Zayıflama Yarışmasi / 3.TAKIM

Massive65

Daimi Üye
Tepki
569
Mezun olunca deli gibi saldiran bi benim heralde :koptum:

Gayet guzel cnm sadece tatliyi cok geçe birakma

Ayy abla işte o biz zaten belli ediyoruz kendimizi mezun olunca tartı hopp 80 e vurmadan gelmiyor

Herkes ne der bilmiyorum ama bana 5 puanlar fazla geldi cnm
Eger cok efor sarfedilen biseyse 4.5 olabilir
Bide squatida 20 taneyi 2 puan mi yapsak acaba o da cok kolay bisey degil
Benimde kafam yuzöede karıstı sooruma yuzme eklemk istiyorum laki normal yüzme 1 puan az degil mi? Tempolu 4 arada cok fatk var ben bi lay lay şom yuzerım havuzda o 1 tamam. Ama bide ne kendimi öldürcek kadar temğolu ama nede laylaylom şeklinde yüzerim kulac ata ata git gel yaparım onun ıcınde 2.5 desek mi orda yuzmeye ikisinin ortası puan

Tam 13 çeşit vardı komşulardan da yapan oldu sağolsun.
Vavvvv hakket 13 öu açık büfe gibi olmus hözüm dönerdi benim iyki o midafirlikte degildim

Massive65

Daimi Üye
Tepki
569
Cumartesi menüsü
Sabah 11.30
2 L yumurtadan omlet peynirli
1 domates
5 yeşil zeytin
2 yk tavuk sote

Akşam 17.00
2 dilim kepek ekmeği
1 dilim peynir
3 zeytin
10 fındık

Spor : 1 saat eliptik 60*4 = 240
30 dk bisiklet 30 * 2 = 60
25 dk yürüyüş bandı 25 * 3 = 75
30 dk normal yüryüş * 1 = 30
Toplam 405. @gülümse_kaderine

Su : 1.5 lt

Massive65

Daimi Üye
Tepki
569
@Bgmce cuma ve cumartesi menüsü eksik:sopa::sopa:
@tugcess cuma ve cumartesi menüsü eksik:sopa::sopa:
@Ponibon cuma ve cumartesi menüsü eksik:sopa::sopa:
@Beyazpapatyammm cuma ve çumartesi menüsü eksik:sopa::sopa:
@Fittekkkmevsim cumartesi menüsü eksik:sopa:
@gülümse_kaderine cumartesi menüsü eksik:sopa:
@Massive65 cuma ve cumartesi menüsü eksik:sopa::sopa:

Cumayı hatırlayamıyorum kaptan sabah ne yedim tek hatırladığım
Öğlen 15.00
Yarım ayva
Yatım elma
3 çilek

Akşam 18.00
2 yk yogurt
2 yk karabugday
3 yk tavuk sote
Bol salata

Spor 40 dk tempolu yürüyüş * 2 = 80 @gülümse_kaderine
Su 2.5 lt

Ponibon

☆Başlgç:80.3☆Güncel:79.3☆Aslaa Vazgeçme☆
Tepki
938
Dünde bol ağlamalıydı benim daraldım bunladım yahu. Kızımın yanında ağlamak istemezdm ama tutamadım kendimi gelmiş badisindeki renkleri sayıyo dikkatimi dağıtmaya çalışıyo kıyamam. Buraya geleli beri 1.5 senedir pek mutlu değilim ya dünde patladım. Okulum uzak en önemlisi çok ama çok problemli, kızıma bakacak kimse yok hem kızım hem sınıf aşırı yıpranıyorum. Kilo veremiyorum. Yaşadığımız mahalleyi sevmiyorum. Ortda akraba diye bişy yok kimsesiz gibiyiz. Benim düzgün hiç arkadaşım yok. Tüm bunların üzerine okulumn olduğu tarafa taşınmk istiyorm kızım geçen gün istifra etti arabada okula giderken, gelirknde uyumk istiyo bölününce de huysulanıyo hep eziyet. Eşime göre vakti değilmiş evi aldığı güne lanet etti bn orda koptum. Çok ağladım ya. Gönlümü almaya çalılsada gerçektn zor ve yalnız bi hayatım var çok bunaldım çok. Canım hiç bişy yapmak istemiyo

NaRTaneSi

~İlk'122.5|Bş'109.6|Gn'107.3|Hd'85~
Tepki
2.112
Molasiz yurumeyse sayilir cnm

Menu guzel gorunuyor

tatli sadece fazla degil bide geç olmus cnm
Biraz firene basman lazim :)

Onceden soylemistin ama kac sene onceydi

hepsi harika cnm

sen istedikten sonra ne kadar azimli oldugunu biliyoruzki :)

Zaturreye cevirmis hala hastanedeymis cnm

eşin varken spora gidebildinmi cnm
15.00 deki öğünün olmamis
Misafir vardi dun abla esim yarin aksama gelecek internetim az oldugu icin sohbete katilamiyorum.yarindan itibaren disari spora gidemezsem evde leslieyle idare etmeyi dusunuyorum belki o da benimle beraber heveslenir yapar yavas yavas beline iyi gelebilir

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Bende bu hafta kendime soyle bir plan yapıyorum akşamlar sebze puresi yapıcam sabah cok güzel beslenicem öğlenede güzel beslenip aksamı azaltıyorum ve en az 4 gün spor yapıcam
Plan guzel cnm sadece sislik yapacak sebzeler yememeye calis
Benimde kafam yuzöede karıstı sooruma yuzme eklemk istiyorum laki normal yüzme 1 puan az degil mi? Tempolu 4 arada cok fatk var ben bi lay lay şom yuzerım havuzda o 1 tamam. Ama bide ne kendimi öldürcek kadar temğolu ama nede laylaylom şeklinde yüzerim kulac ata ata git gel yaparım onun ıcınde 2.5 desek mi orda yuzmeye ikisinin ortas
zaten 1 puan laylaylom yuzme icin cnm :)
Ara vermeden yuzuyosan o 4 puan

Cumartesi menüsü
Sabah 11.30
1 domates
5 yeşil zeytin
2 yk tavuk sote

Akşam 17.00
2 dilim kepek ekmeği
1 dilim peynir
3 zeytin
10 fındık

su biraz az gerisi guzel cnm

Ailevi sorunu biraz çözdük gibi kızlar bnde değişikliğe ihtiyacım vardı karataya başlamaya karar verdim hakkımda hayırlısı :)
Hadi beraber yapalim ponim
Gerci benimki tam karatay degil
Ogün sayisina takilmiyorum
Sadece ekmekten uzak kalmaya calisiyorum
Dünde bol ağlamalıydı benim daraldım bunladım yahu. Kızımın yanında ağlamak istemezdm ama tutamadım kendimi gelmiş badisindeki renkleri sayıyo dikkatimi dağıtmaya çalışıyo kıyamam. Buraya geleli beri 1.5 senedir pek mutlu değilim ya dünde patladım. Okulum uzak en önemlisi çok ama çok problemli, kızıma bakacak kimse yok hem kızım hem sınıf aşırı yıpranıyorum. Kilo veremiyorum. Yaşadığımız mahalleyi sevmiyorum. Ortda akraba diye bişy yok kimsesiz gibiyiz. Benim düzgün hiç arkadaşım yok. Tüm bunların üzerine okulumn olduğu tarafa taşınmk istiyorm kızım geçen gün istifra etti arabada okula giderken, gelirknde uyumk istiyo bölününce de huysulanıyo hep eziyet. Eşime göre vakti değilmiş evi aldığı güne lanet etti bn orda koptum. Çok ağladım ya. Gönlümü almaya çalılsada gerçektn zor ve yalnız bi hayatım var çok bunaldım çok. Canım hiç bişy yapmak istemiyo
Aglayip biraz rahatlamisindir belki bitanem
Biliyorum herkes yasadigini bilir mutlaka zordur
Ama hep diyoruzya dehistiremeyecegimiz seyler icin kendimizi yipratmak sadece mutsuzluk ve enerji kaybi getiriyor
Bak cok sukur evin işin cocugun sana deger veren eşin var

Gecen gun ağır yasamlarda bi kadin ev bulamadilar esinin isi yoktu
Kendisi 300 kilo 2 cocuk, annesi babasi esi otel odasinda yasiyolardi
Hazir gida alip mikrodalgada istiyodu
Yeterli kilo veremedi
Dr a bu sartlarini , evdekilerin ona destek olmadiklarini falan soyleyince
Dr. Nov, artik bahane uretip baskalarini suclamayi birak
Her sartta Kilo verecek olan sensin demisti

Misafir vardi dun abla esim yarin aksama gelecek internetim az oldugu icin sohbete katilamiyorum.yarindan itibaren disari spora gidemezsem evde leslieyle idare etmeyi dusunuyorum belki o da benimle beraber heveslenir yapar yavas yavas beline iyi gelebilir
you tubeda bel icin egzersizler var cnm duzenli onlari yaparsa belki faydasi olur

Ponibon

Tepki
938
Plan guzel cnm sadece sislik yapacak sebzeler yememeye calis
zaten 1 puan laylaylom yuzme icin cnm :)
Ara vermeden yuzuyosan o 4 puan

su biraz az gerisi guzel cnm

Hadi beraber yapalim ponim
Gerci benimki tam karatay degil
Ogün sayisina takilmiyorum
Sadece ekmekten uzak kalmaya calisiyorum

Aglayip biraz rahatlamisindir belki bitanem
Biliyorum herkes yasadigini bilir mutlaka zordur
Ama hep diyoruzya dehistiremeyecegimiz seyler icin kendimizi yipratmak sadece mutsuzluk ve enerji kaybi getiriyor
Bak cok sukur evin işin cocugun sana deger veren eşin var

Gecen gun ağır yasamlarda bi kadin ev bulamadilar esinin isi yoktu
Kendisi 300 kilo 2 cocuk, annesi babasi esi otel odasinda yasiyolardi
Hazir gida alip mikrodalgada istiyodu
Yeterli kilo veremedi
Dr a bu sartlarini , evdekilerin ona destek olmadiklarini falan soyleyince
Dr. Nov, artik bahane uretip baskalarini suclamayi birak
Her sartta Kilo verecek olan sensin demisti

you tubeda bel icin egzersizler var cnm duzenli onlari yaparsa belki faydasi olur
Haklısın abla bi birikimin boşalmasydı bnmki. çok şükür aslında okuldaki arkdşlara bakıyorım birinin eşi yatalak diğeri iki çockla baba evinde boşanma aşamasnda,biri 20 yıldır kaynanasyla birinin çocuğu olmuyo, biri baya maddi sıkıntıda düşününce aileme bakıyorm gene aynı tarz şeyler daha iyi düşünücem karatayla bu kez gidecek kilolar hamile kalırsamda merveyi örnek alıcm :)

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Haklısın abla bi birikimin boşalmasydı bnmki. çok şükür aslında okuldaki arkdşlara bakıyorım birinin eşi yatalak diğeri iki çockla baba evinde boşanma aşamasnda,biri 20 yıldır kaynanasyla birinin çocuğu olmuyo, biri baya maddi sıkıntıda düşününce aileme bakıyorm gene aynı tarz şeyler daha iyi düşünücem karatayla bu kez gidecek kilolar hamile kalırsamda merveyi örnek alıcm :)
daha bilmedigimiz nice kötü yasamlar var cnm
Halimize bin şükür

Kilo iside bizim aşabilecegimiz bi sorun aslinda
Oyalanarak sadece kendi kendimize kert vuruyoruz

Menülerim fena değildi abla da ailevi skntıdn dolayı spora gitmedm hiç
yinede 8 lere cikmamis olman guzel cnm
Bu hafta birazdaha asıl en az 1 kilo gitsin

Hiç

Daimi deli hedef: aynalar
Tepki
3.081
Molasiz yurumeyse sayilir cnm

Menu guzel gorunuyor

tatli sadece fazla degil bide geç olmus cnm
Biraz firene basman lazim :)

Onceden soylemistin ama kac sene onceydi

hepsi harika cnm

sen istedikten sonra ne kadar azimli oldugunu biliyoruzki :)

Zaturreye cevirmis hala hastanedeymis cnm

eşin varken spora gidebildinmi cnm
15.00 deki öğünün olmamis
Ay çok üzüldüm ya inşallah kısa sürede toparlar
Supersın abla tebrik ederimmm

