Nasilsinizzz
Bende iyiyim kahvalti fasilimi bitirdim spora cikicam hava cok guzelIyidir sen nasilsin cnm
Oh süpersin ayagin nasil oldu gectimi?Bende iyiyim kahvalti fasilimi bitirdim spora cikicam hava cok guzel
Olsun beklerken bitki cayi falan icseydin turk khveside acken yag yakiyor ya ben her sbah iciyorum bugunlukte gec olsun nolacak aksama dengelersin sen isini bilirsin mezun prensesssOh süpersin ayagin nasil oldu gectimi?
Bende esimi bekliyorm kahvaltiya yarimsaat daha diye diye 1bucul saatir bekletiyor bende bugun izinli diye kiramadm
Gecti gbi artik hissetmiyorum hala hafiften sizi var bugun bir ugrayim saglik ocagina yolumun ustu sayilirOh süpersin ayagin nasil oldu gectimi
Nasilsinizzz
Herkese slm ben çok yoğundum şimdi aldım kahvemi hep aklımda burası akşam bakayım derken uyuyup kalıyorum regl oldum birde ondan galiba tartı yine fırladı 74.5 gösteriyor reglden galiba
@mefkurem iki gündür misafir vardı ev park misafir market arası geçti günler telde net yok evde olmayınca yazamadım da
@_ikra_ goturmussun tartlari colalaari şekerli kahveleri
@İremSu iki tane makarna ne kız sen baya salmissun eşin varken şimdi atıştırma isteğini yenmeye çalışıyorsun gece gece otlara sarmissin ama iyi olmuş sağlıklı seçim ayağında düzeliyor Muş hadi geçmiş olsun
@P.nrrr son kararı vermişsin canım hadi iyi gezmeler simiti de sabah Yemen iyi olmuş
@Ponibon tüyoları bize de şöyle bu kafalar nasıl düzelir
@askrhpozitif canım nasıl oldu telefondan haber var mı
@Yolcu.__ sayarak zayıflama ile başaran çok insan var ama püf nokta şu değişim haklarını arada bir cola vs gibi sağlıksız şeylerde kullanmalı insan sayarak sürekli sağlıksız olmaz tabi sonuçta karaciğeride düşünmek gerekli
İnşallah işe yarar hedefe ulaşmanda bu arada hedefin kaçtı
@elzn4260 nasıl gidiyor hamilelik fit hamile olmaktan mutluymussun darısı bize hadi
@Fittekkkmevsim kolay gelsin canım inşaat temizliği zor birde hem iş hem temizlik hiç kendine vakit kalmamıştır
Bende iyiyim daha yeni ciktim sayilir saglik ocagina ugrayip ordan devam edicem.sagolasin valla tesekkur ederim o guzellik senin guzel bakisindandirHamd olsub, sen nasılsın canım?
Yaptın mı sporunu?
Burcun ne mzel saymazsan
Galeride denk geldim sensin galiba foto koymuşsun, maşaallah çok güzelsin
Anlamadim yazdigini ya burcumumu soruyosunBurcun ne mzel saymazsan
Uff doktor cildiyeye git ayaginda da elinde de mantar var dedi cok canim sıkıldı
Tirnaklarimda degil cok sukur sol elimin isaret parmaginin ic tarafinda tomurcuk gbi birden fazla daha oncede şisip sisip sonmustu 2 3 haftadirda sag ayak basparmagimin alt tarafinda 2 tane var farkli yerlerde bunlar sismislerdi kasiniyolardi ama elimdeki sadece hafif sisiyor kasinmiyor ki anlamadim sonuncede nokta kadar iz kaldi hastaneye gitmekten nefret ediyorum ya bide bu cikti basima estagfurullah tovbe acaba parktan mi bulasti birsuru insan geliyo sık el degilen yerlerden tutunuyoruz yaSıkma canını, geçer mantar.
Ayak Tırnaklarında varmı bişey?
Tirnaklarimda degil cok sukur sol elimin isaret parmaginin ic tarafinda tomurcuk gbi birden fazla daha oncede şisip sisip sonmustu 2 3 haftadirda sag ayak basparmagimin alt tarafinda 2 tane var farkli yerlerde bunlar sismislerdi kasiniyolardi ama elimdeki sadece hafif sisiyor kasinmiyor ki anlamadim sonuncede nokta kadar iz kaldi hastaneye gitmekten nefret ediyorum ya bide bu cikti basima estagfurullah tovbe acaba parktan mi bulasti birsuru insan geliyo sık el degilen yerlerden tutunuyoruz ya
Insallah gecer sagolasin aynen vucudumu zorlamiyorum yuruse gidiyorum ama atila atila kosarak gidemiyorum malesef keske oyle gitsemde ondan olsaGeçer inş, bulaşabilir mantar, yada spor aletlerinin metali alerji falanda yapmış olabilir. Çok fazla spor yapıyorsan vücudunu zorlamışta olabilirsin, ondanda olmuş olabilir, baya yapıyorsun galiba. Valla doktor bilir tabi, ben sana fikir olsun diye dedim bunları.
Geçmiş olsun tekrar