Kizlar bende pisi hamuru yogurdm onlari pisircem smdi apartmana dagitiym dedm hayir olsun diye. Gecmis yaptm alintiladm birazdn cvp vercem.
Selam ve dua ile tartımın bozuk olduguna kanaat getirdim evde 87.1 çıktım eczanede 85
ama değiştirme sanşım sıfır ne yapabilirim sizce 25 tl ye almıştım bir yerden markası SWAM gibi bişey asla dogru tartmıyor
Önerebileceginiz marka var mı ? Yada elinde düzgün çalışan fazla baskülü olan varsa uygun fiyata alabilirim
Ama bütçem çok az tabi onuda ayırabilirsem
Hayırlı cumalar ve kandiller
Teşekkür ederim canımBenimde sen geldin aklıma mesajın önüme geldi
Benim sinbo, uygun fiyata almıştım çok iyi çıktı, fiyatı da uygun, öneririm.
Dolu şekilde denedim görmedi patates torbasını da görmedi ben Anne karınca nick değiştirdimAmin insallah abla )
Amin cnm insallah keske yakin olsak sizede getirebilsem
Selam cnm ben cikaramadm seni acaba nickinimi degisdirdn bizdenmisin kafam karisdi suan
Bu arada 5kg su sisesi dolu sekilde dene bende öyle yapmistm ve 4.9kg cikmisdi yani tartim 100gr az cekiyormus anlamisdm sende dene
Kilosu azsa gostermez cnmDenedim ne su şişesini nede patates vardı onu görmedi
Kendim çıktım 98 gösterdi
5 kilo luk ikiside göstermedi bidon var 20 kilo onuda göstermedi ama oglumu tarttı 20 kilo çıktı ilk sonra 17 çıktıKilosu azsa gostermez cnm
6 lı şişe varsa yada damacana oyle dene
Demekki tartin bozuk cnm5 kilo luk ikiside göstermedi bidon var 20 kilo onuda göstermedi ama oglumu tarttı 20 kilo çıktı ilk sonra 17 çıktı
Demi ? Aldıgım hafta pişman oldum ama iade almadılarDemekki tartin bozuk cnm
ben bu kiloyla hic bisey almak istemiyorum onun icin carsiya falan gittigim yokBen bi alışveriş turu yapıp geleyim akşama gelirim yazışırız. Her tarafta indirim var biraz çıkıp kızlara alışveriş yapayım. Cebimde para durmasın günah olur kocamın deyimiyle
anacim hasta cocuklarin yaninda o mu ilgi bekliyomusabla ara ara oluyor ama bugun baya azaldi tansiyon galiba stresten cok kastim cok gerildim iki haftadir gecici bi durum gibi duryyor devam etseydi gidecektim dun giremedim cocuklar hasta bi ona bi digerine esim ayri triplerde ilgilenmiyon benimle
Abla devam abartma fazlada kasma sakin bi sekilde devam
Yok artik az yiyip kendimi sikmicamAbla gene 2 günde iyi gitmis. Bencede kendini sıkma yavas yavas gitsin
Insan yemek tariflerine yada resimlerine bakinca beyni uyarilip aclik hormonu salgiliyomusKızlar geçen yutubda hazır yufkdan bişi yaptı, aynı oldu ya
Yazarsanız çıkar yumurta yufka suya batırıyor falan. Pratikte. Bu topikte yaptığım muhabbete
Fazla kisi olmayinca liste yapmadik cnmKızlar şimdi bildirim oldu, şimdi ne olacak liste yokmu
Merakla bekliyorum
Benimki 3 senelik falan cok sukur daha pilini bile degistirmedimBenim tartıda artık bozulmaya yüz tuttu, ben 3kere üst üste tartılıyırum, üst üste aynı rakam verince bu diyorum, belki ilerde artık bunu da yapamayacak hale gelirse yenilemem gerekecek
Yenimi almistin tatlimDemi ? Aldıgım hafta pişman oldum ama iade almadılar
Benimki baya oldu bekarlık tartım 8 senelikBenimki 3 senelik falan cok sukur daha pilini bile degistirmedim
Iyi cikti
Agirlikta tartinca ayni oluyor cnm5kilo bidon dediğiniz 5ltlik su bidonu mu, ama lt kg eşit miki, ben şimdi denedim 5 lt bidonu 5kilo gösterdi
Oooo baya iyi dayanmisBenimki baya oldu bekarlık tartım 8 senelik
Markası nedir canımBenimki 3 senelik falan cok sukur daha pilini bile degistirmedim
Iyi cikti