Zayıflama Yarışmasi / 3.TAKIM

Hiç

Daimi deli hedef: aynalar
Tepki
3.081
Menü
Sabah(9:00)
1 dilim kızarmış ekmek
1 yumurta
1 kk peynir
3 zeytin

Ara(11:00)
1 tane zuber (74 çal)
Sade kahve

Öğle (15:00)
150 g tavukla salata

Akşam(18:30)
1 orta boy patates
2 kk peynir

Su : 3 lt spor: off

Bgmce

Baş 94,4 kg Gncl:75.8 kg Hdf:65 kg
Tepki
1.412
Gunaydin kizlar bir kac gundur giremedim foruma aslinda okudum ama bisey yazamadim ozel sebeplerden dolayi biraz canim sikkindi. Haftasonu birde yatili misafirim vardi kosturmsyla gecti. Menulerimi de yazamadim kusura bakmayin kacamak dune kadar yoktu dun aksam dayanamadim kac gundur verdigim yas pasta mucadelemi kaybettim ve bir dilim pasta yedim :( bu hafta baska kacamak yok soz

Hiç

Daimi deli hedef: aynalar
Tepki
3.081
Gunaydin kizlar bir kac gundur giremedim foruma aslinda okudum ama bisey yazamadim ozel sebeplerden dolayi biraz canim sikkindi. Haftasonu birde yatili misafirim vardi kosturmsyla gecti. Menulerimi de yazamadim kusura bakmayin kacamak dune kadar yoktu dun aksam dayanamadim kac gundur verdigim yas pasta mucadelemi kaybettim ve bir dilim pasta yedim :( bu hafta baska kacamak yok soz
Genelde bu kayıpları akşam yaşıyoruz nedense hadi önümüze bakalım sozumuzu aldık biz
Kilo bildirimi
Cuma 77.3 kg
Bugun 76.8 kg
Fark 500 gr
Yine çok güzel eksi pasta yeyip eksimi çıktın kız
Günaydın kızlar:haha:sabah sabah sinir olarak kalktimhahaah ulan Facebook
kuzum senin sabah sabah ne işin var oralarda ben pek bir rahatım valla ne wp ne ins. Ne FB hiçbiri kalmadı tertemiz

Fittekkkmevsim

Bas 81.5 guncel 79 hedef69
Tepki
661

Bgmce

Tepki
1.412
Genelde bu kayıpları akşam yaşıyoruz nedense hadi önümüze bakalım sozumuzu aldık biz

kuzum senin sabah sabah ne işin var oralarda ben pek bir rahatım valla ne wp ne ins. Ne FB hiçbiri kalmadı tertemiz
aalinda 76.9 u cuma gormustum biraz daha dusmem gerekiyordu sporda yaptim baya dikkat de ettim ama yapcak bisi yok

Bgmce

Tepki
1.412
Bu arada ankara da olanlar bildiginiz iyi bir cildiyeci varmi ozel yada devlet farketmez. Yuzunde vucudumda ve ozellikle sac diplerimde kizarikliklar var. Saclarim az bi yaglansin hrmen yuzum kasinmaya basliyir kizariyor pul pul oluyor sinir olmaya basladim dr a gitmeyi dusunuyorum

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
aslinda sen isteyince evde de guzel yapiyosun cnm

Bende deneme icin bi yerden randevu aldim

altinda ber daim araba varsa uzak sayilmazki tatlim 10 dk nedirki

ekmeksiz tabak doner alamiyomuydunuz cnm eti pek az olmus

Yine aksama nazarlik kondurmusun pinar :) hani bugun yemicektin

Abla valla biraz dah rahatlik geldi sanirm tutamadim ama artk dikkat edicem

Evlenirken 56 kiloydum:). İlk doğumdan sonra 86 idim, sonra 73 e indim. Sonra ikinci Doğumda 93e çıktım. Sonra 78 e düştüm . Sonra. ... diye uzuyor yani :), sonuç şimdi burdayım:)

Ömrüm al verle geçti ablam:), son 16 senemde çıta bi aşağı bi yukarı gidip geldi. Bu sefer sadece aşağı gidecek;)

Duygusal bi çöküntü olmuş canım, ailenden kimse yok mu biraz destek olabilecek? Annen, kayınvaliden? Birkaç hafta gelip destek olsalar ne güzel olurdu....

Masallah 56 kilo :) ben hep kiloluydm ama seninkide zor her hamilelik biraz daha katmis ama artik insallah eski haline dönüceksin cnm :)

Sabah karatayla başlamış akşamda lavasla yeseydin lahmacun gibi düşünürmuydu acaba canan hoca :D

Bende de tersi oluyor midem çok rahatsız oluyor ama hamilelikte tek tercihim valla

Pınar akşam eşine uyma kuzu bak korumak en zoru bu hafta daha kaçamak olmasın

Ben evde de yapıyorum ama bölgesel vs eksiğim var mı yanlış hareket vs onu görmek istiyorum bakalım

Abla bugün karnın doğmuştur herhalde :)
sorun çözülmüş çok sevindim yolumuza devam hadi artık bahane yok kv gitti modem geldi

23 deki aran cok gereksiz olmuş canım

Ayça şen ilaca başladın mi bu bulantıları ondan mı diye düşündüm yapıyor çünkü
Dipnot: bak bu insanlar neden kilo aldı evlenince bu yüzden yoo misafir yok ayıp olur yok benim için yok kocam için yok yok yok sonuç bı baktın üstüne de hamilesin hoppp 90-100 dost acı söyler
hadi bakalım bu ortada olmayışına tartıda kuculdumu :haha:

Aynen baharcim haklisin :) dikkat edicem artik

Haydi bakalım gelsin eksiler ben bı 45 dk eliptik yapıp üstüne de bölgesel yapacağım :hopp:2 saat sonra ugrarim:huri:

Ohhh süpersin kolay gelsin bahar

Tepki
90

Kız ben artık oralardan cikamiyorum bu 2. Hesap oldu Facebook benle uğraşıyor:haha:ama pes etmicem bu iş olacak

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar