Zayıflama Yarışmasi / 3.TAKIM

Fittekkkmevsim

Bas 81.5 guncel 79 hedef69
Tepki
661
Galiba tatlrtilmayi unuttum ins eve gidince durumu bildireyim zaten nedense okuldan sonra sabahtan daha eksi cikiyorum birde suyu bol ictiysem dahada eksi cikiyorum anlamadim

mügü

Daimi Üye
Tepki
8.790
kızlar hiç birşey yapmadan zayıflamışım ben şok
kısaca anlatayım kaç gün önce kot Etegimi giymiştim kalkarken
önü arkaya gdiyordu dedim eskimiş çıkarmıştım benim evede tartı yok
kaç gündür komşuya gitmemiştim tabi üstümde elbise var dedi abla sen zayıflamışsın
dedi yok kız elbise de öyle görünüyor tartı varmı dedi var bir çıktım 76 700
ken ben 73 çıktım Vallahi bilahi :harika:

_ikra_

B:123.6 G:111.6 H:75 Boy:164
Tepki
1.522
Gunaydin hanimlar butun haftasonu giremedim koye gittik evimiz bitmis onun temizligiyle ugrastim kollarim resmen iptal insaat temizligi gercekten cok zor oluyor telim sarji bitti sarj aletide goturmemistim oradakileride kabul etmedi telefon oyuzden giremedim dun gelince de kiz zaten oksurukten mahvoldu oglanda ayni oldu ikisinide banyoyaptir ilac icir buhar makinesine bagla derken saat baya gec oldu camasir at ortalik topla bi baktim saat 1 ustune birde oglum uyuyamadi oksurukten 4 ten sonra falan anca sakinledi velhasil coook yorgunum bitmis durumdayim ins bugun biraz iyilesirler de rahat bi nefes alirim
Günaydın canım, hayırlı olsun eviniz , güle güle oturun yeni evinizde. Nerede bu köy? Kuzucuklara da çok geçmiş olsun, ay ikisi birden hem de:(. İnşaat temizliği zordur, yardım eden var mıydı bari?

_ikra_

B:123.6 G:111.6 H:75 Boy:164
Tepki
1.522
kaç gündür komşuya gitmemiştim tabi üstümde elbise var dedi abla sen zayıflamışsın
Oh ne güzel, en sevdiğim zayıflama biçimi:hopp::hopp:

Fittekkkmevsim

Bas 81.5 guncel 79 hedef69
Tepki
661
oh oh ne guzel benfe bisabah kalkip 69 olsam ne guzel olur

Günaydın canım, hayırlı olsun eviniz , güle güle oturun yeni evinizde. Nerede bu köy? Kuzucuklara da çok geçmiş olsun, ay ikisi birden hem de:(. İnşaat temizliği zordur, yardım eden var mıydı bari?
cok sagol canim afyonda koy temizlik ne yazikki tek basima yaptim kimse yoktu ama esim alttan once baya temizlemis ben ince temizlik yaptim canim

Yolcu.__

Daimi Üye
Tepki
460

Gözünaydın:)

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Tunaydinnn mutlu haftalar canolar :)

Aksam gec geldik eve
Bende gec yatip gec kalktim
Filtre kahveyle ayilmaya calisiyom :)

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
Yarın çıkar hepsi ortaya, hafta sonları normal;). Sabah inşallah ben de haftaya eksi ile başlarım , bu ay hiç gitmedi doğru düzgün. Ay sonuna kadar 110 altına düşmek istiyorum artık.

Insallah olur cnm :)

Süper bir metod araştır canım, kitabını al ben kitabını aldım, dahiliye uzmanı kitabın sahibi, aslında bildiğimiz diyetisyen menüsü.
Senin burcun ne:)

Bakicam evet :)

Kahvenizi şekerli içebilirsiniz, ekmek gurubunuz dan düşünebilirsiniz, istediğiniz herşeyi yiyebilirsiniz sayarak zayıflama ile.

Hmm bana ters mis biraz aslinda benim icin mesela kahveyi sekerli icmek veya cola icmek tabu cnkü ben olaya saglikli beslenme olarakda baktigim icin :)

Gunaydin hanimlar butun haftasonu giremedim koye gittik evimiz bitmis onun temizligiyle ugrastim kollarim resmen iptal insaat temizligi gercekten cok zor oluyor telim sarji bitti sarj aletide goturmemistim oradakileride kabul etmedi telefon oyuzden giremedim dun gelince de kiz zaten oksurukten mahvoldu oglanda ayni oldu ikisinide banyoyaptir ilac icir buhar makinesine bagla derken saat baya gec oldu camasir at ortalik topla bi baktim saat 1 ustune birde oglum uyuyamadi oksurukten 4 ten sonra falan anca sakinledi velhasil coook yorgunum bitmis durumdayim ins bugun biraz iyilesirler de rahat bi nefes alirim

Canim cok gecmis olsun tekbasina baya zor olmusdur bende daireye tasinirken temizlemisdm kücük oldgu halde cocuksuzum bide zor gelmisdi :) cocuklar daha iyimi cnm bugun?

Valla süpermis o :) bende isterimmm
bi tüyo ver kiz biliyosundur az cok ne yedin ictin

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
Kilo bildirimim:

Cuma: 66.0
Güncel: 66.3
Fark: +300gr

Dünkü yediklerime göre az bile artim ama artik dikkat edicem ve pazar gnü gitme günüme kadar 65.2leri görücem kendime şart koydum

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
sorma abla ya daha 1 sene olmustu alalı ılk aradım calıyordu sonra kapattı telı bulunursa ımeı numarasından bulunacak pek umıtlı konusmadılar ama hayırlısı bogrume okuz gıbı oturdu
tabi mal canin yongasi demisler cnm bide nr lar vs. Kayboluyor
Ins. Bulunsun ama sonradan tel calmadiysa biri almis demekki
Yinede cana gelmesin demekten baska yapacak bisey yok malesef

Menüm
Sabah 9:00 tiroid ilacı,600 ml su
9:45 1 kk beyaz peynir, domates, salatalık, biber, dereotu.1 dilim ekmek,1 tatlı kaşığı sürme peynir
14:00 1 kahve, 5 tane fıstık
15:00 yeşil çay
17:00 1 tane minik ıspanaklı lahmacun,2 bardak çay
19:00 1 kahve
20:00 biraz salata ( küçük bir tabak)
Su: 3 lt
Spor yarım saat yürüyüş, trampolinde 50 atlama;)
trampolinmi aldin kizzz :)

Güne ne güzel basladim az yedim sporumu yaptm 4 mil leslie.. aksam yemegim kizartmaliydi biraz yagliydi sonra olan oldu böyle bi doymama bisiler isteme durma kendmi mutfakda buldm istah patlamasi gbi bisey az önce 1 pogaca icine peynir koydm yedm arkasindan kasik kasik pekmez doymuyorm noldu böyle anlamadim :( yemekten sonra yedigm biskuvilere dondurmaya kandil simidinemi yanaym bu gec saate yedigm pogcayami pekmezemi valla zor durdurdm kendmi dünyayi yesem doymicak gibiym. Regle de 1 hafta var bu neyin krizi anlamadim :( yarin toparlamaliyim yoksa almanyaya istedigim gbi gidemiycem..
kacamaklar kacamaklari getiriyor cnm o yuzden hic baslamamak gerekiyor
Yinede telafi edilmicek bisey degil daha haftabasindayiz

Sayarak zayıflamayı bileniniz varmı, ben bi ara onunla kilo verdim, günlük yapılan bir metod ve ayrıca diyet değil sağlıklı beslenme tamamen.
Ben çok sevmiştim
Kitabı var sayarak zayıfla 5333 diye:)
ben duymustum cnm ama cok arastirmadim

hem cocuklar hem ev isi baya yormustur cnm
Cocuklar köyde falanmi usutuyolar acaba
Uzun surdu baya hastaliklari

Galiba tatlrtilmayi unuttum ins eve gidince durumu bildireyim zaten nedense okuldan sonra sabahtan daha eksi cikiyorum birde suyu bol ictiysem dahada eksi cikiyorum anlamadim
demekki sabah odemi cok oluyor sende

tartıtız nasil duruyon kizzz :)
Ne guzel vermisin iste gozun aydin

102.8
Bugun 104.2
+1.4:aglyrmngaa:
bu cumaya goremi en son bildirimine giremi iremcim

Kilo bildirimi
Cuma 96.9
Pazartesi 96.6
-0.3