrrr

Guya dun dinlenecem dedim ama yine misafir geldi
Eltim ler benim cocuklar vardi
Biraz hazirlik vs. Yaptım
Aksam onlar gidincede surviver en tekrarina bakarken uyumusum
Bence gonulluler takimi zayif kaldi muratin yerine adem oraya gecmeliydi

Bugunde benim kiz gidiyor
Bencede adem geeliydi yine dengesiz oldu unluler yine hep yenecek
bu dongu kirildigi an zaten hersey degusecek bizde

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Bugün burda hava çok güzel, nevresimleri söktüm hepsini makinedekileri serip yürüyüşe gidicem kızlarımla. Büyük ekti bizi, arkadaşlarıyla dağa çıktılar yürüyerek. Küçük dondurma diye tutturdu. Ona dondurma alıp biraz dolaşalım... Sizler neler yapıyorsunuz bugün?
Dünkü fazlalığın bit kısmı gitmişti bugün. Yarın da kalanı gider inşallah.
Sabah çok düzenli bi kahvaltı ettim günlerden sonra. Eşim işe başladı, düzenim yerine gelmeye başladı çok şükür....
bizde derece yukseldi ama hala gunes yok
Oh ne guzel valla tadini cikarin

bu benim icin yazilmis tamda boyleyim

Hadi kızlar ya hani baharda geldi sizdehic hareket yok ben 900cal yakıp geldim yok mu artıran
Hani bahar kizz biz daha kışlık ceket giyoruz :)

Gelenin başımın üzerinde yeri var ama ben çok kalabalığı sevmiyorum. Sese karşı aşırı hassasiyetim var ya. Herkese göre çok sabırsızım, bana göre bankada sürekli kafa yorduğum için sessizliği tercih ediyorum.
Allah kimseyi yalnız ve çok gürültülü bırakmasın diye orta yollu dua edelim o zaman biz :)
bende severim misafiri ama cok sik olmicak :)

Cok sese bende katlanimiyorum cnm tv nin sesi az yuksek olsa o bile cok rahatsiz eder
Beynim zonkluyor sanki o zaman

Ablacığım eğer bir kaç ay içinde nasip olursa 35 yaşinda kucagima alırım minnağimi:)
Herkesin kendi secimi tabi ama 40 indan sonra ben pek yakistirmiyorum
Selam kızlar ben yine yollarda beyin şoförlüğünü yapıyorum ehliyet almasına ikna ettim sağ gözünde problem var sağı tam kafayı çevirmeden göremem ben der oyuzden araba kullanmaya cesaret edemedi,lakin ne tipler araba kullanıyor sağa bakarken de kafayı ceviriver bişey olmaz diyerek ikna ettim
Zaten sıkıntılı bir durum varsa ehliyet için sağlık raporu alırken ortaya çıkar alıp alamiycagi hayirlisi bakalım
Sizde yeni kararlar haftasi heralde :)
Bakalim saglik kontrolü ne cikacak

Kuzum çok teşekkür ederim
Kesinlikle tekrardan diyet kilo verme aşkım depreşti;)
Bugün dikkat etmeye başladım bakalım
hic tartildinmi cnm

Tepki
95
Menumu de yazayım hemen
Sabah 10 gibi
Bir dilim ekmek
Biraz salata
İki yumurta
4 zeytin

Öğlen
5 kaşık kadar tavuk mantar sote
1 kaşık pilav
bir bardak ayran
Biraz salata

Akşam 18 gibi
Bir tabak yoğurtlu kabak yedim
Spor 3 mil leslie yapıldı @gülümse_kaderine
Zaten başa sarmak çok yıpratıcı ama bende dilek gibi kabullendim biz yemeyi seviyoruz lakin ömür yemekle geçmez nefis terbiyesi şart her sabah bedenime bakıp hak ettiğin bu değil hak ettiğin için çalış diyorum ise yarıyor galiba
hadi bakalım hakkında hayırlı uğurlu olsun sen kv den dolayı vazgeçmiştin zaten

Valla yaşlandık acelem yok acele edeyim derken hep bocaladim çünkü

Himm gözleme ve sosis miktarları az ama telafisi olur

Spor etiketi nerde @gülümse_kaderine 180 point zeynebe

Hopsss hani dün sondu nasıl aç kaldın nasıl zordu bu süreç onları düşün özellikle akşam cozutmak hiç iyi değil pinarcim

Bı öğrenemedik hanımefendi gibi yemeyi
hadi canım hakkında hayorlisi dualarimiz seninle @asfarovski fatmambseninn iş ne oldu
Baharım kv payı büyüktü vazgeçmem de hastalansa o da perişan oluruz diye duygusal düşünmüştüm ama şuan diyorum ki 6 tane evladı var bana kadar adam çok yani Yaradanda bı yoluna koyar elbet

Tepki
95
bizde derece yukseldi ama hala gunes yok
Oh ne guzel valla tadini cikarin

bu benim icin yazilmis tamda boyleyim

Hani bahar kizz biz daha kışlık ceket giyoruz :)

bende severim misafiri ama cok sik olmicak :)

Cok sese bende katlanimiyorum cnm tv nin sesi az yuksek olsa o bile cok rahatsiz eder
Beynim zonkluyor sanki o zaman

Herkesin kendi secimi tabi ama 40 indan sonra ben pek yakistirmiyorum

Sizde yeni kararlar haftasi heralde :)
Bakalim saglik kontrolü ne cikacak

hic tartildinmi cnm
Şuan regl onunda etkisiyle 75 çıktım:(
Ama hamileliğe 65 başliycam inşallah bu sefer motive olmam için büyük sebeblerim var;)

gülümse_kaderine

İnsan,hayvanla Üstinsan arasında gerili bir iptir
Tepki
1.400
Selam kızlar
Spordan geldim şimdik
beni motive eden tek şey hareket bi daha anladım
Evde oturunca direk depresyona giriyorum :(
Akşam yemeğini hazırlayımmiştah patlaması yaşamadan yemeğimi hazır etmeliyim
@Warriorinside dilek bebek hayallerine tekrar dönmüşsün geçen sene bumzamanlarda gene çocuk istiyor ama kararsızdın :) şimdi sanırım daha netsin hayırlısı olsun canım
Bende hafta sonu bi anlık boşluğumamı ne geldi bebek hayali kurdum hemen kendimi toplayıp hayali patlattım haha haha kendime geldim
Ayyy. 3 çocuk bana fazlasıyla yetti Allah isteyen herkese nasip etsin

Fittekkkmevsim

Bas 81.5 guncel 79 hedef69
Tepki
661
Ve yemek isi bitti
Menum
Sabah7
2d ekmek
Azcik kaymak maydonoz az peynir 8zeytin

Ogle12
2yumurta yarim elma

Aksam17
4ykmakarna
Salata yogurt

Su 2lt spor 30dk yuruyus+40dk sinifta yurudum
@gülümse_kaderine

Son düzenleme:

_ikra_

B:123.6 G:111.6 H:75 Boy:164
Tepki
1.522

Adanada da tamamen bahar havası var, güneş artık kendini net gösteriyor. Zannımca bizi çok sıcak günler bekliyor yaza. Ama sabah üşüyerek uyandım ve hala çok üşüyorum. Müşteri arasında foruma bakarak ve etrafa gülücük saçarak (bundan sonra böyle olacam) günümün yarısını geçirdim. Mesai sonrası ortalama 1 saat yürüyüş yapıp dinlenmeyi düşünüyorum. Büyük kız en güzel şeyi yapmış, dağda mis gibi hava muhteşem :) Düzenin yerine gelmesine sevindim.

Sağol Baharcım, valla kız çok çektim bu sene hayır olsun
Adana’nın sıcağının yanında bizim güneşin lafı bile olmaz bence:). Çamaşır kurutacak kadar patladı ve geçip gitti. Şimdi hafif hafif esiyor.
Ben de yürüyüşümü yapıp geldim, yemeğimi yedim daha sofranın başında salata çatallıyorum. Mayıştım bi uyku bastırdı sanki....

_ikra_

B:123.6 G:111.6 H:75 Boy:164
Tepki
1.522
Menüm
Sabah 10:30 tiroid ilacı,500 ml su
11:00 1 kk kadar beyaz peynir, domates, salatalık, biber
15:00 1 top çilekli dondurma
17:30 1 servis kaşığı mantarlı menemen, büyük bir kase tonbalıklı salata.
Spor 1 saat normal tempo yürüyüş 60 puan @P.nrrr

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar