Zayıflama Yarışmasi / 3.TAKIM

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
Allah kabul etsin inşallah, ellerine sağlık canım.
Ödem atan çaylar gaza iyi geliyormu

Benimde sen geldin aklıma mesajın önüme geldi:)
:kalp::kaalp:
Benim sinbo, uygun fiyata almıştım çok iyi çıktı, fiyatı da uygun, öneririm.

Amin sagol cnm. Bana iyi geliyor ödem cayi ictigimde baya gaz da cikariyorm :))

Kızlar geçen yutubda hazır yufkdan bişi yaptı, aynı oldu ya:)
Yazarsanız çıkar yumurta yufka suya batırıyor falan. Pratikte. Bu topikte yaptığım muhabbete:haha:

Onu bende gördm bi ara denemeyi düsünüyorm cok pratik ve kolay hafif gbi :)

Dolu şekilde denedim görmedi patates torbasını da görmedi ben Anne karınca nick değiştirdim

Aa tmm cmm :) tartinda bozuk sanirim. Ben 2 senedir kullaniyorm sinbo almisdm 1 milyonculardan cok iyi cikti hep güzel tartiyor yani birtek pili cok bitiyor cok tartildigimdan oda sanirim :) esimide tartiriyorm habire

5 kilo luk ikiside göstermedi bidon var 20 kilo onuda göstermedi ama oglumu tarttı 20 kilo çıktı ilk sonra 17 çıktı

Bozuk kesin cnm

ben bu kiloyla hic bisey almak istemiyorum onun icin carsiya falan gittigim yok
Kiz sende bekle tr den alirsin

anacim hasta cocuklarin yaninda o mu ilgi bekliyomus

Yok artik az yiyip kendimi sikmicam
Sadece pers. Biraz azaltirim

Insan yemek tariflerine yada resimlerine bakinca beyni uyarilip aclik hormonu salgiliyomus :)

Türkiyeden yapik bencede alisverisi euro olmus 5. Yani :)))
Aynen cnm bencede kendni sikmadan ayda 2-3 kilo bile gitse iyi

5kilo bidon dediğiniz 5ltlik su bidonu mu, ama lt kg eşit miki, ben şimdi denedim 5 lt bidonu 5kilo gösterdi
Aynen cnm dogru tartiyor seninki

Yolcu.__

Daimi Üye
Tepki
460
KİLO BİLDİRİMİ
İlk bildirim tabiki
96.9

Kilo bildirim
Geçen hafta 71.5
Güncel 70.9
Bi ileri iki geri yıldım artık

Kilo bildirimim:
Gecen hafta: 64.9
Güncel: 66
Fark: + 1.1

Almak ne kolay vermek zor :) bakalm haftaya insallah eksiler gelicek

Benim bildirimim :krktm:

2 hafta once 81
Bugun 85.8
Fark +4.8

Carsamba 87.3 görmüştüm :eek:

Gecen gun bi soz okudum
Ne kadar düştüğün degil tekrar ayaga kalkabilmen onemli olan

Artik büyük sözler hedefler yok
Hedef, Kendimi strese sokmadan sikmadan eksi olabilmek
ne kadar olursa olsun

Merhabalar hanimlar herkes stres altinda galiba okudugum kadariyla bugece siginalim her seyi bilip yaradana ins dertlerimiz sikintilarimiz birer birer cozulur kandiliniz mubarek olsun gelelim bildirime

Gecen hafta 78
Bu hafta 77
Giden -1
İns haftaya 76 olabilirim

Bildirimim geliyor....
Geçen cuma 112.4
Bu cuma 112
-400gr.
Fena değil demi;) erken tartıldım bugün, kahvaltıya misafirlerim vardı, yazmaya fırsat bulamadım kusuruma bakmayın...

_ikra_

B:123.6 G:111.6 H:75 Boy:164
Tepki
1.522
Menüm
Sabah9:00 tiroid ilacı,2 bardak su
10:00 1 haşlanmış yumurta,1 dilim çavdar ekmeği, domates,1 dilim kaşar,1 tatlı kaşığı ayvar, 2 bardak çay
13:00 kahve
14:00 yeşil çay
20:00 1 servis kaşığı taze fasulye,2 kaşık yoğurt, avuç içim kadar somon balığı, 4-5 elma dilimi şeklinde fırın patates
Su 2.5 lt
Spor daha yapmadım ama inşallah Leslie ye başlayabilirim bugün...

_ikra_

Tepki
1.522
ben bu kiloyla hic bisey almak istemiyorum onun icin carsiya falan gittigim yok
Kiz sende bekle tr den alirsin

anacim hasta cocuklarin yaninda o mu ilgi bekliyomus

Yok artik az yiyip kendimi sikmicam
Sadece pers. Biraz azaltirim

Insan yemek tariflerine yada resimlerine bakinca beyni uyarilip aclik hormonu salgiliyomus :)
Kendime almadım da kızlara yazlık alıyorum geçen senekiler olmuyor üstlerine. Kendime de H&M den sipariş verdim haftaya gelir ve inşallah üstüme olur!!!
Tr den de alırım o zamana kadar şimdiki elbiselerim büyük gelecek inşallah;)

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
Menümü yazmiycam bugun biraz abarttim cuma olmasindan dolayi ama bundna sonra kendime engel olucam insallah :) 1 yada 2 haftayada Almanyaya gidicem insallah ozamana 65olmaliyim :))

Hiç

Daimi deli hedef: aynalar
Tepki
3.081
Bildirimim geliyor....
Geçen cuma 112.4
Bu cuma 112
-400gr.
Fena değil demi;) erken tartıldım bugün, kahvaltıya misafirlerim vardı, yazmaya fırsat bulamadım kusuruma bakmayın...
az az da olsa gidiyor ama yaza Türkiye ye geleceksin galiba hız mi yapsak

Kizlar bende pisi hamuru yogurdm onlari pisircem smdi apartmana dagitiym dedm hayir olsun diye. Gecmis yaptm alintiladm birazdn cvp vercem.
Sen sevaba gir millet sissin dimi :D
Allah kabul etsin ama bana da yollaman lazım;)

Bu aralar az gidiyor abla, niye böyle oldu bilmiyorum. Yürüyüş de 5 gün yaptım dolu dolu, yediklerimde de bi terslik yoktu. Ama uzun zamandır olan kilolar diye mi takıldı acaba? 4 yıldır bunun altını görmemiştim de:(.
Bence km lerce uzaktan pişiye sulanmaninda etkisi var :D safiye beslenme tarzını değiştir bı iki hafta düzelir
Selam ve dua ile tartımın bozuk olduguna kanaat getirdim evde 87.1 çıktım eczanede 85
ama değiştirme sanşım sıfır ne yapabilirim sizce 25 tl ye almıştım bir yerden markası SWAM gibi bişey asla dogru tartmıyor

Önerebileceginiz marka var mı ? Yada elinde düzgün çalışan fazla baskülü olan varsa uygun fiyata alabilirim
Ama bütçem çok az tabi onuda ayırabilirsem
Hayırlı cumalar ve kandiller
Hayırlı kandiller canım büyük ihtimalle bozuk bu durumda yakında eczane varsa her hafta orada deneyebilirsin maddi durum imkan verene kadar çünkü uygun fiyata burdan biri gönderse kargosunu vs çok olur ama carfoursa migros gibi yerlerde uygun 20 TL civarı Sinbo oluyor benim eski tartım öyleydi 8 sene dayandi sonra dikiş tutturamadım tartıda
Ben bugün ilk defa tartilmayi unuttum:utangac:
Neinnn olmaz nasıl olur aman Allahım mm :D
Kızlar geçen yutubda hazır yufkdan bişi yaptı, aynı oldu ya:)
Yazarsanız çıkar yumurta yufka suya batırıyor falan. Pratikte. Bu topikte yaptığım muhabbete:haha:
:sopa::sopa:
Benim tartıda artık bozulmaya yüz tuttu, ben 3kere üst üste tartılıyırum, üst üste aynı rakam verince bu diyorum, belki ilerde artık bunu da yapamayacak hale gelirse yenilemem gerekecek
elektronikler hafızaya alıyor üst üste tartilinca ben elime yastığı alıp bı çıkıp hafızayı siliyorum :) :utangac:

Benimki 3 senelik falan cok sukur daha pilini bile degistirmedim
Iyi cikti
kesin bozulur yakında :teyzos:

5kilo bidon dediğiniz 5ltlik su bidonu mu, ama lt kg eşit miki, ben şimdi denedim 5 lt bidonu 5kilo gösterdi
Basit tartilarda aynı çıkıyor sonuçta brüt ağırlık aynı kapladığı hacim farkı var fizikteki gibi düşünme :teyzos:
Menüm
Sabah9:00 tiroid ilacı,2 bardak su
10:00 1 haşlanmış yumurta,1 dilim çavdar ekmeği, domates,1 dilim kaşar,1 tatlı kaşığı ayvar, 2 bardak çay
13:00 kahve
14:00 yeşil çay
20:00 1 servis kaşığı taze fasulye,2 kaşık yoğurt, avuç içim kadar somon balığı, 4-5 elma dilimi şeklinde fırın patates
Su 2.5 lt
Spor daha yapmadım ama inşallah Leslie ye başlayabilirim bugün...
yemek Aran çok uzun vücudunun harekete geçmesi lazım kahvaltıdan 45dk sonra kahveni iç 13 de ara öğün yap 1 meyve iki ceviz 1 bardak süt yada kefir
Bı saat sonra Yeşilçay
Akşam hep 8 de yiyorsan 16: ya bı ara öğün daha ekle 2 kaşık yogurt 1 meyve üstüne tarçınla üstüne bol su
:papatya:

Hiç

Daimi deli hedef: aynalar
Tepki
3.081
Allah'ım bu saatte geçmiş yapıyorum mutfakta masada kandil simidi varmış buram buram kokuyor bol su yatağa dönüş şimdiden herkese hayırlı sabahlar günaydın millet :tatlim:

_ikra_

Tepki
1.522
az az da olsa gidiyor ama yaza Türkiye ye geleceksin galiba hız mi yapsak

Sen sevaba gir millet sissin dimi :D

Bence km lerce uzaktan pişiye sulanmaninda etkisi var :D safiye beslenme tarzını değiştir bı iki hafta düzelir

Hayırlı kandiller canım büyük ihtimalle bozuk bu durumda yakında eczane varsa her hafta orada deneyebilirsin maddi durum imkan verene kadar çünkü uygun fiyata burdan biri gönderse kargosunu vs çok olur ama carfoursa migros gibi yerlerde uygun 20 TL civarı Sinbo oluyor benim eski tartım öyleydi 8 sene dayandi sonra dikiş tutturamadım tartıda

Neinnn olmaz nasıl olur aman Allahım mm :D

:sopa::sopa:
elektronikler hafızaya alıyor üst üste tartilinca ben elime yastığı alıp bı çıkıp hafızayı siliyorum :) :utangac:

kesin bozulur yakında :teyzos:

Basit tartilarda aynı çıkıyor sonuçta brüt ağırlık aynı kapladığı hacim farkı var fizikteki gibi düşünme :teyzos:
yemek Aran çok uzun vücudunun harekete geçmesi lazım kahvaltıdan 45dk sonra kahveni iç 13 de ara öğün yap 1 meyve iki ceviz 1 bardak süt yada kefir
Bı saat sonra Yeşilçay
Akşam hep 8 de yiyorsan 16: ya bı ara öğün daha ekle 2 kaşık yogurt 1 meyve üstüne tarçınla üstüne bol su
:papatya:
Pişi aslında pek sevmem, hiç de yapıp yemem kız, o şişirmiyor da. Benim bünyede var bi değişiklik:).
Akşam 16-17 arası gibi yiyorum genelde, hafta sonu bazen sarkıyor 20 ye kadar. Kahvaltıda yumurta yiyince hiç acıkmıyorum, biraz açlık hissetmeden de yemek istemiyorum artık eskisi gibi. Bakalım yapmam lazım galiba bi değişiklik;)
Allah'ım bu saatte geçmiş yapıyorum mutfakta masada kandil simidi varmış buram buram kokuyor bol su yatağa dönüş şimdiden herkese hayırlı sabahlar günaydın millet :tatlim:
Bu saatte ben de şaşmışım:), kızı wc ye çıkardım uykum kaçtı iyi mi?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar