Zayıflama Yarışmasi / 3.TAKIM

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
Bende bu hafta kendime soyle bir plan yapıyorum akşamlar sebze puresi yapıcam sabah cok güzel beslenicem öğlenede güzel beslenip aksamı azaltıyorum ve en az 4 gün spor yapıcam

Güzel düsünmüssün cnm aksami hafif tutmak cok önemli bence

Ailevi sorunu biraz çözdük gibi kızlar bnde değişikliğe ihtiyacım vardı karataya başlamaya karar verdim hakkımda hayırlısı :)

Sevindm cnm :) karatay sana iyi geliyordu sanki bi arada yapiyordn dmi

Dünde bol ağlamalıydı benim daraldım bunladım yahu. Kızımın yanında ağlamak istemezdm ama tutamadım kendimi gelmiş badisindeki renkleri sayıyo dikkatimi dağıtmaya çalışıyo kıyamam. Buraya geleli beri 1.5 senedir pek mutlu değilim ya dünde patladım. Okulum uzak en önemlisi çok ama çok problemli, kızıma bakacak kimse yok hem kızım hem sınıf aşırı yıpranıyorum. Kilo veremiyorum. Yaşadığımız mahalleyi sevmiyorum. Ortda akraba diye bişy yok kimsesiz gibiyiz. Benim düzgün hiç arkadaşım yok. Tüm bunların üzerine okulumn olduğu tarafa taşınmk istiyorm kızım geçen gün istifra etti arabada okula giderken, gelirknde uyumk istiyo bölününce de huysulanıyo hep eziyet. Eşime göre vakti değilmiş evi aldığı güne lanet etti bn orda koptum. Çok ağladım ya. Gönlümü almaya çalılsada gerçektn zor ve yalnız bi hayatım var çok bunaldım çok. Canım hiç bişy yapmak istemiyo

Insallah sorunlar bi sekilde cözülür feraha cikarsin cnm. Kötünün kötüsü var bide öyle düsün :)

Bu karatay bana göre bnce midem sık sık yiyince rahatsız oluyodu bugün rahattım

Herkez farkli demekki bende sık sık az yiyince daha rahattim uzun süre yemeyince elim ayagm titriyor bazen saldiriyorm sonra herseye

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
Menüm:

11:15 1 kuru kayisi, 3kuru üzüm

13:15 2tb ekmek (kendi yaptigimdan tb unuyla), yarim yumurta, 1kk peynir, 2hindifüme salam, domates rokka, 3zeytin

17:00 1 fincan sütlü kahve, 2kare bitter

19:00 2kepce sebze corbasi, 200gr kadar hamsi, bol Salata, 1yk lahana tursusu

20:00 2-3 tane cips, 1negro kurabiye

2 fincan kiraz sapi cayi
2,5lt Su
100 dk n.tmyürüyüs = 100puan

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
İyi pazarlar iki gündür ugramayanlar var yine bak :sopa:
Ben salona yazılacağim begenirsem hafta içi bı gidip bakacağım en yoğun saatte nasıl çünkü genelde salonlarda ki sıkıntı bu yönde yoğun saatlerde aşırı müşteriden alet sırası bekleyenler varmış bı gidip baskın yapacağım bı kaç salona
Eşim ben bakarım sıkıntı olmaz dedi Ramazan'a kadar gideyim begenirsem

Cok iyi olur canim hem spor yapinca kacamak yapmak da zorlasiyor sporu heba etmemek icin. Insallah uyar gidersin

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Bugun pek gelen olmamis

Bizede ogleden sonra misafir bastirdi
Buyuk gorumcemler kizlari damatlari kucuk gorumcemler benim cocuklar vardi
Yemek hazirligi cay fasli oyle geçti
Cok yoruldum fazla ayakta kalinca belim zorladi
Yarin sakin bi gun gecirmek istiyorum

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Menum

11.15
1 kucuk armut
1 kivi

13.00
2 yumurtali 2 dil. Pastırmalı omlet
Peynir
Dom. Sal. Roka
Ceyrek cb. Fıstık

19.00 19.30 gibi
1 kucuk karnıyarık parmak uzunluğunda
3 firinda tavuk kanat
1 parmak kadar tavuk gogsu (hazir bisey dışı galetaliydi)
Salata
2 - 3ks yogurtlu kereviz pancar sal.

Su 2 lt olmustur
Spor yok

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
İyi pazarlar iki gündür ugramayanlar var yine bak :sopa:
Ben salona yazılacağim begenirsem hafta içi bı gidip bakacağım en yoğun saatte nasıl çünkü genelde salonlarda ki sıkıntı bu yönde yoğun saatlerde aşırı müşteriden alet sırası bekleyenler varmış bı gidip baskın yapacağım bı kaç salona
Eşim ben bakarım sıkıntı olmaz dedi Ramazan'a kadar gideyim begenirsem
aslinda sen isteyince evde de guzel yapiyosun cnm

Bende deneme icin bi yerden randevu aldim

Bnmki çok uzak ya arabayla 10 dk bi de çarşıda park edecek yer sıkıntısı var üşeniyorum yoksa salonu sevdim ben
altinda ber daim araba varsa uzak sayilmazki tatlim 10 dk nedirki

Menüm
11.30
2 yumurtadan kıymalı yumurta
Yarım çb ceviz
Domates
1 d peynir
5 zeytin
Tere

17.30
(Bunaldım ya ben, piknik yerine gittik son dk kaynanamları da aldık,döner aldık yemek için )
1 d ekmek boyutunda pide ve 1 yk kadar döner yedim salatayla.
Ayran

Su 1.5
Spor 30 dk yürüyüş.2=60p
@gülümse_kaderine
ekmeksiz tabak doner alamiyomuydunuz cnm eti pek az olmus

Menüm:

13:15 2tb ekmek (kendi yaptigimdan tb unuyla), yarim yumurta, 1kk peynir, 2hindifüme salam, domates rokka, 3zeytin

2 fincan kiraz sapi cayi
2,5lt Su
Yine aksama nazarlik kondurmusun pinar :) hani bugun yemicektin

Beyazpapatyammm

Bslngc :96.8 boy :160 hedef : 70 gncl 80.1
Tepki
713
Hayırlı gecelerkizlar
@Hiç kaptanim öncelikle senden özür dilerim son bir haftadır giremedim girdiysemde çok yazamadım bu gün modem aldık çok şükür sıkıntı vardı bu günde disardaydim yeni geldik eve ancak oturdum şimdi inşallah düzenli gelicem bu günden itibaren bazen evdeki hesap çarşıya uymuyor üzgünüm

Menü me gelecek olursak sabah 11 gibi
Bir yumurta
Bir dilim ekmek
Bir dilim peynir
Bir kase salata ve
İki zeytin yedim
Öğlen evde deildim çeyrek simit ve bir bardak ayran içtim
Akşamda
Bir kase peynirli salata yedim peynirde lordu bu arada birde bir kasede mercimek çorbası içtim
Spor yok ne yazikki yarından itibaren düzenli yapmaya baslicam her gün

_ikra_

B:123.6 G:111.6 H:75 Boy:164
Tepki
1.522
Kac kiloydun eskiden cnm dogum kilolarimi yoksa bunlar
Evlenirken 56 kiloydum:). İlk doğumdan sonra 86 idim, sonra 73 e indim. Sonra ikinci Doğumda 93e çıktım. Sonra 78 e düştüm . Sonra. ... diye uzuyor yani :), sonuç şimdi burdayım:)

Molasiz yurumeyse sayilir cnm

Menu guzel gorunuyor

tatli sadece fazla degil bide geç olmus cnm
Biraz firene basman lazim :)

Onceden soylemistin ama kac sene onceydi

hepsi harika cnm

sen istedikten sonra ne kadar azimli oldugunu biliyoruzki :)

