Zayıflama Yarışmasi / 3.TAKIM

NaRTaneSi

~İlk'122.5|Bş'109.6|Gn'107.3|Hd'85~
Tepki
2.112
:koptum::koptum::D Deli kızz :asikk::öp:. Stres yaptığım bişey yok kız, gayet rahatım. Sadece yanlış bişeyler yapıyorum ki yavaş gidiyor kilolar.
Ben bu aralar cok stres yaptim buraya bile girmek istemiyodum soyutlanmistim herseyden sukur ki bitti depresifligim eski fotolarima bakip bakip kendimle azda olsa gurur duydum gaz verdim gecen sene ne haldeymisim falan diye off kilo cok pis bisey ya bide esimle tartisirken lafin arasinda sunu da ilistiri verdi sana hediye almak istiyorum gomlek tunik pantolon gecelik falan ama olmaz diye alamiyorum dedi bende esaep şal camta vs alabilirsin zevkine guzeniyorum senin dedim lafi degistirip devam ettim o an ama cok uzuldum icten ice kahroldum bu lafa gercekten esime cok haksizlik ediyomusum bunun farkina vardim yerine kendimi koydum cok uzucu bir durum hep eksi yonlerini hem artilarini gormus oldum herserde bi hayr vardir derler ya cok dogru kafam dank etti birkez daha baska bisey icin tarisiyorken laf lafi acti ogrenmis oldum dusuncelerini artik 100 un ustunde olmam canimi acayip sıkıyo yaa :agla:

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Son bildirim abla 2 hafta onceki cumaya gore :uzgnm:
eee iyi o zaman dun 3 kilo arti var diyodun

Cumali gider bence abla ah keske hakan gitse bi uyuz oluyorum ki o insana iyy:ytrya:unluler kaybetseydi hemen potadaki 3 isim belliydi yigit berna elif bernada gitti iyi oldu aslinda :harika:
Hakani ben yorumcuyken seviyordum
Cumaliyle olmasi ona zarar verdi bence

Abla 3 ogun patates mi yiyeceksin odem atiyorsa bende yapayim olur mu ki ?:hımm:
tuzsuz yagsiz soguk olarak yenirse odem atar tabi gun icinde baska bisey olmicak
Bide bol su

Ben sadece Türk kahvesini içebiliyorum, diğerleri dokunuyor. Filtre kahve nedir merak ettim
adi filtre kahve cnm :)
Kahve cekirdeklerinin cekilmis hali
Granul yada ikisibirarada dakiler gibi katkili degil
Zaten t. Kahvesi yada fitre kahve tavsiye edilir

Etten kilo olmaz yaa, yorgunlukla yada vs ile gelen ödem ve hazımsızlıktandır çoğu sıkma canını:)
Benimde son zamanlar bağırsak düzenim bozuldu dedim ya, bilhassa et yiyim nasıl şişkinlik oluyor, zor hazmediliyor işte.
En zor hazmedilen
kirmizi et cogu kisiye yaramiyor

bir yeniliyoruz. Büyük küçük zıpladığımız için hemen eskiyor:). Çok güzel oluyor, bacakları filan gerdiriyo, ama veletlerden fırsat kalmıyor ki. Bindiğimi görünce
trampolinde iyi kalori yaktirir
Ama sıkı camasir giymek lazim :)
Surekli düzenli yapilirsa mesane sarkmasi yapabiliyomus

Değişik ırkların kültürleri hep ilgimi çeker, değişik değişik kültürlerin dansları bir arada ne güzel:)
Yaşlandım mı ne kafam pek götürmedi bu sefer sesleri:D
ben kucukken pek bakardik o programa

Ben de utanarak bildirimimi yapayım bari:(
Cuma 112
Pazartesi 113
+1 kilo
Dün sabah 112.3 düm aslında, bugün yine yükselişte. Cuma’ya 111 leri görmem lazım.
bu kadar beklemiyodum senden :)
Onceki gun cola aksamda pasta vardi heralde
Ikracim az degil ama birazdaha dogru beslenmeye calis

hmm iyi gelir insallah patates hem regl de gelmis ödemler gitsn insallah :) senin yas tam
niye yaşa geldi konu :) 46 cnm

Yürüyüs iyi gelir abla :)
benm evde hicbisi kalmamis. kuru fasulye islatcaktm dün sonra esimle konustk disarda yeriz dedik kebab tarzi düsünüyorm tavuk
bende de hic sebze yok bende kurufasulyeye niyetlendim
Ben hic islatmam
Bikac dk kaynatip az bekletip oyle pisiriyom

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Ben bu aralar cok stres yaptim buraya bile girmek istemiyodum soyutlanmistim herseyden sukur ki bitti depresifligim eski fotolarima bakip bakip kendimle azda olsa gurur duydum gaz verdim gecen sene ne haldeymisim falan diye off kilo cok pis bisey ya bide esimle tartisirken lafin arasinda sunu da ilistiri verdi sana hediye almak istiyorum gomlek tunik pantolon gecelik falan ama olmaz diye alamiyorum dedi bende esaep şal camta vs alabilirsin zevkine guzeniyorum senin dedim lafi degistirip devam ettim o an ama cok uzuldum icten ice kahroldum bu lafa gercekten esime cok haksizlik ediyomusum bunun farkina vardim yerine kendimi koydum cok uzucu bir durum hep eksi yonlerini hem artilarini gormus oldum herserde bi hayr vardir derler ya cok dogru kafam dank etti birkez daha baska bisey icin tarisiyorken laf lafi acti ogrenmis oldum dusuncelerini artik 100 un ustunde olmam canimi acayip sıkıyo yaa :agla:
Guzelim herzaman ayni seyi soyluyoruz
Erkek istedigi kadar seni her halinle seviyorum desin
Bunun sevgiyle alakasi yok
Ama hic bi erkek karisi şişko olsun istemez
Asil onemli olan zaten biz kendimiz vucudumuzdan memnun degiliz

Iyi olan şeyde
Istersek degistirebilecegimiz bi sorun
Çözümü olmayan dermansiz bi dert degil :) iş sadece sabır azim ve iradeye kaliyor

Yolcu.__

Daimi Üye
Tepki
460

Yağlar bizim kimliğimiz değilki, bşz değilki...
Kilon ile kendini bağdaştırma, kilo ile insan olunmuyor, yada mutlu mutsuz olunmuyor.. Yani yanlış düşünüp kendini üzme, kilo ayrı birşey, kişilik mutluluk vs ayrı, sen çok değerlisin, seninde değerin kilo ile değil Allahın yanındaki değerinle eş değer aslında, her şeyinle sev kendini. Bir büyük tavsiyesi sana benden.

NaRTaneSi

Tepki
2.112
Yağlar bizim kimliğimiz değilki, bşz değilki...
Kilon ile kendini bağdaştırma, kilo ile insan olunmuyor, yada mutlu mutsuz olunmuyor.. Yani yanlış düşünüp kendini üzme, kilo ayrı birşey, kişilik mutluluk vs ayrı, sen çok değerlisin, seninde değerin kilo ile değil Allahın yanındaki değerinle eş değer aslında, her şeyinle sev kendini. Bir büyük tavsiyesi sana benden.
Oncelikle hosgeldin aramiza canim :kedim: ben kilomla mutluydum ama artik degilim bence kilo cok etkiliyo yasantimin buyuk bi bolumunu kapliyo psikolojikmende mutsuz ediyor magazaya girip olan en buyuk beden bile olmayinca hadi etkilenme de goreyim :kavga:
Kendimi sevmeye gelince herseyimle zaten seviyorum insan kendini sevmez mi rabbim eksiksiz kusursuz yaratmis aklimiz elimiz ayagimiz yerinde cok sukur sadece sevmemekten kastim kkilolarimdan rahatsiz oluyor olmam yoksa ooo kendimi cok severim ki zaten bu kadar sevdigimden bu kilolara kadar geldim kendime hic kiyamam zora gelemem vucudumu severim helede yuzumu ellerimi saclarimi cokta begenirim kilomla barisiktim gecen seneye kadar. aslinda kendimi gercekten seviyor olsaydim bu kadar zarar vermezdim kendimi hic yormam uykuyu cok severim ben temizlik ve yemek haric cogu seyi umursamazdim o kadar vurdum duymaz gamsiz bi insandim ki keyfi yemekler sofralar hazirlardim yansin dunya donsun dunya seven boyle zaten sever derdim 1 sene de kendimde baya degistim kisilik baska bisey ama yasam sekli insani cok etkiliyor ama tabiki benden degerli onemli ve guzel kimse yok :tatlim:

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347

Ah canim haklisin valla nekadar benm esimde bana bisi demese ben seni herahalinle seviyorm desede suanda zayiflamis olmamdan cok mutlu gurur duyuyor yaki tavirlarindan davranislarindna hissediyorm :)
Insallah sende basaricaksin bunu burdasin azmini iradeni topla ve yeme su tatlilari hamurislerni bak ben verdm gene biraz biraz herseyden yiyorm smdi diyormki iyiki tutmusum kendmi insan yemedende durabiliyor bir süre kendin icin biseyler yapicaksin..

tuzsuz yagsiz soguk olarak yenirse odem atar tabi gun icinde baska bisey olmicak
Bide bol su

adi filtre kahve cnm :)
Kahve cekirdeklerinin cekilmis hali
Granul yada ikisibirarada dakiler gibi katkili degil
Zaten t. Kahvesi yada fitre kahve tavsiye edilir

kirmizi et cogu kisiye yaramiyor

trampolinde iyi kalori yaktirir
Ama sıkı camasir giymek lazim :)
Surekli düzenli yapilirsa mesane sarkmasi yapabiliyomus

ben kucukken pek bakardik o programa

bu kadar beklemiyodum senden :)
Onceki gun cola aksamda pasta vardi heralde
Ikracim az degil ama birazdaha dogru beslenmeye calis

niye yaşa geldi konu :) 46 cnm

bende de hic sebze yok bende kurufasulyeye niyetlendim
Ben hic islatmam
Bikac dk kaynatip az bekletip oyle pisiriyom

Yok regl geliyormus ya ondan merak ettim abla benim annem 48 yasinda menopoza girdi adetide düzensizlesdi yakinda kesilcek sanirim.

Ben kurufasulyeyi ötekitürlü pisiremiyorm ya saatlerce pismiyor sanki :( düdüklüde öle denemedim ama ben önceden islatiyorm icine karbonat ekliyorm oda hazmi kolaylasdirip gazibi aliyormus.

NaRTaneSi

Tepki
2.112
Evet abla gun boyu erken uyanip hareketli olmaya calisiyorum cumaya dahada gider insallah

Cumalinin uzerinden prim yapmaya calisiyor halka oynuyor cok itici bir tip cok firildak yorumcuyken cenesi bi ise yariyordu ama burda laf carpitmaktan insani sinir etmekten baska bi ise yaramiyor cumali kardesim canim vs dedikce yalan oldugu cok belli hicde samimi gelmiyo garibani bu halkta sever tutar diye ona yanasti aman gunaha giriyorum bosverelim abla insallah hakan elenirde rahatca survivor izlerim bende haha

Bide bol su
Reglide bende deneyim insallah vucudum soguk patateside depolamaz :haha:

Guzelim herzaman ayni seyi soyluyoruz
Erkek istedigi kadar seni her halinle seviyorum desin
Bunun sevgiyle alakasi yok
Ama hic bi erkek karisi şişko olsun istemez
Asil onemli olan zaten biz kendimiz vucudumuzdan memnun degiliz

Iyi olan şeyde
Istersek degistirebilecegimiz bi sorun
Çözümü olmayan dermansiz bi dert degil :) iş sadece sabır azim ve iradeye kaliyor
Aynen abla cok haklisin swvgi baska sey hayati zorluklarla aradaki yaglarla paylasmak baska sey.elbette cozumu var rabbim saglik sihhat imkan verdikce imkansiz diye birsey asla yoktur

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Ah canim haklisin valla nekadar benm esimde bana bisi demese ben seni herahalinle seviyorm desede suanda zayiflamis olmamdan cok mutlu gurur duyuyor yaki tavirlarindan davranislarindna hissediyorm :)
Insallah sende basaricaksin bunu burdasin azmini iradeni topla ve yeme su tatlilari hamurislerni bak ben verdm gene biraz biraz herseyden yiyorm smdi diyormki iyiki tutmusum kendmi insan yemedende durabiliyor bir süre kendin icin biseyler yapicaksin..

Yok regl geliyormus ya ondan merak ettim abla benim annem 48 yasinda menopoza girdi adetide düzensizlesdi yakinda kesilcek sanirim.

Ben kurufasulyeyi ötekitürlü pisiremiyorm ya saatlerce pismiyor sanki :( düdüklüde öle denemedim ama ben önceden islatiyorm icine karbonat ekliyorm oda hazmi kolaylasdirip gazibi aliyormus.
Ben nohutu kurufasulyeyi hep duduklude yaparim hic normal tencerede yapmadim

Yolcu.__

Daimi Üye
Tepki
460
@İremSu Hoşbuldum, teşekkür ederim. demek istediğim şu, kiloların yüzünden üzülme, kiloluyum diye kendini ayrı bir sınıfa koyma. Hayat üzülme değecek kadar uzun değil.
Sen kendini sevmiyorsun demek istemedim, seni tanımıyorum ki nasıl söyleyebilirim öyle şeyi, yanlış ifade ettim belkide kusura bakma.

NaRTaneSi

Tepki
2.112

Aynen pinarcimm ben cok veremesemde geldiginde şu kadar kilo verdim deyince bakiyim gercekten mi cok sevindim aferin bitaneme falan diyo tartiya ciktigimdada gozlerindeki mutluluk apacik belli oluyordu bazen hatirlayip mutlu oluyorum 99 a dusunce dahada cok sevineceginden eminim 95 olursamda yaz sonu tatile goturecek soz verdi ama vermezsem herkes gidecek ben evde pisecem sicaktan:naslyany: biran once hic kilo vermem sart temmuza bi swkilde 90lara gelmis olmam lazim nikah fotografimizi gormustun ya sizden baska kimseye gosteremiyorum o yuzden 22 temmuzda esime surpriz hazirlicam zayiflayip beyaz guzel bir elbise yada abiye tarzi bisey alip esarp yaptirip esimede damatligini giydirip farkli dis cekim mekanlarina fotograf cekinmeye goturmek istiyorum cocuk meselesi ortaya gelmeden biran evvel bu dusuncemi gerceklestirmeliyim insallah istediklerim zamaninda olur ben hepinize dua ediyorum hayallerimize ve ideallerimize biran once saglikla kavusabilmemiz icin sizde bizleri unutmayin tum kader dostlarim :kalp:

Evet canim bizde oyle yapiyoruz karbonat cok ise yariyo kullanmadan once cok sisiryorduk simdi daha rahat korkmadan yiyoruz .

NaRTaneSi

Tepki
2.112
@İremSu Hoşbuldum, teşekkür ederim. demek istediğim şu, kiloların yüzünden üzülme, kiloluyum diye kendini ayrı bir sınıfa koyma. Hayat üzülme değecek kadar uzun değil.
Sen kendini sevmiyorsun demek istemedim, seni tanımıyorum ki nasıl söyleyebilirim öyle şeyi, yanlış ifade ettim belkide kusura bakma.
Estagfurullah ne kusuru hicbirimiz birbirimizi iyi tanimiyoruz yaziyla konustugumuz icin tam ifade edemiyoruz bende suan bir yandan parkta spor yapiyorum bir yandan yaziyorum belkide ben diyeceklerimi toparlayambirbisorun yok nasilsa hepimizin amaci ortak dusuncelerini yazdigin icinde ayrica tesekkur ederim:kalp:

Yolcu.__

Daimi Üye
Tepki
460
Estagfurullah ne kusuru hicbirimiz birbirimizi iyi tanimiyoruz yaziyla konustugumuz icin tam ifade edemiyoruz bende suan bir yandan parkta spor yapiyorum bir yandan yaziyorum belkide ben diyeceklerimi toparlayambirbisorun yok nasilsa hepimizin amaci ortak dusuncelerini yazdigin icinde ayrica tesekkur ederim:kalp:

Mucks mucks :)

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
Ben nohutu kurufasulyeyi hep duduklude yaparim hic normal tencerede yapmadim

Ben ilk evlendigim zaman düdüklüden korkuyordm vardi evimde ama kullanamadim birsüre sonra baktik bakliyatlar cok uzun süre pisiyor esimle kullanma klavuzunu okuduk 1-2 beraber yaptk smdi kullaniyorm cok güzel bisekilde :)
Iste ilkzamanlar normal tencerede islatmadan o bakliyatlar hic pismiyor bende ondna islatmaya basladm ölede gidiyor :)

elzn4260

Daimi Üye
Tepki
516
Selam fit olmaya yolunda ilerleyen hatunlar bu ara hamileliğin verdigi aşırı hormon münasebetiyle patlamaya hazir bomba gibiyim gündüz hiç dinlenemiyorum gece de minigim sabah a kadar memik ağzında uyuyor. 62 ile hamile kaldığimi varsayiyorum şu an hala aynıyım aşırı yemek yiyemiyirum sürekli canım açılı baharatlı şeyler istiyor hanimis resmen ne yesem diye düşünüyorum sanırım genelde evde olmaktan. Yinede iyi ki 70 lerde hamile kalmamisim kendimi çok fit hissediyorum iyi ki sizi tanimisim ve bu yola girmisim her persembe yemek yerken cuma tartisini düşünmek güzelmiş özellikle @mefkurem ablama çok teşekkür ederim tabiki diğer herkese de.

NaRTaneSi

Tepki
2.112
Selam fit olmaya yolunda ilerleyen hatunlar bu ara hamileliğin verdigi aşırı hormon münasebetiyle patlamaya hazir bomba gibiyim gündüz hiç dinlenemiyorum gece de minigim sabah a kadar memik ağzında uyuyor. 62 ile hamile kaldığimi varsayiyorum şu an hala aynıyım aşırı yemek yiyemiyirum sürekli canım açılı baharatlı şeyler istiyor hanimis resmen ne yesem diye düşünüyorum sanırım genelde evde olmaktan. Yinede iyi ki 70 lerde hamile kalmamisim kendimi çok fit hissediyorum iyi ki sizi tanimisim ve bu yola girmisim her persembe yemek yerken cuma tartisini düşünmek güzelmiş özellikle @mefkurem ablama çok teşekkür ederim tabiki diğer herkese de.
Ayy ne guzel gozun aydin mervecim rabbim hayirla kucagina almayi nasip etsin insallah cok fazlalik almadan kurtulursun bi solukta

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar