Beyazpapatyammm
Bslngc :96.8 boy :160 hedef : 70 gncl 80.1
- Tepki
- 713
Hadi inşallah darısı herkese@Fittekkkmevsim hiç kaçamak yapmıyorum iki ayı geçti başlayalı sadece bir incir uyutması yedim ki oda sekersizdi gerçekten ekşi olmak için çok cabaliyorum ha zorlanıyordum ama artık astım çok şükür bakalım hep böyle gider inşallah
@Bgmce cuma ve cumartesi menüsü eksik
@tugcess cuma ve cumartesi menüsü eksik
@Ponibon cuma ve cumartesi menüsü eksik
@Beyazpapatyammm cuma ve çumartesi menüsü eksik
@Fittekkkmevsim cumartesi menüsü eksik
@gülümse_kaderine cumartesi menüsü eksik
@Massive65 cuma ve cumartesi menüsü eksik
Hakkında hayırlısı neyse o olsun canım inşallah. Dualarımız seninleKizlar haftaya cuma yine bir kurumun mulakatina girecegim.aksam listeler aciklandi. Bu sefer hemde kendi bransimda. Bu sefer cok iyi hazirlanmam lazim tarih guncel bilgiler filan calisacagim insallah hayirlisi olur hakkimda bana da dua edin olurmu
ins. Allah yardim etsin hayirlisi olsun cnnKizlar haftaya cuma yine bir kurumun mulakatina girecegim.aksam listeler aciklandi. Bu sefer hemde kendi bransimda. Bu sefer cok iyi hazirlanmam lazim tarih guncel bilgiler filan calisacagim insallah hayirlisi olur hakkimda bana da dua edin olurmu
Gunaydinlarrrr
Guya dun dinlenecem dedim ama yine misafir geldi
Eltim ler benim cocuklar vardi
Biraz hazirlik vs. Yaptım
Aksam onlar gidincede surviver en tekrarina bakarken uyumusum
Bence gonulluler takimi zayif kaldi muratin yerine adem oraya gecmeliydi
Bugunde benim kiz gidiyor
@Warriorinside dilegim seninde yeni kararin hayirli olsun cnm
Istiyosaniz
yaş fazla gecmeden olmasi tabi iyi tabi
@tugcess tugcem hastA olmusun cok gecmis olsun cnm
Iyi olmana sevindim cnmSen ne kadar yoğun bir insansın abla, maşallah Allah güç kuvvet versin sana
Sağol abla, toparlandım çok şükür daha iyiyim şimdi. İşe bile döndüm
Geçmiş olsun Tuğçe kız ne çektin ve diyen teyze geldi aklımaGünaydın hanımlar nasılsınız?
İnternet paketi bitmesi, ürtiker atağı, astım krizi derken ben yine sahalara döndüm
Hemen dünkü menümü ve sporumu yazıp, düzenli yaşama merhaba diyorum inşallah
07:20 1 dilim yağsız kaşar peyniri ve 1 dilim tb ekmeği ile yapılmış tost, 3 dilim kurutulmuş domates, yeşillik, 3 zeytin
12:35 1 kemer patlıcan ile fırında yapılmış karnıyarık ve bir kase yoğurt
15:20 2 kuru üzüm, 1 ince dilim kurutulmuş hindistan cevizi, 1 tam ceviz, 2 çiğ fındık ve sade türk kahvesi
17:10 öğlenden kalan karnıyarığım (2 çatala filan denk geliyor) 3 yk yoğurt
19:00 bir ince dilim yaş pasta, 1 adet kuru pasta ( doğumgünü kutlaması vardı)
3 litre su içildi
30 dk tempolu yürüyüş*2=60
35 dk cardio*3,5= 122,5
25 dk plates*3= 75
toplam 257,5 puan @Hiç
Dilekcim çok sevindim rabbim hakiinizda hayırlısını versinSelam güzellikler nasılsınız
Ben çok iyiyim çünkü Allah nasip ederse 3.çocuk kararı aldım kızım kardeş istiyor hemde çok onu kardeş sevgisinden mahrum etmek istemiyorum galiba bende istiyorum geçenlerde düşünmüş ikilemde kalmıştım ama şuan netim çocuklar buyudu hayatımı yasayim dedim ama baktım benim en büyük keyfim anne olmak. evimde onlarlavakit geçirmek birşeyler yapmak benim için hayatımı yaşamak demek oyuzden bir bebek huzurunumuza huzur katicak Rabbim nasip ederse tabi
Kilo mevzusuna gelince niyetim hamilelik oluşana kadar spora asiliyim diyetimi yapiyim en azından 70 altına inip doğuma en fazla 80 kilo ile gireyim kiloma sağlıgima daha çok dikkat etmeliyim çünkü ilgilenmrm gereken 2 evladım var hamilelik sürecini fit hareketli geçirmem için sağlıklı beslenmem ve ozamana kadar verebildiğim kadar kilo vetmeliyim