Zaturreye cevirmis hala hastanedeymis cnm

eşin varken spora gidebildinmi cnm
15.00 deki öğünün olmamis
Ömrüm al verle geçti ablam:), son 16 senemde çıta bi aşağı bi yukarı gidip geldi. Bu sefer sadece aşağı gidecek;)
Dünde bol ağlamalıydı benim daraldım bunladım yahu. Kızımın yanında ağlamak istemezdm ama tutamadım kendimi gelmiş badisindeki renkleri sayıyo dikkatimi dağıtmaya çalışıyo kıyamam. Buraya geleli beri 1.5 senedir pek mutlu değilim ya dünde patladım. Okulum uzak en önemlisi çok ama çok problemli, kızıma bakacak kimse yok hem kızım hem sınıf aşırı yıpranıyorum. Kilo veremiyorum. Yaşadığımız mahalleyi sevmiyorum. Ortda akraba diye bişy yok kimsesiz gibiyiz. Benim düzgün hiç arkadaşım yok. Tüm bunların üzerine okulumn olduğu tarafa taşınmk istiyorm kızım geçen gün istifra etti arabada okula giderken, gelirknde uyumk istiyo bölününce de huysulanıyo hep eziyet. Eşime göre vakti değilmiş evi aldığı güne lanet etti bn orda koptum. Çok ağladım ya. Gönlümü almaya çalılsada gerçektn zor ve yalnız bi hayatım var çok bunaldım çok. Canım hiç bişy yapmak istemiyo
Duygusal bi çöküntü olmuş canım, ailenden kimse yok mu biraz destek olabilecek? Annen, kayınvaliden? Birkaç hafta gelip destek olsalar ne güzel olurdu....

_ikra_

B:123.6 G:111.6 H:75 Boy:164
Tepki
1.522
Misafirlerim vardı, geç kalktılar biraz. Bulaşıkları makineye attım çalıştırıp yatağa girdim. Menümü yazayım da sorumluluğu gitsin üstümden. Ne kadar kötü bi menü de olsa mutlaka paylaşma ihtiyacı duyuyorum .
Sabah 10:30 tiroid ilacı,500 ml su
11:00 1/2 kepekli yufka ekmekten tost,2 haşlanmış yumurta,2 bardak çay
13:00 1 fincan filtre kahve
16:30-17:00 gibi 3 kaşık yarmalı yoğurt çorbası,1 servis kaşığı etli patates yemeği,3 kaşık ezme domates turşup,3 tane acıbiber turşusu,avuç içi kadar ızgara kuzu eti
19:00 sade kahve
21:00 3 tane şekersiz çay, 1 avuç içi kadar çekirdekli siyah üzüm,leblebi, ceviz,
23:00 1/2 muz, 1 tane sütlü kahve.
Su:2 lt anca olmuştur.
@mefkurem abla kendini yorma ben senin için kendimi döverim:sopa::kavga::sopa:

Massive65

Daimi Üye
Tepki
569
Ponim ya insan bazen herşey gelince patlama noktasına geliveriyor işte bazen banada oluyor sonra dıyorum ki benimkide dert mi Rabbim daha fazlasını vermesin. Ama herkesin derdi işte kendine göre büyük inş bi an önce düzelir ponim

Massive65

Daimi Üye
Tepki
569
Sabah midem hala allak bullak bgnu hafif geçirmem lazım. Misafirlikler çok zor oluyor. Nişanlandım ya nişanlımın çevrresi er gelinimiz el öpmeye gelmicek mi demeye başladı bide akraba değil arkadaş cevrsi. Bizde sıraya koyduk hepsini. Çokta severim tüm cevresini ama işte kahvaltıya gidiyosun akşama anca cıkıyosun. Menüde ona göre sekilleniyor

Sabah 8.00
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
6 yeşil zeytin

Öğlen 13.00
1 dilim börek (4 parmak kadardı)

Akşam 18.00
350 gr balık fırında
Boll salata
Yine 1 dilim börek ( ben gelicem diye anneleri benim sevdiğim börekten yapmış israrlara yenildim yine hayır diyemedim. 1 kere dedim bişanlımda be üzüyosun kadıncağızı yiver yarın hafif geçirirsin dedi bende yedim )

Spor yok
Su 1.5 lt

gülümse_kaderine

İnsan,hayvanla Üstinsan arasında gerili bir iptir
Tepki
1.400
Supersın abla tebrik ederimmm

40 gun sonra be var canın. Bende kendime nisan sonu hedefi koydun 74 olmak istiyorum 74 görürsem nisan sonuna 2 aydada 65 letr inerim inş kasmadan

:kalp: Solabilirsin laf yaa seni kızan halinle seviyoru biz. O zaman bana sopada yok desene :kaalp:
Ramazana kadar yani diyetim öyle odaklandım
Poni şurda kaç kişiyiz hepimizin bi hikayesi var şartları değiştirmeyi istiyoruz ama olmayınca olmuyor buda senin için bi süreçtir belki sabret zamana bırak herşey rayına oturur inşallah
Allah karşına iyi insanlar çıkarsın canım

gülümse_kaderine

İnsan,hayvanla Üstinsan arasında gerili bir iptir
Tepki
1.400
Kızlar cumadan başladı haftasonuda dahil hiç evde duramadım sürekli bi gezme koşturma peşindeydik
Dün akşam 11 de eve geldik artık pertim çıkmış
Küçük okula gidemedi uyanamamışım
Neyse bu koşturma içerisinde şöyle bişey oldu
Yemek yerken hemen doyuyorum bunu anladım
Midem küçülmüş sanırsam yada başka sebeple
Porsiyonlarım iyice küçüldü şükür :)

Hiç

Daimi deli hedef: aynalar
Tepki
3.081
Bnmki çok uzak ya arabayla 10 dk bi de çarşıda park edecek yer sıkıntısı var üşeniyorum yoksa salonu sevdim ben

Menüm
11.30
2 yumurtadan kıymalı yumurta
Yarım çb ceviz
Domates
1 d peynir
5 zeytin
Tere

17.30
(Bunaldım ya ben, piknik yerine gittik son dk kaynanamları da aldık,döner aldık yemek için )
1 d ekmek boyutunda pide ve 1 yk kadar döner yedim salatayla.
Ayran

Su 1.5
Spor 30 dk yürüyüş.2=60p
@gülümse_kaderine
Sabah karatayla başlamış akşamda lavasla yeseydin lahmacun gibi düşünürmuydu acaba canan hoca :D
Bu karatay bana göre bnce midem sık sık yiyince rahatsız oluyodu bugün rahattım
Bende de tersi oluyor midem çok rahatsız oluyor ama hamilelikte tek tercihim valla
Menüm:

2 fincan kiraz sapi cayi
2,5lt Su
Pınar akşam eşine uyma kuzu bak korumak en zoru bu hafta daha kaçamak olmasın
Cok iyi olur canim hem spor yapinca kacamak yapmak da zorlasiyor sporu heba etmemek icin. Insallah uyar gidersin
Ben evde de yapıyorum ama bölgesel vs eksiğim var mı yanlış hareket vs onu görmek istiyorum bakalım
Menum

11.15
1 kucuk armut
1 kivi

13.00
2 yumurtali 2 dil. Pastırmalı omlet
Peynir
Dom. Sal. Roka
Ceyrek cb. Fıstık

19.00 19.30 gibi
1 kucuk karnıyarık parmak uzunluğunda
3 firinda tavuk kanat
1 parmak kadar tavuk gogsu (hazir bisey dışı galetaliydi)
Salata
2 - 3ks yogurtlu kereviz pancar sal.

Su 2 lt olmustur
Spor yok
Abla bugün karnın doğmuştur herhalde :)
Hayırlı gecelerkizlar
@Hiç kaptanim öncelikle senden özür dilerim son bir haftadır giremedim girdiysemde çok yazamadım bu gün modem aldık çok şükür sıkıntı vardı bu günde disardaydim yeni geldik eve ancak oturdum şimdi inşallah düzenli gelicem bu günden itibaren bazen evdeki hesap çarşıya uymuyor üzgünüm

Menü me gelecek olursak sabah 11 gibi
Bir yumurta
Bir dilim ekmek
Bir dilim peynir
Bir kase salata ve
İki zeytin yedim
Öğlen evde deildim çeyrek simit ve bir bardak ayran içtim
Akşamda
Bir kase peynirli salata yedim peynirde lordu bu arada birde bir kasede mercimek çorbası içtim
Spor yok ne yazikki yarından itibaren düzenli yapmaya baslicam her gün
sorun çözülmüş çok sevindim yolumuza devam hadi artık bahane yok kv gitti modem geldi
Misafirlerim vardı, geç kalktılar biraz. Bulaşıkları makineye attım çalıştırıp yatağa girdim. Menümü yazayım da sorumluluğu gitsin üstümden. Ne kadar kötü bi menü de olsa mutlaka paylaşma ihtiyacı duyuyorum .
Sabah 10:30 tiroid ilacı,500 ml su
11:00 1/2 kepekli yufka ekmekten tost,2 haşlanmış yumurta,2 bardak çay
13:00 1 fincan filtre kahve
16:30-17:00 gibi 3 kaşık yarmalı yoğurt çorbası,1 servis kaşığı etli patates yemeği,3 kaşık ezme domates turşup,3 tane acıbiber turşusu,avuç içi kadar ızgara kuzu eti
19:00 sade kahve
21:00 3 tane şekersiz çay, 1 avuç içi kadar çekirdekli siyah üzüm,leblebi, ceviz,
23:00 1/2 muz, 1 tane sütlü kahve.
Su:2 lt anca olmuştur.
@mefkurem abla kendini yorma ben senin için kendimi döverim:sopa::kavga::sopa:
23 deki aran cok gereksiz olmuş canım
Sabah midem hala allak bullak bgnu hafif geçirmem lazım. Misafirlikler çok zor oluyor. Nişanlandım ya nişanlımın çevrresi er gelinimiz el öpmeye gelmicek mi demeye başladı bide akraba değil arkadaş cevrsi. Bizde sıraya koyduk hepsini. Çokta severim tüm cevresini ama işte kahvaltıya gidiyosun akşama anca cıkıyosun. Menüde ona göre sekilleniyor

Sabah 8.00
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
6 yeşil zeytin

Öğlen 13.00
1 dilim börek (4 parmak kadardı)

Akşam 18.00
350 gr balık fırında
Boll salata
Yine 1 dilim börek ( ben gelicem diye anneleri benim sevdiğim börekten yapmış israrlara yenildim yine hayır diyemedim. 1 kere dedim bişanlımda be üzüyosun kadıncağızı yiver yarın hafif geçirirsin dedi bende yedim )

Spor yok
Su 1.5 lt
Ayça şen ilaca başladın mi bu bulantıları ondan mı diye düşündüm yapıyor çünkü
Dipnot: bak bu insanlar neden kilo aldı evlenince bu yüzden yoo misafir yok ayıp olur yok benim için yok kocam için yok yok yok sonuç bı baktın üstüne de hamilesin hoppp 90-100 dost acı söyler
Kızlar cumadan başladı haftasonuda dahil hiç evde duramadım sürekli bi gezme koşturma peşindeydik
Dün akşam 11 de eve geldik artık pertim çıkmış
Küçük okula gidemedi uyanamamışım
Neyse bu koşturma içerisinde şöyle bişey oldu
Yemek yerken hemen doyuyorum bunu anladım
Midem küçülmüş sanırsam yada başka sebeple
Porsiyonlarım iyice küçüldü şükür :)
hadi bakalım bu ortada olmayışına tartıda kuculdumu :haha:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar