Ben olsam giderdm anneannem için. Çünkü siz doğuma gittiniz altını da sen dönünce takın bebek görmeye dönünce gidin yani
pazarda canım hemen karakola gıttım ama bakalım ne olacak@askrhpozitif cok gecmis olsun cnm kötü bi durum valla hic basima gelmedi gelmezde insallah bikere kuzenm kaybetmisdi ama bulamadi takside oldgu halde biside yapamadilar. Sen nerde kaybettigni biliyormusun
Ayy geçmiş olsun canım , benim başıma hiç gelmedi. İnşallah insan olan birilerinin eline geçer de karakola filan verirler...kızlar daha once telefonu calınıp sonra bulunan oldumu dun telefonum calındı
pazarda canım hemen karakola gıttım ama bakalım ne olacak
Tunaydinnn millet
Dun ogleden sonra hep ütü yaptim
Pantolon gomlekten gına geldi
Aksamda cocuklar vardi
Bugunde ev ahali gec kalkti
Kahvalti fasli vs.
Maça gittiler simdi
Aksamada büyük gorumcem cagirdi
@Ponibon poni gidecegin psikologla frekansin tutarsa faydasi tabi olur cnm iyi dusunmusun
Bide eşin senin gonlunu almaya calisiyorsa karsiliksiz birakma cnm
Bi sure buda biktirir
@P.nrrr pinar bencede annen anneannenle biraraya denk gelmeniz herzaman olacak bisey degil
Zaten girmistiniz eltine
Sen gelince yine giderseniz
Ama durumu eşin degil sen arayip soyle bence
Bende gelmeyi cok isterdim ama onceden boyle ayarlandi vs. gibi
@askrhpozitif merve tele cok uzuldum cnm biraz zor ama ins. Bulunsun
Aradinmi nr yi
ınsallah canım parca ıcın caldılarsa zor dedı polslerAyy geçmiş olsun canım , benim başıma hiç gelmedi. İnşallah insan olan birilerinin eline geçer de karakola filan verirler...
sorma abla ya daha 1 sene olmustu alalı ılk aradım calıyordu sonra kapattı telı bulunursa ımeı numarasından bulunacak pek umıtlı konusmadılar ama hayırlısı bogrume okuz gıbı oturdu@Ponibon poni gidecegin psikologla frekansin tutarsa faydasi tabi olur cnm iyi dusunmusun
Bide eşin senin gonlunu almaya calisiyorsa karsiliksiz birakma cnm
Bi sure buda biktirir
@P.nrrr pinar bencede annen anneannenle biraraya denk gelmeniz herzaman olacak bisey degil
Zaten girmistiniz eltine
Sen gelince yine giderseniz
Ama durumu eşin degil sen arayip soyle bence
Bende gelmeyi cok isterdim ama onceden boyle ayarlandi vs. gibi
@askrhpozitif merve tele cok uzuldum cnm biraz zor ama ins. Bulunsun
Aradinmi nr yi
Günaydın herkese iyi olup gelemedim bi türlü.
Perşembe gününe bi psikologdan randevu aldım. Daraldım bunaldım eşime sarıyorum. küsüz salıdan beri ufak bi şeyi büyütüp kavga ettim. Dün gönlümü almaya çalıştı konu başka yerlere gitti gene aramız limoni.
Kilom 79.8
Haftaya 23 nisan ve düğün var iki gün önce giymek istediğim tuniği denedim çok dar oldu korseyle bile 42 beden. Canım çok sıkıldı kilo almasamda veremiyorum psikoloğa gitme isteğimn bi nedeni de bu.
Sizler napıyonuz kızlar
Aramıza hoşgeldin ben Poni
Allah beterinden esirgesin kız neler okuyoruz gazetelerde giden telefon olsun. Canın sağ olsun...ınsallah canım parca ıcın caldılarsa zor dedı polsler
sorma abla ya daha 1 sene olmustu alalı ılk aradım calıyordu sonra kapattı telı bulunursa ımeı numarasından bulunacak pek umıtlı konusmadılar ama hayırlısı bogrume okuz gıbı oturdu
Disardami yürüyorsun 11 dk asagi in cik anca eder kiz bi 30dk yapsana onuZorlada olsa yürüdüm
Menüm
Sabah 9:00 tiroid ilacı,600 ml su
9:45 1 kk beyaz peynir, domates, salatalık, biber, dereotu.1 dilim ekmek,1 tatlı kaşığı sürme peynir
14:00 1 kahve, 5 tane fıstık
15:00 yeşil çay
17:00 1 tane minik ıspanaklı lahmacun,2 bardak çay
19:00 1 kahve
20:00 biraz salata ( küçük bir tabak)
Su: 3 lt
Spor yarım saat yürüyüş, trampolinde 50 atlama
Disardami yürüyorsun 11 dk asagi in cik anca eder kiz bi 30dk yapsana onu