Haftasonu oldugundna sanirim herkez kayip benimde esim izinliydi gezindk ettik yemek yedik cay fasli derken anca girebildimNerdesiniz millett. Biraz uzak bi piknik yerine gittik tıklım tıklımdı millet piknik mi yapıyor ne nerdesiniz kızlarr
Bende bu hafta kendime soyle bir plan yapıyorum akşamlar sebze puresi yapıcam sabah cok güzel beslenicem öğlenede güzel beslenip aksamı azaltıyorum ve en az 4 gün spor yapıcam
Ailevi sorunu biraz çözdük gibi kızlar bnde değişikliğe ihtiyacım vardı karataya başlamaya karar verdim hakkımda hayırlısı
Dünde bol ağlamalıydı benim daraldım bunladım yahu. Kızımın yanında ağlamak istemezdm ama tutamadım kendimi gelmiş badisindeki renkleri sayıyo dikkatimi dağıtmaya çalışıyo kıyamam. Buraya geleli beri 1.5 senedir pek mutlu değilim ya dünde patladım. Okulum uzak en önemlisi çok ama çok problemli, kızıma bakacak kimse yok hem kızım hem sınıf aşırı yıpranıyorum. Kilo veremiyorum. Yaşadığımız mahalleyi sevmiyorum. Ortda akraba diye bişy yok kimsesiz gibiyiz. Benim düzgün hiç arkadaşım yok. Tüm bunların üzerine okulumn olduğu tarafa taşınmk istiyorm kızım geçen gün istifra etti arabada okula giderken, gelirknde uyumk istiyo bölününce de huysulanıyo hep eziyet. Eşime göre vakti değilmiş evi aldığı güne lanet etti bn orda koptum. Çok ağladım ya. Gönlümü almaya çalılsada gerçektn zor ve yalnız bi hayatım var çok bunaldım çok. Canım hiç bişy yapmak istemiyo
Bu karatay bana göre bnce midem sık sık yiyince rahatsız oluyodu bugün rahattım
İyi pazarlar iki gündür ugramayanlar var yine bak
Ben salona yazılacağim begenirsem hafta içi bı gidip bakacağım en yoğun saatte nasıl çünkü genelde salonlarda ki sıkıntı bu yönde yoğun saatlerde aşırı müşteriden alet sırası bekleyenler varmış bı gidip baskın yapacağım bı kaç salona
Eşim ben bakarım sıkıntı olmaz dedi Ramazan'a kadar gideyim begenirsem
aslinda sen isteyince evde de guzel yapiyosun cnmİyi pazarlar iki gündür ugramayanlar var yine bak
Ben salona yazılacağim begenirsem hafta içi bı gidip bakacağım en yoğun saatte nasıl çünkü genelde salonlarda ki sıkıntı bu yönde yoğun saatlerde aşırı müşteriden alet sırası bekleyenler varmış bı gidip baskın yapacağım bı kaç salona
Eşim ben bakarım sıkıntı olmaz dedi Ramazan'a kadar gideyim begenirsem
altinda ber daim araba varsa uzak sayilmazki tatlim 10 dk nedirkiBnmki çok uzak ya arabayla 10 dk bi de çarşıda park edecek yer sıkıntısı var üşeniyorum yoksa salonu sevdim ben
ekmeksiz tabak doner alamiyomuydunuz cnm eti pek az olmusMenüm
11.30
2 yumurtadan kıymalı yumurta
Yarım çb ceviz
Domates
1 d peynir
5 zeytin
Tere
17.30
(Bunaldım ya ben, piknik yerine gittik son dk kaynanamları da aldık,döner aldık yemek için )
1 d ekmek boyutunda pide ve 1 yk kadar döner yedim salatayla.
Ayran
Su 1.5
Spor 30 dk yürüyüş.2=60p
@gülümse_kaderine
Yine aksama nazarlik kondurmusun pinar hani bugun yemicektinMenüm:
11:15 1 kuru kayisi, 3kuru üzüm
13:15 2tb ekmek (kendi yaptigimdan tb unuyla), yarim yumurta, 1kk peynir, 2hindifüme salam, domates rokka, 3zeytin
17:00 1 fincan sütlü kahve, 2kare bitter
19:00 2kepce sebze corbasi, 200gr kadar hamsi, bol Salata, 1yk lahana tursusu
20:00 2-3 tane cips, 1negro kurabiye
2 fincan kiraz sapi cayi
2,5lt Su
100 dk n.tmyürüyüs = 100puan
Evlenirken 56 kiloydum. İlk doğumdan sonra 86 idim, sonra 73 e indim. Sonra ikinci Doğumda 93e çıktım. Sonra 78 e düştüm . Sonra. ... diye uzuyor yani , sonuç şimdi burdayımKac kiloydun eskiden cnm dogum kilolarimi yoksa bunlar
Ömrüm al verle geçti ablam, son 16 senemde çıta bi aşağı bi yukarı gidip geldi. Bu sefer sadece aşağı gidecekMolasiz yurumeyse sayilir cnm
Menu guzel gorunuyor
tatli sadece fazla degil bide geç olmus cnm
Biraz firene basman lazim
Onceden soylemistin ama kac sene onceydi
hepsi harika cnm
sen istedikten sonra ne kadar azimli oldugunu biliyoruzki
Zaturreye cevirmis hala hastanedeymis cnm
eşin varken spora gidebildinmi cnm
15.00 deki öğünün olmamis
Duygusal bi çöküntü olmuş canım, ailenden kimse yok mu biraz destek olabilecek? Annen, kayınvaliden? Birkaç hafta gelip destek olsalar ne güzel olurdu....Dünde bol ağlamalıydı benim daraldım bunladım yahu. Kızımın yanında ağlamak istemezdm ama tutamadım kendimi gelmiş badisindeki renkleri sayıyo dikkatimi dağıtmaya çalışıyo kıyamam. Buraya geleli beri 1.5 senedir pek mutlu değilim ya dünde patladım. Okulum uzak en önemlisi çok ama çok problemli, kızıma bakacak kimse yok hem kızım hem sınıf aşırı yıpranıyorum. Kilo veremiyorum. Yaşadığımız mahalleyi sevmiyorum. Ortda akraba diye bişy yok kimsesiz gibiyiz. Benim düzgün hiç arkadaşım yok. Tüm bunların üzerine okulumn olduğu tarafa taşınmk istiyorm kızım geçen gün istifra etti arabada okula giderken, gelirknde uyumk istiyo bölününce de huysulanıyo hep eziyet. Eşime göre vakti değilmiş evi aldığı güne lanet etti bn orda koptum. Çok ağladım ya. Gönlümü almaya çalılsada gerçektn zor ve yalnız bi hayatım var çok bunaldım çok. Canım hiç bişy yapmak istemiyo
Ponim ya insan bazen herşey gelince patlama noktasına geliveriyor işte bazen banada oluyor sonra dıyorum ki benimkide dert mi Rabbim daha fazlasını vermesin. Ama herkesin derdi işte kendine göre büyük inş bi an önce düzelir ponimDünde bol ağlamalıydı benim daraldım bunladım yahu. Kızımın yanında ağlamak istemezdm ama tutamadım kendimi gelmiş badisindeki renkleri sayıyo dikkatimi dağıtmaya çalışıyo kıyamam. Buraya geleli beri 1.5 senedir pek mutlu değilim ya dünde patladım. Okulum uzak en önemlisi çok ama çok problemli, kızıma bakacak kimse yok hem kızım hem sınıf aşırı yıpranıyorum. Kilo veremiyorum. Yaşadığımız mahalleyi sevmiyorum. Ortda akraba diye bişy yok kimsesiz gibiyiz. Benim düzgün hiç arkadaşım yok. Tüm bunların üzerine okulumn olduğu tarafa taşınmk istiyorm kızım geçen gün istifra etti arabada okula giderken, gelirknde uyumk istiyo bölününce de huysulanıyo hep eziyet. Eşime göre vakti değilmiş evi aldığı güne lanet etti bn orda koptum. Çok ağladım ya. Gönlümü almaya çalılsada gerçektn zor ve yalnız bi hayatım var çok bunaldım çok. Canım hiç bişy yapmak istemiyo
Ramazana kadar yani diyetim öyle odaklandımSupersın abla tebrik ederimmm
40 gun sonra be var canın. Bende kendime nisan sonu hedefi koydun 74 olmak istiyorum 74 görürsem nisan sonuna 2 aydada 65 letr inerim inş kasmadan
Solabilirsin laf yaa seni kızan halinle seviyoru biz. O zaman bana sopada yok desene
Poni şurda kaç kişiyiz hepimizin bi hikayesi var şartları değiştirmeyi istiyoruz ama olmayınca olmuyor buda senin için bi süreçtir belki sabret zamana bırak herşey rayına oturur inşallahDünde bol ağlamalıydı benim daraldım bunladım yahu. Kızımın yanında ağlamak istemezdm ama tutamadım kendimi gelmiş badisindeki renkleri sayıyo dikkatimi dağıtmaya çalışıyo kıyamam. Buraya geleli beri 1.5 senedir pek mutlu değilim ya dünde patladım. Okulum uzak en önemlisi çok ama çok problemli, kızıma bakacak kimse yok hem kızım hem sınıf aşırı yıpranıyorum. Kilo veremiyorum. Yaşadığımız mahalleyi sevmiyorum. Ortda akraba diye bişy yok kimsesiz gibiyiz. Benim düzgün hiç arkadaşım yok. Tüm bunların üzerine okulumn olduğu tarafa taşınmk istiyorm kızım geçen gün istifra etti arabada okula giderken, gelirknde uyumk istiyo bölününce de huysulanıyo hep eziyet. Eşime göre vakti değilmiş evi aldığı güne lanet etti bn orda koptum. Çok ağladım ya. Gönlümü almaya çalılsada gerçektn zor ve yalnız bi hayatım var çok bunaldım çok. Canım hiç bişy yapmak istemiyo
Bnmki çok uzak ya arabayla 10 dk bi de çarşıda park edecek yer sıkıntısı var üşeniyorum yoksa salonu sevdim ben
Sabah karatayla başlamış akşamda lavasla yeseydin lahmacun gibi düşünürmuydu acaba canan hocaMenüm
11.30
2 yumurtadan kıymalı yumurta
Yarım çb ceviz
Domates
1 d peynir
5 zeytin
Tere
17.30
(Bunaldım ya ben, piknik yerine gittik son dk kaynanamları da aldık,döner aldık yemek için )
1 d ekmek boyutunda pide ve 1 yk kadar döner yedim salatayla.
Ayran
Su 1.5
Spor 30 dk yürüyüş.2=60p
@gülümse_kaderine
Bende de tersi oluyor midem çok rahatsız oluyor ama hamilelikte tek tercihim vallaBu karatay bana göre bnce midem sık sık yiyince rahatsız oluyodu bugün rahattım
Pınar akşam eşine uyma kuzu bak korumak en zoru bu hafta daha kaçamak olmasınMenüm:
11:15 1 kuru kayisi, 3kuru üzüm
13:15 2tb ekmek (kendi yaptigimdan tb unuyla), yarim yumurta, 1kk peynir, 2hindifüme salam, domates rokka, 3zeytin
17:00 1 fincan sütlü kahve, 2kare bitter
19:00 2kepce sebze corbasi, 200gr kadar hamsi, bol Salata, 1yk lahana tursusu
20:00 2-3 tane cips, 1negro kurabiye
2 fincan kiraz sapi cayi
2,5lt Su
100 dk n.tmyürüyüs = 100puan
Ben evde de yapıyorum ama bölgesel vs eksiğim var mı yanlış hareket vs onu görmek istiyorum bakalımCok iyi olur canim hem spor yapinca kacamak yapmak da zorlasiyor sporu heba etmemek icin. Insallah uyar gidersin
Abla bugün karnın doğmuştur herhaldeMenum
11.15
1 kucuk armut
1 kivi
13.00
2 yumurtali 2 dil. Pastırmalı omlet
Peynir
Dom. Sal. Roka
Ceyrek cb. Fıstık
19.00 19.30 gibi
1 kucuk karnıyarık parmak uzunluğunda
3 firinda tavuk kanat
1 parmak kadar tavuk gogsu (hazir bisey dışı galetaliydi)
Salata
2 - 3ks yogurtlu kereviz pancar sal.
Su 2 lt olmustur
Spor yok
sorun çözülmüş çok sevindim yolumuza devam hadi artık bahane yok kv gitti modem geldiHayırlı gecelerkizlar
@Hiç kaptanim öncelikle senden özür dilerim son bir haftadır giremedim girdiysemde çok yazamadım bu gün modem aldık çok şükür sıkıntı vardı bu günde disardaydim yeni geldik eve ancak oturdum şimdi inşallah düzenli gelicem bu günden itibaren bazen evdeki hesap çarşıya uymuyor üzgünüm
Menü me gelecek olursak sabah 11 gibi
Bir yumurta
Bir dilim ekmek
Bir dilim peynir
Bir kase salata ve
İki zeytin yedim
Öğlen evde deildim çeyrek simit ve bir bardak ayran içtim
Akşamda
Bir kase peynirli salata yedim peynirde lordu bu arada birde bir kasede mercimek çorbası içtim
Spor yok ne yazikki yarından itibaren düzenli yapmaya baslicam her gün
23 deki aran cok gereksiz olmuş canımMisafirlerim vardı, geç kalktılar biraz. Bulaşıkları makineye attım çalıştırıp yatağa girdim. Menümü yazayım da sorumluluğu gitsin üstümden. Ne kadar kötü bi menü de olsa mutlaka paylaşma ihtiyacı duyuyorum .
Sabah 10:30 tiroid ilacı,500 ml su
11:00 1/2 kepekli yufka ekmekten tost,2 haşlanmış yumurta,2 bardak çay
13:00 1 fincan filtre kahve
16:30-17:00 gibi 3 kaşık yarmalı yoğurt çorbası,1 servis kaşığı etli patates yemeği,3 kaşık ezme domates turşup,3 tane acıbiber turşusu,avuç içi kadar ızgara kuzu eti
19:00 sade kahve
21:00 3 tane şekersiz çay, 1 avuç içi kadar çekirdekli siyah üzüm,leblebi, ceviz,
23:00 1/2 muz, 1 tane sütlü kahve.
Su:2 lt anca olmuştur.
@mefkurem abla kendini yorma ben senin için kendimi döverim
Ayça şen ilaca başladın mi bu bulantıları ondan mı diye düşündüm yapıyor çünküSabah midem hala allak bullak bgnu hafif geçirmem lazım. Misafirlikler çok zor oluyor. Nişanlandım ya nişanlımın çevrresi er gelinimiz el öpmeye gelmicek mi demeye başladı bide akraba değil arkadaş cevrsi. Bizde sıraya koyduk hepsini. Çokta severim tüm cevresini ama işte kahvaltıya gidiyosun akşama anca cıkıyosun. Menüde ona göre sekilleniyor
Sabah 8.00
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
6 yeşil zeytin
Öğlen 13.00
1 dilim börek (4 parmak kadardı)
Akşam 18.00
350 gr balık fırında
Boll salata
Yine 1 dilim börek ( ben gelicem diye anneleri benim sevdiğim börekten yapmış israrlara yenildim yine hayır diyemedim. 1 kere dedim bişanlımda be üzüyosun kadıncağızı yiver yarın hafif geçirirsin dedi bende yedim )
Spor yok
Su 1.5 lt
hadi bakalım bu ortada olmayışına tartıda kuculdumuKızlar cumadan başladı haftasonuda dahil hiç evde duramadım sürekli bi gezme koşturma peşindeydik
Dün akşam 11 de eve geldik artık pertim çıkmış
Küçük okula gidemedi uyanamamışım
Neyse bu koşturma içerisinde şöyle bişey oldu
Yemek yerken hemen doyuyorum bunu anladım
Midem küçülmüş sanırsam yada başka sebeple
Porsiyonlarım iyice küçüldü şükür