Mezun olunca deli gibi saldiran bi benim heralde
Gayet guzel cnm sadece tatliyi cok geçe birakma
Benimde kafam yuzöede karıstı sooruma yuzme eklemk istiyorum laki normal yüzme 1 puan az degil mi? Tempolu 4 arada cok fatk var ben bi lay lay şom yuzerım havuzda o 1 tamam. Ama bide ne kendimi öldürcek kadar temğolu ama nede laylaylom şeklinde yüzerim kulac ata ata git gel yaparım onun ıcınde 2.5 desek mi orda yuzmeye ikisinin ortası puanHerkes ne der bilmiyorum ama bana 5 puanlar fazla geldi cnm
Eger cok efor sarfedilen biseyse 4.5 olabilir
Bide squatida 20 taneyi 2 puan mi yapsak acaba o da cok kolay bisey degil
Vavvvv hakket 13 öu açık büfe gibi olmus hözüm dönerdi benim iyki o midafirlikte degildimTam 13 çeşit vardı komşulardan da yapan oldu sağolsun.
@Bgmce cuma ve cumartesi menüsü eksik
@tugcess cuma ve cumartesi menüsü eksik
@Ponibon cuma ve cumartesi menüsü eksik
@Beyazpapatyammm cuma ve çumartesi menüsü eksik
@Fittekkkmevsim cumartesi menüsü eksik
@gülümse_kaderine cumartesi menüsü eksik
@Massive65 cuma ve cumartesi menüsü eksik
Misafir vardi dun abla esim yarin aksama gelecek internetim az oldugu icin sohbete katilamiyorum.yarindan itibaren disari spora gidemezsem evde leslieyle idare etmeyi dusunuyorum belki o da benimle beraber heveslenir yapar yavas yavas beline iyi gelebilirMolasiz yurumeyse sayilir cnm
Menu guzel gorunuyor
tatli sadece fazla degil bide geç olmus cnm
Biraz firene basman lazim
Onceden soylemistin ama kac sene onceydi
hepsi harika cnm
sen istedikten sonra ne kadar azimli oldugunu biliyoruzki
Zaturreye cevirmis hala hastanedeymis cnm
eşin varken spora gidebildinmi cnm
15.00 deki öğünün olmamis
Plan guzel cnm sadece sislik yapacak sebzeler yememeye calisBende bu hafta kendime soyle bir plan yapıyorum akşamlar sebze puresi yapıcam sabah cok güzel beslenicem öğlenede güzel beslenip aksamı azaltıyorum ve en az 4 gün spor yapıcam
zaten 1 puan laylaylom yuzme icin cnmBenimde kafam yuzöede karıstı sooruma yuzme eklemk istiyorum laki normal yüzme 1 puan az degil mi? Tempolu 4 arada cok fatk var ben bi lay lay şom yuzerım havuzda o 1 tamam. Ama bide ne kendimi öldürcek kadar temğolu ama nede laylaylom şeklinde yüzerim kulac ata ata git gel yaparım onun ıcınde 2.5 desek mi orda yuzmeye ikisinin ortas
su biraz az gerisi guzel cnmCumartesi menüsü
Sabah 11.30
2 L yumurtadan omlet peynirli
1 domates
5 yeşil zeytin
2 yk tavuk sote
Akşam 17.00
2 dilim kepek ekmeği
1 dilim peynir
3 zeytin
10 fındık
Spor : 1 saat eliptik 60*4 = 240
30 dk bisiklet 30 * 2 = 60
25 dk yürüyüş bandı 25 * 3 = 75
30 dk normal yüryüş * 1 = 30
Toplam 405. @gülümse_kaderine
Su : 1.5 lt
Hadi beraber yapalim ponimAilevi sorunu biraz çözdük gibi kızlar bnde değişikliğe ihtiyacım vardı karataya başlamaya karar verdim hakkımda hayırlısı
Aglayip biraz rahatlamisindir belki bitanemDünde bol ağlamalıydı benim daraldım bunladım yahu. Kızımın yanında ağlamak istemezdm ama tutamadım kendimi gelmiş badisindeki renkleri sayıyo dikkatimi dağıtmaya çalışıyo kıyamam. Buraya geleli beri 1.5 senedir pek mutlu değilim ya dünde patladım. Okulum uzak en önemlisi çok ama çok problemli, kızıma bakacak kimse yok hem kızım hem sınıf aşırı yıpranıyorum. Kilo veremiyorum. Yaşadığımız mahalleyi sevmiyorum. Ortda akraba diye bişy yok kimsesiz gibiyiz. Benim düzgün hiç arkadaşım yok. Tüm bunların üzerine okulumn olduğu tarafa taşınmk istiyorm kızım geçen gün istifra etti arabada okula giderken, gelirknde uyumk istiyo bölününce de huysulanıyo hep eziyet. Eşime göre vakti değilmiş evi aldığı güne lanet etti bn orda koptum. Çok ağladım ya. Gönlümü almaya çalılsada gerçektn zor ve yalnız bi hayatım var çok bunaldım çok. Canım hiç bişy yapmak istemiyo
you tubeda bel icin egzersizler var cnm duzenli onlari yaparsa belki faydasi olurMisafir vardi dun abla esim yarin aksama gelecek internetim az oldugu icin sohbete katilamiyorum.yarindan itibaren disari spora gidemezsem evde leslieyle idare etmeyi dusunuyorum belki o da benimle beraber heveslenir yapar yavas yavas beline iyi gelebilir
Menulerini bilmedigim icin yorum yapamiyorumKilo bildirimim
Geçen hafta 79.2
Bugün 79.3
Fark +100
Haklısın abla bi birikimin boşalmasydı bnmki. çok şükür aslında okuldaki arkdşlara bakıyorım birinin eşi yatalak diğeri iki çockla baba evinde boşanma aşamasnda,biri 20 yıldır kaynanasyla birinin çocuğu olmuyo, biri baya maddi sıkıntıda düşününce aileme bakıyorm gene aynı tarz şeyler daha iyi düşünücem karatayla bu kez gidecek kilolar hamile kalırsamda merveyi örnek alıcmPlan guzel cnm sadece sislik yapacak sebzeler yememeye calis
zaten 1 puan laylaylom yuzme icin cnm
Ara vermeden yuzuyosan o 4 puan
su biraz az gerisi guzel cnm
Hadi beraber yapalim ponim
Gerci benimki tam karatay degil
Ogün sayisina takilmiyorum
Sadece ekmekten uzak kalmaya calisiyorum
Aglayip biraz rahatlamisindir belki bitanem
Biliyorum herkes yasadigini bilir mutlaka zordur
Ama hep diyoruzya dehistiremeyecegimiz seyler icin kendimizi yipratmak sadece mutsuzluk ve enerji kaybi getiriyor
Bak cok sukur evin işin cocugun sana deger veren eşin var
Gecen gun ağır yasamlarda bi kadin ev bulamadilar esinin isi yoktu
Kendisi 300 kilo 2 cocuk, annesi babasi esi otel odasinda yasiyolardi
Hazir gida alip mikrodalgada istiyodu
Yeterli kilo veremedi
Dr a bu sartlarini , evdekilerin ona destek olmadiklarini falan soyleyince
Dr. Nov, artik bahane uretip baskalarini suclamayi birak
Her sartta Kilo verecek olan sensin demisti
you tubeda bel icin egzersizler var cnm duzenli onlari yaparsa belki faydasi olur
Menülerim fena değildi abla da ailevi skntıdn dolayı spora gitmedm hiçMenulerini bilmedigim icin yorum yapamiyorum
daha bilmedigimiz nice kötü yasamlar var cnmHaklısın abla bi birikimin boşalmasydı bnmki. çok şükür aslında okuldaki arkdşlara bakıyorım birinin eşi yatalak diğeri iki çockla baba evinde boşanma aşamasnda,biri 20 yıldır kaynanasyla birinin çocuğu olmuyo, biri baya maddi sıkıntıda düşününce aileme bakıyorm gene aynı tarz şeyler daha iyi düşünücem karatayla bu kez gidecek kilolar hamile kalırsamda merveyi örnek alıcm
yinede 8 lere cikmamis olman guzel cnmMenülerim fena değildi abla da ailevi skntıdn dolayı spora gitmedm hiç
Ay çok üzüldüm ya inşallah kısa sürede toparlarMolasiz yurumeyse sayilir cnm
Menu guzel gorunuyor
tatli sadece fazla degil bide geç olmus cnm
Biraz firene basman lazim
Onceden soylemistin ama kac sene onceydi
hepsi harika cnm
sen istedikten sonra ne kadar azimli oldugunu biliyoruzki
Zaturreye cevirmis hala hastanedeymis cnm
eşin varken spora gidebildinmi cnm
15.00 deki öğünün olmamis
Hihiiiii onun için söz vermedim kiSupersın abla tebrik ederimmm
40 gun sonra be var canın. Bende kendime nisan sonu hedefi koydun 74 olmak istiyorum 74 görürsem nisan sonuna 2 aydada 65 letr inerim inş kasmadan
Solabilirsin laf yaa seni kızan halinle seviyoru biz. O zaman bana sopada yok desene
Ayça plan yaparken bedenini dinle bizim hatamiz bı program diye tutturduk çocukken çok hareket ederdik ve sadece açıkinca yerdirBende bu hafta kendime soyle bir plan yapıyorum akşamlar sebze puresi yapıcam sabah cok güzel beslenicem öğlenede güzel beslenip aksamı azaltıyorum ve en az 4 gün spor yapıcam
valla ben öyle bir yüzüyorum ki havuzdan çıkınca basım çatlıyor hiç ortam yok yaAyy abla işte o biz zaten belli ediyoruz kendimizi mezun olunca tartı hopp 80 e vurmadan gelmiyor
Benimde kafam yuzöede karıstı sooruma yuzme eklemk istiyorum laki normal yüzme 1 puan az degil mi? Tempolu 4 arada cok fatk var ben bi lay lay şom yuzerım havuzda o 1 tamam. Ama bide ne kendimi öldürcek kadar temğolu ama nede laylaylom şeklinde yüzerim kulac ata ata git gel yaparım onun ıcınde 2.5 desek mi orda yuzmeye ikisinin ortası puan
Vavvvv hakket 13 öu açık büfe gibi olmus hözüm dönerdi benim iyki o midafirlikte degildim
Cumartesi menüsü
Sabah 11.30
2 L yumurtadan omlet peynirli
1 domates
5 yeşil zeytin
2 yk tavuk sote
Akşam 17.00
2 dilim kepek ekmeği
1 dilim peynir
3 zeytin
10 fındık
Spor : 1 saat eliptik 60*4 = 240
30 dk bisiklet 30 * 2 = 60
25 dk yürüyüş bandı 25 * 3 = 75
30 dk normal yüryüş * 1 = 30
Toplam 405. @gülümse_kaderine
Su : 1.5 lt
Menüler güzelCumayı hatırlayamıyorum kaptan sabah ne yedim tek hatırladığım
Öğlen 15.00
Yarım ayva
Yatım elma
3 çilek
Akşam 18.00
2 yk yogurt
2 yk karabugday
3 yk tavuk sote
Bol salata
Spor 40 dk tempolu yürüyüş * 2 = 80 @gülümse_kaderine
Su 2.5 lt
aha gelmiş ruh ikizim Poni diyet kısmı bize bağlı birşey gerisi ise rabbim kolaylık versin ama bu diyete bahane değil bogazimizi tutamiyoruz bizDünde bol ağlamalıydı benim daraldım bunladım yahu. Kızımın yanında ağlamak istemezdm ama tutamadım kendimi gelmiş badisindeki renkleri sayıyo dikkatimi dağıtmaya çalışıyo kıyamam. Buraya geleli beri 1.5 senedir pek mutlu değilim ya dünde patladım. Okulum uzak en önemlisi çok ama çok problemli, kızıma bakacak kimse yok hem kızım hem sınıf aşırı yıpranıyorum. Kilo veremiyorum. Yaşadığımız mahalleyi sevmiyorum. Ortda akraba diye bişy yok kimsesiz gibiyiz. Benim düzgün hiç arkadaşım yok. Tüm bunların üzerine okulumn olduğu tarafa taşınmk istiyorm kızım geçen gün istifra etti arabada okula giderken, gelirknde uyumk istiyo bölününce de huysulanıyo hep eziyet. Eşime göre vakti değilmiş evi aldığı güne lanet etti bn orda koptum. Çok ağladım ya. Gönlümü almaya çalılsada gerçektn zor ve yalnız bi hayatım var çok bunaldım çok. Canım hiç bişy yapmak istemiyo
Bnmki çok uzak ya arabayla 10 dk bi de çarşıda park edecek yer sıkıntısı var üşeniyorum yoksa salonu sevdim benİyi pazarlar iki gündür ugramayanlar var yine bak
Ben salona yazılacağim begenirsem hafta içi bı gidip bakacağım en yoğun saatte nasıl çünkü genelde salonlarda ki sıkıntı bu yönde yoğun saatlerde aşırı müşteriden alet sırası bekleyenler varmış bı gidip baskın yapacağım bı kaç salona
Eşim ben bakarım sıkıntı olmaz dedi Ramazan'a kadar gideyim begenirsem