Herkese slm ben çok yoğundum şimdi aldım kahvemi hep aklımda burası akşam bakayım derken uyuyup kalıyorum regl oldum birde ondan galiba tartı yine fırladı 74.5 gösteriyor reglden galiba
@mefkurem iki gündür misafir vardı ev park misafir market arası geçti günler telde net yok evde olmayınca yazamadım da
@_ikra_ goturmussun tartlari colalaari şekerli kahveleri
@İremSu iki tane makarna ne kız sen baya salmissun eşin varken şimdi atıştırma isteğini yenmeye çalışıyorsun gece gece otlara sarmissin ama iyi olmuş sağlıklı seçim ayağında düzeliyor Muş hadi geçmiş olsun
@P.nrrr son kararı vermişsin canım hadi iyi gezmeler simiti de sabah Yemen iyi olmuş
@Ponibon tüyoları bize de şöyle bu kafalar nasıl düzelir
@askrhpozitif canım nasıl oldu telefondan haber var mı
@Yolcu.__ sayarak zayıflama ile başaran çok insan var ama püf nokta şu değişim haklarını arada bir cola vs gibi sağlıksız şeylerde kullanmalı insan sayarak sürekli sağlıksız olmaz tabi sonuçta karaciğeride düşünmek gerekli
İnşallah işe yarar hedefe ulaşmanda bu arada hedefin kaçtı
@elzn4260 nasıl gidiyor hamilelik fit hamile olmaktan mutluymussun darısı bize hadi
@Fittekkkmevsim kolay gelsin canım inşaat temizliği zor birde hem iş hem temizlik hiç kendine vakit kalmamıştır