Aynen tembel yolcuuuu kız kalk yürü çabukTembel yolcu
Menüm
10:20 tiroid ilacı,500 ml su
11:00 domates, salatalık, biber,1 dilim chia tohumlu ekmek,1 er tatlı kaşığı biberli ve sarımsaklı sürme peynir
13:00 kahve
14:00 3fıstık,2 çilek
16:00 1 kepçe tarhana çorbası, bol salata,2 çatal spagetti
17:002 çilek
Su 2.5 lt
Spor yarım saat yürüyüş
Aynen tembel yolcuuuu kız kalk yürü çabuk
Çok az yemişsin ama..
Yediklerim az değildi aslında, salatam boldu, çorbam bol acılı ev tarhanası içinde herşeyi var. Gayet güzel doydum yani@_ikra_ gerekli olandan az yemekte kilo verememeye sebepmiş, Dr söyledi, gereken yenmeyince eyvah savaş var yağ depolarımı korumam gerekir diyip vücudda ki yağları korumaya geçermiş vücud. Oyüzden yağlar erimez kilo verme olmazmış.
bugun biraz daha iyi buyuk ama kucuk hala ayniInsallah olur cnm
Bakicam evet
Hmm bana ters mis biraz aslinda benim icin mesela kahveyi sekerli icmek veya cola icmek tabu cnkü ben olaya saglikli beslenme olarakda baktigim icin
Canim cok gecmis olsun tekbasina baya zor olmusdur bende daireye tasinirken temizlemisdm kücük oldgu halde cocuksuzum bide zor gelmisdi cocuklar daha iyimi cnm bugun?
Valla süpermis o bende isterimmm
bi tüyo ver kiz biliyosundur az cok ne yedin ictin
Yok abla kiz okuldan getiriyor digerinede bulastiriyor sagolsuntabi mal canin yongasi demisler cnm bide nr lar vs. Kayboluyor
Ins. Bulunsun ama sonradan tel calmadiysa biri almis demekki
Yinede cana gelmesin demekten baska yapacak bisey yok malesef
trampolinmi aldin kizzz
kacamaklar kacamaklari getiriyor cnm o yuzden hic baslamamak gerekiyor
Yinede telafi edilmicek bisey degil daha haftabasindayiz
ben duymustum cnm ama cok arastirmadim
hem cocuklar hem ev isi baya yormustur cnm
Cocuklar köyde falanmi usutuyolar acaba
Uzun surdu baya hastaliklari
demekki sabah odemi cok oluyor sende
tartıtız nasil duruyon kizzz
Ne guzel vermisin iste gozun aydin
bu cumaya goremi en son bildirimine giremi iremcim
ohhh haftaya eksiyle baslanmis tebrikler cnm
Cumali gitsin artk yaaaaaSurvivercilar nirdeee
Kim gider bu aksam
Damlanin girmesi süper oldu bence
Ay şu unlulere gicik oluyorum
Surekli biz soyleyiz biz böyleyiz
Şu dokunulmazliklari kaybetselerdi gorecektik nasil olduklarini
off benimkini dessem neler cikar ama bastiriyor herhalinle seviyorum klasigiyleBen bu aralar cok stres yaptim buraya bile girmek istemiyodum soyutlanmistim herseyden sukur ki bitti depresifligim eski fotolarima bakip bakip kendimle azda olsa gurur duydum gaz verdim gecen sene ne haldeymisim falan diye off kilo cok pis bisey ya bide esimle tartisirken lafin arasinda sunu da ilistiri verdi sana hediye almak istiyorum gomlek tunik pantolon gecelik falan ama olmaz diye alamiyorum dedi bende esaep şal camta vs alabilirsin zevkine guzeniyorum senin dedim lafi degistirip devam ettim o an ama cok uzuldum icten ice kahroldum bu lafa gercekten esime cok haksizlik ediyomusum bunun farkina vardim yerine kendimi koydum cok uzucu bir durum hep eksi yonlerini hem artilarini gormus oldum herserde bi hayr vardir derler ya cok dogru kafam dank etti birkez daha baska bisey icin tarisiyorken laf lafi acti ogrenmis oldum dusuncelerini artik 100 un ustunde olmam canimi acayip sıkıyo yaa
Yediklerim az değildi aslında, salatam boldu, çorbam bol acılı ev tarhanası içinde herşeyi var. Gayet güzel doydum yani
Elbette yorum yapacaksın bacım sonuçta burada hepimiz birbirimizin destekçisiyiz. Eleştiri de olacak, akıl verme de, fikir sunma da. Birbirimizden öğreneceğimiz çok şey varBence az, süt gurubu, et gurubu, ekmek gurubu eksik, belki meyvede azdır bilemiyorum.
Ha ben bu kadar bile yapabiliyor muyum hayır, orası da ayrı tabi.
Adettendir dedim yorum yaptım
Firardalar galibaSayfamizin diger hatunlari neredeler acabaaa
Elbette yorum yapacaksın bacım sonuçta burada hepimiz birbirimizin destekçisiyiz. Eleştiri de olacak, akıl verme de, fikir sunma da. Birbirimizden öğreneceğimiz çok şey var