40 gun sonra be var canın. Bende kendime nisan sonu hedefi koydun 74 olmak istiyorum 74 görürsem nisan sonuna 2 aydada 65 letr inerim inş kasmadan

:kalp: Solabilirsin laf yaa seni kızan halinle seviyoru biz. O zaman bana sopada yok desene :kaalp:
Hihiiiii onun için söz vermedim ki
Bende bu hafta kendime soyle bir plan yapıyorum akşamlar sebze puresi yapıcam sabah cok güzel beslenicem öğlenede güzel beslenip aksamı azaltıyorum ve en az 4 gün spor yapıcam
Ayça plan yaparken bedenini dinle bizim hatamiz bı program diye tutturduk çocukken çok hareket ederdik ve sadece açıkinca yerdir
Ayy abla işte o biz zaten belli ediyoruz kendimizi mezun olunca tartı hopp 80 e vurmadan gelmiyor

Benimde kafam yuzöede karıstı sooruma yuzme eklemk istiyorum laki normal yüzme 1 puan az degil mi? Tempolu 4 arada cok fatk var ben bi lay lay şom yuzerım havuzda o 1 tamam. Ama bide ne kendimi öldürcek kadar temğolu ama nede laylaylom şeklinde yüzerim kulac ata ata git gel yaparım onun ıcınde 2.5 desek mi orda yuzmeye ikisinin ortası puan

Vavvvv hakket 13 öu açık büfe gibi olmus hözüm dönerdi benim iyki o midafirlikte degildim
valla ben öyle bir yüzüyorum ki havuzdan çıkınca basım çatlıyor hiç ortam yok ya

Cumartesi menüsü
Sabah 11.30
1 domates
5 yeşil zeytin
2 yk tavuk sote

Akşam 17.00
2 dilim kepek ekmeği
1 dilim peynir
3 zeytin
10 fındık

Cumayı hatırlayamıyorum kaptan sabah ne yedim tek hatırladığım
Öğlen 15.00
Yarım ayva
Yatım elma
3 çilek

Akşam 18.00
2 yk yogurt
2 yk karabugday
3 yk tavuk sote
Bol salata

Spor 40 dk tempolu yürüyüş * 2 = 80 @gülümse_kaderine
Su 2.5 lt
Menüler güzel
aha gelmiş ruh ikizim :) Poni diyet kısmı bize bağlı birşey gerisi ise rabbim kolaylık versin ama bu diyete bahane değil bogazimizi tutamiyoruz biz

Hiç

Daimi deli hedef: aynalar
Tepki
3.081
İyi pazarlar iki gündür ugramayanlar var yine bak :sopa:
Ben salona yazılacağim begenirsem hafta içi bı gidip bakacağım en yoğun saatte nasıl çünkü genelde salonlarda ki sıkıntı bu yönde yoğun saatlerde aşırı müşteriden alet sırası bekleyenler varmış bı gidip baskın yapacağım bı kaç salona
Eşim ben bakarım sıkıntı olmaz dedi Ramazan'a kadar gideyim begenirsem

Ponibon

Tepki
938
İyi pazarlar iki gündür ugramayanlar var yine bak :sopa:
Ben salona yazılacağim begenirsem hafta içi bı gidip bakacağım en yoğun saatte nasıl çünkü genelde salonlarda ki sıkıntı bu yönde yoğun saatlerde aşırı müşteriden alet sırası bekleyenler varmış bı gidip baskın yapacağım bı kaç salona
Eşim ben bakarım sıkıntı olmaz dedi Ramazan'a kadar gideyim begenirsem
Bnmki çok uzak ya arabayla 10 dk bi de çarşıda park edecek yer sıkıntısı var üşeniyorum yoksa salonu sevdim ben

Ponibon

Tepki
938
Menüm
11.30
2 yumurtadan kıymalı yumurta
Yarım çb ceviz
Domates
1 d peynir
5 zeytin
Tere

17.30
(Bunaldım ya ben, piknik yerine gittik son dk kaynanamları da aldık,döner aldık yemek için )
1 d ekmek boyutunda pide ve 1 yk kadar döner yedim salatayla.
Ayran

Su 1.5
Spor 30 dk yürüyüş.2=60p
@gülümse_kaderine

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar