Zayıflama Yarışmasi / 3.TAKIM

Beyazpapatyammm

Bslngc :96.8 boy :160 hedef : 70 gncl 80.1
Tepki
713
@mefkurem tşk ederim ablacim daha sık da gelicek inşallah vericem bu kiloları çabalamış gibi görünse de çok cabaliyorum vermek için ve eşim bu konuda hiç yardımcı deil adam ha bira hamur işi istiyor

Beyazpapatyammm

Bslngc :96.8 boy :160 hedef : 70 gncl 80.1
Tepki
713
@Ponibon -1 zor gibi ama inşallah gelir spor ağırlıklı gitmeyi düşünüyorum öğünlerimi de iki öğüne dusurecegim protein ağırlıklı beslenmeyi düşünüyorum bakalım vericem inşallah

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Tünaydın kızlar;)
Geç uyandım bugün, kahvaltımı hafif geçirdim , malum artı var yine bir pazartesi klasiği:(. Birazdan yürüyüşe çıkıcaz, bunları hemen yollamam lazım:).
Cuma 112.7
Pazartesi 113.2
+500
Büyük kızlar daha uyuyo:), evin yarısını süpürdüm yarısı duruyor. Eliptiğimi paketledim . Onu gelip götürecekler bi
arti cok degilmis halledilmicek bisey degil

Ama o onu dedi bunu dedi demeyi birakmaliyiz

Bn dünle aynıyım kilom 79.3
gayet iyi cnm cuma guzel eksi gelir o zaman

@mefkurem ne ara 81 oldn ya :) arayınkapattın iyice 100lerdn gelip:hopp:
Gunaydinn :)
Kiz 1.5 ay once 79 a dustuydum
O zamandan beri 80 - 84 arasi gidip geliyom

@mefkurem tşk ederim ablacim daha sık da gelicek inşallah vericem bu kiloları çabalamış gibi görünse de çok cabaliyorum vermek için ve eşim bu konuda hiç yardımcı deil adam ha bira hamur işi istiyor
Cogumuzun durumu ayni cnm
Benim evde de oyle
@Ponibon -1 zor gibi ama inşallah gelir spor ağırlıklı gitmeyi düşünüyorum öğünlerimi de iki öğüne dusurecegim protein ağırlıklı beslenmeyi düşünüyorum bakalım vericem inşallah
emzirmeyi biraktinmi cnm

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Sen kendine inanmazsan kimse inanmaz
Sen istemezsen kimse senin için birşey yapamaz

Yıl 2013 düşükten sonra 67 kiloyum
İlk diyetisyen devlete hastanesi
Sonuç : diyetisyen aşağı yukarı 100 kilo ve bana neden geldin senin ki genetik kalça dedi

Yıl 2015
Oğlum 5 aylık
Özel diyetisyen 84kg
13kg verdim

Yıl 2016
Kilo sabit 71

Yıl 2017
71-76 arası
Bu arada 2 diyetisyene daha gittim bıraktim

Yıl 2018
Diyetisyene anlam yukledim
Ocağa anlam yukledim
Şubatta anlam yukledim
Marta anlam yukledim
Bı kendime inanmadım
Bı kendime anlam yüklemeyi unuttum
Ne vaad ettiğim zaman nede bı başkası ben cabalamazsam birşey yapamazdi
Ne zaman diyet yapsam 2-3 hafta surdu
Şimdi yine diyorlar bakalım ne zaman bırakacaksın diye
Ben kendime inandım
Ben kendim için birşeyler yapıyorum
Ve kimseye laf anlatmiyorum, açıklama yapmiyorum
Zira en yakının bile olsa
Açık bir yaran varsa
Üstüne parmağını bastırıyor bile bile
Bugün sana o kadarciktan birşey olmaz diyen
İlk fırsatta laf sokacak sende iradesizsin ben olsam tutarım bogazimi diye unutma !!!
"İşte günün sorusu hatayı nerde yaptın ?"
"Neden burdasın? "
"Ve ne kadar daha burda oyalanacaksin?"

İlk cümlen beni anlatiyor aslinda
Ben bilinc altimda kendime inanmiyorum
Bu kadar zararli seyleri yemeyi cok sevdigim ve cok yedigim icin kendime cok kiziyorum hatta nefret ediyorum
Bi sure devam edip sonra tekrar başa sarmak beni cok yipratti

Tepki
95
Selam güzellikler nasılsınız ;)
Ben çok iyiyim çünkü Allah nasip ederse 3.çocuk kararı aldım kızım kardeş istiyor hemde çok onu kardeş sevgisinden mahrum etmek istemiyorum galiba bende istiyorum geçenlerde düşünmüş ikilemde kalmıştım ama şuan netim çocuklar buyudu hayatımı yasayim dedim ama baktım benim en büyük keyfim anne olmak. evimde onlarlavakit geçirmek birşeyler yapmak benim için hayatımı yaşamak demek oyuzden bir bebek huzurunumuza huzur katicak Rabbim nasip ederse tabi
Kilo mevzusuna gelince niyetim hamilelik oluşana kadar spora asiliyim diyetimi yapiyim en azından 70 altına inip doğuma en fazla 80 kilo ile gireyim kiloma sağlıgima daha çok dikkat etmeliyim çünkü ilgilenmrm gereken 2 evladım var hamilelik sürecini fit hareketli geçirmem için sağlıklı beslenmem ve ozamana kadar verebildiğim kadar kilo vetmeliyim

gülümse_kaderine

İnsan,hayvanla Üstinsan arasında gerili bir iptir
Tepki
1.400
Sen kendine inanmazsan kimse inanmaz
Sen istemezsen kimse senin için birşey yapamaz

Yıl 2013 düşükten sonra 67 kiloyum
İlk diyetisyen devlete hastanesi
Sonuç : diyetisyen aşağı yukarı 100 kilo ve bana neden geldin senin ki genetik kalça dedi

Yıl 2015
Oğlum 5 aylık
Özel diyetisyen 84kg
13kg verdim

Yıl 2016
Kilo sabit 71

Yıl 2017
71-76 arası
Bu arada 2 diyetisyene daha gittim bıraktim

Yıl 2018
Diyetisyene anlam yukledim
Ocağa anlam yukledim
Şubatta anlam yukledim
Marta anlam yukledim
Bı kendime inanmadım
Bı kendime anlam yüklemeyi unuttum
Ne vaad ettiğim zaman nede bı başkası ben cabalamazsam birşey yapamazdi
Ne zaman diyet yapsam 2-3 hafta surdu
Şimdi yine diyorlar bakalım ne zaman bırakacaksın diye
Ben kendime inandım
Ben kendim için birşeyler yapıyorum
Ve kimseye laf anlatmiyorum, açıklama yapmiyorum
Zira en yakının bile olsa
Açık bir yaran varsa
Üstüne parmağını bastırıyor bile bile
Bugün sana o kadarciktan birşey olmaz diyen
İlk fırsatta laf sokacak sende iradesizsin ben olsam tutarım bogazimi diye unutma !!!
"İşte günün sorusu hatayı nerde yaptın ?"
"Neden burdasın? "
"Ve ne kadar daha burda oyalanacaksin?"

Hiç gaza gelmeden kendini yıpratmadan deli detoksları yapmadan emin adımlarla bi bakmışsınhedefindesin
Bizim sorunumuz aşırı aç kalarak yanlış diyetler yaparak iştah patlaması yaşayıp verdiklerimizi misliyle almak en büyük hatamız bu yıpratıyor ve yoruyor bizi

Yaşlandık yaw kilo verecez diye :)

Bgmce

Baş 94,4 kg Gncl:75.8 kg Hdf:65 kg
Tepki
1.412
Ben çok iyiyim çünkü Allah nasip ederse 3.çocuk kararı aldım kızım kardeş istiyor hemde çok onu kardeş sevgisinden mahrum etmek istemiyorum galiba bende istiyorum geçenlerde düşünmüş ikilemde kalmıştım ama şuan netim çocuklar buyudu hayatımı yasayim dedim ama baktım benim en büyük keyfim anne olmak. evimde onlarlavakit geçirmek birşeyler yapmak benim için hayatımı yaşamak demek oyuzden bir bebek huzurunumuza huzur katicak Rabbim nasip ederse tabi
Kilo mevzusuna gelince niyetim hamilelik oluşana kadar spora asiliyim diyetimi yapiyim en azından 70 altına inip doğuma en fazla 80 kilo ile gireyim kiloma sağlıgima daha çok dikkat etmeliyim çünkü ilgilenmrm gereken 2 evladım var hamilelik sürecini fit hareketli geçirmem için sağlıklı beslenmem ve ozamana kadar verebildiğim kadar kilo vetmeliyim
ay canim cok sevindim senin adina Allah gonlune gore versin annelik baska birsey gercekten de ayrica cesaretin icinde tebrikler . Insallah hayirli haberlerini de aliriz burda :cicek:

Tepki
95
Anam o Allah'ın emri zaten ne zaman diyet yapılır evde dışarda sınavlar sınavlar onlara hayır demeyi hayat şekli yapmadan hedefe varılmıyor :(

_ikra_

B:123.6 G:111.6 H:75 Boy:164
Tepki
1.522
sende benim gibiymisin :) bu 25 senede bi 3 sene once 68 e dusmustum onun harici genelde 90-100 ustuydum

Cok aşırı degil ama son aralar olmasa iyiymis

Simdiden el opmeye niye gidiyosunuzki tatlim benim bildigim düğünden sonra gidilir

mide kuculmesi darisi bana da olsun ins. Aminnnnn

Disarlarda olup sabit cikmak cok guzel cnm

sabah ogle guzel cnm

haftaya eksiyle baslamak cok guzel

yatili misafir cocukla zor olmustur tabi cnm

valla harikasin

sebebi belliymis tatlim

Kacamaklara ragmen bence yinede fazla degilmis
cok guzel fatoscum

cumaya sabite dusersin bence
Ben artık kararlıyım abla, bu kilolar kaderim olmayacak. Seni ve burdaki diğer başaran arkadaşlarımı örnek alıyorum kendime. Siz yaptıysanız ben de yaparım;)

Ben hiç bilmiyorum ama kardeşim bı ara gidiyordu ona bı sorayim

Şikayet mi ediyorlar

Gayet güzel canım

O odemdir seninki

Ben o konuya hiç dikkat etmiyorum ya gece kalkıp kalkıp su içerim ben hep boyleydim
he he misafirin sucuymus hayır senin suçun yok öyle topu başkasına atmak benim büyük elti yıllardır hep dikkat eder yani hiç abarttigini görmedim ve bunu sessiz sessiz yapar hatta eşimin kuzeni hep der arzu yine bize yediriyor kendi yemiyor diye yiyorum aşk olsun der kalkar bı çay doldurur bu su alır unuturur mevzuyu ve yemez çok takip ettim
Yani velhasıl sende biter olay baby
Zamanla öğrenicem misafire eşlik etmemeyi inşallah.

Way yeni karalar alınmış, hayırlı olsun. Hayırlısıyla o güzel haberi burada bizimle de paylaşırsın inşallah...

Tepki
95
Ben artık kararlıyım abla, bu kilolar kaderim olmayacak. Seni ve burdaki diğer başaran arkadaşlarımı örnek alıyorum kendime. Siz yaptıysanız ben de yaparım;)

Zamanla öğrenicem misafire eşlik etmemeyi inşallah.

Way yeni karalar alınmış, hayırlı olsun. Hayırlısıyla o güzel haberi burada bizimle de paylaşırsın inşallah...
Valla çocuk istediğimi bile bı iki kiseye söyledim sizinle paylaştım sadece bebiş gelirse ilk siz haberdar olursunuz büyük ihtimal:)

_ikra_

B:123.6 G:111.6 H:75 Boy:164
Tepki
1.522
Menüm
Sabah 11:00 tiroid ilacı,500 ml su
11:30 2 haşlanmış yumurta,1/2 dilim esmer ekmek,2 dilim sosis,2 bardak çay
13:00 2 bardak çay
16:00 1 fincan kahve
17:00 büyük bir kase salata,1/2 kıymalı gözleme( bahçedeydik öğleden sonra)
18:30 1 şeftali
Su 2 lt
Spor yarım saat tempolu yürüyüş 60 puan. Bahçede yakan top oynadık, tranpolinde zıpladım, kovalamaca oynadık kızımla. Çok hareketli bi gündü benim için.

Bgmce

Baş 94,4 kg Gncl:75.8 kg Hdf:65 kg
Tepki
1.412
EMZIREN ANNE MENUSU

Kahvalti. 10.30
1 kk peynir
1 dilim ekmek
2 yk pekmez
2 top peynir
2 lokma tel peyniri

Ogle.13.30
Ispanakli peynirli 2 yumurta ile omlet
1 dilim ekmek

Ara.16.00
2 kucuk havuc

Aksam yemegi 18.30
2 kepce mercimek corbasi
1 tabak ispanak yemegi
Salata

Su. 2.5 lt

Spor.45 dk eliptik 180 puan

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
Menüm:

11:00 1 yesil elma, 1kuru kayisi

12:00 2 tb ekmek, 4halka sucuk, 1/2kk peynir, 3 zeytin, domates, biber, filtre kahve

15:30 yarim kakaolu muz, 1portakal

17:00 1 kücük fincan sütlü türk kahvesi

18:15 1.5 kepce sebze corbasi, 1 tabak sulu köfte, Salata, Ayran

20:00 1topkek, 2kare bitter (Aksamlari bu ara tatli krizine giriyorm ya böle dayanilmaz bsi oluyor :( gene biraz cuko yedim ama yarin hem spor yapicam hemde kacamaksiz hafif bir menü)

2 fincan yesilcay
2,5lt Su
Spor yok birsürü ev isi yaptm bugun :)

Tepki
95
Menüm
Sabah 11:00 tiroid ilacı,500 ml su
11:30 2 haşlanmış yumurta,1/2 dilim esmer ekmek,2 dilim sosis,2 bardak çay
13:00 2 bardak çay
16:00 1 fincan kahve
17:00 büyük bir kase salata,1/2 kıymalı gözleme( bahçedeydik öğleden sonra)
18:30 1 şeftali
Su 2 lt
Spor yarım saat tempolu yürüyüş 60 puan. Bahçede yakan top oynadık, tranpolinde zıpladım, kovalamaca oynadık kızımla. Çok hareketli bi gündü benim için.
Sosisle gözleme olmasaymis iyiymus

Tepki
95
Menüm:

11:00 1 yesil elma, 1kuru kayisi

12:00 2 tb ekmek, 4halka sucuk, 1/2kk peynir, 3 zeytin, domates, biber, filtre kahve

15:30 yarim kakaolu muz, 1portakal

17:00 1 kücük fincan sütlü türk kahvesi

18:15 1.5 kepce sebze corbasi, 1 tabak sulu köfte, Salata, Ayran

20:00 1topkek, 2kare bitter (Aksamlari bu ara tatli krizine giriyorm ya böle dayanilmaz bsi oluyor :( gene biraz cuko yedim ama yarin hem spor yapicam hemde kacamaksiz hafif bir menü)

2 fincan yesilcay
2,5lt Su
Spor yok birsürü ev isi yaptm bugun :)
Pınarım o akşam atıştırmalari rutine binip çoğalarak devam etmesin aman dikkat

Tepki
95
EMZIREN ANNE MENUSU

Kahvalti. 10.30
1 kk peynir
1 dilim ekmek
2 yk pekmez
2 top peynir