Sol yanım
Artık herkes gibisin
1 ay oldu önceden saglık ocagında tartılıyordum ama saglık ocagımız taşındıYenimi almistin tatlim
1 ay oldu önceden saglık ocagında tartılıyordum ama saglık ocagımız taşındıYenimi almistin tatlim
Fazla kisi olmayinca liste yapmadik cnm
Isterseniz haftaya yapar ilk 3 u belirleriz
Agirlikta tartinca ayni oluyor cnm
Demekki dogruymus seninki
Ben almanyadayim cnmMarkası nedir canım
Daha da cok yeniymis yazik olmus1 ay oldu önceden saglık ocagında tartılıyordum ama saglık ocagımız taşındı
4-5 kisi var heraldeOlur, kaç kişi varki bildirim yapan
İnşaAllah canım@Sol yanım canım benim tartı şuan 40-45tl falandır, Rabbim hayırlısı ile gönlüne göre versin inşallah
Aynen canımDaha da cok yeniymis yazik olmus
Allah kabul etsin inşallah, ellerine sağlık canım.
Ödem atan çaylar gaza iyi geliyormu
Benimde sen geldin aklıma mesajın önüme geldi
Benim sinbo, uygun fiyata almıştım çok iyi çıktı, fiyatı da uygun, öneririm.
Kızlar geçen yutubda hazır yufkdan bişi yaptı, aynı oldu ya
Yazarsanız çıkar yumurta yufka suya batırıyor falan. Pratikte. Bu topikte yaptığım muhabbete
Dolu şekilde denedim görmedi patates torbasını da görmedi ben Anne karınca nick değiştirdim
5 kilo luk ikiside göstermedi bidon var 20 kilo onuda göstermedi ama oglumu tarttı 20 kilo çıktı ilk sonra 17 çıktı
ben bu kiloyla hic bisey almak istemiyorum onun icin carsiya falan gittigim yok
Kiz sende bekle tr den alirsin
anacim hasta cocuklarin yaninda o mu ilgi bekliyomus
Yok artik az yiyip kendimi sikmicam
Sadece pers. Biraz azaltirim
Insan yemek tariflerine yada resimlerine bakinca beyni uyarilip aclik hormonu salgiliyomus
Aynen cnm dogru tartiyor seninki5kilo bidon dediğiniz 5ltlik su bidonu mu, ama lt kg eşit miki, ben şimdi denedim 5 lt bidonu 5kilo gösterdi
KİLO BİLDİRİMİ
İlk bildirim tabiki
96.9
Kilo bildirim
Geçen hafta 71.5
Güncel 70.9
Bi ileri iki geri yıldım artık
Kilo bildirimim:
Gecen hafta: 64.9
Güncel: 66
Fark: + 1.1
Almak ne kolay vermek zor bakalm haftaya insallah eksiler gelicek
Benim bildirimim
2 hafta once 81
Bugun 85.8
Fark +4.8
Carsamba 87.3 görmüştüm
Gecen gun bi soz okudum
Ne kadar düştüğün degil tekrar ayaga kalkabilmen onemli olan
Artik büyük sözler hedefler yok
Hedef, Kendimi strese sokmadan sikmadan eksi olabilmek
ne kadar olursa olsun
Merhabalar hanimlar herkes stres altinda galiba okudugum kadariyla bugece siginalim her seyi bilip yaradana ins dertlerimiz sikintilarimiz birer birer cozulur kandiliniz mubarek olsun gelelim bildirime
Gecen hafta 78
Bu hafta 77
Giden -1
İns haftaya 76 olabilirim
Bildirimim geliyor....
Geçen cuma 112.4
Bu cuma 112
-400gr.
Fena değil demi erken tartıldım bugün, kahvaltıya misafirlerim vardı, yazmaya fırsat bulamadım kusuruma bakmayın...
Kendime almadım da kızlara yazlık alıyorum geçen senekiler olmuyor üstlerine. Kendime de H&M den sipariş verdim haftaya gelir ve inşallah üstüme olur!!!ben bu kiloyla hic bisey almak istemiyorum onun icin carsiya falan gittigim yok
Kiz sende bekle tr den alirsin
anacim hasta cocuklarin yaninda o mu ilgi bekliyomus
Yok artik az yiyip kendimi sikmicam
Sadece pers. Biraz azaltirim
Insan yemek tariflerine yada resimlerine bakinca beyni uyarilip aclik hormonu salgiliyomus
az az da olsa gidiyor ama yaza Türkiye ye geleceksin galiba hız mi yapsakBildirimim geliyor....
Geçen cuma 112.4
Bu cuma 112
-400gr.
Fena değil demi erken tartıldım bugün, kahvaltıya misafirlerim vardı, yazmaya fırsat bulamadım kusuruma bakmayın...
Sen sevaba gir millet sissin dimiKizlar bende pisi hamuru yogurdm onlari pisircem smdi apartmana dagitiym dedm hayir olsun diye. Gecmis yaptm alintiladm birazdn cvp vercem.
Bence km lerce uzaktan pişiye sulanmaninda etkisi var safiye beslenme tarzını değiştir bı iki hafta düzelirAllah kabul etsin ama bana da yollaman lazım
Bu aralar az gidiyor abla, niye böyle oldu bilmiyorum. Yürüyüş de 5 gün yaptım dolu dolu, yediklerimde de bi terslik yoktu. Ama uzun zamandır olan kilolar diye mi takıldı acaba? 4 yıldır bunun altını görmemiştim de.
Hayırlı kandiller canım büyük ihtimalle bozuk bu durumda yakında eczane varsa her hafta orada deneyebilirsin maddi durum imkan verene kadar çünkü uygun fiyata burdan biri gönderse kargosunu vs çok olur ama carfoursa migros gibi yerlerde uygun 20 TL civarı Sinbo oluyor benim eski tartım öyleydi 8 sene dayandi sonra dikiş tutturamadım tartıdaSelam ve dua ile tartımın bozuk olduguna kanaat getirdim evde 87.1 çıktım eczanede 85
ama değiştirme sanşım sıfır ne yapabilirim sizce 25 tl ye almıştım bir yerden markası SWAM gibi bişey asla dogru tartmıyor
Önerebileceginiz marka var mı ? Yada elinde düzgün çalışan fazla baskülü olan varsa uygun fiyata alabilirim
Ama bütçem çok az tabi onuda ayırabilirsem
Hayırlı cumalar ve kandiller
Neinnn olmaz nasıl olur aman Allahım mmBen bugün ilk defa tartilmayi unuttum
Kızlar geçen yutubda hazır yufkdan bişi yaptı, aynı oldu ya
Yazarsanız çıkar yumurta yufka suya batırıyor falan. Pratikte. Bu topikte yaptığım muhabbete
elektronikler hafızaya alıyor üst üste tartilinca ben elime yastığı alıp bı çıkıp hafızayı siliyorumBenim tartıda artık bozulmaya yüz tuttu, ben 3kere üst üste tartılıyırum, üst üste aynı rakam verince bu diyorum, belki ilerde artık bunu da yapamayacak hale gelirse yenilemem gerekecek
kesin bozulur yakındaBenimki 3 senelik falan cok sukur daha pilini bile degistirmedim
Iyi cikti
Basit tartilarda aynı çıkıyor sonuçta brüt ağırlık aynı kapladığı hacim farkı var fizikteki gibi düşünme5kilo bidon dediğiniz 5ltlik su bidonu mu, ama lt kg eşit miki, ben şimdi denedim 5 lt bidonu 5kilo gösterdi
yemek Aran çok uzun vücudunun harekete geçmesi lazım kahvaltıdan 45dk sonra kahveni iç 13 de ara öğün yap 1 meyve iki ceviz 1 bardak süt yada kefirMenüm
Sabah9:00 tiroid ilacı,2 bardak su
10:00 1 haşlanmış yumurta,1 dilim çavdar ekmeği, domates,1 dilim kaşar,1 tatlı kaşığı ayvar, 2 bardak çay
13:00 kahve
14:00 yeşil çay
20:00 1 servis kaşığı taze fasulye,2 kaşık yoğurt, avuç içim kadar somon balığı, 4-5 elma dilimi şeklinde fırın patates
Su 2.5 lt
Spor daha yapmadım ama inşallah Leslie ye başlayabilirim bugün...
Pişi aslında pek sevmem, hiç de yapıp yemem kız, o şişirmiyor da. Benim bünyede var bi değişiklik.az az da olsa gidiyor ama yaza Türkiye ye geleceksin galiba hız mi yapsak
Sen sevaba gir millet sissin dimi
Bence km lerce uzaktan pişiye sulanmaninda etkisi var safiye beslenme tarzını değiştir bı iki hafta düzelir
Hayırlı kandiller canım büyük ihtimalle bozuk bu durumda yakında eczane varsa her hafta orada deneyebilirsin maddi durum imkan verene kadar çünkü uygun fiyata burdan biri gönderse kargosunu vs çok olur ama carfoursa migros gibi yerlerde uygun 20 TL civarı Sinbo oluyor benim eski tartım öyleydi 8 sene dayandi sonra dikiş tutturamadım tartıda
Neinnn olmaz nasıl olur aman Allahım mm
elektronikler hafızaya alıyor üst üste tartilinca ben elime yastığı alıp bı çıkıp hafızayı siliyorum
kesin bozulur yakında
Basit tartilarda aynı çıkıyor sonuçta brüt ağırlık aynı kapladığı hacim farkı var fizikteki gibi düşünme
yemek Aran çok uzun vücudunun harekete geçmesi lazım kahvaltıdan 45dk sonra kahveni iç 13 de ara öğün yap 1 meyve iki ceviz 1 bardak süt yada kefir
Bı saat sonra Yeşilçay
Akşam hep 8 de yiyorsan 16: ya bı ara öğün daha ekle 2 kaşık yogurt 1 meyve üstüne tarçınla üstüne bol su
Bu saatte ben de şaşmışım, kızı wc ye çıkardım uykum kaçtı iyi mi?Allah'ım bu saatte geçmiş yapıyorum mutfakta masada kandil simidi varmış buram buram kokuyor bol su yatağa dönüş şimdiden herkese hayırlı sabahlar günaydın millet