Zayıflama Yarışmasi / 3.TAKIM

_ikra_

B:123.6 G:111.6 H:75 Boy:164
Tepki
1.522
Selam kızlar, bahçeden yeni geldik duşumu aldım, pijamamı giydim ikranın küvet keyfinin bitmesini bekliyorum:). Tartılardan konu açıldı dün bugün benim emektar da kafayı yedi:(. Her çıkışımda başka bi rakam gösterdi, canım sıkıldı...

Kizlar bsi sormak istiyorm ben normalde smdilerde gidip ay sonu Anneannemle dönucektm onunda vizesi bitiyor ay sonu sonra annem ben yanliz kalcam sen Anneanen gidince gel dedi. Simdide Anneannem gitmeden 1 hafta önce gel diyorlar anneannem görmek istuyor benle zaman gecirmek istiyor anliyorm bende istiyorm cok da swviyorm sorun da yok aslinda ama biz eltimin bebegni göremedik gecen gittigimizde küvezdeydi esim smdi ay sonu 3 gün izni var gidicektik altin takip hem görcektik e ben anneannemn vizesi bitmeden gidebilmem icin oraya gidemiyorm acaba ayip olurmu dedim esime oda sen bilcen ben anlamam diyor kendin karar ver. Biyanda Anneannem bi yanda Eltim kararsiz kaldm dedm esime giderswm sen söyle böyle böyöe durum oldugnu Anneannem icin gittigmi tamam dedi ama sizinde fikrinizi alayim dedim.
Pınarcım biraz aile ilişiklerinize de bağlı bence, nasıl olduğunuzu en iyi sen bilirsin. Bence eltinle telefonda da konuşup yeğenini sık sık sorabilirsin. Sen sonuçta Almanya’da yıllarca kalmıycan bir kaç hafta kalıp dönünce gidersiniz bebeği görmeye. Almanya’dan da bi kaç cici alırsın yiğenine. Anneannende oradayken üç kuşak biraz birlikte vakit geçirirsiniz güzel olur aslında. Ama dediğim gibi aile içi durumu en iyi sen bilirsin. Önce Almanya ya gitmen sorun yaratacaksa, eşinle konuşup ortak bir yol bulursun bence;)

NaRTaneSi

~İlk'122.5|Bş'109.6|Gn'107.3|Hd'85~
Tepki
2.112
Bugunku menum
D3 vitamini icmeye basladim bugun
Sabah 10.00
D3+2 br su
1 cb sekersiz tarcinli turk kahvesi
1 avuc maydonoz 5 yaprak nane

Ara 13.00
1 elma

Ogle 14.50
2 yumurtayla soganli omlet
3 ceri domates kk peynir
2 dilim ekmek
4 yaprak sarmasi

Aksam 19.00
1 kase yogurt
4 yk bulgurlu kapuska
1 tuzsuz galeta

20.30
2 tane burgu makarna yagsiz
1 sb narcicegi cayi

22.00
1 avuc maydonoz
5 6 tane nane yapragi

Su 2.5 lt
Spor
3 mil leslie 135
45 dk tempolu yuruyus 90
35 dk normal tempo 35
35 dk kondisyon 70
20 dk aletli egzersiz 60
30 dk dans 30
Toplam 420p

Son düzenleme:

_ikra_

B:123.6 G:111.6 H:75 Boy:164
Tepki
1.522
Menüm
Sabah 9:00 tiroid ilacı,500 ml su
10:00 2 haşlanmış yumurta,2 tane portakal
13:00 5 tane fıstık
17:00 4 tane köfte,1 tane küçük Arap ekmeği,1 servis kaşığı közlenmiş patlıcan salatası, domates , salatalık, 2 kaşık yoğurt,1 bardak cocacola:)
18:00 1 kahve, 1 dilim labneli tart
Su 3lt
Spor1 saat normal tempo yürüyüş.

NaRTaneSi

Tepki
2.112
Menüm
Sabah 9:00 tiroid ilacı,500 ml su
10:00 2 haşlanmış yumurta,2 tane portakal
13:00 5 tane fıstık
17:00 4 tane köfte,1 tane küçük Arap ekmeği,1 servis kaşığı közlenmiş patlıcan salatası, domates , salatalık, 2 kaşık yoğurt,1 bardak cocacola:)
18:00 1 kahve, 1 dilim labneli tart
Su 3lt
Spor1 saat normal tempo yürüyüş.
Labneli tart neysede hadi Cococola da nedir en berbati :kötü: keske hic ortaliga cikmasaydi esimde cok iciyor tiksiniyorum :ckkmk:

Ponibon

☆Başlgç:80.3☆Güncel:79.3☆Aslaa Vazgeçme☆
Tepki
938
Günaydın herkese iyi olup gelemedim bi türlü.
Perşembe gününe bi psikologdan randevu aldım. Daraldım bunaldım eşime sarıyorum. küsüz salıdan beri ufak bi şeyi büyütüp kavga ettim. Dün gönlümü almaya çalıştı konu başka yerlere gitti gene aramız limoni.

Kilom 79.8

Haftaya 23 nisan ve düğün var iki gün önce giymek istediğim tuniği denedim çok dar oldu korseyle bile 42 beden. Canım çok sıkıldı kilo almasamda veremiyorum psikoloğa gitme isteğimn bi nedeni de bu.

Sizler napıyonuz kızlar

Ponibon

Tepki
938
Biliyorsun abla Huma sessiz ben de sırf bu yüzden uzaktan izliyorum gün geçtikçe daha da açılıyor lakin çocuklar tenhaya çekmek isteyince nevrim döndü çocuk bu iter kakar da tenhaya cekmeye çalışmak nedir

Ay pınar bende zor tuttum sırf kızım anne korumasına alışmasın diye gözlemledim ama bir de bana sor içimde kopan firtinayi

Valla masum olduklarını düşünmüyorum tenhaya çekmeyi akıl eden bir çocuk ne kadar masum olur bilemedjm
aynen bahar ya valla bana ilk tecrübe oldu humayi da kötü etkilemek istemiyorm cociklara yeni alışıyor
Canım parktaki konunu okudum kızına model olup biri ona yanlış davrandığında tepki vermelisin ki o da tepki vermeyi öğrensin. Etrafımızda hiç dur denmeyen şımarık çocuk çok fazla gerçekten.

Ponibon

Tepki
938
Benim bildirimim :krktm:

2 hafta once 81
Bugun 85.8
Fark +4.8

Carsamba 87.3 görmüştüm :eek:

Gecen gun bi soz okudum
Ne kadar düştüğün degil tekrar ayaga kalkabilmen onemli olan

Artik büyük sözler hedefler yok
Hedef, Kendimi strese sokmadan sikmadan eksi olabilmek
ne kadar olursa olsun
Aboov abla vurmuyor öldürüyosun :koptum:
Bi bismillah desen 65sin :harika:

Ponibon

Tepki
938
@İremSu canım üzerinde çok baskı var çocuk konusnda daha yaşında küçük eşinle yalnız bi kaç sene yaşayın evliliğinizin tadını çıkarın çocuktan sonra uzun süre bitkisel hayatta olacaksınız zaten:koptum:

Ponibon

Tepki
938
Kizlar bsi sormak istiyorm ben normalde smdilerde gidip ay sonu Anneannemle dönucektm onunda vizesi bitiyor ay sonu sonra annem ben yanliz kalcam sen Anneanen gidince gel dedi. Simdide Anneannem gitmeden 1 hafta önce gel diyorlar anneannem görmek istuyor benle zaman gecirmek istiyor anliyorm bende istiyorm cok da swviyorm sorun da yok aslinda ama biz eltimin bebegni göremedik gecen gittigimizde küvezdeydi esim smdi ay sonu 3 gün izni var gidicektik altin takip hem görcektik e ben anneannemn vizesi bitmeden gidebilmem icin oraya gidemiyorm acaba ayip olurmu dedim esime oda sen bilcen ben anlamam diyor kendin karar ver. Biyanda Anneannem bi yanda Eltim kararsiz kaldm dedm esime giderswm sen söyle böyle böyöe durum oldugnu Anneannem icin gittigmi tamam dedi ama sizinde fikrinizi alayim dedim.
Ben olsam giderdm anneannem için. Çünkü siz doğuma gittiniz altını da sen dönünce takın bebek görmeye dönünce gidin yani

Ponibon

Tepki
938
Gunaydin kizlar ayagim hala cok sizliyo ates gbi yaniyo yaralar genede disari cikicam zaten agriyo kesilmiyo sizisi bari yuruyumde bosa aci cekmemis olurum gidebildigim yere kadar giderim evde oturmakla cok hata yapiyorum en iyisi kendimi disariya atmak:hrkbuya:
Geçmş olsn canm noldu ayağına

Ponibon

Tepki
938
Slm kızlar nasılsınız kuzeyle araç kullanmamıştım hiç bı cesaretsizlik vardı hani çocukla bugün kırdım şeytanın bacağını çok şükür ;)
Oh iyi olmş. Kızım arabadaykn yavaş gidiyorm bnde baya psikolojk

Ponibon

Tepki
938
Bugunku menum
D3 vitamini icmeye basladim bugun
Sabah 10.00
D3+2 br su
1 cb sekersiz tarcinli turk kahvesi
1 avuc maydonoz 5 yaprak nane

Ara 13.00
1 elma

Ogle 14.50
2 yumurtayla soganli omlet
3 ceri domates kk peynir
2 dilim ekmek
4 yaprak sarmasi

Aksam 19.00
1 kase yogurt
4 yk bulgurlu kapuska
1 tuzsuz galeta

20.30
2 tane burgu makarna yagsiz
1 sb narcicegi cayi

22.00
1 avuc maydonoz
5 6 tane nane yapragi

Su 2.5 lt
Spor
3 mil leslie 135
45 dk tempolu yuruyus 90
35 dk normal tempo 35
35 dk kondisyon 70
20 dk aletli egzersiz 60
30 dk dans 30
Toplam 420p
Artı3 çok olmş canm ya sağlam bi potansiywlin var gerçektn
2 burgu makarnayı anlamadım :)

NaRTaneSi

Tepki
2.112
@İremSu canım üzerinde çok baskı var çocuk konusnda daha yaşında küçük eşinle yalnız bi kaç sene yaşayın evliliğinizin tadını çıkarın çocuktan sonra uzun süre bitkisel hayatta olacaksınız zaten:koptum:
Bende oyle dusunuyorum abla cocuk yapmasi kolay hadi bir sekilde tasiyip 9 ay doguruyorsun ama bide onun gelecegi var buyuk sorumluluk ki ben bunun malesef yasayarak farkina vardim annem den ve babamdan gorduklerim beni korkutuyor acikcasi tedirginim insallah onlar gbi anne baba olmayiz o yuzden cok dikkatli olmam lazim herkes diyor ki sende cocukla birlikte buyursun yasin ufakken yapin daha biz kari koca olarak olgunlasamamisiz bu halimizde kavgayla lafla sozle nasil cocuk yetistirecegiz ve bide kalabalik evde bende kendi evimde dogsun kendi evinde kirsin doksun yurusun istiyorum insallah biran evvel ev alip herseyi duzene sokariz o zaman rabbim nasip eder insallah

Geçmş olsn canm noldu ayağına
Abla sag bas parmagimin altinda 2 tane kizariklik var bazen morariyo bazende sizliyo yaniyo sis biraz yarin dk gitcem mantar mi yoksa baska bisey mi bilemiyorum

Artı3 çok olmş canm ya sağlam bi potansiywlin var gerçektn
2 burgu makarnayı anlamadım :)
hemde nasil abla ya vallaha kendime bir küsüm ki sorma millet geberene kadar yiyiyo vucudu tutmuyo atiyo benimkide soludugum havayi bile icimde biriktiriyo biktim vallaha :krktm:ayagim acisada bu artidan fazlasiyla kurtulmam lazim.2 tane makarna yedim haslanmis kivrik var ya onlardan

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar